Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
Terrelle Pryor’s Washington visit ends without a deal
több mint 7 éve
Eric Weems-->TitansStefen Wisniewski-->Eagles
Prince Amukamara-->Bears
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 7 éve
Akkor murray olyan jo hogy eszre se vettük 😀
több mint 7 éve
innen lestem: www.spotrac.com/nfl/miami-dolphins/andre-branch-9848/Friss a tracker.Branch csak 17et kapott (hala istennek)
empty taxi
Adirotor
Murray a kc ban volt qbmajd aztán megjárta a Cards és az Eagles PS-ét
Janek
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Friss a tracker.Branch csak 17et kapott (hala istennek)
empty taxi
több mint 7 éve
Friss a tracker.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Rams tisztogatás:TE Lance Kendrick-->cut
DE Eugene Sims-->cut
DE William Hayes-->Dolphins
több mint 7 éve
A tracker frissült, a részletek holnap napközben kerülnek feltöltésre.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Mivel Oswinak a tavalyi és az idei fizuját érintette garantált zsé. Ha kivágják, akkor a garantáltból lesz DM, ezt gátolta meg ugye a csere, ezen nyert csomó pénzt a Houston.Asszem semmi, a 16 misi garantalt.. de nem vagyok benne 100%-ig biztos.. probalom a CLE oldalakat nezni, hogy mi a terv most.. szerintem megprobaljak tovabbpasszolni majd, vagy legrosszabb esetben rajtuk marad 1 evig, mikorzben az 1/12-re huzott rookiet nevelgetni... de kifejezetten erdekes kerdes ez azert.Nem lehet kezdo CB-t 10 millio alatt?Ha cutolják mennyi lett volna a spórolás? Mert ha ennek csak a fele, akkor már visszavonom a Texans sapkát. Akkor is furcsa, hogy amúgy is 23M volt a cap alatt, szóval nem Romo/Cutler/??? miatt vágták ki, csak ennyire szabadulni akartak szegénytől 😊
Nem, 10 millio sporolas capben / 16 millio sporolas cash kifizetese teren.az osweiler dolog meg óriási!!! nba!még mindig nem értem, mi történt pontosan 😮 szóval, ugyanúgy állnak capben, mintha cutolták volna, csak odaadtak mellé egy 2. kört? érik a Texans-sapka 😀
braxa88
toam
Ergo adtak egy 2. kort 10 millio cap/16 millio cash savingert.
Igor
toam
(tovabbra sem hiszem, hogy Garoppoloert annyit fizetnek, egyreszt nevetsegesen nagy ar, masreszt szembemegy a franchise elveivel, miszerint draft pickek mindenek felett)
Igor
Pénzspórolás DM-et illetően, illetve abban, hogy a fizetését sem kell állnia a Texansnak. Ha a Browns továbbadja, akkor ők sem nyalnak be DM-et, ha cutolja, akkor igen.
több mint 7 éve
Nice, akkor kb. mindenki jól járt, Clevelandnek legrosszabb esetben van egy feláras backup QB-ja 1 évre. Talán Andrew Brandt dobta fel valamikor a podcastjében, hogy milyen jó lenne cap alatti helyet draftjogokra cserélni, ez eddig állt eddig a legközelebb ahhoz 😊 #moneybowlAsszem semmi, a 16 misi garantalt.. de nem vagyok benne 100%-ig biztos.. probalom a CLE oldalakat nezni, hogy mi a terv most.. szerintem megprobaljak tovabbpasszolni majd, vagy legrosszabb esetben rajtuk marad 1 evig, mikorzben az 1/12-re huzott rookiet nevelgetni... de kifejezetten erdekes kerdes ez azert.Nem lehet kezdo CB-t 10 millio alatt?Ha cutolják mennyi lett volna a spórolás? Mert ha ennek csak a fele, akkor már visszavonom a Texans sapkát. Akkor is furcsa, hogy amúgy is 23M volt a cap alatt, szóval nem Romo/Cutler/??? miatt vágták ki, csak ennyire szabadulni akartak szegénytől 😊
Nem, 10 millio sporolas capben / 16 millio sporolas cash kifizetese teren.az osweiler dolog meg óriási!!! nba!még mindig nem értem, mi történt pontosan 😮 szóval, ugyanúgy állnak capben, mintha cutolták volna, csak odaadtak mellé egy 2. kört? érik a Texans-sapka 😀
braxa88
toam
Igor
toam
(tovabbra sem hiszem, hogy Garoppoloert annyit fizetnek, egyreszt nevetsegesen nagy ar, masreszt szembemegy a franchise elveivel, miszerint draft pickek mindenek felett)
Igor
több mint 7 éve
Asszem semmi, a 16 misi garantalt.. de nem vagyok benne 100%-ig biztos.. probalom a CLE oldalakat nezni, hogy mi a terv most.. szerintem megprobaljak tovabbpasszolni majd, vagy legrosszabb esetben rajtuk marad 1 evig, mikorzben az 1/12-re huzott rookiet nevelgetni... de kifejezetten erdekes kerdes ez azert.Nem lehet kezdo CB-t 10 millio alatt?Ha cutolják mennyi lett volna a spórolás? Mert ha ennek csak a fele, akkor már visszavonom a Texans sapkát. Akkor is furcsa, hogy amúgy is 23M volt a cap alatt, szóval nem Romo/Cutler/??? miatt vágták ki, csak ennyire szabadulni akartak szegénytől 😊
braxa88
toam
Igor
toam
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Nem lehet kezdo CB-t 10 millio alatt?Ha cutolják mennyi lett volna a spórolás? Mert ha ennek csak a fele, akkor már visszavonom a Texans sapkát. Akkor is furcsa, hogy amúgy is 23M volt a cap alatt, szóval nem Romo/Cutler/??? miatt vágták ki, csak ennyire szabadulni akartak szegénytől 😊
braxa88
toam
Igor
több mint 7 éve
twitter.com/FieldYates/status/839972844725538816Ceterum censeo, ezt az aranykopesekbe kene tenni...
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Nem volt olcsó:Nem lehet kezdo CB-t 10 millio alatt?
Dre Kirkpatrick will be getting close to $52.5M over five years for #Bengals via @JimOwczarski
Klaci79
braxa88
toam
több mint 7 éve
Ha választhatok, hogy az aktivitás az legyen, hogy A. J. Bouyénak odabasszak évi 13 milliót, vagy inkább lassan, de megfontoltan építsem a keretet, akkor inkább utóbbira szavazok. Ha pedig olvasod a posztjaim, tudhatod, hogy az aktivitás nálam mit takar és mit nem.Nem te kampányolsz a Colts topicban nagyobb aktivitáséért Ballardtól? 😊A Colts FO nagyon is jó helyen van.Ez a kép vagy 2 napja is körbement márLe vagyok maradva, mint a Colts front office.
mustaine
iktriad
Stez
iktriad
több mint 7 éve
Nem te kampányolsz a Colts topicban nagyobb aktivitáséért Ballardtól? 😊A Colts FO nagyon is jó helyen van.Ez a kép vagy 2 napja is körbement márLe vagyok maradva, mint a Colts front office.
mustaine
iktriad
Stez
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
A Colts FO nagyon is jó helyen van.Ez a kép vagy 2 napja is körbement márLe vagyok maradva, mint a Colts front office.
mustaine
iktriad
több mint 7 éve
Ez a kép vagy 2 napja is körbement márLe vagyok maradva, mint a Colts front office.
mustaine