BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Nem ment véletlenül spambe? Amúgy próbálj meg leiratkozni, majd vissza megint, hátha. Most már az sincs, hogy ha egyet nem nyitsz meg, akkor addig nem kapsz újat, szóval jó kérdés, hogy nálad miért nem jelennek meg.
Amúgy meg kurva hasznos funkció, így egyből lehet látni, hogy azokban a topicokban, amelyek érdekelnek, történt-e valamiWyatt
jaja, szerintem is jó dolog ez, és megvan a bibi, változtattak valamit a céges rendszeren és simán kizárja ezeket, de úgy, hogy a levélszemetek között sincs megjeleníthető elem... na mindegy, átállítottam a profilomba az emailemet a privát gmailesre, ennyi 😊
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)Cardinalis
Milyen értesítésre gondolsz?silent7939
nekem ilyen szívhez szóló emilek jöttek, amikor valaki felcöcögött valamit a feliratkozott topicomra 😊 de hétfő óta ez megszűnt...

Kedves Cardinalis!

petey hozzászólt a(z) Arizona Cardinals topichoz:
cöcö

Topic megtekintéséhez kattints az alábbi linkre:
 bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/arizona_cardinalsCardinalis
Nem ment véletlenül spambe? Amúgy próbálj meg leiratkozni, majd vissza megint, hátha. Most már az sincs, hogy ha egyet nem nyitsz meg, akkor addig nem kapsz újat, szóval jó kérdés, hogy nálad miért nem jelennek meg.
Amúgy meg kurva hasznos funkció, így egyből lehet látni, hogy azokban a topicokban, amelyek érdekelnek, történt-e valami

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Remélem a Glennon pletyka csak pletyka 😀silent7939
ahogy nézem már áprilisban is rebesgették:  arizonasports.com/40/1727362/Could-Mike-Glennon-be-a-future-Cardinal
sőt: "Glennon conducted a private workout for the Cardinals last season"Cardinalis
Draft előtt volt PWO-n de az semmit nem jelent....
több mint 11 éve
azé' egy CP INT csak kell az összefoglalóba... 😉
 www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38Cardinalis
és még egy INT, és megint az ügyeske 37-eske (ANTHONY WALTERS, pedig a Chicagóban 3 év alatt egy szemet sem akasztott...)  www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Cardinals-Minicamp-2014-Day-2-Highlights/2ce57872-edbc-4eab-ad11-db07cb8fec3b
több mint 11 éve
Remélem a Glennon pletyka csak pletyka 😀silent7939
ahogy nézem már áprilisban is rebesgették:  arizonasports.com/40/1727362/Could-Mike-Glennon-be-a-future-Cardinal
sőt: "Glennon conducted a private workout for the Cardinals last season"
több mint 11 éve
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)Cardinalis
nekem ilyen szívhez szóló emilek jöttek, amikor valaki felcöcögött valamit a feliratkozott topicomra 😊 de hétfő óta ez megszűnt...

Kedves Cardinalis!

cöcö

bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/arizona_cardinalsCardinalis
Jaaa... én ezeket a szarokat alapból kikapcsolom. 😀 Így sajnos nem tudok releváns információval szolgálni.
több mint 11 éve

Kedves Cardinalis!

cöcö

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Arizona Cardinals - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 11 éve
Remélem a Glennon pletyka csak pletyka 😀
több mint 11 éve
 www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
Egy csinos lány hoz hideg sört és értesít.ulpianus
Na pont ezért kérdeztem... ha ezt várja akkor ilyen nincs 😀
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
 www.azcardinals.com/videos-photos/videos/2014-Arizona-Cardinals-Minicamp-Highlights/fa0c3f19-a44b-47e0-ab67-d245a9367a38
Egy csinos lány hoz hideg sört és értesít.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Milyen értesítésre gondolsz?
több mint 11 éve
(nekem nem jönnek az értesítések a hozzászólásokról, pedig a feliratkozásom aktív... és nektek?)
több mint 11 éve
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejéreemberke22
Jaja... én is láttam reggel. Reméljük ennyivel beérik a srácok, mármint sérülések tekintetében.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejéreemberke22
őőőő a training campIG dőlt ki. július végén már bevethető lesz.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
F@sza hírek... Troy Niklas eltörte a kezét ezáltal kidőlt a training camp idejére
több mint 11 éve
nyugi gyerekek jön majd Skov 😊

Clabo még érdekesebb harcot kreált volna RT-ben, mert ugye most van Sowell, Massie és Potter is

több mint 11 éve
Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIMEemberke22
Én inkább egy valamirevaló ILB-t szeretnék . 😊Leon78
Én is... de sajnos nincs 😕
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIMEemberke22
Én inkább egy valamirevaló ILB-t szeretnék . 😊
több mint 11 éve
Xmo Xtra - Dog Days of OTAs:  www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Xmo-Xtra---Dog-Days-of-OTAs/d3ac428e-c95b-4625-aaef-eb4ef789667d
több mint 11 éve
Fitz középpályás lenne az NFL VB teamben, sőtmitőbb, csapatkapitánynak is elmenne 😀
 www.nfl.com/photoessays/0ap2000000355508/the-nfls-world-cup-team?campaign=Ext_Email_1st10_20140609&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140609
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Tyson Clabo RT járt nálunk az edzéseken. Kíváncsi vagyok Keimék kit hoznak ide, van 13 millió a capben, tavaly jött ilyenkor Abraham és Winston kevesebbnyi szabad cappel, szóval jön a Keim TIME
több mint 11 éve
EXCLUSIVE: First-round pick safety Deone Bucannon signs a four-year deal with the Cardinals, putting all draft picks under contract:  www.azcardinals.com/videos-photos/videos/EXCLUSIVE-First-round-pick-Deone-Bucannon-signs/0c57dd63-7ad6-49ee-96d0-6aaed6d3e18c
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 720 — Csodabogár
Sokkal jobbat ilyenkor már nem lehet leakasztani. Mélységnek jó lesz. Remélem nem sérül meg senki középen, mert nem szívesen néznék egy Alexander-Sims duót.andree
azért remélem kukázunk valakit még a TC-k után (SKOOOOV 😊 )Fucu
cöcö

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 797 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rookie kártya Logan Thomasról, a múlt hét végi Rookie Premierről.
több mint 11 éve
Sokkal jobbat ilyenkor már nem lehet leakasztani. Mélységnek jó lesz. Remélem nem sérül meg senki középen, mert nem szívesen néznék egy Alexander-Sims duót.andree
azért remélem kukázunk valakit még a TC-k után (SKOOOOV 😊 )