NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
463
55
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Köszi Spory.Még egy hír, hogy Dansby mellett Shaughnessy visszaigazolása a második számú prioritás és az ügynökével már el is kezdődtek a tárgyalások. Van szűk egy hetük, hogy nyélbe üssék az üzletet, ahogy Karlosnál is.
Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy versenyben leszünk-e valamelyik OT-ért.
több mint 10 éve
Spory
118
Nos, silent kedvéért (is 😊), hogy ne csak bulvár menjen: Megvan John Lott utóda. Felvettük Buddy Morrist. Az életrajzában sok érdekesség van, gondolom mindenkit pörget, azért egy-két dolgot írok (oszt' majd Fucu kiegészíti, ha akarja): Arians-szal dolgoztak együtt Clevelandben még évekkel ezelőtt (Morris 2002-05 között volt erőnléti vezető edző). 80-ban szerzett diplomát és olyan arcok fejlődését segítette, mint Dan Marino, Rickey Jackson, Chris Doleman és Russ Grimm. Ennyit Morrisról.Leszerződtettük John Estet Centert. 2010-ben UFA-ként került a JAC-hez, a rookie évét IR-en töltötte, 2011-ben játszott két(!) meccsen, 2012-ben szintén IR. Biztos nagyon kellett nekünk... 😀
Dansby kapcsán megy folyamatosan a trash talk, mindenki elmondja, hogy "de jó lenne, ha Cardsos maradna", "első számú célpontunk, hogy megtartsuk" "Nagyon remélem, hogy maradok a cardsnál" stb. stb.
Továbbá (egy nem sokat jelentő) apróság: írják, hogy lezárult a tag-elés időszaka és milyen jó nekünk, mert OT-ra nem tettek tag-et, így majd milyen sok lehetőségünk lesz válogatni... mondtam, hogy nem sokat jelentő apróság 😊
több mint 10 éve
Kár hogy csak a bulvár megy... elég nagy a csend most körülöttünk.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
csakhogy nehogymá mi legyünk legalul 😉Larry Fitzgerald at the Oscars?
Looks like Darnell Dockett found another alligator friend
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Még egy dolog..... Tényleg elképzelhetőnek tartjátok, hogy lesz egy OLB draftolva az idén? Elég sok helyen olvasom ezt a verziót, pedig meglátásom szerint van OLB a csapatban elég. Igaz tavaly hiánycikk volt a csapatnál az OLB, de ez a sérüléseknek volt köszönhető, ha azok nincsenek, akkor szerintem túlkínálat van a csapatnál, ráadásul Okaforban elég nagy potenciált láttak a draft előtt, szerintem érdemes lenne adni neki legalább egy évet, ki tudja hátha kincs a srác... 😊
több mint 10 éve
Szerintem Dansby maradni fog, ha meg mégsem, akkor meg tényleg ott van Minter. Jackson szerintem megy Hortonhoz (Titans).Ez a nem volt rá szükség hülyeség. A bemelegítés egy dolog de az alapozás a sérülésből felépülőknek az edzésterv meg ilyenek? Remélem találnak jobbat.
Lottot meg elvileg azért küldték el, mert nem volt rá szükség. Mármint Whiz idejében Lott tartotta a bemelegítést az edzések előtt, Ariansnál meg mindenki maga melegít be.
