Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Cardinals released FS Kerry Rhodes.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ez akkor is a mi évünk lesz. Csoport győzelemre fel. 😊Várható volt?szerencse hogy Brady átalakította a szerződést így van pénz a többiekre. oh waitHöri
RT @AdamSchefter: Wes Welker has agreed to terms with Denver Broncos.danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Várható volt?szerencse hogy Brady átalakította a szerződést így van pénz a többiekre. oh wait
RT @AdamSchefter: Wes Welker has agreed to terms with Denver Broncos.danyly
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Mengnézném egyébként Scheftert ezekben az órákban, gondolom van 10 telefonja ami csak csörög és csörög mint Barney-é a HIMYM-ben...
több mint 11 éve
Várható volt?RT @AdamSchefter: Wes Welker has agreed to terms with Denver Broncos.
több mint 11 éve
érdekesDT Samie Lee Hill reached agreement on a three-year, $11.4 million deal, including $4 million guaranteed with the Titans.
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Egész jó nap ez Lions szempontból.Delmas nem hozzánk jön?
Szerintem reggelre az is kiderül, hogy honnan lesz pénz erre. Alighanem Stafford és/vagy Suh szerződéshosszabbításából.
Amúgy csak én emlékszek úgy, hogy ez a Quin nem nag szám?
Állítólag még Delmas is aláir maholnap.Bazzani
több mint 11 éve
Nope.Hm, pedig Dorseynak simán kinézett egy starter pozíció, de Smith és Meki mellett endként biztos nem fog beférniStezSzvsz Dorsey>>>McDonaldempty taxi
több mint 11 éve
Grantlandes cikk az első napról:www.grantland.com/story/_/id/9046691/bill-barnwell-first-day-nfl-free-agency
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
AdamSchefter1 jó meccse volt 2012-ben, persze hogy a Colts ellen
Titans reached agreement on a three-year, $10 million deal with former Jets RB Shonn Greene.Stev85
több mint 11 éve
Nagyon úgy tűnik Keller Miamiben landol:The Dolphins are giving free agent TE Dustin Keller a physical and will then proceed with contract negotiations.
több mint 11 éve
AdamSchefterTitans reached agreement on a three-year, $10 million deal with former Jets RB Shonn Greene.
több mint 11 éve
Hm, pedig Dorseynak simán kinézett egy starter pozíció, de Smith és Meki mellett endként biztos nem fog beférniStezSzvsz Dorsey>>>McDonald
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hm, pedig Dorseynak simán kinézett egy starter pozíció, de Smith és Meki mellett endként biztos nem fog beférni
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Egész jó nap ez Lions szempontból.nem csak te
Szerintem reggelre az is kiderül, hogy honnan lesz pénz erre. Alighanem Stafford és/vagy Suh szerződéshosszabbításából.
Állítólag még Delmas is aláir maholnap.Bazzani
több mint 11 éve
Captain Munnerlyn esetleg Miami? Ez nekem egyenlőre új. De szerintem nem kerülhet ő olyan sokba, hogy a Panthers ne igazolja vissza.
több mint 11 éve
Egész jó nap ez Lions szempontból.Szerintem reggelre az is kiderül, hogy honnan lesz pénz erre. Alighanem Stafford és/vagy Suh szerződéshosszabbításából.
Állítólag még Delmas is aláir maholnap.
több mint 11 éve
Ha így folytatja a Denver, simán SB résztvevő jövőre. Az más kérdés, hogy nyer-e.Azért ez a Welker to Broncos vulkánforró lenne.gabtsihatalmas igazolás lenne a Broncosnak az tény.
sztem megérné akár tul is fizetni, hisz ugyis Peytonnal a SB a cél, igy mindent egy lapra kell feltenni, 1 SBt min kell nyerni 2013-14benbraxa88
több mint 11 éve
Dashon Goldson 5 év 41,25 millió $, 22 millió garantált. ez nevezhető agyonfizetésnek?Goldson öt éves szerződést kötött a Bucs-szal.vassadiRemélem jól agyonfizetik és lesz két hardhitter safety-jük 😊gabokocka
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Goldson öt éves szerződést kötött a Bucs-szal.vassadiRemélem jól agyonfizetik és lesz két hardhitter safety-jük 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.