Arizona Cardinals
35 feliratkozó
2 órája
KeyG
9 645
Cardinals, safety Budda Baker agree to terms on 3-year extension worth $54M with $30M guaranteed. (via Ian Rapoport)
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 órája
Cardinalis
5 821
The Cardinals and safety Budda Baker agreed to terms Tuesday night on a three-year contract extension through the 2027 season.
THIS IS THE WAY
9 órája
azért lehetett volna szebb a Pats elleni, Marvinkát még nem sikerül rendesen bevonni, mondjuk nem baj, amíg McBride-al meg Connerrel megy az offense. de több TD kéne az FG-k helyett
9 órája
Cardinalis
5 821
Dec.29. vasárnap hajnalban 2:15 kezdettel játszunk a Ramssel
THIS IS THE WAY
8 napja
shagi0206
11 103
Szerintem már maradhatunk a 0-nál, az a realitás. A tehetség hiánya most kezd megmutatkozni, kezd elfogyni a csapat. Már tegnap a védelem is befuccsolt, szétfutott minket a hawks. Az offense meg már hetek óta szenved. Eredménykövetőben írtam is, hogy remélem MHj jövőre ennél nagyobb tényező lesz, mert nem hiszem hogy egyedül vagyok a magasabb elvárásokkal az irányába. Nem mondom hogy rossz, de egy 1/4-es, generációs tehetség elkapótól rekordokat - vagy legalábbis rekordközeli dolgokat - vártam volna.
Az offense üde színfoltja továbbra is Mcbride, simán top TE lett. Conner van még aki hoz extrákat, rajtuk kívül az offense elég ergya.
A védelem meg csapatként működött egész szezonban, az jól ment. Tegnap - mint mondtam - már az sem. Mondanám, hogy onnan is kellene több extra, de kitől? Baker az egyetlen aki tényleg szintet képvisel, többiek max átlagosak.
Lényeg: azért nem rossz ez a szezon, legalább felcsillant a szemünk, hogy akár még PO is lehet. Ez kezd szertefoszlani, de ez a szezon már akkor is várakozáson felüli. Jövőre illesztgetni kell a kirakós darabjait, az a baj hogy még mindig van sok ahová kell jobb ember. O-line, D-line, CB sor kell legyen a legnagyobb prioritás.
9 napja
Cardinalis
5 821
Még 11% esélyünk van a POra:www.playoffstatus.com/nfl/nflpostseasonprob.html
THIS IS THE WAY
13 napja
shagi0206
11 103
Ha Alzheimeres leszek, arra a meccsre akkor is emlékezni fogok 😀Szerintem minden idok egyik legjobb merkozese volt az a 2009-es Cardinals-Packers playoff wildcard meccs (51-45).Belefutottam ebbe a képbe, és olyan jó érzés fogott el. Örömmel gondolok vissza azokra az időkre. Másfelől azóta nem igazán volt sok öröm, 1-1 évekre csak, szóval hiányzik is ez a csapat.Perszehogy, az egy csúcs csapat volt, pláne Warnerrel, Fitz mez az kötelező volt 😎 egyébként a mostani csapat is kezd a szívemhez nőni, Murray, Conner, McBride, MHJ, Bakker, Gardeck, Prater, és az edzői stábbal sincs bajom, node az újabb mez beszerzése még várat magára...
shagi0206
Cardinalis
Amennyiben nem banjatok, itt a link a teljes merkozeshez, az NFL a hivatalos csatornajara toltotte fel. Kis nosztalgia, lehet vannak olyan uj Cardsinals fanok akik nem hallottak errol a csodarol:
youtu.be/IMhGuBvyp5E
undisputedly
13 napja
Szerintem minden idok egyik legjobb merkozese volt az a 2009-es Cardinals-Packers playoff wildcard meccs (51-45).Belefutottam ebbe a képbe, és olyan jó érzés fogott el. Örömmel gondolok vissza azokra az időkre. Másfelől azóta nem igazán volt sok öröm, 1-1 évekre csak, szóval hiányzik is ez a csapat.Perszehogy, az egy csúcs csapat volt, pláne Warnerrel, Fitz mez az kötelező volt 😎 egyébként a mostani csapat is kezd a szívemhez nőni, Murray, Conner, McBride, MHJ, Bakker, Gardeck, Prater, és az edzői stábbal sincs bajom, node az újabb mez beszerzése még várat magára...
