BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Tényleg, nálatok Arians csak edző, vagy ugyanakkora hatalma van mint a GM-nek, mint nálunk PC és JS?
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Lollll mire jövök haza....
Mondom hogy az előző vezetés szelleme visszatért. 😀😀😀😀

Logan baszki.... Lindley 2.0 😀😀
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Ha erre a draftunkra C-nél jobb osztályzatot kapunk, akkor meztelenül végigszaladok a főutcán 😊
több mint 11 éve
Sehawks sapit kölcsönadjuk? 😀
És ha Ő az új Brday? 😛
Arians azért ért a támadókhoz.undisputedly
Sok esélyt nem látok rá....
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Sehawks sapit kölcsönadjuk? 😀
És ha Ő az új Brday? 😛
Arians azért ért a támadókhoz.
több mint 11 éve
janisz 138 — Warnerfan
Én is...😀 Ki ez a Qb? 😀

több mint 11 éve
Csak azért mert hosszúakat tud dobni? Hát a mélyítéssel többre mentünk volna...
több mint 11 éve
beszarok
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Loooool
több mint 11 éve
janisz 138 — Warnerfan
😀
Láthatóan egyik csapatot se érdeklik komolyabban a bent lévő QB-k. 4. körig már nem nagyon vársz a csapat legfontosabb játékosára. Ha az a konszenzus, hogy ezek a QB-k szarok, akkor fölösleges már itt irányítót húzni Stantonnal a fedélzeten.andree
Láthatóan egyik csapatot se érdeklik komolyabban a bent lévő QB-k. 4. körig már nem nagyon vársz a csapat legfontosabb játékosára. Ha az a konszenzus, hogy ezek a QB-k szarok, akkor fölösleges már itt irányítót húzni Stantonnal a fedélzeten.andree

több mint 11 éve
Láthatóan egyik csapatot se érdeklik komolyabban a bent lévő QB-k. 4. körig már nem nagyon vársz a csapat legfontosabb játékosára. Ha az a konszenzus, hogy ezek a QB-k szarok, akkor fölösleges már itt irányítót húzni Stantonnal a fedélzeten.
több mint 11 éve
janisz 138 — Warnerfan
Köszi 😀

több mint 11 éve
Lehetetlen a Qb-húzás? ZM?janisz
Szerintem nem lesz QB
több mint 11 éve
janisz 138 — Warnerfan
Lehetetlen a Qb-húzás? ZM?

több mint 11 éve
Jones, Christian ILB 6'3" 240 Florida St.

Róla mit lehet tudni?Leon78
Bajnokcsapat tagja, szereti a füvet és le is bukott a combine-on vele (azt hiszem ott)Fucu
Még egy füves ide vagy oda 😊Leon78
Az a baj 2 füvessel, hogyha az egyik elkezdi, tuti a másik is beszáll. 😀
több mint 11 éve

Bajnokcsapat tagja, szereti a füvet és le is bukott a combine-on vele (azt hiszem ott)Fucu
Még egy füves ide vagy oda 😊
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed

Bajnokcsapat tagja, szereti a füvet és le is bukott a combine-on vele (azt hiszem ott)

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Van még bent ILB szarásig, ráadásul igen egyforma tudásúak lehetnek...
több mint 11 éve

Róla mit lehet tudni?
több mint 11 éve
Skovon kívül még egy Max Bullough pick is tetszene vagy az ASU-ról Carl Bradford

több mint 11 éve
Akiknek örülnék még:
Wesley Johnson: Őt láttam az 5 csillagos rec pass rusher sztárgyerek ellen az első meccsén. A srácnak esélye sem volt, át is rakták másik oldalra. Jó kis falembernek tűnt. Antonio Richarson is jöhet akár, de Johnson jobban tetszik. Róla azt írják beljebb is húzódhat később.

Pass rusher már nem nagyon kell. Jeffcoat jöhetne, de már itt van Martin. ILB-ket nem ismerem, de depth oda is elkélne. Védőfalba mindenképpen húznék valakit. Ed Stinsonban érzem, hogy hosszútávon megragadhatna a rotációban. A futók eléggé bent ragadtak, lehetne szemezgetni éppen, de fölöslegesnek érzem. Amúgy ha van elit kicker prospect, akár meg lehetne húzni a 6. körben. Nem látom hogy nekünk ide annyi fiatal kéne most, szóval elférne egy ilyen választás.andree
A kicker-re én is gondoltam, bár nem ismerem őket.
több mint 11 éve
Akiknek örülnék még:
Wesley Johnson: Őt láttam az 5 csillagos rec pass rusher sztárgyerek ellen az első meccsén. A srácnak esélye sem volt, át is rakták másik oldalra. Jó kis falembernek tűnt. Antonio Richarson is jöhet akár, de Johnson jobban tetszik. Róla azt írják beljebb is húzódhat később.

Pass rusher már nem nagyon kell. Jeffcoat jöhetne, de már itt van Martin. ILB-ket nem ismerem, de depth oda is elkélne. Védőfalba mindenképpen húznék valakit. Ed Stinsonban érzem, hogy hosszútávon megragadhatna a rotációban. A futók eléggé bent ragadtak, lehetne szemezgetni éppen, de fölöslegesnek érzem. Amúgy ha van elit kicker prospect, akár meg lehetne húzni a 6. körben. Nem látom hogy nekünk ide annyi fiatal kéne most, szóval elférne egy ilyen választás.
több mint 11 éve
Tényleg Fucu, kíváncsi vagyok a véleményedre. Niklas helyett nem kaptad volna ki inkább a nagy csúszó Kony Ealy-t?Leon78
nem

több mint 11 éve
Imádnám Skov-ot, de valószínűleg máshol köt ki a térde sajnos elég nagy red flag. ILB kellhetet mélységnek meg én elnéznék egy CB picket is hátha bejön. Plusz egy támadófal embert szerintem húzunk.
Tippelgetni lehet aztán vagy bejön vagy nem 😊Fucu
Sérülékeny SKOV, szalagszakadása volt, vagy valami ilyesmi?Leon78
igen ACL szakadása volt két éve és nem olyan mint azelőtt. lassult sajnos. pedig szívesen látnám elhiheted 😊

több mint 11 éve
Tényleg Fucu, kíváncsi vagyok a véleményedre. Niklas helyett nem kaptad volna ki inkább a nagy csúszó Kony Ealy-t?