Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy csinos lány hoz hideg sört és értesít.azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉Milyen értesítésre gondolsz?silent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)Cardinalis

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉Milyen értesítésre gondolsz?
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)Cardinalis
több mint 11 éve
azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)
több mint 11 éve
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejéreemberke22Jaja... én is láttam reggel. Reméljük ennyivel beérik a srácok, mármint sérülések tekintetében.
több mint 11 éve
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejéreemberke22őőőő a training campIG dőlt ki. július végén már bevethető lesz.
több mint 11 éve
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejére
több mint 11 éve
nyugi gyerekek jön majd Skov 😊Clabo még érdekesebb harcot kreált volna RT-ben, mert ugye most van Sowell, Massie és Potter is
több mint 11 éve
Én is... de sajnos nincs 😕Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIMEemberke22Én inkább egy valamirevaló ILB-t szeretnék . 😊Leon78
több mint 11 éve
Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIMEemberke22Én inkább egy valamirevaló ILB-t szeretnék . 😊
több mint 11 éve
Xmo Xtra - Dog Days of OTAs: www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Xmo-Xtra---Dog-Days-of-OTAs/d3ac428e-c95b-4625-aaef-eb4ef789667d
több mint 11 éve
Fitz középpályás lenne az NFL VB teamben, sőtmitőbb, csapatkapitánynak is elmenne 😀www.nfl.com/photoessays/0ap2000000355508/the-nfls-world-cup-team?campaign=Ext_Email_1st10_20140609&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140609
több mint 11 éve
Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIME
több mint 11 éve
EXCLUSIVE: First-round pick safety Deone Bucannon signs a four-year deal with the Cardinals, putting all draft picks under contract: www.azcardinals.com/videos-photos/videos/EXCLUSIVE-First-round-pick-Deone-Bucannon-signs/0c57dd63-7ad6-49ee-96d0-6aaed6d3e18c
több mint 11 éve
cöcöSokkal jobbat ilyenkor már nem lehet leakasztani. Mélységnek jó lesz. Remélem nem sérül meg senki középen, mert nem szívesen néznék egy Alexander-Sims duót.andreeazért remélem kukázunk valakit még a TC-k után (SKOOOOV 😊 )Fucu
több mint 11 éve
Sokkal jobbat ilyenkor már nem lehet leakasztani. Mélységnek jó lesz. Remélem nem sérül meg senki középen, mert nem szívesen néznék egy Alexander-Sims duót.andreeazért remélem kukázunk valakit még a TC-k után (SKOOOOV 😊 )
több mint 11 éve
Sokkal jobbat ilyenkor már nem lehet leakasztani. Mélységnek jó lesz. Remélem nem sérül meg senki középen, mert nem szívesen néznék egy Alexander-Sims duót.
több mint 11 éve
Igazad van, csak ne felejts el, azt az apróságot, hogy Dansby előtte is good player volt, nem csak tavaly 😊Ne felejtsd el mekkora királyt csináltunk Dansbyból is...silent7939Earnie Sims ex dallasi LB érkezett egy évre.emberke22Nagy erősítés... Akár valamelyikünk játszana 😊Leon78
több mint 11 éve
Ne felejtsd el mekkora királyt csináltunk Dansbyból is...Earnie Sims ex dallasi LB érkezett egy évre.emberke22Nagy erősítés... Akár valamelyikünk játszana 😊Leon78
több mint 11 éve
Earnie Sims ex dallasi LB érkezett egy évre.emberke22Részvétem. Nála hülyébb játékost még nem láttam Eagles mezben. 😀
De legalább gyors.
több mint 11 éve
Earnie Sims ex dallasi LB érkezett egy évre.emberke22Nagy erősítés... Akár valamelyikünk játszana 😊
több mint 11 éve
Earnie Sims ex dallasi LB érkezett egy évre.
több mint 11 éve
Cardinals OTAs Week 3 Highlights: www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Cardinals-OTAs-Week-3-Highlights-/c27c76c2-f992-46a8-90f8-7e92fd177112
több mint 11 éve
Nincs valami hír Washington pótlásával kapcsolatban? Akarunk e igazolni valakit, és ha igen akkor ki jöhet szóba. Szerintetek Angerer megfelelő megoldás lenne?
Nem túl nagy a merítési lehetőség. 😕
walterfootball.com/freeagents2014ILB.php
több mint 11 éve
Azt nem értem hogy ha Will Hill a Giants safety-je a harmadik éve alatt a harmadik eltiltását kapja drogteszten való bukás miatt ÉS MOST IS CSAK 6 MECCSRE, akkor miért kellett Wash-t egész évre eltiltani 2 eset után? Oké ott a verés is de annak semmi köze az eltiltáshoz.