Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
kijött a 2014-es Cardinals Media Guide, látom Cardinalis megtalálta 😊Fucua 2014-es NFL Record & Fact Book-hoz voltszerencsém 😊
dl.dropboxusercontent.com/u/51335272/2014%2BNFL%2BRecord%2B%26%2BFact%2BBook.pdf
több mint 12 éve
kijött a 2014-es Cardinals Media Guide, látom Cardinalis megtalálta 😊
több mint 12 éve
egy kis Cardsos NFL rekord történelem 😉INDIVIDUAL RECORDS—SINGLE GAME
Interceptions:
Bob Nussbaumer, 11-13-49 ..................................................................**4
Jerry Norton, 11-20-60, 11-26-61 ........................................................**4
Kwamie Lassiter, 12-27-98 ...................................................................**4
Touchdowns (Tot.):
Ernie Nevers, 11-28-29.........................................................................**6
Ernie Nevers, 11-28-29.......................................................................**40
**NFL Record
In 1929, Ernie Nevers set a NFL record for individual points in a single game, scoring all six of the Cardinals' touchdowns and kicking four extra points, racking up 40 points against the crosstown rival Chicago Bears - a record that has never been broken.
több mint 12 éve
www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary 😉

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
(Y)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
napi Fitz 😊"1) Larry Fitzgerald, WR, Arizona Cardinals: Despite his production declining in recent years -- spotty QB play hasn't helped -- Fitzgerald remains the gold standard on this list."
több mint 12 éve
Matyi újabb szintre lépett a rehabjában. Már 60-70%-os erőbedobással fut és az irányváltásokat csinálhat már.Reménykedik, hogy a hónap végén kezdődő edzőtáborban már a DB szekcióval tud gyakorolni, de a 11-11 elleni edzés biztosan nem lesz mert túl korai még.
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Tenacious-Part-6---A-Cruel-Summer/b6d428a5-c0c7-464c-91e7-30c28e7fed4c
több mint 12 éve
AC nagggyon pörög :cool: "And (people) say I've lost a step. Only thing I can do laugh at you all. Ran 4.34 and 4.36 in the 40 today after a workout and I'm only getting faster." www.nfl.com/news/story/0ap2000000362292/article/antonio-cromartie-calls-out-critics-flashes-40-speed
több mint 12 éve
és a legszebb mondat a cikkből 😊 „It's no surprise some prognosticators think the NFC West will send three teams to the playoffs in 2014.” Cardinalisa rams, a 49ers, és a seahawks?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
this NFC West fight the 13th top game of 2013: és a legszebb mondat a cikkből 😊 „It's no surprise some prognosticators think the NFC West will send three teams to the playoffs in 2014.”
több mint 12 éve
azért évi 1 milláért én is még elkaristolnék valahol, csak úgy levezetésképp 😊Az nem sok... mindenesetre szorítson neki minden Cards fan.egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
Sok sikert kívánok neki! 😊 Azt hittem már nem fog játszani többet.silent7939
és az alapbére 955KFucu
Tényleg Rhodes-al mi van?silent7939
több mint 12 éve
Ez a veteránminimum fizetés egy évre és nem is garantált ez az összeg.Az nem sok... mindenesetre szorítson neki minden Cards fan.egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
és az alapbére 955KFucu
Tényleg Rhodes-al mi van?silent7939
Rhodes pihen neki ennyi volt a foci
több mint 12 éve
Az nem sok... mindenesetre szorítson neki minden Cards fan.egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
és az alapbére 955KFucu
Tényleg Rhodes-al mi van?
több mint 12 éve
egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
és az alapbére 955K
több mint 12 éve
hiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbaWilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
több mint 12 éve
Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.
több mint 12 éve
Wilson aláírt a Bears-hez. Sok sikert kívánok neki! 😊 Azt hittem már nem fog játszani többet.
több mint 12 éve
Nincs valami infó hogy Logan Thomas hogy teljesített az edzések alatt?silent7939semmi extra... "Speaking of not ready, that’s quarterback Logan Thomas, but he was always a long-term vision anyway." blog.azcardinals.com/2014/06/16/a-look-at-the-rookies/
több mint 12 éve
Nincs valami infó hogy Logan Thomas hogy teljesített az edzések alatt?
több mint 12 éve
D-wash egy hatalmas fasz...