Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 9 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
NFL
16 órája ·
🚨 INTERCEPTION OF THE YEAR ALERT! 🚨
Patrick Peterson is unreal. #AZvsBUF
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/14510688_10154218709126263_1372700491586207744_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=09kFDAjTSKoQ7kNvwGkevPZ&_nc_oc=AdmZc_zIyI1EvW6tscSQSIvNG3IG-P2z2Yjb-rKv2mmEvZYNhBtEgiqd9HilcdxLSs4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=yYYzSatd6-vk-LjDFE_SPg&oh=00_AfkJljvd7ljqPcB4zAMQQ0ur3EWv9Dk7RgonnT1RZfXjTw&oe=6954E4F1
1 Mio. Aufrufe · 4.087 Mal geteilt | 󾟹 INTERCEPTION OF THE YEAR ALERT! 󾟹 Patrick Peterson is unreal. #AZvsBUF | NFL
󾟹 INTERCEPTION OF THE YEAR ALERT! 󾟹 Patrick Peterson is unreal. #AZvsBUF
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Tényleg, ismer valaki egyáltalán hasonló kalibert punter poszton? Nekem senki sem ugrik be 😊
csongi
Lechler, Lee
mustaine
King sztem a legjobb.
Ka'deemCarey25
Dustin Colquitt a legnagyobb király.
empty taxi
Johnny "real football" Hekker
alatriste
 www.youtube.com/watch?v=ud2DPXoMSVk#t=12
empty taxi
Nflről volt szó, nem collegeról.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Tényleg, ismer valaki egyáltalán hasonló kalibert punter poszton? Nekem senki sem ugrik be 😊
csongi
Lechler, Lee
mustaine
King sztem a legjobb.
Ka'deemCarey25
empty taxi
alatriste
 www.youtube.com/watch?v=ud2DPXoMSVk#t=12

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
csongi
Lechler, Lee
mustaine
King sztem a legjobb.
Ka'deemCarey25
empty taxi

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Jött Ryan Quigley (P), nem sokkal jobb, mint Butler... jött még Aaron Brewer (LS), remélem annyit lesz hírekben, mint anno Mike Leach. Alani Fua (LB) IR, és leigazoltuk Joplo Bartut (szintén LB)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
empty taxi
Most a meccsen rugott megint kezdesnek egyet felpalyarol, es addig volt a levegoben, meg olyan pontos volt, hogy a fel yardosukon szedtuk fol. Na onnan vezethetnek drive-ot. De rajta kivul is vannak kivalo punterek, csak ez ilyen szakma, nem ismeri oket senki. Ezert mennek a viccek, hogy a "punter is ember", stb.
ulpianus
Én inkább arra gondoltam, hogy vannak-e punter legendák, akiket sokáig emlegetnek. Hall of Famer long snapperről vagy punterről nem nagyon beszél soha senki 😊
csongi
 www.profootballhof.com/players/ray-guy/

Don't blink!
több mint 9 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
empty taxi
Most a meccsen rugott megint kezdesnek egyet felpalyarol, es addig volt a levegoben, meg olyan pontos volt, hogy a fel yardosukon szedtuk fol. Na onnan vezethetnek drive-ot. De rajta kivul is vannak kivalo punterek, csak ez ilyen szakma, nem ismeri oket senki. Ezert mennek a viccek, hogy a "punter is ember", stb.
ulpianus
Én inkább arra gondoltam, hogy vannak-e punter legendák, akiket sokáig emlegetnek. Hall of Famer long snapperről vagy punterről nem nagyon beszél soha senki 😊
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
empty taxi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
King sztem a legjobb.
Ka'deemCarey25
Nagyot rug, tul is rugja a STet, az idozitessel is vannak gondjai. Mondtam mar, hogy jo nagyokat rug?
Akkor mar inkàbb Lecher, ha a karrierjet nezzuk.
Vannak kivalo punterek, akik eveken at jok. Nem is egy.
ulpianus
Butlernél a liga 95%-ának jobb puntere van, abban azért szten egyetértünk☺
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
csongi
Lechler, Lee
mustaine
King sztem a legjobb.
Ka'deemCarey25

