Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Bortles nem tűnik rossz boltnak. Egy értelmes, jó kezű QB, aki elég nagy és mobilis. Sztem jó fit lenne Arians támadóstratégiájába. Különösen jó, hogy itt lenne 1-2 éve fejlődni. Nem tervezünk TOP10-ben draftolni a közeljövőben, szóval ha egy ilyen QB odaesik szerintem ki lehet húzni. Persze én csak a leírásokból ismerem, ha tényleg gyenge a hosszú passzokban, akkor nincs miről beszélni esetében.Hááát nem tudom. Én inkább Teddyt húznám be ha bent lenne, de valójában nem erőltetném 1/20-ra a QB-t.
Amúgy ez a mockolás akkor az ogazi ha TOP10ben van a csapat. Oda azért elég jó %-al lövik be a prospecteket a draftnikek is. Én is elkezdtem összeírni a kinek hol örülnék táblázatot, mint tavaly, de ráébredtem, hogy a 20. pickel kb bárki jöhet. Minden csúszónak örül az ember. Azért az első 2 kört lehet mindjárt összeírom, hogy legit legyen ha nagyon örülök valakiknek(Meg teljen az idő estig 😀).andree
Az NFL.com-os "szakértők" elég elborult húzásokat mockoltak nekünk itt az utsó 1-2 napban. QB, TE, OLB??? C'mon man!!!! 😊 Van egy olyan érzésem hogy idén sem lesz nagy QB run az első körben.
Szerintem nagyobb need a S poszt, de egy DT, DE, ILB húzáson sem sírnék nagyon. Ellenben ha valakinek kellene a pozink akkor inkább szereznék egy extra 2. vagy 3. körös picket.
több mint 10 éve
andree
1 737
Bortles nem tűnik rossz boltnak. Egy értelmes, jó kezű QB, aki elég nagy és mobilis. Sztem jó fit lenne Arians támadóstratégiájába. Különösen jó, hogy itt lenne 1-2 éve fejlődni. Nem tervezünk TOP10-ben draftolni a közeljövőben, szóval ha egy ilyen QB odaesik szerintem ki lehet húzni. Persze én csak a leírásokból ismerem, ha tényleg gyenge a hosszú passzokban, akkor nincs miről beszélni esetében. Amúgy ez a mockolás akkor az ogazi ha TOP10ben van a csapat. Oda azért elég jó %-al lövik be a prospecteket a draftnikek is. Én is elkezdtem összeírni a kinek hol örülnék táblázatot, mint tavaly, de ráébredtem, hogy a 20. pickel kb bárki jöhet. Minden csúszónak örül az ember. Azért az első 2 kört lehet mindjárt összeírom, hogy legit legyen ha nagyon örülök valakiknek(Meg teljen az idő estig 😀).
több mint 10 éve
Egyik sem ér első kört...A mai mockok kezdenek egy kicsit furán alakulni...Én örülnék Bortles-nek 😊
Egyre többen hoznak össze minket 1/20-ra irányítókkal. (Bortles, Carr)
Ahogy telnek az órák, egyre biztosabb vagyok abban hogy ébren maradok... a főnökeim úgysem lesznek bent holnap 😀silent7939
Carr-nak, hát neki már annyira nem 😀emberke22
több mint 10 éve
emberke22
574
A mai mockok kezdenek egy kicsit furán alakulni...Én örülnék Bortles-nek 😊
Egyre többen hoznak össze minket 1/20-ra irányítókkal. (Bortles, Carr)
Ahogy telnek az órák, egyre biztosabb vagyok abban hogy ébren maradok... a főnökeim úgysem lesznek bent holnap 😀silent7939
Carr-nak, hát neki már annyira nem 😀
több mint 10 éve
A mai mockok kezdenek egy kicsit furán alakulni...Egyre többen hoznak össze minket 1/20-ra irányítókkal. (Bortles, Carr)
Ahogy telnek az órák, egyre biztosabb vagyok abban hogy ébren maradok... a főnökeim úgysem lesznek bent holnap 😀
több mint 10 éve
Natloz
300
na egy kis draftos tippjáték:- offense vagy defense játékost húzunk az 1. körben? DEF
- az 1-3. körben húzunk irányítót? IGEN
- az 1-3. körben lesz letrade Keiméktől? IGEN
- az 1-3. körben húzunk DT-t? NEM
- offense vagy defense játékosból húzunk többet az idei drafton? DEF
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Sherman igen brutális szeződést kapott a Hawkstól. Vajon Peterson is ennyit fog kérni? Kétlem, hogy ekkora összeget fizetnének neki Keimék.DannyPPnek még😉 nincs gyűrűje... de ha lesz, akkor hóhó... :cool:
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
na egy kis draftos tippjáték:offense, igen, igen, igen, offense 😉
- offense vagy defense játékost húzunk az 1. körben?
