NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
36
9
2:20, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Amúgy Tony Jefferson is állat volt de ő is hibázott egyszer-kétszer.Csak a snapszámokat néztem. Kezdő volt?
Fucu
Mert preseasonben nem olvastam sehol, hogy az lesz.
több mint 9 éve
igen, Jeremy Lane volt, aki élete első NFL interceptionjénél (éppen egy SB-on) elszakadt a térdszalagja és eltört a keze 😕a Super Bowlon is borzalmasan játszott ha jól emlékszem azon sérült meg az egy CB egy Brady INT utánEzt már le se mertem írni 😁de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Meglátjuk mi lesz vele itt.
Fucu
silent7939
Höri
silent7939
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Igen, aztán mentek Simonra a passzok rendesen 😊a Super Bowlon is borzalmasan játszott ha jól emlékszem azon sérült meg az egy CB egy Brady INT utánEzt már le se mertem írni 😁de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
silent7939
Höri
silent7939
Heisman Trophy
több mint 9 éve
a Super Bowlon is borzalmasan játszott ha jól emlékszem azon sérült meg az egy CB egy Brady INT utánEzt már le se mertem írni 😁de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
silent7939
Höri
silent7939
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Ezt már le se mertem írni 😁de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
silent7939
Höri
több mint 9 éve
de amikor igen, akkor gyengénTharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
silent7939
több mint 9 éve
Tharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
Fucu
több mint 9 éve
Fitz 100 TD-je 😊2014-es év a kakukktojás a mindösszesen két szem Fitz TDvel...
twitter.com/CardsMarkD/status/775772789739356160
Löfli
több mint 9 éve
Tharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.Meglátjuk mi lesz vele itt.
több mint 9 éve
Fitz 100 TD-je 😊twitter.com/CardsMarkD/status/775772789739356160

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Csak úgy árad az intelligencia ezekből az élő Barbie babákból. Mondjuk a játékosok se egyetemi professzorok, szóval nincs gond ezzel 😀Hogy hívják a hölgyet?A kis lusta pedig gyorsan meglehet találni 😉
gfycat.com/SilkyBadDuck
Ka'deemCarey25
www.azcardinals.com/cheerleaders/cheer-squad-new.html
Fucu
több mint 9 éve
Hogy hívják a hölgyet?A kis lusta pedig gyorsan meglehet találni 😉
gfycat.com/SilkyBadDuck
Ka'deemCarey25
www.azcardinals.com/cheerleaders/cheer-squad-new.html
több mint 9 éve
megjött a color rush mez dizájn, kár, hogy nem fogjuk meccsen használni, mert amúgy jól néz ki szerintemNekem nagyon bejön ez a mez.
www.azcardinals.com/assets/images/imported/ARI/photos/article/MainSeptember2016/MathieuColorRushMAIN.jpg
Löfli
Hülye Frisco elront mindent.. 😛
több mint 9 éve
Amúgy eszembe jutott a bad snap kapcsán, hogy szerencsétlen long snapperek nevét is csak akkor ismeri meg az ember amikor hibáznak, amúgy totál láthatatlanok mindig. Kit érdekel, ha 100-ból 99-szer jól végzi a dolgát, ha egy fontos pillanatban elbassza...El kell menni amatőr bűvésznek, és mindjárt megismeri őket az egész ország 😊
csongi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Amúgy eszembe jutott a bad snap kapcsán, hogy szerencsétlen long snapperek nevét is csak akkor ismeri meg az ember amikor hibáznak, amúgy totál láthatatlanok mindig. Kit érdekel, ha 100-ból 99-szer jól végzi a dolgát, ha egy fontos pillanatban elbassza...Mike Leach azért jó arc volt. Emlékszem az almost drafted feliratú pólójára 2-3 éve draft napján.
csongi
több mint 9 éve
megjött a color rush mez dizájn, kár, hogy nem fogjuk meccsen használni, mert amúgy jól néz ki szerintemEz nagyon durván jól néz ki...
Löfli
Tán az eddigi legjobb colour rush 😊
több mint 9 éve
megjött a color rush mez dizájn, kár, hogy nem fogjuk meccsen használni, mert amúgy jól néz ki szerintemwww.azcardinals.com/assets/images/imported/ARI/photos/article/MainSeptember2016/MathieuColorRushMAIN.jpg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Amúgy eszembe jutott a bad snap kapcsán, hogy szerencsétlen long snapperek nevét is csak akkor ismeri meg az ember amikor hibáznak, amúgy totál láthatatlanok mindig. Kit érdekel, ha 100-ból 99-szer jól végzi a dolgát, ha egy fontos pillanatban elbassza...
több mint 9 éve
Palmer kontra Winston hát nem lesz könnyű, tavaly is úgy láttam, mikor Mariotta-t istenítették leginkább mindenhol, hogy ez a Jameis gyerek egy erőmű, nagyon sokra viheti még a csapatát.Nagyon szeretném, hogy a mi klasszis QB-nkat is olyan harcossá változtassák a következő öt hónapra, hogy a szezon utolsó meccsén ott legyünk. És megnyerjük.
Szerkesztette: harras
több mint 9 éve
Ka'deem: Kevin Kolb volt az irányító. A sötét korszak. 😀 (meg a második meccs volt 4éve)Csongi: Brandon Williams a srác neve azért jegyezzük fel mert bár szopatták rendesen de jó mentorok vannak mellette és jó lesz ő.
Amúgy Tony Jefferson is állat volt de ő is hibázott egyszer-kétszer.
több mint 9 éve
Azért a corner poszt kurva vékony, az a srác PP másik oldalán, el is felejtettem a nevét, még egyáltalán nem NFL szint. Ott szopatták, ahol érték.Amúgy jó lesz ez, érezni lehetett, hogy első meccs, majd felpörögnek és zúzunk 😊
több mint 9 éve
na túl vagyok az idegbajon... meg lehetett volna nyerni ezt a meccset... Fitz a meccs embere, jó lesz ez, alapvetően reményteljes a csapat, nem biztos h baj, h a nagy várakozások fényében egy hidegzuhannyal kezdjük a szezont... 😉GO CARDS!
több mint 9 éve
Kicsit kevésbé döcögős kezdést vártam. Nagyon nem szidnék senkit, de a sok kis apró hülyeség összeállt egy szoros vereséggé. Pánikolni azért én se kezdek el. Össze fog ez állni.
több mint 9 éve
Nem vagyok vidám. Az első két negyed az gáz volt. Javulást várok a következő meccsre.