NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
1
1
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
1
1
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Miami Dolphins - New England Patriots
1
1
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
1
1
RedZone week 12
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 8 éve
ki volt a nagyobb falember bust? Levi Brown vagy Cooper? 😀Liváj, hands down. 😊
Löfli
több mint 8 éve
ki volt a nagyobb falember bust? Levi Brown vagy Cooper? 😀
több mint 8 éve
David Johnson és CJ mögött? special teamben nem játszik, szerződése utolsó évében lesz és ha tolna egy jó előszezont biztos valamelyik csapat bejelentkezne érte. Akkor oda kell adni.Szerintem Ellington legkésőbb az edzőtábor/előszezon után el lesz cserélve. Még az is lehet hogy előbb.Gondolod? Bennem fel sem merült ez az eshetőség. Nem lenne jobb ötlet inkább megtartani csere futónak?
Fucu
Leon78
több mint 8 éve
Szerintem Ellington legkésőbb az edzőtábor/előszezon után el lesz cserélve. Még az is lehet hogy előbb.Gondolod? Bennem fel sem merült ez az eshetőség. Nem lenne jobb ötlet inkább megtartani csere futónak?
Fucu
több mint 8 éve
Szerintem Ellington legkésőbb az edzőtábor/előszezon után el lesz cserélve. Még az is lehet hogy előbb.
több mint 8 éve
Mathis alapbére: 1,000,069 dollár. A kis vicces 😊
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Ezek után már tuti nem csinálnak highlightot Jones uccsó szezonjáról😊
több mint 8 éve
senkit sem érdekel a Cardinals a Mock Draft játékban? 😕
több mint 8 éve
Eddig baromira tetszik az FA.... Van egy olyan érzésem hogy most felteszünk mindent egy lapra a gyűrűért 😊
több mint 8 éve
Nem olyan sok penz az. Egy evre nem lehet varialni. Inkabb Mathis mar nem a regi. De egy evet meg csak lehoz. Cooper nem felulmulhatatlan produkcioval tavozott.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.nomajd mutogathatja a gyűrűjét extra motiváció gyanánt a többieknek 😊
Fucu
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
andree
1 737
Ez eddig nagyon tetszik.
több mint 8 éve
Szerintem olyan 10 millió körül van még, de majd holnap rákeresek.Attól tartok csődbe megy a csapat. 😊 Egyébként van még elkölthető pénzünk? Talán még belefér egy két veterán, meg a draftoltak.Te mindenkinél soknak tartod a pénzt 😊Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.Nem sok ez egy kicsit? Vagy csak én vagyok ennyire rosszindulatú?
Fucu
Leon78
Ennyit szántak rá Keimék és elfogadta. Nekem belefér.
Fucu
Leon78
több mint 8 éve
Akkor bocsánat, nem figyeltemAz volt hogy a Pats eltradelte veletek Chandler Jonest ?nemáááár tényleg?
Heisman Trophy
| igen, már tegnap |
Fucu
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Attól tartok csődbe megy a csapat. 😊 Egyébként van még elkölthető pénzünk? Talán még belefér egy két veterán, meg a draftoltak.Te mindenkinél soknak tartod a pénzt 😊Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.Nem sok ez egy kicsit? Vagy csak én vagyok ennyire rosszindulatú?
Fucu
Leon78
Fucu
több mint 8 éve
Te mindenkinél soknak tartod a pénzt 😊Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.Nem sok ez egy kicsit? Vagy csak én vagyok ennyire rosszindulatú?
Fucu
Leon78
több mint 8 éve
Az volt hogy a Pats eltradelte veletek Chandler Jonest ?nemáááár tényleg?
Heisman Trophy
| igen, már tegnap |
több mint 8 éve
Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.Nem sok ez egy kicsit? Vagy csak én vagyok ennyire rosszindulatú?
Fucu
több mint 8 éve
Az volt hogy a Pats eltradelte veletek Chandler Jonest ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Evan Mathis 1 évre 6 millióért a fedélzeten. Meg is van Coop pótlása. Már csak egy center kell.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Evan Mathis 1 évre 6 misiért érkezik.
több mint 8 éve
Nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem tetszik 😊Mit szólnátok Dansby-hez? szerintem többet tudna hozzátenni, mint Spoon.Spoon azért nem tudott hozzátenni mert előszedtünk egy Bucannont és nem került fel a pályára mivel Minter is elég jó volt.
Leon78
Amúgy nem lennék meglepve, ha egy újabb egy éves szerződéssel leigazolnánk, mivel kijelentette Los, hogy gyűrűt akar nyerni és hát tetszik, nem tetszik esélyesek leszünk 2016-ban is.
Fucu
több mint 8 éve
Mit szólnátok Dansby-hez? szerintem többet tudna hozzátenni, mint Spoon.Spoon azért nem tudott hozzátenni mert előszedtünk egy Bucannont és nem került fel a pályára mivel Minter is elég jó volt.
Leon78
Amúgy nem lennék meglepve, ha egy újabb egy éves szerződéssel leigazolnánk, mivel kijelentette Los, hogy gyűrűt akar nyerni és hát tetszik, nem tetszik esélyesek leszünk 2016-ban is.
több mint 8 éve
Mit szólnátok Dansby-hez? szerintem többet tudna hozzátenni, mint Spoon.