NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 696
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem ment véletlenül spambe? Amúgy próbálj meg leiratkozni, majd vissza megint, hátha. Most már az sincs, hogy ha egyet nem nyitsz meg, akkor addig nem kapsz újat, szóval jó kérdés, hogy nálad miért nem jelennek meg.jaja, szerintem is jó dolog ez, és megvan a bibi, változtattak valamit a céges rendszeren és simán kizárja ezeket, de úgy, hogy a levélszemetek között sincs megjeleníthető elem... na mindegy, átállítottam a profilomba az emailemet a privát gmailesre, ennyi 😊
Amúgy meg kurva hasznos funkció, így egyből lehet látni, hogy azokban a topicokban, amelyek érdekelnek, történt-e valamiWyatt
több mint 11 éve
Nem ment véletlenül spambe? Amúgy próbálj meg leiratkozni, majd vissza megint, hátha. Most már az sincs, hogy ha egyet nem nyitsz meg, akkor addig nem kapsz újat, szóval jó kérdés, hogy nálad miért nem jelennek meg.nekem ilyen szívhez szóló emilek jöttek, amikor valaki felcöcögött valamit a feliratkozott topicomra 😊 de hétfő óta ez megszűnt...(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)CardinalisMilyen értesítésre gondolsz?silent7939
Kedves Cardinalis!
petey hozzászólt a(z) Arizona Cardinals topichoz:
cöcö
Topic megtekintéséhez kattints az alábbi linkre:
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/arizona_cardinalsCardinalis
Amúgy meg kurva hasznos funkció, így egyből lehet látni, hogy azokban a topicokban, amelyek érdekelnek, történt-e valami

több mint 11 éve
Draft előtt volt PWO-n de az semmit nem jelent....Remélem a Glennon pletyka csak pletyka 😀silent7939ahogy nézem már áprilisban is rebesgették: arizonasports.com/40/1727362/Could-Mike-Glennon-be-a-future-Cardinal
sőt: "Glennon conducted a private workout for the Cardinals last season"Cardinalis
több mint 11 éve
azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉és még egy INT, és megint az ügyeske 37-eske (ANTHONY WALTERS, pedig a Chicagóban 3 év alatt egy szemet sem akasztott...) www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Cardinals-Minicamp-2014-Day-2-Highlights/2ce57872-edbc-4eab-ad11-db07cb8fec3b
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38Cardinalis
több mint 11 éve
Remélem a Glennon pletyka csak pletyka 😀silent7939ahogy nézem már áprilisban is rebesgették: arizonasports.com/40/1727362/Could-Mike-Glennon-be-a-future-Cardinal
sőt: "Glennon conducted a private workout for the Cardinals last season"
több mint 11 éve
Jaaa... én ezeket a szarokat alapból kikapcsolom. 😀 Így sajnos nem tudok releváns információval szolgálni.nekem ilyen szívhez szóló emilek jöttek, amikor valaki felcöcögött valamit a feliratkozott topicomra 😊 de hétfő óta ez megszűnt...(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)CardinalisMilyen értesítésre gondolsz?silent7939
Kedves Cardinalis!
cöcö
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/arizona_cardinalsCardinalis
több mint 11 éve
nekem ilyen szívhez szóló emilek jöttek, amikor valaki felcöcögött valamit a feliratkozott topicomra 😊 de hétfő óta ez megszűnt...(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)CardinalisMilyen értesítésre gondolsz?silent7939
Kedves Cardinalis!
cöcö
több mint 11 éve
Remélem a Glennon pletyka csak pletyka 😀
több mint 11 éve
Na pont ezért kérdeztem... ha ezt várja akkor ilyen nincs 😀Egy csinos lány hoz hideg sört és értesít.ulpianusazé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉Milyen értesítésre gondolsz?silent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)Cardinalis
több mint 11 éve
Egy csinos lány hoz hideg sört és értesít.azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉Milyen értesítésre gondolsz?silent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)Cardinalis

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉Milyen értesítésre gondolsz?
több mint 11 éve
azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)
több mint 11 éve
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejéreemberke22Jaja... én is láttam reggel. Reméljük ennyivel beérik a srácok, mármint sérülések tekintetében.
több mint 11 éve
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejéreemberke22őőőő a training campIG dőlt ki. július végén már bevethető lesz.
több mint 11 éve
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejére
több mint 11 éve
nyugi gyerekek jön majd Skov 😊Clabo még érdekesebb harcot kreált volna RT-ben, mert ugye most van Sowell, Massie és Potter is
több mint 11 éve
Én is... de sajnos nincs 😕Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIMEemberke22Én inkább egy valamirevaló ILB-t szeretnék . 😊Leon78
több mint 11 éve
Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIMEemberke22Én inkább egy valamirevaló ILB-t szeretnék . 😊
több mint 11 éve
Xmo Xtra - Dog Days of OTAs: www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Xmo-Xtra---Dog-Days-of-OTAs/d3ac428e-c95b-4625-aaef-eb4ef789667d
több mint 11 éve
Fitz középpályás lenne az NFL VB teamben, sőtmitőbb, csapatkapitánynak is elmenne 😀www.nfl.com/photoessays/0ap2000000355508/the-nfls-world-cup-team?campaign=Ext_Email_1st10_20140609&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140609
több mint 11 éve
Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIME
több mint 11 éve
EXCLUSIVE: First-round pick safety Deone Bucannon signs a four-year deal with the Cardinals, putting all draft picks under contract: www.azcardinals.com/videos-photos/videos/EXCLUSIVE-First-round-pick-Deone-Bucannon-signs/0c57dd63-7ad6-49ee-96d0-6aaed6d3e18c
több mint 11 éve
cöcöSokkal jobbat ilyenkor már nem lehet leakasztani. Mélységnek jó lesz. Remélem nem sérül meg senki középen, mert nem szívesen néznék egy Alexander-Sims duót.andreeazért remélem kukázunk valakit még a TC-k után (SKOOOOV 😊 )Fucu
több mint 11 éve
Sokkal jobbat ilyenkor már nem lehet leakasztani. Mélységnek jó lesz. Remélem nem sérül meg senki középen, mert nem szívesen néznék egy Alexander-Sims duót.andreeazért remélem kukázunk valakit még a TC-k után (SKOOOOV 😊 )