NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
24
8
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
hejjjde elüldögéltem volna én is ottan szívesen a nézőtéren 😊"Draft Day" screening with the Cardinals:
www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Draft-Day-screening-with-the-Cardinals/21e56884-b938-4f89-91d4-78a4c5b18b8d
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Danny
1 726
Én is így gondolom. Plusz Ryan Williamsban biztos látnak valamit, ha még mindig nem cutolták.Kár lenne olyan korai picket áldozni. Addig amíg S, LB, needünk van és DT-be is kell ember Docket mögé, mellé nem hinném hogy a tavalyi 2 RB pick után beáldoznánk egy korai kört erre a posztra.silent7939Eddig nem sok újonccal volt meetingünk:Mason baby a kedvenc futóm 😀 Mi lenne a véleményetek egy RB draftról a 2. körben?Danny
Ahmad Dixon, DB, Baylor (SR)
Laurent Duvernay-Tardif%, OT, McGill (PRI) (EW%)
Ryan Grant, WR, Tulane (SR)
Robert Herron, WR, Wyoming (SR)
Howard Jones, LB, Shepherd (PRI)
Nevin Lawson, CB, Utah State (EW)
Arthur Lynch, TE, Georgia (SR)
Cassius Marsh, DL, UCLA (EW)
Tre Mason, RB, Auburn (COM)
Zach Mettenberger, QB, LSU (COM)
Bernard Reedy, WR, Toledo (EW)
Jason Verrett, DB, TCU (PRI)
Larry Webster, LB, Bloomsburg (PRI)
Terrance West, RB, Towson (PRI)silent7939
több mint 10 éve
Kár lenne olyan korai picket áldozni. Addig amíg S, LB, needünk van és DT-be is kell ember Docket mögé, mellé nem hinném hogy a tavalyi 2 RB pick után beáldoznánk egy korai kört erre a posztra.Eddig nem sok újonccal volt meetingünk:Mason baby a kedvenc futóm 😀 Mi lenne a véleményetek egy RB draftról a 2. körben?Danny
több mint 10 éve
Danny
1 726
Eddig nem sok újonccal volt meetingünk:Mason baby a kedvenc futóm 😀 Mi lenne a véleményetek egy RB draftról a 2. körben?
több mint 10 éve
BA a Virginia Tech campusán van és kinek az edzését vezényeli (figyeli)?Ha azt mondom elég rossz számokat hozott 2013-ban akkor finoman fogalmaztam. Inkább a szörnyű kategória.
| Logan Thomas | Fucu
több mint 10 éve
Eddig nem sok újonccal volt meetingünk:Ahmad Dixon, DB, Baylor (SR)
Terrance West, RB, Towson (PRI)
több mint 10 éve
BA a Virginia Tech campusán van és kinek az edzését vezényeli (figyeli)?| Logan Thomas |
több mint 10 éve
meg is nézheted semmin nem fogok meglepődni. 😊Offseasonben minek izgulni?FucuMajd megnézem a nyugodt arcod mikor drafton a Cards órája indul (nem kvarcórája).ulpianus
több mint 10 éve
Sziasztok!ha én vinném, akkor ilyen pickek lennének sorrendben: S, CB, QB, OLB, OT, WR
Én fogom vinni a cardsot a mock drafton. Többé-kevésbé tisztában vagyok a csapat helyzetével, de tudnátok nekem írni egy részletesebb elemzést, hogy fasza pickeket csinálhassak? 😊Hulkeinstein
nem részletes, de most ennyit tudok 😀
több mint 10 éve
Sziasztok!Én fogom vinni a cardsot a mock drafton. Többé-kevésbé tisztában vagyok a csapat helyzetével, de tudnátok nekem írni egy részletesebb elemzést, hogy fasza pickeket csinálhassak? 😊
több mint 10 éve
Offseasonben minek izgulni?FucuMajd megnézem a nyugodt arcod mikor drafton a Cards órája indul (nem kvarcórája).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Offseasonben minek izgulni?
