NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
164
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
80
9
RedZone week 12
75
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
51
9
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
22
9
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Egyebkent alapvetoen Strong safety a posztja,ott is jo. De sztem mikor FSt jatszik, akkor jobb. A Chiefsben van a liga egyik legjobb DB edzoje, es o egyertelmuen FSkent latott benne fantaziat, mikor serulten nemsokan hivtak (elotte a Raidersben volt o am franchise tagen is, amit nem dobalnak akarkire, csak mondom.)
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Legyen igazad. 😊 Valahogy Te mindig meg tudsz győzni 😊Az utóbbi időben arról volt híres, hogy a pályán van nagyon sokat. 😊Tavaly 16 meccsen jatszott, az sztem nem rossz.
Leon78
Meghozza ugy, ahogy anno a Raidersben is (ott kezdo volt), nagyon jol. Jol zonazik, volt CB is, emberezesben is jo. Kivaloan blitzel. Nem egy megsemmisito SS, de FSkent abszolut kezdoszint, kicsit jobb is. Csak a Chiefsben ugye Berryt tageltek most hogy felepult, elotte Parkert (SS) megdobtak egy zsak loveval. Branch meg gondolta lehetne kezdo valahol egy ilyen visszatero ev utan, igaza van. Ennyiert sztem boven jo fogas. Csak elotte ket evig volt serult. De azon kivul nagyszeru safety, ti is meg fogjatok szeretni hamar.
ulpianus
több mint 8 éve
Az utóbbi időben arról volt híres, hogy a pályán van nagyon sokat. 😊Tavaly 16 meccsen jatszott, az sztem nem rossz.
Leon78
Meghozza ugy, ahogy anno a Raidersben is (ott kezdo volt), nagyon jol. Jol zonazik, volt CB is, emberezesben is jo. Kivaloan blitzel. Nem egy megsemmisito SS, de FSkent abszolut kezdoszint, kicsit jobb is. Csak a Chiefsben ugye Berryt tageltek most hogy felepult, elotte Parkert (SS) megdobtak egy zsak loveval. Branch meg gondolta lehetne kezdo valahol egy ilyen visszatero ev utan, igaza van. Ennyiert sztem boven jo fogas. Csak elotte ket evig volt serult. De azon kivul nagyszeru safety, ti is meg fogjatok szeretni hamar.
több mint 8 éve
Az utóbbi három szezonban 21 meccsen játszott, ebből hatszor kezdőként lépett pályára. 78 Tackles 3 sack 1 inters. 1 TD. Nem rossz a stat, ha nem lesz sérült, akkor megérte, de valljuk meg erre kevés az esély sajnos.
több mint 8 éve
Az utóbbi időben arról volt híres, hogy a pályán van nagyon sokat. 😊Tyvon Branch 2 évre 10 millióért (5 millió garantált) érkezik.Serulekeny, de egyebkent stabil kezdoszint, playmaker tulajdonsagokkal. Ennyi penzert, ha palyan marad, nagyon jo uzlet.
Fucu
ulpianus
De legyen igazatok.
Szerkesztette: Leon78
több mint 8 éve
Tyvon Branch 2 évre 10 millióért (5 millió garantált) érkezik.Serulekeny, de egyebkent stabil kezdoszint, playmaker tulajdonsagokkal. Ennyi penzert, ha palyan marad, nagyon jo uzlet.
Fucu
több mint 8 éve
Tyvon Branch 2 évre 10 millióért (5 millió garantált) érkezik.Kidobott pénz 😕
Fucu
több mint 8 éve
Tyvon Branch 2 évre 10 millióért (5 millió garantált) érkezik.
több mint 8 éve
nem, de apróért nem is fogjuk. 😉Első napon nem apróért igazolnak a csapatok.Leigazoltuk? 😊
Fucu
Leon78
több mint 8 éve
Első napon nem apróért igazolnak a csapatok.Leigazoltuk? 😊
Fucu
több mint 8 éve
Első napon nem apróért igazolnak a csapatok.
több mint 8 éve
twitter.com/MikeGarafolo/status/707665476772622338Nem tom, inkább maradnék az eddigi S állománynál. Nem kellene egy újabb sérülékeny játékos. Remélem, ha jön is csak apróért. 😊
empty taxi
több mint 8 éve
twitter.com/MikeGarafolo/status/707665476772622338
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nemrég olvastam, a kérők száma is szép hosszú, mivel talán az egyetlen valamire való pass rusher aki megmaradt. Tehát bankot fog robbantani, de nem számítok rá, hogy nálunk.Ahogy mondod, visszavonták. Szinte biztosan távozik.Fú Vernont elhozhatnánk miamiból, mégsem kap taget.Már kapott, azt vissza vonták már?
Ka'deemCarey25
Ha igen biztos tesz ajánlatot Keim, de van nagyobb cap space-szel rendelkező kérő nálunk.
Fucu
Ka'deemCarey25
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Ahogy mondod, visszavonták. Szinte biztosan távozik.Fú Vernont elhozhatnánk miamiból, mégsem kap taget.Már kapott, azt vissza vonták már?
Ka'deemCarey25
Ha igen biztos tesz ajánlatot Keim, de van nagyobb cap space-szel rendelkező kérő nálunk.
Fucu
több mint 8 éve
Fú Vernont elhozhatnánk miamiból, mégsem kap taget.Már kapott, azt vissza vonták már?
Ka'deemCarey25
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Fú Vernont elhozhatnánk miamiból, mégsem kap taget.
több mint 8 éve
Azért megnéztem volna Barkley-t ahogy küzd vakami újonccal a backup posztért.A Campbell pletyka meg abszolút LOL volt.
Bruce Irvinről is lecsúsztunk mert megy a Raidersbe Ken Nortonhoz. Jobb lesz neki ott.
több mint 8 éve
Drew Stanton marad 2 évig, pedig pletykálták, hogy menne máshova. mondjuk CC-ről is pletykálták, szerencsére cáfolták
több mint 8 éve
Bepróbálkoztunk JPP-nél, de inkább maradt New Yorkban.Csak jönni fog egy pass rusher FA-ról.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Clemons, Thurmond, és Browner se volt annyira rossz NEbenAz elmúlt 3-4 évben mennyi a Seahawks védelemben jól működő játékos volt sikeres miután másik csapatba igazolt?Köszi, de nem.?
Következőt.
Fucu
kurvajó fit lenne
braxa88
Lehet azért mert hajnali 5 óra van de egy se jut eszembe hirtelen.
Fucu
több mint 8 éve
Az elmúlt 3-4 évben mennyi a Seahawks védelemben jól működő játékos volt sikeres miután másik csapatba igazolt?Köszi, de nem.?
Következőt.
Fucu
kurvajó fit lenne
braxa88
Lehet azért mert hajnali 5 óra van de egy se jut eszembe hirtelen.