shagi0206
Cardinalis
Amennyiben nem banjatok, itt a link a teljes merkozeshez, az NFL a hivatalos csatornajara toltotte fel. Kis nosztalgia, lehet vannak olyan uj Cardsinals fanok akik nem hallottak errol a csodarol:
youtu.be/IMhGuBvyp5E
13 napja
Cardinalis
5 821
Perszehogy, az egy csúcs csapat volt, pláne Warnerrel, Fitz mez az kötelező volt 😎 egyébként a mostani csapat is kezd a szívemhez nőni, Murray, Conner, McBride, MHJ, Bakker, Gardeck, Prater, és az edzői stábbal sincs bajom, node az újabb mez beszerzése még várat magára...
Belefutottam ebbe a képbe, és olyan jó érzés fogott el. Örömmel gondolok vissza azokra az időkre. Másfelől azóta nem igazán volt sok öröm, 1-1 évekre csak, szóval hiányzik is ez a csapat.
shagi0206
THIS IS THE WAY
14 napja
shagi0206
11 103
Belefutottam ebbe a képbe, és olyan jó érzés fogott el. Örömmel gondolok vissza azokra az időkre. Másfelől azóta nem igazán volt sok öröm, 1-1 évekre csak, szóval hiányzik is ez a csapat.
15 napja
A 3 pont előnyben az fg-nek nincs sok értelme, azt ott meg kellett volna próbálni megnyerni
Tepper takarodj!
16 napja
Cardinalis
5 821
Kááár...Pedig jobbak voltunk...
Leszámítva a 10-96yds büntit...
Meg a két INT...
Nomeg 0-1 4Th down...
Meg a szerzett pontokat...
Akkor lehet, hogy nem is voltunk jobbak...
THIS IS THE WAY
16 napja
ezt Petzing számlájára írom, nagyon nem ment a redzoneban a playhívás, pedig simán meglehetett volna...
17 napja
shagi0206
11 103
More time together: Cardinals are signing RB James Conner to a two-year contract extension, per source. Conner was scheduled to be a free agent after this season, but no longer.Megdolgozott érte
Compensation update: Cardinals are rewarding James Conner with a two-year, $19 million extension, per source.
KeyG
17 napja
KeyG
9 645
More time together: Cardinals are signing RB James Conner to a two-year contract extension, per source. Conner was scheduled to be a free agent after this season, but no longer.Compensation update: Cardinals are rewarding James Conner with a two-year, $19 million extension, per source.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
22 napja
Cardinalis
5 821
najah😀 úgy látszik, hogy csak 4meccses a hatótávja, de még vasárnap előtt kimosom, hátha újratöltődik 😀Hát remélem a hazai visszavágón vissza is vágunk... az offenzünket teljesen leoffolták... kivéve McBride kapitányt 133yds, a D viszont bitang volt.De legalább ki lehet mosni a pólót 😀
Cardinalis
zacknorb
THIS IS THE WAY
22 napja
emberke22
574
Hát remélem a hazai visszavágón vissza is vágunk... az offenzünket teljesen leoffolták... kivéve McBride kapitányt 133yds, a D viszont bitang volt.Hawks részről ez egy statement win volt a 49ers után ellenünk is hozták, megérdemelték, támadóoldalumk vérszegény volt.
Cardinalis
Következő két meccs sok mindenről dönt. Vikings, majd Hawks.
Ha valahogy bejutnánk a playoffba ezzel a védelemmel még egy-két meglepetés győzelem össze is jöhet szerintem. Hihetetlen milyen erős defense lett összerakva kvázi "kukázott" játékosokból.
