NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Amúgy Tony Jefferson is állat volt de ő is hibázott egyszer-kétszer.
Fucu
Csak a snapszámokat néztem. Kezdő volt?
Mert preseasonben nem olvastam sehol, hogy az lesz.

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Tharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.
Meglátjuk mi lesz vele itt.
Fucu
Kb 2 éve nem játszott ha jól emlékszem. Nem fűznek hozzá sok reményt
silent7939
de amikor igen, akkor gyengén
Höri
Ezt már le se mertem írni 😁
silent7939
a Super Bowlon is borzalmasan játszott ha jól emlékszem azon sérült meg az egy CB egy Brady INT után
Heisman Trophy
igen, Jeremy Lane volt, aki élete első NFL interceptionjénél (éppen egy SB-on) elszakadt a térdszalagja és eltört a keze 😕
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Tharold Simon-t kirakta a Hawks és mi rá is dobtunk egy lasszót. Magas corner, LoB tiszteletbeli tag volt.
Fucu
silent7939
Höri
silent7939
a Super Bowlon is borzalmasan játszott ha jól emlékszem azon sérült meg az egy CB egy Brady INT után
Heisman Trophy
Igen, aztán mentek Simonra a passzok rendesen 😊
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 138 — "Montoya por favor!"
Fucu
silent7939
Höri
silent7939

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Fucu
silent7939
Höri
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fucu
silent7939

több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Fucu
több mint 9 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Fitz 100 TD-je 😊
 twitter.com/CardsMarkD/status/775772789739356160
Löfli
2014-es év a kakukktojás a mindösszesen két szem Fitz TDvel...
több mint 9 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Fitz 100 TD-je 😊

twitter.com/CardsMarkD/status/775772789739356160

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Hogy hívják a hölgyet?
 gfycat.com/SilkyBadDuck
Ka'deemCarey25
A kis lusta pedig gyorsan meglehet találni 😉
 www.azcardinals.com/cheerleaders/cheer-squad-new.html
Fucu
Csak úgy árad az intelligencia ezekből az élő Barbie babákból. Mondjuk a játékosok se egyetemi professzorok, szóval nincs gond ezzel 😀
több mint 9 éve
Hogy hívják a hölgyet?
 gfycat.com/SilkyBadDuck
Ka'deemCarey25
A kis lusta pedig gyorsan meglehet találni 😉
 www.azcardinals.com/cheerleaders/cheer-squad-new.html

több mint 9 éve
megjött a color rush mez dizájn, kár, hogy nem fogjuk meccsen használni, mert amúgy jól néz ki szerintem

www.azcardinals.com/assets/images/imported/ARI/photos/article/MainSeptember2016/MathieuColorRushMAIN.jpg
Löfli
Nekem nagyon bejön ez a mez.
Hülye Frisco elront mindent.. 😛

több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Hogy hívják a hölgyet?
 gfycat.com/SilkyBadDuck
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy eszembe jutott a bad snap kapcsán, hogy szerencsétlen long snapperek nevét is csak akkor ismeri meg az ember amikor hibáznak, amúgy totál láthatatlanok mindig. Kit érdekel, ha 100-ból 99-szer jól végzi a dolgát, ha egy fontos pillanatban elbassza...
csongi
El kell menni amatőr bűvésznek, és mindjárt megismeri őket az egész ország 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Amúgy eszembe jutott a bad snap kapcsán, hogy szerencsétlen long snapperek nevét is csak akkor ismeri meg az ember amikor hibáznak, amúgy totál láthatatlanok mindig. Kit érdekel, ha 100-ból 99-szer jól végzi a dolgát, ha egy fontos pillanatban elbassza...
csongi
Mike Leach azért jó arc volt. Emlékszem az almost drafted feliratú pólójára 2-3 éve draft napján.
több mint 9 éve
FunHun New England Patriots 1 830
megjött a color rush mez dizájn, kár, hogy nem fogjuk meccsen használni, mert amúgy jól néz ki szerintem
Löfli
Ez nagyon durván jól néz ki...
Tán az eddigi legjobb colour rush 😊
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

www.azcardinals.com/assets/images/imported/ARI/photos/article/MainSeptember2016/MathieuColorRushMAIN.jpg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
harras Arizona Cardinals 523
Palmer kontra Winston hát nem lesz könnyű, tavaly is úgy láttam, mikor Mariotta-t istenítették leginkább mindenhol, hogy ez a Jameis gyerek egy erőmű, nagyon sokra viheti még a csapatát.
Nagyon szeretném, hogy a mi klasszis QB-nkat is olyan harcossá változtassák a következő öt hónapra, hogy a szezon utolsó meccsén ott legyünk. És megnyerjük.

Szerkesztette: harras
több mint 9 éve
Ka'deem: Kevin Kolb volt az irányító. A sötét korszak. 😀 (meg a második meccs volt 4éve)

Csongi: Brandon Williams a srác neve azért jegyezzük fel mert bár szopatták rendesen de jó mentorok vannak mellette és jó lesz ő.

Amúgy Tony Jefferson is állat volt de ő is hibázott egyszer-kétszer.

több mint 9 éve
Azért a corner poszt kurva vékony, az a srác PP másik oldalán, el is felejtettem a nevét, még egyáltalán nem NFL szint. Ott szopatták, ahol érték.
Amúgy jó lesz ez, érezni lehetett, hogy első meccs, majd felpörögnek és zúzunk 😊
több mint 9 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
na túl vagyok az idegbajon... meg lehetett volna nyerni ezt a meccset... Fitz a meccs embere, jó lesz ez, alapvetően reményteljes a csapat, nem biztos h baj, h a nagy várakozások fényében egy hidegzuhannyal kezdjük a szezont... 😉
GO CARDS!
több mint 9 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Kicsit kevésbé döcögős kezdést vártam. Nagyon nem szidnék senkit, de a sok kis apró hülyeség összeállt egy szoros vereséggé. Pánikolni azért én se kezdek el. Össze fog ez állni.
több mint 9 éve
4l3x Arizona Cardinals 230
Nem vagyok vidám. Az első két negyed az gáz volt. Javulást várok a következő meccsre.