NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 701
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Ráfér... eléggé alul teljesített mostanában 😀pihenj csak, nehogy idő előtt kifáradj, beírtalak 😀Cardinalisjövök, csak lusta voltam beírni magam 😀Dexxter TailorLöfli, te is jössz? nem láttalak a listán...Fucu!lehet megyek mert Löfli cuccai között ott lapul az én DBacks-es sapkám is amit át kéne vennem. De játszani nem fogok mert a tetkóm még gyógyulóban. Amúgy attól függ hogy a megfázásom elmúlik-é. Szóval bizonytalan a státuszom.Fucu
Te nem teszed tiszteletedet a vasárnapi KFL meccsen?silent7939
Fucu, jobbulást! megnézném azt a tetkót élőben is 😉
Cat, sajnos nem tud jönni...Cardinalis
több mint 11 éve
pihenj csak, nehogy idő előtt kifáradj, beírtalak 😀jövök, csak lusta voltam beírni magam 😀Dexxter TailorLöfli, te is jössz? nem láttalak a listán...Fucu!lehet megyek mert Löfli cuccai között ott lapul az én DBacks-es sapkám is amit át kéne vennem. De játszani nem fogok mert a tetkóm még gyógyulóban. Amúgy attól függ hogy a megfázásom elmúlik-é. Szóval bizonytalan a státuszom.Fucu
több mint 11 éve
jövök, csak lusta voltam beírni magam 😀Löfli, te is jössz? nem láttalak a listán...Fucu!lehet megyek mert Löfli cuccai között ott lapul az én DBacks-es sapkám is amit át kéne vennem. De játszani nem fogok mert a tetkóm még gyógyulóban. Amúgy attól függ hogy a megfázásom elmúlik-é. Szóval bizonytalan a státuszom.Fucu

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
KárLöfli, te is jössz? nem láttalak a listán...Fucu!lehet megyek mert Löfli cuccai között ott lapul az én DBacks-es sapkám is amit át kéne vennem. De játszani nem fogok mert a tetkóm még gyógyulóban. Amúgy attól függ hogy a megfázásom elmúlik-é. Szóval bizonytalan a státuszom.Fucu
több mint 11 éve
Löfli, te is jössz? nem láttalak a listán...Fucu!lehet megyek mert Löfli cuccai között ott lapul az én DBacks-es sapkám is amit át kéne vennem. De játszani nem fogok mert a tetkóm még gyógyulóban. Amúgy attól függ hogy a megfázásom elmúlik-é. Szóval bizonytalan a státuszom.Fucu
Cat, sajnos nem tud jönni...
több mint 11 éve
Fucu!lehet megyek mert Löfli cuccai között ott lapul az én DBacks-es sapkám is amit át kéne vennem. De játszani nem fogok mert a tetkóm még gyógyulóban. Amúgy attól függ hogy a megfázásom elmúlik-é. Szóval bizonytalan a státuszom.
több mint 11 éve
Fucu!Te nem teszed tiszteletedet a vasárnapi KFL meccsen?
több mint 11 éve
Jól van, jól van vége a Turbó rágós tetkóm (nem) kibeszélésének 😊Nagy nevek mindkét oldalon 😀
A hétvégén 17 játékos volt próbajátékon akik közül négyen teljesítményükkel meggyőzték az edzőket hogy érdemes leszerződtetni őket. Ezzel az volt a "gond" hogy így négy játékost el kellett küldeni.
A távozók: LeQuan Lewis (CB), Tim Cornett (RB), Kadeem Williams (OT) és Corey Washington (WR)
Az érkezők: Jalen Parmele (RB), Cory Brandon (OT), Kevin Ozier (WR) és Jimmy Legree (CB)Fucu
több mint 11 éve
Jól van, jól van vége a Turbó rágós tetkóm (nem) kibeszélésének 😊A hétvégén 17 játékos volt próbajátékon akik közül négyen teljesítményükkel meggyőzték az edzőket hogy érdemes leszerződtetni őket. Ezzel az volt a "gond" hogy így négy játékost el kellett küldeni.
