NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
152
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
71
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
62
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
42
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
16
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
Spoon visszatér Atlantába
több mint 8 éve
Én is örülnék ha visszatérne még egy évre, de egyedül már kevés az egyik oldalra kell mellé még valaki aki kezdő szint.Rashad Johnson a Titans-hez megy vizitre.
több mint 8 éve
"Freeney, during an interview on Sirius XM NFL radio Wednesday night, said he wanted to play in 2016. The free agent would like to return to the Cardinals, he said, but if he does play, it’s “going to have to be the right situation.”“Hopefully we can come to an agreement,” Freeney said about the Cardinals. “But they need to see what they need to do too. I understand this business. It’s a young man’s game. I’m here if they need me.”"
Lehet egyedül maradok a véleményemmel, de én várom vissza. 😊
több mint 8 éve
még Mendenhall is első napon jött asszem 😊
több mint 8 éve
Veldheer, Iupati? 😊Az a hír járja, hogy 8,8 millió dolcsi cap space van ezért (se) nem ugrunk rá a nagy halakra.Na meg amúgy sem vagyunk azok akik nagy rush-t tolnak az első nap 😊
Fucu
silent7939
több mint 8 éve
Az a hír járja, hogy 8,8 millió dolcsi cap space van ezért (se) nem ugrunk rá a nagy halakra.Na meg amúgy sem vagyunk azok akik nagy rush-t tolnak az első nap 😊
Fucu
több mint 8 éve
Bears deal for Bobbie Massie three years, $18 million, $6.5M gtd, $1.5M bonus, $2M roster bonus March 14, annual $100K workout bonusEZ egy teljesen jó deal.
Ahogy a többiek már írták nem rossz RT, főleg futás blokkolásban jó, az irányító megvédésénél sokszor volt, hogy totál homály volt és jött róla a sack. Fejben kell összerakni és akkor fasza lesz.
Egyértelmű, hogy DJ draftolásakor már tudtuk, hogy Massie nem lesz itt 2016-ban.
Az a hír járja, hogy 8,8 millió dolcsi cap space van ezért (se) nem ugrunk rá a nagy halakra.
több mint 8 éve
Tényleg D.J. Humphries akkor idén már kezdő playa lesz vagy jön valaki szerintetek?DJ lesz a kezdő RT, oszt csá. Remélem fejlődik rendesen, mert tavaly nagyon nagyon nyers volt Arians szerint
Rattlesnake
több mint 8 éve
andree
1 737
Massienek mindig is inkább fejével volt gond. Fizikálisan totál rendben van és a meccsek többségében solid RT, aztán jön egy pár csúnya hiba egymás után. Ha jól emlékszem Arians is azért volt néha elégedetlen vele, mert sok "mentális hibát" vétett edzéseken. Ennyit nem ért nekünk, így hogy van mögötte egy komolyabb tehetség, de másnak ez ok ár lehet.
több mint 8 éve
Rattlesnake
260
Tényleg D.J. Humphries akkor idén már kezdő playa lesz vagy jön valaki szerintetek?
több mint 8 éve
Rattlesnake
260
Hát a garantáltra vagyok én is kíváncsi de első blikkre nekem ez sok már csak azért mert már nálunk sem tartottam igazi kezdő kalibernek!De ez csak az én véleményem!😀Nem tudni mennyi a garantált belőle... legalábbis erre nem találtam infót. Amúgy sztem ez abszolút normális RT pénz és Massie azért nem az alja. Nálam ő középmezőny.Massie 3 év 18 milla kicsit durvának tűnik! 😀Igazából nem mondanék rá semmit. Nálunk egész türhető volt. De az elmúlt időben azt figyeltem meg hogy a csapatot váltó O-Line embereknek köszönőviszonyba sincs a produktuma az előző csapatában eltöltött idő alatti produkcióval. Van aki szarabb, van aki sokkal jobb lesz. Így ezt nektek kell megítélni majd menetközben. Sztem stabil közepes környéki RT Massie.Massie lelépett a Bears-beTudnátok róla mondani valamit, mennyire jó vagy rossz vétel?
silent7939
Köszi
hpeter93
silent7939
Rattlesnake
silent7939
több mint 8 éve
Nem tudni mennyi a garantált belőle... legalábbis erre nem találtam infót. Amúgy sztem ez abszolút normális RT pénz és Massie azért nem az alja. Nálam ő középmezőny.Massie 3 év 18 milla kicsit durvának tűnik! 😀Igazából nem mondanék rá semmit. Nálunk egész türhető volt. De az elmúlt időben azt figyeltem meg hogy a csapatot váltó O-Line embereknek köszönőviszonyba sincs a produktuma az előző csapatában eltöltött idő alatti produkcióval. Van aki szarabb, van aki sokkal jobb lesz. Így ezt nektek kell megítélni majd menetközben. Sztem stabil közepes környéki RT Massie.Massie lelépett a Bears-beTudnátok róla mondani valamit, mennyire jó vagy rossz vétel?