22 napja
Hát remélem a hazai visszavágón vissza is vágunk... az offenzünket teljesen leoffolták... kivéve McBride kapitányt 133yds, a D viszont bitang volt.De legalább ki lehet mosni a pólót 😀
Cardinalis
22 napja
Cardinalis
5 821
Hát remélem a hazai visszavágón vissza is vágunk... az offenzünket teljesen leoffolták... kivéve McBride kapitányt 133yds, a D viszont bitang volt.
THIS IS THE WAY
1 hónapja
sorozatban 4. player of the week? nice!
1 hónapja
shagi0206
11 103
Olyanom van nekem is, már hordom, mert reggel már hideg van, a fülemet meg védeni kell.Beindult az öntisztulása 😃 addig meg ki nem mosom, míg tart a győzelmi széria 😎 ma is az volt rajtam, +bojtos téli ARIsapka 🏈🤘🍻Lassan már bebüdösödik 😀Gálamérkőzés! 👑 Az ARI polóm ezen a héten sem kerül még mosásba😁🤘🍻🏈+1😎
Cardinalis
Cardinalis
Amúgy bye week jön, kimoshatod, lesz ideje megszáradni.
shagi0206
Cardinalis
1 hónapja
Cardinalis
5 821
Beindult az öntisztulása 😃 addig meg ki nem mosom, míg tart a győzelmi széria 😎 ma is az volt rajtam, +bojtos téli ARIsapka 🏈🤘🍻Lassan már bebüdösödik 😀Gálamérkőzés! 👑 Az ARI polóm ezen a héten sem kerül még mosásba😁🤘🍻🏈+1😎
Cardinalis
Cardinalis
Amúgy bye week jön, kimoshatod, lesz ideje megszáradni.
shagi0206
Szerkesztette: Cardinalis
THIS IS THE WAY
1 hónapja
shagi0206
11 103
Így a bye weekhez érve pár gondolat:Igazából ha nem jutunk be a PO-ba, ez a szezon már akkor is bőven bizakodásra ad okot azon felül, hogy elégedettek is lehetünk. De persze ha bejutnánk, akkor lenne az igazi a szezon, viszont egyszerű semmiképp nem lesz, mert van azért néhány akadály. Főleg a csoportban kéne még min 2 meccset behúzni, ami igazából nem lehetetlen, mert egyik csapat sem egy Lions. A védelmen fog sok múlni, hogy meddig tart ki ez az érthetetlenül jó teljesítmény.
Pozitív csalódás a csapat! Nem gondoltam volna, hogy 2-3 győzelemnél többel jutunk el idáig.
Az első félidőket már egészen érdemes nézni! Jól indul minden meccs, jól fel vannak készítve a játékosok a feladatra, egész jó a gameplan is, nincs annyi 3&out drive, mint vártam. Védők is egész jól tudnak kinézni. Cserébe a második félidők annyira nem acélosak, a félidei igazításokat még gyakorolni kell.
Az edzői stáb egész jó! Lásd fentiek. Nem voltam különösen vidám Gannon kinevezésekor, de szerintem egész közel tudják vinni a játékosokat a maximumjukhoz, ami az edzők elsődleges feladata.
Én nagyon bírom, hogy ennyire futás orientált lett a csapat, azt meg még inkább, hogy nem a QB-t gondolják az RB1-nek.
Összességeben: sokkal jobban alakul eddig a szezon, mint vártam. Remélem kitart a lendület a pihenő után is. Szoros a divízió, és sok is van még vissza, de nem teljesen reménytelen az a PO...
Natloz
Ami biztos: a Panthers-Pats duó nem igazán kellene hogy kihívást jelentsen, az meg már 8 win. A Vikings is kezd elfogyni, a csoportból meg megint nem elérhetetlen senki. A Seahawkst akár oda vissza is meg lehet verni, mert jobbnak nem néznek ki, ahogy a Rams sem. A 9ers egy picit keményebb lesz ott a zárófordulóban, addigra már lehet beindul a gépezetük. De hátha addigra nekünk már nem fog számítani, mert bent leszünk a POban 😊