BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:40-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Azért sajnálom hogy idén nem játszunk a barnákkal. Megnéztem volna Focijanit ahogy földbe döngöli az NFC West D. 😊silent7939
Én is sajnálom,bár szerintem a Hollók és a Vasasok is helyre teszik😊Ha nem elég neki,akkor jövőre csak kapnak valakit az NFC West-ből😀
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Azért sajnálom hogy idén nem játszunk a barnákkal. Megnéztem volna Focijanit ahogy földbe döngöli az NFC West D. 😊
több mint 11 éve
Úgy tűnik korán húztuk, de szerintem jó pick. Kellett egy hard hitter safety megszerezték.Fucu
Semmi bajom vele. Need-re jött, ügyes srác, jó keze van, szeret ütközni és mozgékonyabb is mint Bell, DE!
Hasonló képességű SS-t simán húzhattunk volna 2. vagy 3. körben is és elhozhattunk volna egy franchise QB-t Teddy személyében ami hosszú távon nagyobb lendületet adhatott volna a csapatnak.

Jut eszembe, mikor indul a mai nap?silent7939
Ilyenkor jut eszembe az a kérdés, hogy honnan tudod hogy hasonló képességű SS lett volna később? Keimék utánajártak a srácnak, volt privát látogatáson is. Pryor és Clinton-Dix kiment. Korainak tűnik, de nem tudjuk hogyan épül fel a 120-as listájuk. Én bízok bennük.

Ma (holnap) 1-kor indul a 2. kör.Fucu
I think... 😊
Az eszmefuttatásom alapvetően arra épült hogy prémium posztra húzhattunk volna egy a franchise jövőjét meghatározó embert.

Mellesleg kezdek megbarátkozni vele (Buccanon) és nem a bizalommal van bajom mert sztem jól csinálják amit csinálnak, csak egyszerűen ez a véleményem. És utólagos engedelmeddel attól függetlenül hogy jól működik az FO nem fogok térdre esni és furulyázni nekik, ha úgy gondolom hogy lett volna jobb opció.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Úgy tűnik korán húztuk, de szerintem jó pick. Kellett egy hard hitter safety megszerezték.Fucu
Semmi bajom vele. Need-re jött, ügyes srác, jó keze van, szeret ütközni és mozgékonyabb is mint Bell, DE!
Hasonló képességű SS-t simán húzhattunk volna 2. vagy 3. körben is és elhozhattunk volna egy franchise QB-t Teddy személyében ami hosszú távon nagyobb lendületet adhatott volna a csapatnak.

Jut eszembe, mikor indul a mai nap?silent7939
Ilyenkor jut eszembe az a kérdés, hogy honnan tudod hogy hasonló képességű SS lett volna később? Keimék utánajártak a srácnak, volt privát látogatáson is. Pryor és Clinton-Dix kiment. Korainak tűnik, de nem tudjuk hogyan épül fel a 120-as listájuk. Én bízok bennük.

Ma (holnap) 1-kor indul a 2. kör.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
na egy kis draftos tippjáték:
- offense vagy defense játékost húzunk az 1. körben?
- az 1-3. körben húzunk irányítót?
- az 1-3. körben lesz letrade Keiméktől?
- az 1-3. körben húzunk DT-t?
- offense vagy defense játékosból húzunk többet az idei drafton?Dexxter Tailor
Defense, Igen, Igen, Igen, Defensesilent7939
Eddig 2/4-en állok! 😊
több mint 11 éve

Ha Buccanon lesz a következő Adrian Wilson akkor hiphip hurrá!!!

Nagyon várom a mai napot, mert ezek a körök valahogy sokkal jobban sikerülnek mint az első nap. Van 3 pickünk mára és ebből azért elég szépen lehet gazdálkodni.

A mai várományosaim DT, T, LB vagy DE. Meglátjuk mi sül ki belőle. 😊

Jut eszembe, mikor indul a mai nap?
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Úgy tűnik korán húztuk, de szerintem jó pick. Kellett egy hard hitter safety megszerezték.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
A mai napi választottunk:

www.youtube.com/watch?v=twqQxpCDpWI
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Hát igen, ezért húztam volna be Biridgewatert, de ez csak az én okoskodásom. Lett volna egy ígéretes QB palántánk, és a második harmadik körben mélyíthettük volna a S és a DT/ DE posztokat
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Igazából szerintem kiment volna Buccanon és Ward is 2/20-ig. Őt jobb fitnek ítélték Ariansék és behúzták. Hiába mondogatták, hogy nincs need, a strong safety az volt. Csúnya reachnek tűnik, de a körülmények indokolták. Az idő majd eldönti megérte-e.andree
És ki lesz a kezdő SS??? Buccanon nem kezdő szintsilent7939
Tony Jeffersonban van egy év rutin, Johnson pedig elboldogul ott is. Attól, hogy 2. körben húzunk egy bárkit, attól még nem lenne kezdő SS. Buccannonban bőven van azért potenciál. A mi keretünkbe azonnal kezdő játékos sztem nem volt bent 1/27-nél, talán ég Buccannon van a legközelebb hozzá, bár én Wardot jobban kedvelem.
több mint 11 éve
Igazából szerintem kiment volna Buccanon és Ward is 2/20-ig. Őt jobb fitnek ítélték Ariansék és behúzták. Hiába mondogatták, hogy nincs need, a strong safety az volt. Csúnya reachnek tűnik, de a körülmények indokolták. Az idő majd eldönti megérte-e.andree
És ki lesz a kezdő SS??? Buccanon nem kezdő szint
több mint 11 éve
Na Ward közben ki is ment. 100%, hogy nem maradt volna bent Buccanon.
több mint 11 éve
Mi ez S run?
több mint 11 éve
Igazából szerintem kiment volna Buccanon és Ward is 2/20-ig. Őt jobb fitnek ítélték Ariansék és behúzták. Hiába mondogatták, hogy nincs need, a strong safety az volt. Csúnya reachnek tűnik, de a körülmények indokolták. Az idő majd eldönti megérte-e.
több mint 11 éve
a másik kérdés, hogy vajon honnan, és mikor szerzünk Fanchise irányítót
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Pedig Teddynek, de örültem volna... Kíváncsi vagyok a következő 2 napra ..
több mint 11 éve
Teddy-nek jobban örültem volna. Ez minden volt csak nem BPA
több mint 11 éve
szerintem még a második körösünknél is bennt lett volnaLeon78
de lehet hogy a 3.-ban is... sebaj... én elhoztam volna Teddyt
több mint 11 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Erre inkább alszok egyet. Nem a mi napunk ez, sajna Pryor nem csúszott le. HaHa tán jobban mutatna, de ő nem SS. Összességében olyan felemás érzéseim vannak.
több mint 11 éve
szerintem még a második körösünknél is bennt lett volna
több mint 11 éve
Bell pótlása szép reachel. Meglátjuk.
több mint 11 éve
szerintem is lehetett volna jobb
több mint 11 éve
Ez reach
több mint 11 éve
Itt a lehetőség a future qb-ra
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
vagy még egy letrade...