NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
tenorx, a holnapi híreket is nyomja.én is ebben reménykedem 😊 minden twitter bekapcsolva 😛a.kacsakiket érdemes követni?
Lance
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
QB Jerrod Johnson Eagle lett.(plusz a többi akikre számítani lehetett: WR Perry Baker, WR DeAndre Brown, RB Graig Cooper, P Chas Henry, DT Ced Thornton WR Terrance Turner and TE Martell Webb)
több mint 13 éve
OT David Mims és DE Brandon Bair szimpatikus lépések a Chiefshez.
több mint 13 éve
leültem 4-kor hogy essünk túl mielőbb ezen a Kolb to Cards cserén, de biztos vagyok benne, hogy akkor fogják bejelenteni amikor nem leszek itthonFucuNekem most mennem kell és nem leszek netközelben holnap délutánig.
Mondom valami nagy csere úgyis lesz addig amin elrágódhatok holnapig.
Persze...
több mint 13 éve
leültem 4-kor hogy essünk túl mielőbb ezen a Kolb to Cards cserén, de biztos vagyok benne, hogy akkor fogják bejelenteni amikor nem leszek itthon
több mint 13 éve
azt is olvastam hogy a seahawks is erősen érdeklődik 😛jó üzlet az 😛braxa88nem kell senkineksem Kolb. várható 😀braxa88nálam alapból érthetetlen, hogy egyáltalán szóba kerül, hogy DRC-t odaadják érte ArizonábanStez
több mint 13 éve
Ennél még a lockout alatt is több hír volt. 😀BébéVagy mi vagyunk kicsit türelmetlenek.
Azt hittem,hogy egy csomó megállapodás már a háttérben megköttetett.
Lehet,hogy direkt nem jelentik be hamar őket,nehogy túl átlátszó legyen a dolog. 😀
több mint 13 éve
Kolb el lesz tradelve, ebben biztos vagyok, engem a többi trade érdekelne 😀
több mint 13 éve
Ennél még a lockout alatt is több hír volt. 😀
több mint 13 éve
a végén a McDonalds fogja leigazolni Kolbot
több mint 13 éve
én a nagy csatornák fő okosait nézem, már aki vmennyire is aktív volt a közelmúltban 😊
több mint 13 éve
NFLDraftInsider, Schefter, RavensInsider meg az összes ESPN meg SIs írót 😀
több mint 13 éve
én is ebben reménykedem 😊 minden twitter bekapcsolva 😛a.kacsakiket érdemes követni?
a höri által már linkelt http://twitter.com/#!/nepatriotsdraft-on kívül
több mint 13 éve
braxa88
12 534
jó üzlet az 😛nem kell senkineksem Kolb. várható 😀braxa88nálam alapból érthetetlen, hogy egyáltalán szóba kerül, hogy DRC-t odaadják érte ArizonábanStez
több mint 13 éve
nem kell senkineksem Kolb. várható 😀braxa88nálam alapból érthetetlen, hogy egyáltalán szóba kerül, hogy DRC-t odaadják érte Arizonában
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nem kell senkineksem Kolb. várható 😀
több mint 13 éve
Az tuti, én is tűkön ülök már, hogy a mi a fasz vanJó nekünk Stafford,csak jobban kell védeni mint a pápát.Be is baszna. 😀BazzaniManningért cserébe 😀tüsi91
Inkább mondjatok valós cseréket. Túl nagy a csend. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Jó nekünk Stafford,csak jobban kell védeni mint a pápát.Manningért cserébe 😀tüsi91Ja, most tradelik Indybe Megatront 😂StezBe is baszna. 😀Bazzani
Inkább mondjatok valós cseréket. Túl nagy a csend. 😀
több mint 13 éve
Eli Manninget odaadjukManningért cserébe 😀tüsi91Ja, most tradelik Indybe Megatront 😂StezBe is baszna. 😀Bazzani
több mint 13 éve
na, jön Tolzien helyett Nate Davis 😂2 éves szerződést kapott 😛
harmadéves, helyi gyerek, ugyanis a Ball State-ben játszott annó.
Eddig a Frisco és a Seahawks padján ücsörgött, de volt egy olyan hír róla 1-2 éve, hogy diszlexiás 😀 QB-nál az nem előny.Höri
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Manningért cserébe 😀Ja, most tradelik Indybe Megatront 😂StezBe is baszna. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Ja, most tradelik Indybe Megatront 😂StezBe is baszna. 😀
több mint 13 éve
Ja, most tradelik Indybe Megatront 😂
több mint 13 éve
én is ebben reménykedem 😊 minden twitter bekapcsolva 😛