NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
20
7
19:00
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
9
7
RedZone week 12
9
5
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
8
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
6
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
2
2
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Azt lehet tudni h idei v. későbbi a 2. körös pick?Idei
empty taxi
több mint 8 éve
Azt lehet tudni h idei v. későbbi a 2. körös pick?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Guard opciók: Louis Vasquez, Geoff Schwartz, Jahri Evans, Evan Mathis, Stefen Wisniewski, Lyle Sendlein (akár vissza is jöhet idén is), Amini Silatolu (volt viziten a hétvégén), Zane Beadles (iktriad nagy kedvence 😀 )Ha nálatok fog kikötni 99%ig biztos vagyok benne, hogy probowler lesz, iktrád miatt.
Fucu
több mint 8 éve
Mathis elé raktunk is egy 2 éves szerződést valamint Schwartz is jön vizitre.
több mint 8 éve
Nagyon tetszik a roster, jo lesz ez.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Guard opciók: Louis Vasquez, Geoff Schwartz, Jahri Evans, Evan Mathis, Stefen Wisniewski, Lyle Sendlein (akár vissza is jöhet idén is), Amini Silatolu (volt viziten a hétvégén), Zane Beadles (iktriad nagy kedvence 😀 )Valóban kellenek emberek majd a támadó falba, eléggé elfogytak mostanra. 😊
Fucu
több mint 8 éve
Ahogy a Pats-es kolléga írja ez jelenleg win-win.nem kizárólag a kapott 2. kör és az OL erősítés miatt, de ha most most nem adtuk volna el Jones-t, jövőre el kellett volna engedni valószínűleg, mert 2 elit LB és egy elsőszámú CB elé kell majd zsíros szerződést tolni legkésőbb jövő ilyenkor, de nem kizárt, hogy még idén megteszik. Így legalább jött érte cserébe valami, remélem Cooper nálunk bejön. így szerintem mindenképp win-win, mert ti pedig kaptatok egy nagyon jó passrushert, aki a fura füves sztoriját leszámítva eléggé szerethető figura is.
Nekünk nagyon kellett egy pass rusher
Nekik pedig jól jön az OL help és a 2. körünk.
AZ már más kérdés, hogy jövőre oda kell tolni Chandler orra alá egy vaskos fizut (vagy még idén?).
De akkor is ez remek húzás Keimtől.
Legalább a pass rusher-t kihúzhatjuk a draft-ról (remélem)
@silent7939biztos nem lesz G húzás az első két napon, ahogy Löfli is írja.
Fucu
www.youtube.com/watch?v=HC8SdVe5C7Y
Szerkesztette: winston
több mint 8 éve
Guard opciók: Louis Vasquez, Geoff Schwartz, Jahri Evans, Evan Mathis, Stefen Wisniewski, Lyle Sendlein (akár vissza is jöhet idén is), Amini Silatolu (volt viziten a hétvégén), Zane Beadles (iktriad nagy kedvence 😀 )
több mint 8 éve
szerintem megkínálják majd egy csinos szerződéssel.10+ sackes játékost szerezni akkor is nagy deal lenne, ha Cooper nem lenne akkora bust mint amekkora. Így még jobb.kivéve ha csak 1évre jött
andree
amugy nagy fogás
braxa88
több mint 8 éve
Egy ilyen cserénél 99%, hogy nem egy évre jött, és már kb. meg is kínálják alapból egy új szerződéssel.10+ sackes játékost szerezni akkor is nagy deal lenne, ha Cooper nem lenne akkora bust mint amekkora. Így még jobb.kivéve ha csak 1évre jött
andree
amugy nagy fogás
braxa88
De ha neked lenne igazad, és elengedik majd, akkor visszakapnak egy 3. kört, úgy sem vészes.
több mint 8 éve
Persze minden évben amikor 1/22-től magasabb (lejjebb? melyik a jó megfogalmazás?) pick van akkor esélyes egy kicserélés az első körből. Tavaly is azt hittem ez lesz, de csak pár helyet mentünk és húztuk be a jó DJ-t. Idén is lehet ilyet várni, de most tényleg az elsőből kifelé tudunk majd mozogni.örülök, hogy egyetértünk végre. 😊 Egyébként jó deal, sokat várok Jones.tól.
OLB húzást kizártnak tartom. A DL-be jöhet valaki vagy a secondary-be.
A támadófalba várok még az FA-n valakit még vannak elfogadható opciók a piacon csak még sokat kérnek, de majd lemennek az igényeik.
Fucu
Szerkesztette: Leon78
több mint 8 éve
braxa88
12 534
10+ sackes játékost szerezni akkor is nagy deal lenne, ha Cooper nem lenne akkora bust mint amekkora. Így még jobb.kivéve ha csak 1évre jött
andree
amugy nagy fogás
több mint 8 éve
andree
1 737
10+ sackes játékost szerezni akkor is nagy deal lenne, ha Cooper nem lenne akkora bust mint amekkora. Így még jobb.
több mint 8 éve
Persze minden évben amikor 1/22-től magasabb (lejjebb? melyik a jó megfogalmazás?) pick van akkor esélyes egy kicserélés az első körből. Tavaly is azt hittem ez lesz, de csak pár helyet mentünk és húztuk be a jó DJ-t. Idén is lehet ilyet várni, de most tényleg az elsőből kifelé tudunk majd mozogni.OLB húzást kizártnak tartom. A DL-be jöhet valaki vagy a secondary-be.
A támadófalba várok még az FA-n valakit még vannak elfogadható opciók a piacon csak még sokat kérnek, de majd lemennek az igényeik.
több mint 8 éve
Ahogy a Pats-es kolléga írja ez jelenleg win-win.Nem akarok okoskodni, de szinte biztosra veszem, hogy az első körünket tradeeljük az idei drafton ezek után. Lehet úgy számolnak Keimék, ahogy én is írtam pár napja, hogy nem lesz már bent épkézláb DE vagy OLB, esetleg CB, viszont ha eladnánk az első körünket, akkor választhatnánk játékost a második körben, és valszeg egy 3 kör is kerülne a birtokunkba.
Nekünk nagyon kellett egy pass rusher
AZ már más kérdés, hogy jövőre oda kell tolni Chandler orra alá egy vaskos fizut (vagy még idén?).
Fucu
több mint 8 éve
Ahogy a Pats-es kolléga írja ez jelenleg win-win.Nekünk nagyon kellett egy pass rusher
több mint 8 éve
wow, ez diszkrét lehúzás, szép deal 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
win-win!
több mint 8 éve
És akkor G-t húzunk megint LOLMajd jön Beadles és megoldja | (vagy nem) | .
silent7939
több mint 8 éve
És akkor G-t húzunk megint LOLszerintem FA-ról jön valaki. első körben most inkább CB-t várnék
silent7939
több mint 8 éve
És akkor G-t húzunk megint LOL
több mint 8 éve
wowza. nem rossz húzás 😊
több mint 8 éve
Rattlesnake
260
Wow! 😀 Azt hittem állóvíz lesz az idei FA aztán....... 😀
több mint 8 éve
Na ezzel jól megleptek Keimék. 😊Ez baromi jó deal.... imádom azt a nagypofájú barmot.... 😀
Csak szereztünk pass rushert! 😀
Fucu