www.revengeofthebirds.com/2014/2/28/5458054/arizona-cardinals-cut-ties-with-jasper-brinkley-john-lottDexxter Tailor
több mint 10 éve
Igen, nem egyeztek és Arians és Lott nézetei a játékosok meccs előtti (és utáni) bemelegítésével és nyújtásával kapcsolatban. Arians jobban szereti ha a játékosai saját maguknak melegítenek/nyújtanak, míg Lott (és ugye Whiz, mert Lott az ő embere) az egész csapat egyszerre melegít/nyújt elvet vallja.Nem lehet, hogy csak egy személyes ellentét lehet az oka az elküldésnek? Azért gondolom nem lesz nehéz találni egy megfelelő erőnléti edzőt.Jasper Brinkley kivágva, 2 milliót spórol ezzel a csapat. Viszont Ariansék kivágták John Lottot is, az erőnléti edzőt is 😕Dexxter TailorMIÉRT??!!!! (N)
A Brinkley cut érett az jó döntés, de Lott elküldése, hát b..eg...Fucu
Igaz lehet a hír, hogy a Cards-t hírbe hozták D'Qwell Jackson-al? Mi lehet az alapja a dolognak, hiszen ha nem tudjuk visszaigazolni Dansbyt, akkor még mindig ott van a talonban Minter, akitől joggal várhatnánk a kezdőben való szereplést a második kör alapján.Leon78
Én kicsit elkezdtem aggódni, hogy ha a játékosok maguknak kell ezeket csinálni, lehet több lesz a sérülés emiatt és ez a csapat teljesítményébe kerül. Örülök, hogy ilyen szabadelvű Arians de ez lehet rossz döntés volt.
A játékosok imádták Lott-ot mert igaz, hogy kihajtotta belőlük a szart is, de a játékosok teljesítménye és erőnléte jobb lett.
Erről mindig egy eset jut eszembe. Larry talán 3 éve egy meccsen elég komolynak tűnő térdsérülést szenvedett (felugrott a labdáért és nagyon csúnyán érkezett a földre). A mérkőzés utáni héten kiderült, hogy nincs nagy baj és Larry a következő meccsen már játszhat. És Fitz azt nyilatkozta, hogy nagyon hálás John Lott-nak mert ha nem erősítenének olyan keményen akkor lehet ez súlyos sérülés lett volna. Na innentől nagyot nőtt Lott a szememben. Meg egyébként is egy energiabomba. Meccsek alatt is ott van az oldalvonalnál és Ő az eslő aki odamegy egy játékoshoz, ha valami jót csinált. Hiányozni fog.
Igaz lehet Jackson hír. Szerintem Keimék tapogatóznak mennyit is kérne a piacon. Meg egy kicsit Dansby-t is próbálják befolyásolni, hogy készülnek B tervvel ha nem igazolna vissza.
több mint 10 éve
Szerintem Dansby maradni fog, ha meg mégsem, akkor meg tényleg ott van Minter. Jackson szerintem megy Hortonhoz (Titans).Lottot meg elvileg azért küldték el, mert nem volt rá szükség. Mármint Whiz idejében Lott tartotta a bemelegítést az edzések előtt, Ariansnál meg mindenki maga melegít be.
www.revengeofthebirds.com/2014/2/28/5458054/arizona-cardinals-cut-ties-with-jasper-brinkley-john-lott
több mint 10 éve
Nem lehet, hogy csak egy személyes ellentét lehet az oka az elküldésnek? Azért gondolom nem lesz nehéz találni egy megfelelő erőnléti edzőt.Jasper Brinkley kivágva, 2 milliót spórol ezzel a csapat. Viszont Ariansék kivágták John Lottot is, az erőnléti edzőt is 😕Dexxter TailorMIÉRT??!!!! (N)
A Brinkley cut érett az jó döntés, de Lott elküldése, hát b..eg...Fucu
Igaz lehet a hír, hogy a Cards-t hírbe hozták D'Qwell Jackson-al? Mi lehet az alapja a dolognak, hiszen ha nem tudjuk visszaigazolni Dansbyt, akkor még mindig ott van a talonban Minter, akitől joggal várhatnánk a kezdőben való szereplést a második kör alapján.
több mint 10 éve
Jasper Brinkley kivágva, 2 milliót spórol ezzel a csapat. Viszont Ariansék kivágták John Lottot is, az erőnléti edzőt is 😕Dexxter TailorMIÉRT??!!!! (N)
A Brinkley cut érett az jó döntés, de Lott elküldése, hát b..eg...
