NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
andree Arizona Cardinals 1 737

Andree valóban úgy gondolod, hogy Dockett-et fogják cutolni? Van erre esély? Nem nagyon van utánpótlás, vagy rosszul látom?Leon78
Hát, idén sztem nem mert jó szezonja volt(És csak 2 milla spórolás), de jövőre komoly esélye van. Campbell 15milla környéki cap száma brutális, nem fér bele egy 10 millás DD. Pláne egy 20milla fölötti Larryvel. Idén már nem ártana draftolni a védőfalba egy DD helyettest.
több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Elképesztő ez a srác. Hihetetlenül gyors, és rengetegszer lepattan a védőkről. Reméljük jövőre is legalább így játszik az új kedvencünk. 😊

www.youtube.com/watch?v=ZmQAxB7ZEBULeon78
Ha a falat kicsit fel tudjuk javítani, akkor lesz itt futójáték rendesen. Az Palmer teljesítményére is jó hatással lenne. Hú de messze van az a szeptember 😊
több mint 10 éve
Danny Arizona Cardinals 1 726
Imádom ezt az embert.... hihetetlen mennyire lojális. Le a kalappal.silent7939
Ez igaz, de nem az újrastrukturálás miatt. Azért ő semmiről nem mondott le, sőt. Annyi történt, hogy cserélhetetlen lett a szerződése + a 2016 utáni években nehezebb lesz cutolni. Igazából baromi jól járt ezzel az átstrukturálással. Persze örülök, hogy marad és továbbra is imádom, de nem emiatt fogok rá szépen emlékezni.andree
Jövőre megint újra kell strukturálni, mert 23 millióval nem maradhat majd az biztos, pláne úgy, hogy Peterson nem hajlandó TC-re jönni, ha nem kap új szerződést, szóval nagyon fog kelleni a pénz. Átsöpörtük a problémát a következő évre ennyit történt.Danny
Viszont ha Peterson aláír, akkor a védelem gerince jó pár évig meglesz. Ami nem hátrány. Ha rajtam múlna Dansby-t is megkínálnán 2-3 éves nem túl nagy szerződéssel, szerintem belemenne az öreg, bár az is igaz, hogy akkor minek draftoltuk Mintert.
Andree valóban úgy gondolod, hogy Dockett-et fogják cutolni? Van erre esély? Nem nagyon van utánpótlás, vagy rosszul látom?Leon78
Szerintem Dansby kapni is fog egy hasonló ajánlatot. A front seven nem nagyon fog változni a secondarybe kell a vérfrissítés, de nagyjából együtt marad az egység aminek nagyon örülök, pláne, hogy Bowles se ment sehová. Jó kis csapat lesz ez jövőre, kíváncsian várom a draftot 😊
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Ez igaz, de nem az újrastrukturálás miatt. Azért ő semmiről nem mondott le, sőt. Annyi történt, hogy cserélhetetlen lett a szerződése + a 2016 utáni években nehezebb lesz cutolni. Igazából baromi jól járt ezzel az átstrukturálással. Persze örülök, hogy marad és továbbra is imádom, de nem emiatt fogok rá szépen emlékezni.andree
Jövőre megint újra kell strukturálni, mert 23 millióval nem maradhat majd az biztos, pláne úgy, hogy Peterson nem hajlandó TC-re jönni, ha nem kap új szerződést, szóval nagyon fog kelleni a pénz. Átsöpörtük a problémát a következő évre ennyit történt.Danny
Viszont ha Peterson aláír, akkor a védelem gerince jó pár évig meglesz. Ami nem hátrány. Ha rajtam múlna Dansby-t is megkínálnán 2-3 éves nem túl nagy szerződéssel, szerintem belemenne az öreg, bár az is igaz, hogy akkor minek draftoltuk Mintert.
Andree valóban úgy gondolod, hogy Dockett-et fogják cutolni? Van erre esély? Nem nagyon van utánpótlás, vagy rosszul látom?
több mint 10 éve
Danny Arizona Cardinals 1 726
Jövőre megint újra kell strukturálni, mert 23 millióval nem maradhat majd az biztos, pláne úgy, hogy Peterson nem hajlandó TC-re jönni, ha nem kap új szerződést, szóval nagyon fog kelleni a pénz. Átsöpörtük a problémát a következő évre ennyit történt.
több mint 10 éve
Elképesztő ez a srác. Hihetetlenül gyors, és rengetegszer lepattan a védőkről. Reméljük jövőre is legalább így játszik az új kedvencünk. 😊

www.youtube.com/watch?v=ZmQAxB7ZEBU
több mint 10 éve
Ez igaz, de nem az újrastrukturálás miatt. Azért ő semmiről nem mondott le, sőt. Annyi történt, hogy cserélhetetlen lett a szerződése + a 2016 utáni években nehezebb lesz cutolni. Igazából baromi jól járt ezzel az átstrukturálással. Persze örülök, hogy marad és továbbra is imádom, de nem emiatt fogok rá szépen emlékezni.
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Matyi felépülését a Cardinals honlapján végig lehet majd követniDexxter Tailor
első rész: ebcsont beforr...
 www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Tenacious-Part-1---Scar-Tissue/f5e9d7dd-82e4-485b-a65b-2b21053de42c

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
😊

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
FUCU!
Terveztek valamikorra podcast-et?silent7939
Már több mint 1 hónapja tervezzük de eddig nem tudtuk kivitelezni.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
FUCU!
Terveztek valamikorra podcast-et?
több mint 10 éve
Imádom ezt az embert.... hihetetlen mennyire lojális. Le a kalappal.
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Helyes! Simán be lehet így menedzselni jövőre is a fizetéseket, bár a Palmer-Dockett-Colledge hármasból sztem kettő cutolva lesz jövőre. Idén sztem Brinkley, Williams és Acho esélyes.andree
Melyik Williams? 😀 (tudom Ryan 😊 ).