A távozók: LeQuan Lewis (CB), Tim Cornett (RB), Kadeem Williams (OT) és Corey Washington (WR)
Az érkezők: Jalen Parmele (RB), Cory Brandon (OT), Kevin Ozier (WR) és Jimmy Legree (CB)
több mint 11 éve
Fucu angolosan kérte a madárfejet. Inkább mint jól átsülve.pulcsi, póló, sapka az mi?! 😀nagggyon komoly! vérben forgó szemű és véres csőrű kardinálisfej :cool:Cardinalis
nekem meg ilyen van: drive.google.com/file/d/0B3JsJ8OjzBSEalNfMDBzZjVBd1k/edit?usp=sharingFucu

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
pulcsi, póló, sapka az mi?! 😀nagggyon komoly! vérben forgó szemű és véres csőrű kardinálisfej :cool:
nekem meg ilyen van: drive.google.com/file/d/0B3JsJ8OjzBSEalNfMDBzZjVBd1k/edit?usp=sharingFucu
több mint 11 éve
király, csak óvatosan a vízzel, nehogy leázzon 😀pulcsi, póló, sapka az mi?! 😀De faszaaaa 😀silent7939
több mint 11 éve
pulcsi, póló, sapka az mi?! 😀De faszaaaa 😀
több mint 11 éve
pulcsi, póló, sapka az mi?! 😀nekem meg ilyen van: drive.google.com/file/d/0B3JsJ8OjzBSEalNfMDBzZjVBd1k/edit?usp=sharing
több mint 11 éve
végre megérkezett a fekete Matyi mezem, meg a Cardinalsos pólóm és pulcsim 😊 asszem ebben megyek ősszel meccsre 😊Dexxter TailorNekem is megjött a friss a baseball sapkám az nfleus-shopjából 😊 meg kb egy hónapja a vaterás pólóm 😊
több mint 11 éve
végre megérkezett a fekete Matyi mezem, meg a Cardinalsos pólóm és pulcsim 😊 asszem ebben megyek ősszel meccsre 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
A mincampen mutatottak alapján sokan elismerően nyilatkoznak John Brownról.
több mint 11 éve
itt is jól fogadták a draftunkat: Post-draft power rankings via NFL.com (+1 ugrás a 10. helyre, a dolog szépséghibája, hogy az első két hely is NFC WEST…)
több mint 11 éve
Emlékszem régebben valaki írt vagy linkelt ide értékeléseket korábbi draftokról. Nem tudom meddig volt meg, de jó lenne ezekről valamit megint olvasni a tavalyi drafttal bezárólag, hogy melyik évfolyam mennyire vált be. Fucu? 😊
több mint 11 éve
Keim szerint csak 1 QBt vittetek volna az első körben, ha még bent lett volna - Blake Bortlest:During a segment on SiriusXM’s Mad Dog Sports Radio today, Arizona Cardinals general manager Steve Keim had high praise for Jaguars quarterback Blake Bortles.
“In my opinion, there was one guy that we were focused on in the first round that we thought was a franchise quarterback,” Keim said.
Asked who that quarterback was, Keim said: “We liked Blake Bortles a lot … when you looked at his size, his athleticism, his ability to improvise. He doesn’t quite have the arm strength that Ben Roethlisberger had, but he has some of the same skill set with his foot speed and [the] athleticism to get out of the pocket and make plays with his feet as well as stand tall in the pocket and make some of the throws down the field.
