NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 696
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
(Y)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
napi Fitz 😊"1) Larry Fitzgerald, WR, Arizona Cardinals: Despite his production declining in recent years -- spotty QB play hasn't helped -- Fitzgerald remains the gold standard on this list."
több mint 11 éve
Matyi újabb szintre lépett a rehabjában. Már 60-70%-os erőbedobással fut és az irányváltásokat csinálhat már.Reménykedik, hogy a hónap végén kezdődő edzőtáborban már a DB szekcióval tud gyakorolni, de a 11-11 elleni edzés biztosan nem lesz mert túl korai még.
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Tenacious-Part-6---A-Cruel-Summer/b6d428a5-c0c7-464c-91e7-30c28e7fed4c
több mint 11 éve
AC nagggyon pörög :cool: "And (people) say I've lost a step. Only thing I can do laugh at you all. Ran 4.34 and 4.36 in the 40 today after a workout and I'm only getting faster." www.nfl.com/news/story/0ap2000000362292/article/antonio-cromartie-calls-out-critics-flashes-40-speed
több mint 11 éve
és a legszebb mondat a cikkből 😊 „It's no surprise some prognosticators think the NFC West will send three teams to the playoffs in 2014.” Cardinalisa rams, a 49ers, és a seahawks?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
this NFC West fight the 13th top game of 2013: www.nfl.com/labs/rr/top20games/game/13/copyés a legszebb mondat a cikkből 😊 „It's no surprise some prognosticators think the NFC West will send three teams to the playoffs in 2014.”
több mint 11 éve
azért évi 1 milláért én is még elkaristolnék valahol, csak úgy levezetésképp 😊Az nem sok... mindenesetre szorítson neki minden Cards fan.egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
Sok sikert kívánok neki! 😊 Azt hittem már nem fog játszani többet.silent7939
és az alapbére 955KFucu
Tényleg Rhodes-al mi van?silent7939
több mint 11 éve
Ez a veteránminimum fizetés egy évre és nem is garantált ez az összeg.Az nem sok... mindenesetre szorítson neki minden Cards fan.egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
és az alapbére 955KFucu
Tényleg Rhodes-al mi van?silent7939
Rhodes pihen neki ennyi volt a foci
több mint 11 éve
Az nem sok... mindenesetre szorítson neki minden Cards fan.egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
és az alapbére 955KFucu
Tényleg Rhodes-al mi van?
több mint 11 éve
egyetértek, de azért mégis várjuk meg hogy megmarad-e a keretben. Egyébként 44-es lesz a mezszámahiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbasilent7939Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
és az alapbére 955K
több mint 11 éve
hiába 34, szerintem még simán befér sok csapatbaWilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.Fucu
több mint 11 éve
Wilson aláírt a Bears-hez.várjál még túl kell élnie az edzőtábor utáni keretszűkítést, de én is szurkolok neki.
több mint 11 éve
Wilson aláírt a Bears-hez. Sok sikert kívánok neki! 😊 Azt hittem már nem fog játszani többet.
több mint 11 éve
Nincs valami infó hogy Logan Thomas hogy teljesített az edzések alatt?silent7939semmi extra... "Speaking of not ready, that’s quarterback Logan Thomas, but he was always a long-term vision anyway." blog.azcardinals.com/2014/06/16/a-look-at-the-rookies/
több mint 11 éve
Nincs valami infó hogy Logan Thomas hogy teljesített az edzések alatt?
több mint 11 éve
D-wash egy hatalmas fasz...
több mint 11 éve
és egy kis napi Larry 😉 és ő is kihagyhatatlan RoH!www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Top-100-Players-of-2014-Larry-Fitzgerald/84fbd1a9-f1e0-4d6c-8d6a-5b75396072a7
több mint 11 éve
Azt hittem valaki beírja helyettem, de ha nem hát nem.Kurt Warner a Cardinals Ring of Honor-ra kerül! Mégpedig szeptember 8-án (magyar idő szerint szeptember 9-én) a Chargers elleni MNF szünetében. Nagyon megérdemli még akkor is ha csak 5 (4 és fél) évet játszott Arizonában, mivel gyakorlatilag a franchise legjobb irányítója volt és elsőként vele jutottunk el a Super Bowlba.
Összesen 13-an (most már 14-en) vannak fent a Ring of Honor-on és közülük 11-en a Hall of Fame-be is bekerültek már. Tekintve hogy mikor alakult a franchise kevésnek mondható a RoH-on lévők száma, de Michael Bidwill a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, hogy csak a legjobbak kerülnek fel.
több mint 11 éve
peterson idén ebben a cipőben fog játszani :cool:

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
én bírom ezeket, ez is egy jól sikerült darab 😊www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Xmo-Xtra---Minicamp-In-Motion/3f05af06-ea59-4e2a-bbd1-d87967d8e684