Larry nagy király 9 millió cap spacet nyert a csapat ezzel az átstruktúrálással. Így már neki lehet ugrani az offseasonnek 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Helyes! Simán be lehet így menedzselni jövőre is a fizetéseket, bár a Palmer-Dockett-Colledge hármasból sztem kettő cutolva lesz jövőre. Idén sztem Brinkley, Williams és Acho esélyes.
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"Fitzgerald 12,75 milliós idei béréből 11,75 milliót aláírási bónusszá alakítottak, amelyet meg is kapott. 9,4 millió cap helyet teremtettek." - via @pfbusiness
királyság van

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Larry-Fitzgerald-Restructures-Contract/48be1c9e-e595-4df7-93b0-d665a12c3ccf

nemzeti hős felétekAmadeus91
Most olvasom én is. Larry belement, hogy kb 5-6 millával kevesebbet keressen idén, így lesz némi hely a sapka alatt. Cserében kurvára remélem, hogy egyszer még SB-t nyerünk vele, azaz neki, mert nagyon megérdemelné.
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Larry-Fitzgerald-Restructures-Contract/48be1c9e-e595-4df7-93b0-d665a12c3ccf

nemzeti hős felétek

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
... Palmer HOF formában fog játszani és a védelem hozza az idei formát, esetleg még javul is passz ellen akkor itthon játszuk a SB-t! 😊silent7939
NFC "BEST" 😊
naolyant (ha jól tudom...) még nem pipált az NFL történelem, hogy valaki otthon nyert SB-t...
ÁMEN 😉

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Csak nekem tűnik rohadt keménynek a köv. szezon sorsolása az idei teljesítmények alapján?silent7939
annak tűnik, de az idei sem tűnt egyszerűnek a tavalyi év vége után :pDexxter Tailor
Jogos 😊 Bár nem hiszem hogy a Denver, Philly, SD, KC nagyon leeresztene és az Atlanta, Giants duó sem fog még1 ilyen ótvar szezont lehozni mint az idei volt. A csoportról meg ne is beszéljünk 😊
Habár itt már semmi sem biztos... Palmer HOF formában fog játszani és a védelem hozza az idei formát, esetleg még javul is passz ellen akkor itthon játszuk a SB-t! 😊silent7939
valakinek muszáj 1/1-nek lennie 😀 idén se hitted volna, hogy a Texans lesz az, szóval simán lehet, hogy valamelyik PO-esélyesnél beüt a krach 😊

Don't blink!
több mint 10 éve
Csak nekem tűnik rohadt keménynek a köv. szezon sorsolása az idei teljesítmények alapján?silent7939
annak tűnik, de az idei sem tűnt egyszerűnek a tavalyi év vége után :pDexxter Tailor
Jogos 😊 Bár nem hiszem hogy a Denver, Philly, SD, KC nagyon leeresztene és az Atlanta, Giants duó sem fog még1 ilyen ótvar szezont lehozni mint az idei volt. A csoportról meg ne is beszéljünk 😊
Habár itt már semmi sem biztos... Palmer HOF formában fog játszani és a védelem hozza az idei formát, esetleg még javul is passz ellen akkor itthon játszuk a SB-t! 😊
több mint 10 éve
annak tűnik, de az idei sem tűnt egyszerűnek a tavalyi év vége után :p

Don't blink!
több mint 10 éve
Csak nekem tűnik rohadt keménynek a köv. szezon sorsolása az idei teljesítmények alapján?
több mint 10 éve
az egyik szemem nevet, a másik sír... 😉 ezzel a HOX-xal kell min.2 meccset játszanunk idén + főcsoport döntő 😉
NFC WEST Forever! 😀Cardinalis
Azért azt vegyük figyelembe, hogy a sivatagban nem ilyen puding a védelem. 😊 Mennyivel jobb meccs lett volna egy Cards Hawks döntő😊 Ja és valaki mondja már meg, hogy hol van az a Colts szurkoló, aki megsértődött azon, hogy azt mertem írni AZ NFC erősebb, mint AZ AFC..... Tényleg nem erősebb, csak mindenkit agyonvertünk, ráadásul a döntőben lemostuk a verhetetlen Denvert.Leon78
Azért ennyire nem fekete és fehér a történet. A HOX-nak most volt az a napja amikor minden összejön, a Denvernek meg az amikor semmi. Szarul jött ki, ez van. Bevallom férfiasan nem tudtam állást foglalni előre hogy ki fog nyerni és a végeredmény nagyon meglepő volt számomra. Itt nem a HOX győzelemre gondolok hanem a látott játékra és a különbségre.
több mint 10 éve
az egyik szemem nevet, a másik sír... 😉 ezzel a HOX-xal kell min.2 meccset játszanunk idén + főcsoport döntő 😉
NFC WEST Forever! 😀Cardinalis
Azért azt vegyük figyelembe, hogy a sivatagban nem ilyen puding a védelem. 😊 Mennyivel jobb meccs lett volna egy Cards Hawks döntő😊 Ja és valaki mondja már meg, hogy hol van az a Colts szurkoló, aki megsértődött azon, hogy azt mertem írni AZ NFC erősebb, mint AZ AFC..... Tényleg nem erősebb, csak mindenkit agyonvertünk, ráadásul a döntőben lemostuk a verhetetlen Denvert.
több mint 10 éve
Nem semmi a csoportunk... mindenki retteghet. Ha a Rams is találna egy jó irányítót akkor lenne itt ne mulass 😊
Mivel nálunk lesz a következő SB így reménykedem benne hogy hazai pályán nyerhetjük meg az elsőt.