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
huuh, OK-OK, amíg PP velünk van, nem izgulok... 😉nyugi már, az utolsó keretszűkítésnél már rég nem lesznek a csapatnál 😊Dexxter Tailor... ARI hírforrásokban erről még semmi hír... ott majd csak egy óra múlva kell fel a nap... 😉Cardinaliscsak a teljesség kedvéért, nomeg, hogy LeQuan Lewis mellett jött még egy corner: "Eddie Whitley has been with the Eagles, Cowboys, 49ers and Saints although he has never appeared in a regular season game." @) Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
nyugi már, az utolsó keretszűkítésnél már rég nem lesznek a csapatnál 😊... ARI hírforrásokban erről még semmi hír... ott majd csak egy óra múlva kell fel a nap... 😉Cardinaliscsak a teljesség kedvéért, nomeg, hogy LeQuan Lewis mellett jött még egy corner: "Eddie Whitley has been with the Eagles, Cowboys, 49ers and Saints although he has never appeared in a regular season game." @) Cardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
láttatok már vízifutópadot? íme, Matyi rehab part 4:www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Tenacios-Part-4---King-in-Me/71c4290c-49c0-41c5-bbea-9ead239b8b7a
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
... ARI hírforrásokban erről még semmi hír... ott majd csak egy óra múlva kell fel a nap... 😉Cardinaliscsak a teljesség kedvéért, nomeg, hogy LeQuan Lewis mellett jött még egy corner: "Eddie Whitley has been with the Eagles, Cowboys, 49ers and Saints although he has never appeared in a regular season game." @)
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Cardinals-Add-Two-More-Corners/b43f7b61-c456-4711-9980-41f9450a5b1e
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Nem kövezlek meg... Boyd nálam is nagy sleeperTudom megköveztek, de Boyd szerintem az egyik leg alulértékeltebb QB az idei class-ból. Igaz nem Arians stílusú QB, de ha benn lesz, akkor a 4 körben akár be is lehetne húzni. Egy próbát mindenféleképpen megérne. 😊Mettenberg jöhet a harmadik napon.FucuÉn Garopplora gondoltam, vagy Boydra az 5-ben. a harmadik nap már nem early kategória 😊silent7939
Lindley-ről van valami infó? Arianséknak mi a véleménye, lehet belőle valami, vagy kuka a projekt. Fejlődött valamit mióta nem kezdő QB? 😊Leon78
több mint 10 éve
Tudom megköveztek, de Boyd szerintem az egyik leg alulértékeltebb QB az idei class-ból. Igaz nem Arians stílusú QB, de ha benn lesz, akkor a 4 körben akár be is lehetne húzni. Egy próbát mindenféleképpen megérne. 😊Mettenberg jöhet a harmadik napon.FucuÉn Garopplora gondoltam, vagy Boydra az 5-ben. a harmadik nap már nem early kategória 😊silent7939
Lindley-ről van valami infó? Arianséknak mi a véleménye, lehet belőle valami, vagy kuka a projekt. Fejlődött valamit mióta nem kezdő QB? 😊
több mint 10 éve
Mettenberg jöhet a harmadik napon.FucuÉn Garopplora gondoltam, vagy Boydra az 5-ben. a harmadik nap már nem early kategória 😊
több mint 10 éve
nem is kezdőnek. Töltik fel a keretet. Nagy dolgokat ne várjunk az ilyen játékosoktól.elég soványka a statya: www.nfl.com/player/lequanlewis/2530973/profileLehet, hogy csak ST játékosnak szánják, nem?Leon78
de legalább az egyszem INTjéről van videó: www.nfl.com/videos/nfl-fantasy/0ap2000000093915/Buccaneers-defense-INTCardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
nemtom... ARI hírforrásokban erről még semmi hír... ott majd csak egy óra múlva kell fel a nap... 😉elég soványka a statya: www.nfl.com/player/lequanlewis/2530973/profileLehet, hogy csak ST játékosnak szánják, nem?Leon78
de legalább az egyszem INTjéről van videó: www.nfl.com/videos/nfl-fantasy/0ap2000000093915/Buccaneers-defense-INTCardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
elég soványka a statya: www.nfl.com/player/lequanlewis/2530973/profileLehet, hogy csak ST játékosnak szánják, nem?
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
elég soványka a statya: de legalább az egyszem INTjéről van videó: www.nfl.com/videos/nfl-fantasy/0ap2000000093915/Buccaneers-defense-INT
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
"Cornerback LeQuan Lewis is signing a two-year deal with the Arizona Cardinals."profootballtalk.nbcsports.com/2014/04/01/cardinals-to-sign-lequan-lewis/?campaign=Ext_Email_1st10_20140401&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140401
THIS IS THE WAY