NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
507
57
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Először is sziasztok, 3 kórházban töltött hét után jó végre újra köztetek lenni, Fucunak pedig ezúton is boldog születésnapot kívánok! 😊jobbulást!
Az utóbbi 2 évben mutatott teljesítménye alapján nem érdemli meg azt a valag pénzt Larry, amit kapni fog. Peterson szerződése is lejár jövőre és valószínűleg ő se apróért fog hosszabbítani (nem hiszem, hogy elengednénk a liga legjobb CB-jét) szóval kelleni fog a hely a sapka alatt nagyon, így valami megoldást mindenképp találni kell és ez tűnik a legkézenfekvőbbnek. Wilsont is simán kitették a csapatból nem számított, hogy mekkora ikon is ő, szóval ez Fitzgeralddal is megtörténhet. Természetesen nagyon sajnálnám, ha elcserélnénk, de reálisan nézve jól jöhetnénk ki a dologból.Danny
ami pedig Fitzet illeti, követelem hogy a Cardstól vonuljon vissza!!!
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Boldog 18.-at FUCU 😊
több mint 10 éve
Danny
1 726
Először is sziasztok, 3 kórházban töltött hét után jó végre újra köztetek lenni, Fucunak pedig ezúton is boldog születésnapot kívánok! 😊Megint előkerült a Fitz - Pats pletyka...Larry egy ikon, a csapat arca, és minden szurkoló egyik ha nem a legnagyobb kedvence. Nem hiszem, hogy ezt meg merné húzni a csapat. Emberileg engem is nagyon megviselne.
Állítólag Larry hamarabb belemenne egy trade-be mint egy újabb átstruktúrálásba.
Ennek nem örülök 😕silent7939
Ha külső szemlélőként nézem, akkor idén 8 millió, a jövőre nézve pedig betegesen nagy spórolás. Ha a statjait nézem, akkor annyi pénzt nem ér meg, mint amennyit ki fogunk fizetni neki, és ha első kört kapunk ellenértékként, akkor az egy jó trade. 2016 után valószínűleg amúgy is cutolva lenne valamelyik évben. Nagyon sok lehetőséget nyitna meg, ha jövőre felszabadulna a 21 millás caphitje.
Kihangsúlyoznám, hogy mint szurkoló nagyon szeretném, hogy maradjon, nem tudom elképzelni nélküle a csapatot. Jobban örülnék, ha át lehetne strukturálni a szerződését(Amivel amúgy nem tudom mi gondja van. A pénzét megkapná.).andree
Az utóbbi 2 évben mutatott teljesítménye alapján nem érdemli meg azt a valag pénzt Larry, amit kapni fog. Peterson szerződése is lejár jövőre és valószínűleg ő se apróért fog hosszabbítani (nem hiszem, hogy elengednénk a liga legjobb CB-jét) szóval kelleni fog a hely a sapka alatt nagyon, így valami megoldást mindenképp találni kell és ez tűnik a legkézenfekvőbbnek. Wilsont is simán kitették a csapatból nem számított, hogy mekkora ikon is ő, szóval ez Fitzgeralddal is megtörténhet. Természetesen nagyon sajnálnám, ha elcserélnénk, de reálisan nézve jól jöhetnénk ki a dologból.
több mint 10 éve
Én is hasonlóképpen érzem és attól félek Keim-ék elengedik ha jó árat kapnak érte. Azért valljuk be ez attól függetlenül hogy sport, hatalmas üzlet is egyben.Megint előkerült a Fitz - Pats pletyka...Larry egy ikon, a csapat arca, és minden szurkoló egyik ha nem a legnagyobb kedvence. Nem hiszem, hogy ezt meg merné húzni a csapat. Emberileg engem is nagyon megviselne.
Állítólag Larry hamarabb belemenne egy trade-be mint egy újabb átstruktúrálásba.
Ha külső szemlélőként nézem, akkor idén 8 millió, a jövőre nézve pedig betegesen nagy spórolás. Ha a statjait nézem, akkor annyi pénzt nem ér meg, mint amennyit ki fogunk fizetni neki, és ha első kört kapunk ellenértékként, akkor az egy jó trade. 2016 után valószínűleg amúgy is cutolva lenne valamelyik évben. Nagyon sok lehetőséget nyitna meg, ha jövőre felszabadulna a 21 millás caphitje.
Kihangsúlyoznám, hogy mint szurkoló nagyon szeretném, hogy maradjon, nem tudom elképzelni nélküle a csapatot. Jobban örülnék, ha át lehetne strukturálni a szerződését(Amivel amúgy nem tudom mi gondja van. A pénzét megkapná.).andree
több mint 10 éve
andree
1 737
Megint előkerült a Fitz - Pats pletyka...Larry egy ikon, a csapat arca, és minden szurkoló egyik ha nem a legnagyobb kedvence. Nem hiszem, hogy ezt meg merné húzni a csapat. Emberileg engem is nagyon megviselne.
