Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 7 éve
Na jó átszerkeszve...AJ Klein - itt más számokat látok, 3 év/15 misi (9.4 misi garantált) - Saints
John Simon - 3 év/13.5 misi - Colts
Wisniewski - 3 év/9 misi - Eagles
Warford - 4 év/34 misi (17 misis garantált) - Saints
valamint ezt se láttam még beírva, Cyprien 4 év, 25 misiért a Titanshez
Pitta restucture, Pryor igazából csak 6 misi (és+2 az incentive.. szóval ezt nem értem én se a Browns részéről),
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
DALLAS: Nolan Carroll to a 3-year, $10 million deal with $4M in the first year, source said.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Kelvin Beachum-->JetsNolan Carroll-->Cowboys 3év/10millió
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
The #Cowboys re-signed WR Terrance Williams to a 4-year deal worth $17M, source said.Paea is csillagos lett (2 millió).
Klaci79
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
The #Cowboys re-signed WR Terrance Williams to a 4-year deal worth $17M, source said.
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
The #Panthers have signed WR Russell Shepard to a three-year deal!
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
Adam SchefterVerified account @AdamSchefter 9m9 minutes agoMore
Former Patriots TE Martellus Bennett is signing with the Packers, per source.
több mint 7 éve
Neked sem érne meg ennyit 😀"terelle pryor 27 éves wr 4 évre 32 000 000/20 000 000"
Chargers LT
errű ennyit, buktad 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Neked sem érne meg ennyit 😀Breaking: Washington signs WR Terrelle Pryor to a one-year, $8 million contract.ennyit nem ért meg a barnáknak? ez vicc
Klaci79
eaglesmcnabb
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Nate Allen-->DolphinsMenelik Watson-->Broncos 3év/18millió
Mike Remmers-->Vikings 5év/30millió
több mint 7 éve
garantáltat nem tudunk, de tegnap Kenny Brittnek adtak kb. ugyanennyit 😮Breaking: Washington signs WR Terrelle Pryor to a one-year, $8 million contract.ennyit nem ért meg a barnáknak? ez vicc
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Breaking: Washington signs WR Terrelle Pryor to a one-year, $8 million contract.ennyit nem ért meg a barnáknak? ez vicc
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
Nekem az a furcsa, hogy Carolina-ban sem idióták ülnek ott...vagy tudnak valamit, vagy mégisCarolina trading DE Kony Ealy and a third-round pick to Patriots in exchange for New England's second-round pick, league sources tell ESPN.Ó hogy baszná meg a Pats, ismét.
Janek
tenorx
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
Breaking: Washington signs WR Terrelle Pryor to a one-year, $8 million contract.
több mint 7 éve
Carolina trading DE Kony Ealy and a third-round pick to Patriots in exchange for New England's second-round pick, league sources tell ESPN.Ó hogy baszná meg a Pats, ismét.
Janek
több mint 7 éve
Carolina trading DE Kony Ealy and a third-round pick to Patriots in exchange for New England's second-round pick, league sources tell ESPN.
több mint 7 éve
Van hely bőven ne izgulj. 😊Dolphins signing Lawrence Timmons to a 2-year, $12 millions deal including $11 million guaranteed, per sources.A Dolphins amúgy termeli a cap space-t?
Klaci79
Vagy honnan a picsábl van ennyi igazolásra helyük?
Bazzani
Egyébként még lesz elküldve ember.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
Most az overthecap 23 milliót mutat, de ebben még Timmons nincsen biztosan...Dolphins signing Lawrence Timmons to a 2-year, $12 millions deal including $11 million guaranteed, per sources.A Dolphins amúgy termeli a cap space-t?
Klaci79
Bazzani
több mint 7 éve
Dolphins signing Lawrence Timmons to a 2-year, $12 millions deal including $11 million guaranteed, per sources.A Dolphins amúgy termeli a cap space-t?
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
Dolphins signing Lawrence Timmons to a 2-year, $12 millions deal including $11 million guaranteed, per sources.
több mint 7 éve
Boldin FA?