Bowldog Hálaadást!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Valahogy nekem alapból gyengébbnek tűnik a draft közepe mint tavaly. Sokkal több jó név volt itt egy éve. Troy és Kareem szerintem jó pick, Brown esetében csak abban tudok reménykedni, hogy 3 osztályúként radar alatt volt a srác, mert amúgy nem látom miben emelkedne ki a tavalyi udfa különítményből. Gyors returnernek ott van Ginn. Még beránthatnánk Ed Stinsont, Ő a legszimpatikusabb a maradék nevekből(meg Jeffcoat, de ő eléggé Okafor 2.0, ráadásul már itt van Martin.)andree
Brown helyett Ellington jobban adta volna ebben a körben vagy ha törpe kellett akkor Campanaro az 5.-ben. Nekem is egyből az jutott eszembe hogy Jarron Brown és Brittan Golden mellé minek ez a srác. Méreteit tekintve inkább Goldenre hajaz. Úgyhogy nálam eddig Ő a legnagyobb reach.
Troy-t nehezen tudom megemészteni. Kareem rendben van.
Nekem ez kicsit olyan Whiz-es draftnak tűnik. Se íze, se bűze.

Mára is 3 pickünk van asszem. Az előző 2 napra alapozva már nem is merek tippelni.

Talán Mettenberger jó pick lehet 4-ben. A maradék 2-ben meg egy kis D mélyítést várnék.

Remélem Keim meglep valami jó húzással a végére és mosolyt csal az arcomra. 😊
több mint 10 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Valahogy nekem alapból gyengébbnek tűnik a draft közepe mint tavaly. Sokkal több jó név volt itt egy éve. Troy és Kareem szerintem jó pick, Brown esetében csak abban tudok reménykedni, hogy 3 osztályúként radar alatt volt a srác, mert amúgy nem látom miben emelkedne ki a tavalyi udfa különítményből. Gyors returnernek ott van Ginn. Még beránthatnánk Ed Stinsont, Ő a legszimpatikusabb a maradék nevekből(meg Jeffcoat, de ő eléggé Okafor 2.0, ráadásul már itt van Martin.)
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Megelőztetek, de azért leírom amit akartam 😊

Ha nem haragszotok egy kis összefoglaló az éjszaka eseményeiről azoknak akin nem kísérték figyelemmel a draftot élőben. 
Troy Niklas TE jó játékosnak tűnik elég nagy fejlődési potenciállal. Erős Red zone célpont, blokkolni is tud, de ebben még kell fejlődnie. Hosszú távon biztosan segítségére lesz a csapatnak. Méretei átlag felettiek.
 www.youtube.com/watch?v=n8El7dM_d3I

A Kareem Martin DE / Fucu szerint OLB lesz / pick egyre jobban tetszik. Az írások szerint erős felépítésű, az előrejelzések szerint akár a 2. körre is esélyes volt, ami azt jelenti, elég jó helyen tudtuk behúzni. A combine eredményei nem kiemelkedők egyet kivéve, de szinte mindenütt átlag feletti eredménye volt valamivel. Majd meglátjuk, a videói alapján elég jó siettetésbe, és futás ellen is. Remélem okoz majd örömöt nekünk. 
 www.youtube.com/watch?v=MYftzD-Ok1I

Josh Brown WR a második 3. körös pickkünk volt. Nem a legkeresettebb elkapó, és nem is a legtehetségesebb, de gondolom Ariansék tudják miért draftolták a 3. körben.  Véleményem szerint slot –ba sdraftolták, de ami biztos, hogy villámgyors a srác. A combine-on 4,34 alatt futotta a 40 yardot ezzel az eredménnyel 3. lett a teljes mezőnyben Archer és Cooks mögött. Austin ugyanennyit produkált tavaly. Reméljük egy csiszolatlan gyémánt a srác. 
 www.youtube.com/watch?v=L7QIOfuw_8ILeon78
Ha akarnám meg tudnám magyarázni hogy miért ezek a pickek, de nekem nem tetszenek. Ja nem.... Brownt nem tudnám.

