NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
126
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
57
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
55
13
22:25
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
( barry a legjobb safety volt idén )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Lehet itt vitatkozni ,hogy honnan és miből került vissza CP és EB de Berry is a posztján hatalmasat játszott nem csupán "csak visszatért"CP is magas szinten játszott.
Akkor érthető ,hogy miért Berryre voksoltak ....
több mint 8 éve
Az a Comeback Player of the year második helyezettje.Nem érdemes ezen vitatkozni. Én Palmernek adtam az itteni díjátadós cikkben (elfogult voltam) de Berry nagyon megérdemelte mert tényleg mélyről jött vissza. Nem egyeztethető össze a két eset.
több mint 8 éve
Rattlesnake
260
Ú szerintem teljesen rosszul közelíted meg a helyzetet!Amit Berry csinált az csoda és nagyon tiszteletre méltó!De én arra gondoltam, hogy az NFL megint a story és nem a teljesítmény oldaláról fogta fel a helyzetet ami GÁZ! Próbálhatsz meggyőzni úgysem tudsz ahogy én sem téged mert szereted a tündérmeséket! És az hogy elfogult vagyok azért azt te sem gondoltad komolyan ilyen súlyos sérülésből visszatérve az nfl egyik legjobbja leszel a legfontosabb poszton életed legjobb teljesítményével az mi ha nem CBP győzelem de mindegy!Nem lett Palmer CB Player szégyen NFL FUCK! Minden tiszteletem EB-é de mégis FUCK NFL!őő mivan?! Berry tudod miből jött vissza? ha vmi nem "fuck nfl" akkor ez. ennyire ne legyünk már elfogultak
Rattlesnake
braxa88
több mint 8 éve
Hagyd.Nem lett Palmer CB Player szégyen NFL FUCK! Minden tiszteletem EB-é de mégis FUCK NFL!őő mivan?! Berry tudod miből jött vissza? ha vmi nem "fuck nfl" akkor ez. ennyire ne legyünk már elfogultak
Rattlesnake
braxa88
Én azt is olvastam már,hogy AP'nak jár.
Igen ő is comeback...
több mint 8 éve
harras
515
Látva ezt a játékos a Panthers-től még szarabb, hogy nem mi kerültünk oda. Ellenünk minden összejött nekik, ráadásul még mi is vertük saját magunkat. Asszem ennyi esélyünk nekünk is lett volna a Denver ellen, sajnos a sors nem adta meg ezt nekünk, talán majd jövőre.Nálunk a pszichés felkészítés lett elrontva, beleértve válságmenedzselést is meccs közben. Annak ellenére, hogy hangsúlyozták, a Cardinals több mint csapat, ez egy család, nem sikerült fejben helyére tenni a dolgokat. Szerintem már azt nem sikerült jól kezelni, hogy leadtuk a Seattle elleni mérkőzést, (ami amúgy besorolásilag tényleg semmit nem számított). Én speciel sosem fogom elfelejteni a GB elleni továbbjutást és azért 28 csapat drukkerei szerintem inkább irigyelnek mint lesajnálnak.
Leon78
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Nem lett Palmer CB Player szégyen NFL FUCK! Minden tiszteletem EB-é de mégis FUCK NFL!őő mivan?! Berry tudod miből jött vissza? ha vmi nem "fuck nfl" akkor ez. ennyire ne legyünk már elfogultak
Rattlesnake
több mint 8 éve
bionic
120
Aki még nem látta, az azcardinals.com oldalon fent vannak a 2015-ös Top Five Plays videók.Jó újra látni őket.
több mint 8 éve
Látva ezt a játékos a Panthers-től még szarabb, hogy nem mi kerültünk oda. Ellenünk minden összejött nekik, ráadásul még mi is vertük saját magunkat. Asszem ennyi esélyünk nekünk is lett volna a Denver ellen, sajnos a sors nem adta meg ezt nekünk, talán majd jövőre.
több mint 8 éve
Rattlesnake
260
Nem lett Palmer CB Player szégyen NFL FUCK! Minden tiszteletem EB-é de mégis FUCK NFL!
több mint 8 éve
"Darren Fells Stays With Cardinals"www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Darren-Fells-Stays-With-Cardinals/a4f96b35-f5e1-460b-9f1e-64aadd421981
Nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de én örülök ennek a hírnek. 😊
több mint 8 éve
Nem tudom mit szólnának a drukkerek, ha egyszer csak Palmer azt mondaná, hogy köszi gyerekek, befejezem, csináljatok amit akartok. 😊Palmer megsertodott Cinciben, megsertodott Oaklandben, el tudom kepzelni nala.
Leon78
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Remélem nem lesz ugyanolyan kanosszajárás, mint jó pár éven keresztül, amikor Skeltontól kezdve, Hall-on át, még a szertáros is kezdett a QB poszton. Nem tudom mit szólnának a drukkerek, ha egyszer csak Palmer azt mondaná, hogy köszi gyerekek, befejezem, csináljatok amit akartok. 😊[/quote]Hall csak megverte a bajnok NO-t😊
több mint 8 éve
max két éve van még szerintem, szóval lassan nem ártana qb-t húzni korán, hogy tanuljon pár évet.Remélem nem lesz ugyanolyan kanosszajárás, mint jó pár éven keresztül, amikor Skeltontól kezdve, Hall-on át, még a szertáros is kezdett a QB poszton. Nem tudom mit szólnának a drukkerek, ha egyszer csak Palmer azt mondaná, hogy köszi gyerekek, befejezem, csináljatok amit akartok. 😊Egy vesztes konferenciadöntő és már fizetéscsökkentést követelnek? Még a szezonvégi lejtmenet ellenére is Palmer azért a top10 (top5 ?)-ben végzett a QB-k között minden statot tekintve. Persze utódot azt aktívan kell keresni, nyilván nincs sok szezon már benne.Of the seven Cardinals who were named to the Pro Bowl, only Calais Campbell and Justin Bethel will play.Elhiszem hogy idegileg ki vannak (meg tán testileg is). De remélem nem zuhannak hosszú depresszióba. Facebook-on beleolvasgatok a sok ezer Cards commentbe, általában köszönik a szurkolók a szép szezont. Meg mondjuk szeretnék látni Palmer kevesebb fizetését és utódját, ez is igaz.
