NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 734
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Bradley Roby? Csak megérzés, de valahogy most ezt érzem.andreeCB? Nehezen tudom elképzelni, de lehet? Esetleg Hageman?
több mint 11 éve
Bradley Roby? Csak megérzés, de valahogy most ezt érzem.
több mint 11 éve
Most már én isTeddy fog jönni higgyétek el!!! 😀silent7939Nagyon szurkolok érte Silent! 😀emberke22
több mint 11 éve
Teddy fog jönni higgyétek el!!! 😀silent7939Nagyon szurkolok érte Silent! 😀
több mint 11 éve
Teddy fog jönni higgyétek el!!! 😀
több mint 11 éve
egyértelműazért Dix jó lett volna ha lecsúszik hozzánkLeon78gondolom ha kellett volna nekünk Dix, nem tradeltünk volna leDexxter Tailor
több mint 11 éve
Hát igen. Én örültem volna neki. Így viszont szerintem QB pick se nagyon lesz, mert ha valakit annyira szerettek volna Ariansék, akkor berántották volna. Alapvetően SS kesz még bőven második napra. Ward és Loston a két favoritom, de ott van Buccanon is. Kíváncsi vagyok mi lesz. Szívesen látnék még egy trade-et a 2. kör elejére, mert olyan must have játékos nem nagyon van bent needre.andreenem tudom, szetrintem is lesz még egy trade, de én inkább behúznám Bridgewatert, ekkora esélyünk nem lesz egy jó irányító húzásra az elkövetkezendő években, hacsak nem esik vissza a csapat
több mint 11 éve
azért Dix jó lett volna ha lecsúszik hozzánkLeon78gondolom ha kellett volna nekünk Dix, nem tradeltünk volna le

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Hát igen. Én örültem volna neki. Így viszont szerintem QB pick se nagyon lesz, mert ha valakit annyira szerettek volna Ariansék(pláne a Brownsal utánunk), akkor berántották volna. Alapvetően SS lesz még bőven második napra. Ward és Loston a két favoritom, de ott van Buccanon is. Kíváncsi vagyok mi lesz. Szívesen látnék még egy trade-et a 2. kör elejére, mert olyan must have játékos nem nagyon van bent needre.
több mint 11 éve
Be fogjuk húzni Teddyt... van egy ilyen érzésem.
több mint 11 éve
azért Dix jó lett volna ha lecsúszik hozzánk
több mint 11 éve
szerencsére bejött a WR és at OL invázió is, így simán lehet húzni fasza játékosokat 2. 3. körben is 😊
több mint 11 éve
abban sem vagyok biztos, hogy még egyszer letradelünk, a második körből jöhet valaki irányítóért 😊
több mint 11 éve
3. kör jött a 27mellé. Ez így baromi jó trade.
több mint 11 éve
Hát a fasz tudja, hogy jó-e ez. Pryort szerettem volna, kiment. HaHa nem az az SS típus aki nekünk kellene, így érthető a trade.
több mint 11 éve
ez az trade 😊 szinte gondoltam 😊
több mint 11 éve
Ha-Ha eltrédeltük.
több mint 11 éve
Most nézem... a nagyarcú focijani nem kell senkinek? 😀😀😀😀😀😀😀
több mint 11 éve
az is lehet, hogy letrade
több mint 11 éve
Nem ide való szerintem, nem hiszem, hogy vállalnák Keimék a kockázatot...esetleg Bridgewater? 😊Leon78Johnny?lazars
több mint 11 éve
jó reggelt
több mint 11 éve
esetleg Bridgewater? 😊Leon78hú én nagyon örülnék neki meg a safetyknek is 😊