Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 13 éve
még nem fogyott el? :o akkor valamit nagyon tudhat Roseman és Reid 😀DeSean jobb ha megköti a szerződést gyorsan, mert ha így folytatjuk 1-2 nap és elfogy az összes lé. 😊BleedingGreenEz itt a nagy gáz. + Watkins szerződése sincs még meg.Shawn84Watkins miatt nem aggódok,DeSeannal viszont nem tudom,hogy mi lesz... :/Newman
több mint 13 éve
DeSean jobb ha megköti a szerződést gyorsan, mert ha így folytatjuk 1-2 nap és elfogy az összes lé. 😊Watkins miatt nem aggódok,DeSeannal viszont nem tudom,hogy mi lesz... :/NewmanDeSeanra nem marad pénz...braxa88Ez itt a nagy gáz. + Watkins szerződése sincs még meg.Shawn84
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Ez nekem egyre nagyobb káosz. Hogy a csába lesz ebből 53-as roster? Lassan nincs akit ki lehetne hagyni.Watkins miatt nem aggódok,DeSeannal viszont nem tudom,hogy mi lesz... :/NewmanDeSeanra nem marad pénz...braxa88Ez itt a nagy gáz. + Watkins szerződése sincs még meg.Shawn84
több mint 13 éve
Watkins miatt nem aggódok,DeSeannal viszont nem tudom,hogy mi lesz... :/Ez itt a nagy gáz. + Watkins szerződése sincs még meg.Shawn84Former Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - SchefterDeSeanra nem marad pénz...braxa88
na jó,ez miiiii,minek?Newman
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Ez itt a nagy gáz. + Watkins szerződése sincs még meg.Former Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - SchefterDeSeanra nem marad pénz...braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Former Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - SchefterDeSeanra nem marad pénz...
több mint 13 éve
ez több annálFormer Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - SchefterEsküszöm ez már DL fetisizmuspeterbadbone
Patterson,Dixon,Bunkley,Laws,Jenkins
ebből szvsz trade lesz itt is....pl Bunkley...de még akkor is sokan vagyunk....beteg 😀
több mint 13 éve
Former Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - Schefternem úgy volt, hogy ő a Dallasnak kell??? Eagles mindenkit megvesz előlünk 😊
több mint 13 éve
Former Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - SchefterEsküszöm ez már DL fetisizmus
több mint 13 éve
Former Packers DT Cullen Jenkins reached agreement with the Eagles on a five year, $25 million deal. - Schefterna jó,ez miiiii,minek?
több mint 13 éve
Colts released CB Kelvin HaydenTexans released DT Amobi Okoye and WR David Anderson
több mint 13 éve
Rams agree to terms with former Broncos and Ravens DT Justin Bannan. - Schefter
több mint 13 éve
faszom 😀 az jelenlegi árfolyamon 16,8 milliárd forint 😀 csóró 😀Schefter:és még beéri kevesebbel... 😀superbrutal88
Colts and Peyton Manning have reached agreement on five-year, $90 million dealpeterbadbone
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Schefter:és még beéri kevesebbel... 😀
Colts and Peyton Manning have reached agreement on five-year, $90 million dealpeterbadbone
több mint 13 éve
Schefter:Colts and Peyton Manning have reached agreement on five-year, $90 million deal
több mint 13 éve
Carr marad szarka.One more CB off the market: Ravens reached agreement with cornerback Chris Carr on a four-year deal.
több mint 13 éve
próbálnak rá nyomást gyakorolni... javítják az alkúpozíciót PM-mel szemben😊Orlovsky ColtsgsnHát ugye Manning sem teljesen egészséges. 😀zinedine5
több mint 13 éve
Orlovsky ColtsgsnHát ugye Manning sem teljesen egészséges. 😀
több mint 13 éve
Marshall leigazolva.1 éves szerződés
Cardinals signed CB Richard Marshall, formerly of the Panthers.Newman
több mint 13 éve
gsn
3 548
Orlovsky Colts
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Breaston azért nagy érvágás volt. Viszont Sampsonnal jól jártatok szerintem.a secondary tavaly is tetszett, inkább a pass rush volt ami nagyon hiányzott, meg Dansby középről :/jó lesz aza secondary DRC nélkül isbraxa88főleg ha lesz valami támadójáték is, és nem lesz rajtuk akkora nyomás minden egyes drive kezdetén, hogy kell stop vagy veszítünk. bár a támadófal nekem még mindig nem meggyőző pass protection terén, de ha lesz némi futójáték, akkor Kolb talán el tudja osztani a labdát rövidpasszokra épülő passzjátékban, ahol nem lesz a védelem ideje, hogy a közelébe érjenek.DoM
ha igazak lesznek a pletykák és behúzzuk Heap-et még egy nagy fegyvert kaphat KolbászFucu
több mint 13 éve
Marshall leigazolva.Cardinals signed CB Richard Marshall, formerly of the Panthers.
több mint 13 éve
a secondary tavaly is tetszett, inkább a pass rush volt ami nagyon hiányzott, meg Dansby középről :/főleg ha lesz valami támadójáték is, és nem lesz rajtuk akkora nyomás minden egyes drive kezdetén, hogy kell stop vagy veszítünk. bár a támadófal nekem még mindig nem meggyőző pass protection terén, de ha lesz némi futójáték, akkor Kolb talán el tudja osztani a labdát rövidpasszokra épülő passzjátékban, ahol nem lesz a védelem ideje, hogy a közelébe érjenek.DoMúj nap új eseményekjó lesz aza secondary DRC nélkül isbraxa88
@TheMarshall31: Getting on this flight on my way to az let's get it
úgy tűnik új taggal bővül a Cards kerete, Richard Marshall személyébenFucu
ha igazak lesznek a pletykák és behúzzuk Heap-et még egy nagy fegyvert kaphat Kolbász
több mint 13 éve
OL Tony Ugoh has restructured his contract w/ Lions. He hasnt been at Lions 1st 2 practes and ccannot practice until Aug 4. Still 1 yr deal