Kihangsúlyoznám, hogy mint szurkoló nagyon szeretném, hogy maradjon, nem tudom elképzelni nélküle a csapatot. Jobban örülnék, ha át lehetne strukturálni a szerződését(Amivel amúgy nem tudom mi gondja van. A pénzét megkapná.).
több mint 10 éve
Megint előkerült a Fitz - Pats pletyka...Állítólag Larry hamarabb belemenne egy trade-be mint egy újabb átstruktúrálásba.
Ennek nem örülök 😕
több mint 10 éve
a PFF-nél ez lett az év NFC West csapata: www.profootballfocus.com/blog/2014/01/23/2013-pff-all-nfc-west-team/ semmi meglepő, max, hogy Ellington bekerült, Gore meg nem 😊
több mint 10 éve
Mi van Cooperrel és Matyival? Hogy áll a felépülésük? Lehet róluk tudni valamit?silent7939terv szerint
több mint 10 éve
Mi van Cooperrel és Matyival? Hogy áll a felépülésük? Lehet róluk tudni valamit?
több mint 10 éve
egész szezonos összefoglaló, elég jó: t.co/aKVD5FXlH6 😊
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
legalább PP villantott egy INT-et 😊"Peterson wears No. 21 like Sanders, and paid homage following the pick by performing Sanders’ signature celebration dance."
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Patrick-Petersons-Prime-Time-pick/9b82d9aa-174e-4228-8f0e-64ab33959de1
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Terry volt Gene Smith jobb keze a Jaguarsnál 2009 és 2012 között... Mondjuk ettől függetlenül szerintem nem rossz szakember.Licht helyét Terry McDonough veszi át, aki tavaly csatlakozott a Cards front office-hoz, mint keleti megfigyelő, de 22 év tapasztalttal rendelkezik. Valamint a Suns GM Ryan McDonough testvére.FucuHa fele olyan jó mint a tesó, már akkor szívesen látjuk.andree
több mint 10 éve
andree
1 737
Licht helyét Terry McDonough veszi át, aki tavaly csatlakozott a Cards front office-hoz, mint keleti megfigyelő, de 22 év tapasztalttal rendelkezik. Valamint a Suns GM Ryan McDonough testvére.FucuHa fele olyan jó mint a tesó, már akkor szívesen látjuk.
több mint 10 éve
Licht helyét Terry McDonough veszi át, aki tavaly csatlakozott a Cards front office-hoz, mint keleti megfigyelő, de 22 év tapasztalttal rendelkezik. Valamint a Suns GM Ryan McDonough testvére.
több mint 10 éve
Elég érdekes lesz, ha a Pro Bowlon PP fogja majd Larryt. 😊
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
pláne 😊Fitz megy Hawaii-ra, mivel Demaryius Thomas SB-t játszikDexxter Tailornatessék, kénytelen leszek belenézni 😉Cardinalis
www.nfl.com/videos/nfl-pro-bowl/0ap2000000316917/Pro-Bowl-Draft-Fitzgerald-faces-teammate-Peterson
Fitz adatlapján a "Watch the best of Fitzgerald in 2013" linket igazán átirányíthatnák már a "Week 9: Nick Foles highlights"-ról a helyes tartalomra...
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Annak már kevésbé örülök, hogy Jason Licht lett a Bucs GM. Kijárta az utat megérdemli, de hiányozni fog a szerződések tárgyalásánál.Fucujaja, szívás, hogy megy, de remélem, hogy a Bucs-nál összetudnak rakni Smith-szel egy ütőképes csapatot.
több mint 10 éve
Annak már kevésbé örülök, hogy Jason Licht lett a Bucs GM. Kijárta az utat megérdemli, de hiányozni fog a szerződések tárgyalásánál.
több mint 10 éve
Zastudil 2 éves szerződést kapott, örülünk, Vincent.Dexxter Tailorgyors vagy Gyerök 😊
Örülünk hát.
több mint 10 éve
Zastudil 2 éves szerződést kapott, örülünk, Vincent.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Fitz megy Hawaii-ra, mivel Demaryius Thomas SB-t játszikDexxter Tailornatessék, kénytelen leszek belenézni 😉
Best of Fitz in 2013: www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Best-of-Larry-Fitzgerald-in-2013/5920b74b-d1a5-411e-8564-031d453b7149
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Jay Feely pedig a három döntős (Thomas Davis és Charles Tillman mellett) egyike a Walter Payton Év Embere Díj elnyerésére, amit a Super Bowlon adnak át.