blog.azcardinals.com/2016/01/26/of-seven-cards-pro-bowlers-only-two-to-play/
Cardinalis
harras
csongi
Leon78
az biztos, hogy én a védelembe ölnék pár nagyobb FA-t meg a draftpickeket, mert offense oldalon ennél többet már nem nagyon lehet nyújtani, Palmeren meg látszik, hogy nem képes ugyanazt hozni PO-ban, mint a rájátszásban. kell pár fasza pass rusher, meg egy no 2. cornerback, komolyabb belső lb sor, aztán hadd szóljon
több mint 8 éve
Remélem nem lesz ugyanolyan kanosszajárás, mint jó pár éven keresztül, amikor Skeltontól kezdve, Hall-on át, még a szertáros is kezdett a QB poszton. Nem tudom mit szólnának a drukkerek, ha egyszer csak Palmer azt mondaná, hogy köszi gyerekek, befejezem, csináljatok amit akartok. 😊Egy vesztes konferenciadöntő és már fizetéscsökkentést követelnek? Még a szezonvégi lejtmenet ellenére is Palmer azért a top10 (top5 ?)-ben végzett a QB-k között minden statot tekintve. Persze utódot azt aktívan kell keresni, nyilván nincs sok szezon már benne.Of the seven Cardinals who were named to the Pro Bowl, only Calais Campbell and Justin Bethel will play.Elhiszem hogy idegileg ki vannak (meg tán testileg is). De remélem nem zuhannak hosszú depresszióba. Facebook-on beleolvasgatok a sok ezer Cards commentbe, általában köszönik a szurkolók a szép szezont. Meg mondjuk szeretnék látni Palmer kevesebb fizetését és utódját, ez is igaz.
Cardinalis
harras
csongi
több mint 8 éve
Egy vesztes konferenciadöntő és már fizetéscsökkentést követelnek? Még a szezonvégi lejtmenet ellenére is Palmer azért a top10 (top5 ?)-ben végzett a QB-k között minden statot tekintve. Persze utódot azt aktívan kell keresni, nyilván nincs sok szezon már benne.Of the seven Cardinals who were named to the Pro Bowl, only Calais Campbell and Justin Bethel will play.Elhiszem hogy idegileg ki vannak (meg tán testileg is). De remélem nem zuhannak hosszú depresszióba. Facebook-on beleolvasgatok a sok ezer Cards commentbe, általában köszönik a szurkolók a szép szezont. Meg mondjuk szeretnék látni Palmer kevesebb fizetését és utódját, ez is igaz.
Cardinalis
harras
több mint 8 éve
harras
515
Of the seven Cardinals who were named to the Pro Bowl, only Calais Campbell and Justin Bethel will play.Elhiszem hogy idegileg ki vannak (meg tán testileg is). De remélem nem zuhannak hosszú depresszióba. Facebook-on beleolvasgatok a sok ezer Cards commentbe, általában köszönik a szurkolók a szép szezont. Meg mondjuk szeretnék látni Palmer kevesebb fizetését és utódját, ez is igaz.
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 794
Of the seven Cardinals who were named to the Pro Bowl, only Calais Campbell and Justin Bethel will play.blog.azcardinals.com/2016/01/26/of-seven-cards-pro-bowlers-only-two-to-play/
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Cooper most miért is nem volt eddig kezdő? Nem igazán követtem a fejleményeket vele kapcsolatban. Nekem egy kicsit bust gyanúsnak tűnik, már 3 éve draftoltuk, és még nem igazán mutatta meg, hogy mit tud.Vagy lehet, hogy pont megmutatta. 😉
csongi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Weatherspoon akkor ezek szerint nem váltotta be a reményeket, ha csak vészhelyzetben vetették be.Cooper most miért is nem volt eddig kezdő? Nem igazán követtem a fejleményeket vele kapcsolatban. Nekem egy kicsit bust gyanúsnak tűnik, már 3 éve draftoltuk, és még nem igazán mutatta meg, hogy mit tud.
több mint 8 éve
Spoon milyen szezont futott? Gondolom nem túl fényeset ha van aki már zavarná is el...egyszerűen a két súlyos sérülés után ennyi volt, vagy inkább a formát nem sikerült még(?) visszanyernie?Alig játszott. A szezon első felében egyáltalán nem a második felében meg elvétve Minter és Bucannon pihentetése miatt.
peach
több mint 8 éve
Spoon milyen szezont futott? Gondolom nem túl fényeset ha van aki már zavarná is el...egyszerűen a két súlyos sérülés után ennyi volt, vagy inkább a formát nem sikerült még(?) visszanyernie?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
itt a teljes lista plusz egy elemzés is: www.revengeofthebirds.com/2016/1/26/10825142/a-look-at-the-cardinals-2016-free-agents-and-needs-for-next-seasonPowers ha olcsón maradna, slotba jó lenne, de kívülre még mindig kell egy ember. CJ0K azért elég jól ment a fal mögött, ráadásul ha Cooper kezdő lesz, még inkább futásblokkolásban lenne jobb az egység. a többivel én is egyetértek.