- az 1-3. körben húzunk irányítót?
- az 1-3. körben lesz letrade Keiméktől?
- az 1-3. körben húzunk DT-t?
- offense vagy defense játékosból húzunk többet az idei drafton?Dexxter Tailor
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Most akkor mikor is kezdődik a draft pontosan?silent7939Hajnali 2-kor.
több mint 10 éve
Most akkor mikor is kezdődik a draft pontosan?
több mint 10 éve
andree
1 737
Defense, nem, nem, nem, Defense
több mint 10 éve
na egy kis draftos tippjáték:Defense, Igen, Igen, Igen, Defense
több mint 10 éve
Danny
1 726
na egy kis draftos tippjáték:Defense, nem, nem, igen, defense
több mint 10 éve
na egy kis draftos tippjáték:- offense vagy defense játékost húzunk az 1. körben?
- offense vagy defense játékosból húzunk többet az idei drafton?
több mint 10 éve
Danny
1 726
Sherman igen brutális szeződést kapott a Hawkstól. Vajon Peterson is ennyit fog kérni? Kétlem, hogy ekkora összeget fizetnének neki Keimék.
több mint 10 éve
Larry Foote érkezett egy évre.A feltrade nagyon rossz üzlet lenne. Inkább eladni kellene az első kört.
Egy dolognak nem örülnék a draft első körében mégpedig egy feltradenek. Amúgy meg andreehoz hasonlóan nyugodtan várom mit alakítanak Keimék.Fucu
több mint 10 éve
Larry Foote érkezett egy évre.Egy dolognak nem örülnék a draft első körében mégpedig egy feltradenek. Amúgy meg andreehoz hasonlóan nyugodtan várom mit alakítanak Keimék.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Tavaly nem hatott furán a Hyundai logó? 😊akkor fel sem tűnt... 😊
Skype-os második draftnap nekem ugrik ha minden igaz mert arról is nyomatunk adást a kollégákkal.Fucu
én meg 3 napra kivonulok a pusztába madarászni :cool: de azért majd vasárnap este rápislantok, milyen fiókák kerültek a kardinálisfészekbe 😉
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Tavaly nem hatott furán a Hyundai logó? 😊Skype-os második draftnap nekem ugrik ha minden igaz mert arról is nyomatunk adást a kollégákkal.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
mindeközben a honlapunkon lévő szavazás jelenlegi állása:Which position should the Cardinals target with their first-round draft pick?
CB 5%
S 36%
QB 19%
OT 11%
OLB 20%
DT 5%
Other 4%
3516 Total Votes
hyundai logo kissé furán hat nekem a mezeken… 😉
jaés virraszthatunk majd rendesen az előszezonban:
www.azcardinals.com/team/season-schedule.html
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Nekem mint ex salesnek ne mond... bármit meg ideologizálok 😀Az a szép a mockolásba, hogy bármit meg lehet magyarázni benne. Pl ha WR-t akarnék mockolni, akkor olyasmit írnék:Teljesen kiszámíthatatlan az idei draftunk. Keimék filozófiája az, hogy keretet kialakítani ott a szabadügynök piac, drafton meg meg kell találni azokat a játékosokat, akik hosszútávon a csapatnál lehetnek.Én is pont emiatt nem írok már neveket. Van néhány favoritom, de ők inkább D-be. Idén valahogy az O nem mozgat. Illetve egy WR van akit szeretnék nálunk látni, de Ő nem az elején fog jönni.silent7939
Irányítót akkor fognak húzni, ha látnak valakiben frachise QB potenciált. Sztem akkora különbség nincs a csapatok boardjai között, hogy egy ilyen játékos eljusson a 20. pickhez.
Én személy szerint csak hátradőlök, és élvezem a draftot. Megvannak a kedvenc játékosaim, akiknek nagyon örülnék, de nem fogok idegrángást kapni, ha jön a 20. pickel egy TE/WR, vagy ne adj isten egy QB. A csapatok szerintem többre értékelik a boardjaikat, mint a needjeiket, szóval nem fognak egy 2. körre értékelt safety-t kihúzni, csak azért, hogy egy needet betömjenek. Amúgy annak örülnék a legjobban, ha draft elején megindulnának a QB-k és a WR-ek, mert akkor nagyon-nagyon jó játékos jöhetne a 20. helyen needre.andree
Fitzgerald szerződése tarthatatlan, a franchisenak fel kell készülnie a távozására. Mikor oldhatnák meg legjobban a hosszútávú pótlását, mint az utóbbi évtized legjobb classából szemezgetve. xyz itt elérhető elkapó bármelyik másik draft első számú WR-e lenne. A verzió: Úgy is slotba keresnek embert, Grimm nem bizonyította még, hogy Wr-ként is lehet számolni vele, így a remek kezekkel megáldott xyz már idén sokat pályán lehet. B verzió: Floyd személyben van a keretben egy remek possession reciever, így xyz remek komplementere lehet.Ugyan ezzel a módszerrel erőltettem be hozzánk az általam kedvelt Shaziert is pár napja. 😀andree
több mint 10 éve
andree
1 737
Az a szép a mockolásba, hogy bármit meg lehet magyarázni benne. Pl ha WR-t akarnék mockolni, akkor olyasmit írnék:Teljesen kiszámíthatatlan az idei draftunk. Keimék filozófiája az, hogy keretet kialakítani ott a szabadügynök piac, drafton meg meg kell találni azokat a játékosokat, akik hosszútávon a csapatnál lehetnek.Én is pont emiatt nem írok már neveket. Van néhány favoritom, de ők inkább D-be. Idén valahogy az O nem mozgat. Illetve egy WR van akit szeretnék nálunk látni, de Ő nem az elején fog jönni.silent7939
Irányítót akkor fognak húzni, ha látnak valakiben frachise QB potenciált. Sztem akkora különbség nincs a csapatok boardjai között, hogy egy ilyen játékos eljusson a 20. pickhez.