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
King sztem a legjobb.
Ka'deemCarey25
Nagyot rug, tul is rugja a STet, az idozitessel is vannak gondjai. Mondtam mar, hogy jo nagyokat rug?
Akkor mar inkàbb Lecher, ha a karrierjet nezzuk.
Vannak kivalo punterek, akik eveken at jok. Nem is egy.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
csongi
Lechler, Lee
mustaine
King sztem a legjobb.
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
csongi
Lechler, Lee

több mint 9 éve
Szar poszt a longsnappereké meg rúgóké. Canaday is több száz sikeres snap után egyet csúnyán elkúrt, és rögtön kb az lett az utolsó figyelmeztetés is egyben. A második hasonló baki után repült is. És ehhez még ráadásul nem is keresnek sokat a többiekhez képest.
CatMan viszont legalább nem rossz, főleg a rekord 60 yardos FG-ja után.
Ezeken a posztokon tényleg csak a zsenik maradnak meg évekig egy csapatnál (és az NFL-ben), mint Vinatieri vagy Janikowski. Tényleg, ismer valaki egyáltalán hasonló kalibert punter poszton? Nekem senki sem ugrik be 😊

Szerkesztette: csongi
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Na közben megnéztem. Volt 3 punter tryouton:
Tim Masthay
Michael Palardy
Ryan Quigley
és 2 longsnapper:
Tyler Ott
Aaron Brewer.
Sosem gondoltam hogy punterekre és longsnapperkre fogunk vadászni, bár Buttler már az elején sem volt túl meggyőző a max 30-40 yardos puntjaival és ez jelenleg látva az O betlijeit igencsak számít.... a Bilssnek is olyan mezőnypozíciói voltak a puntjaink után hogy azt csak kevesen tudták volna elkúrni.

Szerkesztette: silent7939
több mint 9 éve
harras Arizona Cardinals 523
Elnézve a pats texanst nem is olyan gáz hogy kikaptunk...... Iszonyat jó ez a csapat.
silent7939
Azért a Texans nem egy Cardinals szint
Heisman Trophy
Reméljük....
több mint 9 éve
Canaday kibaszva, meglepő, mi? Niklas IR, Momah feljött PS-ből
Löfli
Christian is repült (idei 5. körös pick) valamint Shaq Riddick a PS-ből.
Fucu
Csináljuk a helyet a veteránoknak? Van arról valami infó kik jönnek tryout-ra?
több mint 9 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Löfli
Christian is repült (idei 5. körös pick) valamint Shaq Riddick a PS-ből.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 9 éve
Löfli
Niklast is ki kellett volna baszni a francba 😊 Mióta draftoltuk nem sok hozzáadott értéke volt. Most mennyit volt pályán? 1snapet? Meg is sérült.
több mint 9 éve

Don't blink!
több mint 9 éve
Nagyon messze a vége, de van egy olyan érzésem most, hogy ez a szezon kuka lesz.
Ha a köv. két csoportmeccset magabiztosan nyerjük akkor talán elkezdek bizakodni 😊
több mint 9 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Floyd agyrázkódás protokolban van.
Niklas összeszedett egy erősebb csukló sérülést.
Butler pedig boka/Achilles sérülést szenvedett.

Sanszos hogy hozunk egy puntert mert CatMan nem puntolhat többször.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 9 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
Hát még mindig nem fogtam fel, hogy ilyen szar játékot alkottunk.

Valamit nagyon rendbe kell tenni a fejekben, mert ezt már nem tudom Canadey nyakába varni, igaz hibázott, de koránt sem rajta ment el a meccs. :S
több mint 9 éve
4l3x Arizona Cardinals 230
Kedden jön 9 figura próbajátékra. Kíváncsi leszek kik lesznek azok. És egyáltalán beválik-e valamelyik.
több mint 9 éve
Reggel kihagytam a pozitívumok közül CatMan 60 yardos FG-ját! Az meglepő volt nem kicsit. 😊
Fucu
ezüstérmes FG 😊
That boot was one yard shy of the Cardinals' record-long FG. Jay Feely had a 61-yarder against the Bills, coincidentally, in 2012.
Cardinalis
Akkor is kikaptunk 😀 sőőőt ha jól láttam 71-ben nyertünk utoljára a bills ellen idegenben
silent7939
De legalább rekord nagy FG-ket tudunk nekik rúgni 😀

Viszont szerintem ez most arra legalább jó volt, hogy mindenki egy kicsit visszaszálljon a földre és magába nézzen. Azt hiszem kicsit túl voltunk hájpolva az utóbbi időben, de a realitás az hogy még mindig nem vagyunk abszolút SB favoritok. Sőt... Mikor voltunk azok? 😊
Remélem most mindenki vért iszik a héten és lezúzzuk otthon a Kosokat. Aztán meg természetesen a Ninerst 😊

Szerkesztette: csongi