“And he’s a guy, being a junior coming out, he still had some developing to do … but we think his upside is really big.”
több mint 11 éve
Érdekes, azt gondoltam volna, hogy gyengébbre értékelik a draftunkat. 😊Így utólag nézve korrekt kis draft volt. Vaule-ban lehetett volna jobbat is kihozni, de ahová kezdő kellett kezdő jött, ahová mélység oda minőségi cserék.
www.sbnation.com/a/nfl-draft-grades-2014Leon78
Logan Thomas nagy kérdőjel. Alapvetően egy 4. körös project sztem nem gáz, akkor sem ha befuccsol. Nézegetem szép lassan a meccseit. Hát nem az Alabama ellenit kellett volna először. 😀 Mindent elmond, hogy a meccs legjobb pillanata az volt, mikor egy handoffot 3-an fogtak, és köztük volt Ed Stinson is. 😀 Az el lehet mondani, hogy ocsmány rossz O-Line volt előtte. Sokszor hozott rossz döntéseket nyomás alatt. Pl mikor a Michigan ellen odakúrta a szemből jövő védő kezébe a labdát, csak mert mögötte volt a célpontja, vagy mikor az Albama ellen majdnem Mosleyt ajándékozta meg egy intel egy reménytelen duplán fogott célpontot keresve. Sokszor láttam, hogy nem nagyon mozog be a zsebbe(mondjuk elnézve a srácokat megértem), hanem szobrozik, míg odaérnek a védők, aztán bízik benne hogy lepattognak róla, és elkezd futni. Amúgy én annyira pontatlannak nem láttam. Mikor voltak rendes célpontjai, elszakadó WR-ek meg némi idő, elég szép hosszú és közepes labdákat dobált. Főleg a nem tavalyi meccseken voltak normálisabb playek. Összességében, ha Arians úgy érzi fejben és technikában NFL szintre hozható a srác, akkor megérte ezt a 4. kört.
A 2 WR pick érdekes volt, de Brownról jelenleg ódákat zengenek(bár várjuk meg azért az élesebb edzéseket-meccseket ezzel), és megnézegetve Powell videóit, ő meg nagyon jó lehet elkapás utáni jardokban. Persze NFL védők ellen kicsit másképp jönnek ki majd a kis cselecskéi, de azért a tehetség megvan. 😀
Majd 2-3 év múlva meglátjuk mi lett ebből a classból, de én elégedett vagyok. Szurkolok a srácoknak, remélem mindannyian összehozzák a végső rostert.
több mint 11 éve
Érdekes, azt gondoltam volna, hogy gyengébbre értékelik a draftunkat. 😊www.sbnation.com/a/nfl-draft-grades-2014
több mint 11 éve
A szakértők felé nézek😊: amikor olvastam, hogy Kareem Martin lehet Campbell cseréje, merült fel bennem a kérdés, hogy a védőfalban mennyire átjárható a RDE és az LDE? (Mert ugye a támadófalban, ha valaki jó RT, az nem biztos, hogy jó LT lehet.) Csak azért kérdezném, mert ha a védőfalban mindegy, akkor nem az lenne logikus, hogy az "öreg" Dockett cseréje legyen?SporyAzért ezt a Campbell cseréje dolgot nem kell szó szerint érteni. Hasonló felépítésűek (Martin 5 cm-el alacsonyab és "csak" 272 font, ami Campbell újonc súlya is volt.), de nem csak szigorúan 3-4 DE-nek fogják használni. 4 emberes falnál támadhatja az irányítót, vagy akár középről is mehet vagy ahogy kint írták alap 3-4-es felállásnál OLB-ként számítanak rá majd. Ha felszed magára még 10-15 font izmot akkor persze hogy Ő lesz Dockett utódja.
Egyébként Ed Stinsonra leszek kíváncsi, Ő 3-4-ből érkezik elég jó képzésből és látom benne azt a jolly joker DL-t akit szerintem Keim-ék is látnak.
több mint 11 éve
mindeközben a honlapunkon lévő szavazás jelenlegi állása:és teljesült a népakarat is, irány a Super Bowl :cool:
Which position should the Cardinals target with their first-round draft pick?
CB 5%
S 36%
QB 19%
OT 11%
OLB 20%
DT 5%
Other 4%Cardinalis