Én személy szerint csak hátradőlök, és élvezem a draftot. Megvannak a kedvenc játékosaim, akiknek nagyon örülnék, de nem fogok idegrángást kapni, ha jön a 20. pickel egy TE/WR, vagy ne adj isten egy QB. A csapatok szerintem többre értékelik a boardjaikat, mint a needjeiket, szóval nem fognak egy 2. körre értékelt safety-t kihúzni, csak azért, hogy egy needet betömjenek. Amúgy annak örülnék a legjobban, ha draft elején megindulnának a QB-k és a WR-ek, mert akkor nagyon-nagyon jó játékos jöhetne a 20. helyen needre.andree
Fitzgerald szerződése tarthatatlan, a franchisenak fel kell készülnie a távozására. Mikor oldhatnák meg legjobban a hosszútávú pótlását, mint az utóbbi évtized legjobb classából szemezgetve. xyz itt elérhető elkapó bármelyik másik draft első számú WR-e lenne. A verzió: Úgy is slotba keresnek embert, Grimm nem bizonyította még, hogy Wr-ként is lehet számolni vele, így a remek kezekkel megáldott xyz már idén sokat pályán lehet. B verzió: Floyd személyben van a keretben egy remek possession reciever, így xyz remek komplementere lehet.Ugyan ezzel a módszerrel erőltettem be hozzánk az általam kedvelt Shaziert is pár napja. 😀
több mint 10 éve
Teljesen kiszámíthatatlan az idei draftunk. Keimék filozófiája az, hogy keretet kialakítani ott a szabadügynök piac, drafton meg meg kell találni azokat a játékosokat, akik hosszútávon a csapatnál lehetnek.Én is pont emiatt nem írok már neveket. Van néhány favoritom, de ők inkább D-be. Idén valahogy az O nem mozgat. Illetve egy WR van akit szeretnék nálunk látni, de Ő nem az elején fog jönni.
több mint 10 éve
andree
1 737
Teljesen kiszámíthatatlan az idei draftunk. Keimék filozófiája az, hogy keretet kialakítani ott a szabadügynök piac, drafton meg meg kell találni azokat a játékosokat, akik hosszútávon a csapatnál lehetnek. Irányítót akkor fognak húzni, ha látnak valakiben frachise QB potenciált. Sztem akkora különbség nincs a csapatok boardjai között, hogy egy ilyen játékos eljusson a 20. pickhez.
Én személy szerint csak hátradőlök, és élvezem a draftot. Megvannak a kedvenc játékosaim, akiknek nagyon örülnék, de nem fogok idegrángást kapni, ha jön a 20. pickel egy TE/WR, vagy ne adj isten egy QB. A csapatok szerintem többre értékelik a boardjaikat, mint a needjeiket, szóval nem fognak egy 2. körre értékelt safety-t kihúzni, csak azért, hogy egy needet betömjenek. Amúgy annak örülnék a legjobban, ha draft elején megindulnának a QB-k és a WR-ek, mert akkor nagyon-nagyon jó játékos jöhetne a 20. helyen needre.
több mint 10 éve
Én még mindig azt mondom hogy az első 3 körben S,DT,OLB,ILB posztokra fogunk lőni.Peter King mai mockjában Carr-t írja hozzánk 1/20-ra. Úgy hogy Teddy és Bortles is bent van. WTF??????silent7939az itteni 9 szagértőnél BLAKE BORTLES (QB) szerepel kétszer... a posztok is eléggé szórnak: CB 2x, DE 2x, OT, OLB, WR...
www.nfl.com/draft/2014/mock-draftsCardinalis
Aztán lehet hogy jól mellélövök. 😀 De hamarosan úgyis kiderül.
Mit szólnátok megint egy közös 2. draft naphoz?