silent7939
Köszi
hpeter93
silent7939
Rattlesnake
több mint 8 éve
Rattlesnake
260
Massie 3 év 18 milla kicsit durvának tűnik! 😀Igazából nem mondanék rá semmit. Nálunk egész türhető volt. De az elmúlt időben azt figyeltem meg hogy a csapatot váltó O-Line embereknek köszönőviszonyba sincs a produktuma az előző csapatában eltöltött idő alatti produkcióval. Van aki szarabb, van aki sokkal jobb lesz. Így ezt nektek kell megítélni majd menetközben. Sztem stabil közepes környéki RT Massie.Massie lelépett a Bears-beTudnátok róla mondani valamit, mennyire jó vagy rossz vétel?
silent7939
Köszi
hpeter93
silent7939
több mint 8 éve
Igazából nem mondanék rá semmit. Nálunk egész türhető volt. De az elmúlt időben azt figyeltem meg hogy a csapatot váltó O-Line embereknek köszönőviszonyba sincs a produktuma az előző csapatában eltöltött idő alatti produkcióval. Van aki szarabb, van aki sokkal jobb lesz. Így ezt nektek kell megítélni majd menetközben. Sztem stabil közepes környéki RT Massie.Massie lelépett a Bears-beTudnátok róla mondani valamit, mennyire jó vagy rossz vétel?
silent7939
Köszi
hpeter93
több mint 8 éve
Massie lelépett a Bears-beTudnátok róla mondani valamit, mennyire jó vagy rossz vétel?
silent7939
Köszi
több mint 8 éve
Massie lelépett a Bears-be
több mint 8 éve
Tyvon Branchről sem hallottunk mielőtt meg nem egyezett a Cardinals-szal.Hallottál róla, hogy keresték már meg? Eddig ahogy láttam, nem nagyon kapkodnak utána.Ha Keimek inkabb neki adjak a nagyobb lovet, mint Johnsonnak, vagy Jeffersonnak, akkor lehet benne valamiNem adtak nagy lóvét Branchnek. Ez tették elé és aláírta. Teljesen jó pénz. Johnson valószínűleg többet akar.
Danny
Fucu
Leon78
Ha a játékos ügynöke nem pletykál nem jönnek a hírek.
több mint 8 éve
Túl sokat nem volt a pályán.D.J. Swearinger kapott egy 2. körös RFA tendert.Az ő játéka nekem kifejezetten tetszett.
Úgy tűnik lecseréljük a secondary nagy részét. Gyakorlatilag PP és Matyi maradnak, no meg Tony Jefferson.
Fucu
Danny
Egyébként mi van Weatherspoonnal? Olyan, érzésem van, mintha Keim-ék elfelejtették volna kivágni. 😊
több mint 8 éve
Danny
1 717
D.J. Swearinger kapott egy 2. körös RFA tendert.Az ő játéka nekem kifejezetten tetszett.
Úgy tűnik lecseréljük a secondary nagy részét. Gyakorlatilag PP és Matyi maradnak, no meg Tony Jefferson.
Fucu
több mint 8 éve
D.J. Swearingernek 2. körös tendert adtunk
több mint 8 éve
D.J. Swearinger kapott egy 2. körös RFA tendert.Úgy tűnik lecseréljük a secondary nagy részét. Gyakorlatilag PP és Matyi maradnak, no meg Tony Jefferson.
több mint 8 éve
Danny
1 717
Nem is nagyot írtam, hanem nagyobbat (gondolok itt Jefferson tenderére)Ha Keimek inkabb neki adjak a nagyobb lovet, mint Johnsonnak, vagy Jeffersonnak, akkor lehet benne valamiNem adtak nagy lóvét Branchnek. Ez tették elé és aláírta. Teljesen jó pénz. Johnson valószínűleg többet akar.
Danny
Fucu
több mint 8 éve
Hallottál róla, hogy keresték már meg? Eddig ahogy láttam, nem nagyon kapkodnak utána.Ha Keimek inkabb neki adjak a nagyobb lovet, mint Johnsonnak, vagy Jeffersonnak, akkor lehet benne valamiNem adtak nagy lóvét Branchnek. Ez tették elé és aláírta. Teljesen jó pénz. Johnson valószínűleg többet akar.
Danny
Fucu
több mint 8 éve
Ha Keimek inkabb neki adjak a nagyobb lovet, mint Johnsonnak, vagy Jeffersonnak, akkor lehet benne valamiNem adtak nagy lóvét Branchnek. Ez tették elé és aláírta. Teljesen jó pénz. Johnson valószínűleg többet akar.
Danny
több mint 8 éve
Danny
1 717
Ha Keimek inkabb neki adjak a nagyobb lovet, mint Johnsonnak, vagy Jeffersonnak, akkor lehet benne valami