C-.
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Megelőztetek, de azért leírom amit akartam 😊

Ha nem haragszotok egy kis összefoglaló az éjszaka eseményeiről azoknak akin nem kísérték figyelemmel a draftot élőben. 
Troy Niklas TE jó játékosnak tűnik elég nagy fejlődési potenciállal. Erős Red zone célpont, blokkolni is tud, de ebben még kell fejlődnie. Hosszú távon biztosan segítségére lesz a csapatnak. Méretei átlag felettiek.
 www.youtube.com/watch?v=n8El7dM_d3I

A Kareem Martin DE / Fucu szerint OLB lesz / pick egyre jobban tetszik. Az írások szerint erős felépítésű, az előrejelzések szerint akár a 2. körre is esélyes volt, ami azt jelenti, elég jó helyen tudtuk behúzni. A combine eredményei nem kiemelkedők egyet kivéve, de szinte mindenütt átlag feletti eredménye volt valamivel. Majd meglátjuk, a videói alapján elég jó siettetésbe, és futás ellen is. Remélem okoz majd örömöt nekünk. 
 www.youtube.com/watch?v=MYftzD-Ok1I

Josh Brown WR a második 3. körös pickkünk volt. Nem a legkeresettebb elkapó, és nem is a legtehetségesebb, de gondolom Ariansék tudják miért draftolták a 3. körben.  Véleményem szerint slot –ba sdraftolták, de ami biztos, hogy villámgyors a srác. A combine-on 4,34 alatt futotta a 40 yardot ezzel az eredménnyel 3. lett a teljes mezőnyben Archer és Cooks mögött. Austin ugyanennyit produkált tavaly. Reméljük egy csiszolatlan gyémánt a srác. 
 www.youtube.com/watch?v=L7QIOfuw_8I
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Egyszerű a John Brown választás: 4.32
Martint OLB-nek hoztuk, pedig én azt hitten pakolnak rá 10 font izmot és DE lesz.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Niklas meg Martin jó pick, de ezt a John Brown választást nem igazán értem, jöhetett volna valami CB depthnek, Brown meg szerintem a 6. körben is simán bent lett volna

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Hát, majd meglátjuk. 😀andree
Mondj valami biztatót 😊Leon78
Holnapra van főzve levesem.andree
Rájöttem miért kapták ki 😊 Iszonyat gyors a srác 4:37 a 40 yard, ha jól látom...
több mint 10 éve
Mondj valami biztatót 😊Leon78
Holnapra van főzve levesem.
több mint 10 éve
Mondj valami biztatót 😊
több mint 10 éve
Hát, majd meglátjuk. 😀
több mint 10 éve
Viszitek az embereim szemetekAsbee
Kire gondolsz?Leon78
Niklas, MartinAsbee
Elvileg előttünk vagytok, úgyhogy a vezetőséget cseszegtesd 😊
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kire gondolsz?Leon78
Niklas, Martin

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Kire gondolsz?
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Viszitek az embereim szemetek

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Esetleg NIX, SKOV páros? 😊
több mint 10 éve
Már meg sem merem kérdezni..😊 Tippek a 3. körre?
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Majdnem elfogytak a prospectek a 2. körös listáról Keiméknél.
Jó pick, Niklas legalább tud blokkolni ellenben a rosteren lévő többi TE-el szemben.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
nem tudom, inkább Ealy-ra szavaztam volna 😊
több mint 10 éve
TE. Ez tetszik nagyon. Kellett szerintem.
több mint 10 éve
de Moses sem lenne utolsó 😊Leon78
Ja. A mockok alapján ő itt a normálisérték, és AT a reach, de sztem Moses nem olyan jó fit Winston posztjára.
több mint 10 éve
de Moses sem lenne utolsó 😊
több mint 10 éve
Ealy igen jó érték lenne ezen a helyen
több mint 10 éve
A Steelers eddig mindkét körben kivitte az első számú kiszemeltem. Mindegy. Előbb-utóbb úgy is ide talál onnan mindenki. 😀
több mint 10 éve
KIRE SZÁMÍTOTOK?Leon78
Tuitt, Ealy, Antonio Richardson, Kouandjio a tippjeim.andree
Legyen igazad 😊
több mint 10 éve
KIRE SZÁMÍTOTOK?Leon78
Tuitt, Ealy, Antonio Richardson, Kouandjio a tippjeim.