Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 7 éve
Kirkpatrick-t megtartotta a bengals , Pryor állítólag a skins-nél jár viziten.
több mint 7 éve
Nem is keveset adtak neki:Micah Hyde >> BillsAz szép, eddig semmi pénzük nem volt, meg játékosuk sem
Farky
Wyatt
twitter.com/RapSheet/status/839953619868864512
több mint 7 éve
A Browns nagyon tud, annyi szent XD Az lesz a tuti, ha Romo nem a Houstont választja 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Most módosították a szerződését, csak nemkivágják tyrodot lesz egy csomo ne izguljMicah Hyde >> BillsAz szép, eddig semmi pénzük nem volt, meg játékosuk sem
Farky
Wyatt
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
kivágják tyrodot lesz egy csomo ne izguljMicah Hyde >> BillsAz szép, eddig semmi pénzük nem volt, meg játékosuk sem
Farky
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Micah Hyde >> BillsAz szép, eddig semmi pénzük nem volt, meg játékosuk sem
Farky
több mint 7 éve
Micah Hyde >> Bills
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
iktriad remélem jack télleg kezdő lesz, akkor csempiönsippAz, valószínűleg ő lesz az új MLB, és Poz megy ki a helyére.
eaglesmcnabb
RB kapott már új szerződést amúgy más csapattól? A FB-ek népszerűbbek, mint az RB-k a piacon...
Közben
Joeckel -> Seahawks
több mint 7 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/839950730526068736Az lenne még szép, ha vmi pickért még el is adják 😀
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
iktriad remélem jack télleg kezdő lesz, akkor csempiönsipp
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
A próféta!!!! 😀
több mint 7 éve
Ott a pont. | Egyelőre |Amíg Jaguars név/mez alatt játszanak, addig nem aggódom 😀Rizikós, az biztos. Viszont ez a kezdő védelem végre elég ütősnek tűnik.Bouye -> Jaguars67.5 millió 5 évre.
twitter.com/AdamSchefter/status/839946038542729217
iktriad
Én nagy rizikát látok itt, erre kíváncsi leszek
mustaine
twitter.com/ryanohalloran/status/839946528223555584
iktriad
Farky
több mint 7 éve
Amíg Jaguars név/mez alatt játszanak, addig nem aggódom 😀Rizikós, az biztos. Viszont ez a kezdő védelem végre elég ütősnek tűnik.Bouye -> Jaguars67.5 millió 5 évre.
iktriad
mustaine
iktriad
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 7 éve
Rizikós, az biztos. Viszont ez a kezdő védelem végre elég ütősnek tűnik.Bouye -> Jaguars67.5 millió 5 évre.
iktriad
mustaine
több mint 7 éve
Tyrod meg a pénztárcád a 2 nagy kedvenced.nyilt titok hogy szeretem a v teches gyerekeket, valahogy ez a sorrend:
Sixo
vick>tyrod>kefir>loganthomas>jerod vans
több mint 7 éve
Mike Reiss @MikeReiss Per @AdamSchefter, terms on CB Stephon Gilmore deal with Patriots: Five years, $65 million, with $40 million in bonuses/guarantees.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
Bouye -> Jaguars67.5 millió 5 évre.
iktriad
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
A.J. Bouye to Jaguars on five-year, $67.5 million deal $13.5 million annually
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
jeffery-eagles 1évre14 milió $t kaszírozik. Szép pénz egy kvázi "prove it" dealhoz képest.
az osweiler dolog meg óriási!!! nba!
braxa88
több mint 7 éve
Tyrod meg a pénztárcád a 2 nagy kedvenced.Ne értsd félre, teljesen megértem a döntést.anno herremansnál sikerült átélnem, azóta nincs is nagyon kedvencem,
Nem tud egészséges maradni.
Ennek ellenére kurva nehéz elfogadni, hogy folyamattosan elmennek innen akiket imádok. 😕
Bazzani
talán mychal kendricks de ő se lesz sas sokáig...
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Ne értsd félre, teljesen megértem a döntést.anno herremansnál sikerült átélnem, azóta nincs is nagyon kedvencem,
Nem tud egészséges maradni.
Ennek ellenére kurva nehéz elfogadni, hogy folyamattosan elmennek innen akiket imádok. 😕
Bazzani
talán mychal kendricks de ő se lesz sas sokáig...