Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát igen, ezért húztam volna be Biridgewatert, de ez csak az én okoskodásom. Lett volna egy ígéretes QB palántánk, és a második harmadik körben mélyíthettük volna a S és a DT/ DE posztokat
több mint 10 éve
andree
1 737
Tony Jeffersonban van egy év rutin, Johnson pedig elboldogul ott is. Attól, hogy 2. körben húzunk egy bárkit, attól még nem lenne kezdő SS. Buccannonban bőven van azért potenciál. A mi keretünkbe azonnal kezdő játékos sztem nem volt bent 1/27-nél, talán ég Buccannon van a legközelebb hozzá, bár én Wardot jobban kedvelem.Igazából szerintem kiment volna Buccanon és Ward is 2/20-ig. Őt jobb fitnek ítélték Ariansék és behúzták. Hiába mondogatták, hogy nincs need, a strong safety az volt. Csúnya reachnek tűnik, de a körülmények indokolták. Az idő majd eldönti megérte-e.andreeÉs ki lesz a kezdő SS??? Buccanon nem kezdő szintsilent7939
több mint 10 éve
Igazából szerintem kiment volna Buccanon és Ward is 2/20-ig. Őt jobb fitnek ítélték Ariansék és behúzták. Hiába mondogatták, hogy nincs need, a strong safety az volt. Csúnya reachnek tűnik, de a körülmények indokolták. Az idő majd eldönti megérte-e.andreeÉs ki lesz a kezdő SS??? Buccanon nem kezdő szint
több mint 10 éve
andree
1 737
Na Ward közben ki is ment. 100%, hogy nem maradt volna bent Buccanon.
több mint 10 éve
Mi ez S run?
több mint 10 éve
andree
1 737
Igazából szerintem kiment volna Buccanon és Ward is 2/20-ig. Őt jobb fitnek ítélték Ariansék és behúzták. Hiába mondogatták, hogy nincs need, a strong safety az volt. Csúnya reachnek tűnik, de a körülmények indokolták. Az idő majd eldönti megérte-e.
több mint 10 éve
a másik kérdés, hogy vajon honnan, és mikor szerzünk Fanchise irányítót
több mint 10 éve
emberke22
574
Pedig Teddynek, de örültem volna... Kíváncsi vagyok a következő 2 napra ..
több mint 10 éve
Teddy-nek jobban örültem volna. Ez minden volt csak nem BPA
több mint 10 éve
szerintem még a második körösünknél is bennt lett volnaLeon78de lehet hogy a 3.-ban is... sebaj... én elhoztam volna Teddyt
több mint 10 éve
Danny
1 726
Erre inkább alszok egyet. Nem a mi napunk ez, sajna Pryor nem csúszott le. HaHa tán jobban mutatna, de ő nem SS. Összességében olyan felemás érzéseim vannak.
több mint 10 éve
szerintem még a második körösünknél is bennt lett volna
több mint 10 éve
andree
1 737
Bell pótlása szép reachel. Meglátjuk.
több mint 10 éve
szerintem is lehetett volna jobb
több mint 10 éve
Ez reach
több mint 10 éve
Itt a lehetőség a future qb-ra
több mint 10 éve
emberke22
574
vagy még egy letrade...
több mint 10 éve
Bradley Roby? Csak megérzés, de valahogy most ezt érzem.andreeCB? Nehezen tudom elképzelni, de lehet? Esetleg Hageman?
több mint 10 éve
andree
1 737
Bradley Roby? Csak megérzés, de valahogy most ezt érzem.
több mint 10 éve
Most már én isTeddy fog jönni higgyétek el!!! 😀silent7939Nagyon szurkolok érte Silent! 😀emberke22
több mint 10 éve
emberke22
574
Teddy fog jönni higgyétek el!!! 😀silent7939Nagyon szurkolok érte Silent! 😀
több mint 10 éve
Teddy fog jönni higgyétek el!!! 😀
több mint 10 éve
egyértelműazért Dix jó lett volna ha lecsúszik hozzánkLeon78gondolom ha kellett volna nekünk Dix, nem tradeltünk volna leDexxter Tailor
több mint 10 éve
Hát igen. Én örültem volna neki. Így viszont szerintem QB pick se nagyon lesz, mert ha valakit annyira szerettek volna Ariansék, akkor berántották volna. Alapvetően SS kesz még bőven második napra. Ward és Loston a két favoritom, de ott van Buccanon is. Kíváncsi vagyok mi lesz. Szívesen látnék még egy trade-et a 2. kör elejére, mert olyan must have játékos nem nagyon van bent needre.andreenem tudom, szetrintem is lesz még egy trade, de én inkább behúznám Bridgewatert, ekkora esélyünk nem lesz egy jó irányító húzásra az elkövetkezendő években, hacsak nem esik vissza a csapat