több mint 10 éve
Jasper Brinkley kivágva, 2 milliót spórol ezzel a csapat. Viszont Ariansék kivágták John Lottot is, az erőnléti edzőt is 😕
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
egyszer szívesen elmennék Londonba(n ) 😀jameg, szóvan róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...:
blog.azcardinals.com/2014/02/25/talk-of-pro-bowl-coming-to-arizona/
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Csini lenne egy ilyen fasza kis szerelés a srácokon.... mindig is jobban csíptem a fekete szerkónkat de ez valami brutál jól nézne ki:jézus de rondák
silent7939
ilyen, amikor egy nulla szépérzékkel megáldott szurkoló nekiáll otthon a painttel szórakozni 😊
több mint 10 éve
andree
1 737
Igazságtalan, hogy egyedül a Ramsnek jutna rendes mez. 😀
több mint 10 éve
Ezek a mezszám elhelyezések brutál gagyik szerintem 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Csini lenne egy ilyen fasza kis szerelés a srácokon.... mindig is jobban csíptem a fekete szerkónkat de ez valami brutál jól nézne ki:több mint 10 éve
andree
1 737
+7 milla lett a cap idén. Ez nagyon jól jön. Anno volt róla szó, hogy a várhatóan emelkedő capet beleszámolták Fitz szerződésébe(azért volt tavalyra strukturálva az első brutál caphit). Jól jön ez a lóvé most nagyon. Keiméket ismerve meg lesz a helye.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Cardinalist megelőzve itten vanol a videó is hozzá:😊 ott a pont 😉
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Tenacious-Part-2---No-Time-for-Pity/5f6a0ffb-99e0-48fe-8363-187d7ccbd499Fucu
A display case at #AZCardinals HQ features the shoes worn by @king_mathieu during the victory over the Panthers and the helmet worn by @dre23_lilbit in the win over the Falcons. Mathieu recorded his first @nflsack against the Panthers and Ellington had a breakout game vs ATL as he rushed for 154 yards.#TyrannMathieu #AndreEllington #nfl
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalist megelőzve itten vanol a videó is hozzá:www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Tenacious-Part-2---No-Time-for-Pity/5f6a0ffb-99e0-48fe-8363-187d7ccbd499
több mint 10 éve
Danny
1 726
Matyika végzi a rehabot, hogy minél előbb visszatérhessen. Szurkolunk neki innen is.több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
😀és egy kis szívmelengető videó az uborkaszezonban 😉 Best of 2013 Cardinals Cheerleaders
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Best-of-2013-Cardinals-Cheerleaders/1bd9909a-db73-4582-b7a7-ca3a12585c05
hááát, ezek meg nem mai fotók az biztos 😉 Cardinals at the Scouting Combine:
www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Cardinals-at-the-Scouting-Combine/796e90ce-1940-4b35-8a87-396e94747a27
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Arians a 8. lett az év vezető edző választáson a Rotoworld szavazásán... Gratula neki!!!www.rotoworld.com/articles/nfl/46250/57/the-nfls-best-coaches?pg=1
több mint 10 éve
a Csevegőből átemeltem két listát:Az milyen durva a Seatlle a második legfiatalabb nem reménykedhettek, hogy egyhamar kikopnak előletek, főleg a ha pénzügyileg ügyesen manővereznek 😛
mi vagyunk a "legrutinosabb" csapat:
www.footballperspective.com/2013-av-adjusted-team-age/
és megint bent van a 10 legerősebb menetrendben a miénk, kb.pont úgy, mint tavaly is...:
www.nfl.com/news/story/0ap2000000325331/article/raiders-have-toughest-2014-strength-of-schedule-colts-easiest?campaign=Facebook_atl_patraCardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
"Maurice Jones-Drew would make for an interesting flier as Mendenhall's replacement on early downs."www.nfl.com/news/story/0ap2000000324975/article/offseason-forecast-arizona-cardinals?campaign=Ext_Email_1st10_20140211&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140211
naez aztán tényleg érdekes lenne 😉
THIS IS THE WAY