Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
KIRE SZÁMÍTOTOK?
több mint 10 éve
Bucannon 36-osban fog játszani.Dexxter TailorKöszi a fontos infót 😊 😕)
több mint 10 éve
Bucannon 36-osban fog játszani.
több mint 10 éve
Én úgy vagyok a QB kérdéssel hogy Arians szereti bevetni az újonc irányítókat. Azt hiszem nyilatkozta is hogy nem azért húznak majd első körben irányítót hogy egy évig padozzon. Szerintem jövőre lesz QB pick.
több mint 10 éve
Gyakorlatilag, ahhoz képest, hogy a draft közvetítésen Höriék milyen jót mulattak a Buccanon húzáson, és ahhoz képest, hogy lefikáztuk ezt a picket néhányan, kiderül, hogy a legtöbben egy jó választásnak tartják. Valóban, ha azt vesszük, hogy 4-5 értelmes S van a drafton, akkor mindenképp jó pick. Talán korainak tűnik, de ha azt vesszük, hogy mindenképpen kellett egy SS, akkor igazán jól oldották meg Ariansék a feladatot. Van egy + harmadik körünk, és van egy jó képességű SS a keretben. Lyuk betömve hosszú távon. 😊 Azért az még mindig érdekelne, hogy ki hogy látja, vajon mikor fogunk húzni egy franchise QB-t. Nem lenne jó újra átélni az elmúlt évek hányattatásait. 😊
Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem jó lenne, ha csúszna hozzánk 2 körben a Dockett hasonmás 😊 Hagemen. Ezzel a pickkel elégedett lennék. 3. körben pedig egy mélyítő hatású ILB-t tudnék elképzelni egy projekt DE társaságában. 😊 Persze nem elképzelhetetlen a QB húzás, bár minél jobban ismerjük Arianst, ez annál elképzelhetetlenebbnek tűnik. 😊
Találkozunk éjszaka, üdv mindenkinek, és elnézést az okoskodásért. 😊
több mint 10 éve
szvsz Ray Guy 1973-banEzt a mi GM-ünk nyilatkozta 😀 :arra kíváncsi lennék, hogy mikor ment ki utoljára punter vagy long snapper a drafton az első körben 😊csongi
"I told Steve Keim to pick a punter but he didn’t do it.’’undisputedly
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
este 11-től van Buccanon sajtótájékoztató a Cards honlapján lesz majd látható.Ma három pickünk van (egy 2. és kettő 3. körös) jó lesz. Várós! 😊
több mint 10 éve
Danny
1 726
akkor éjféltől/1től közös 2.-3. kör nézés/skype-olás?Dexxter TailorÉn ma a berúgást választom, de holnap benne lennék, ha lenne létszám... 😊
több mint 10 éve
akkor éjféltől/1től közös 2.-3. kör nézés/skype-olás?
több mint 10 éve
nekem még mindig tetszik a húzás, a pici reach ellenére is, remélem ma húzunk DT-t, OT-t meg TE-t. de OLB-n sem lepődnék meg
több mint 10 éve
Ezt a mi GM-ünk nyilatkozta 😀 :Mókamiki 😀
több mint 10 éve
Danny
1 726
Ezt a mi GM-ünk nyilatkozta 😀 :Kickert akart, végül nem jelentkezett a draftra a legjobb 😀
több mint 10 éve
Ezt a mi GM-ünk nyilatkozta 😀 :arra kíváncsi lennék, hogy mikor ment ki utoljára punter vagy long snapper a drafton az első körben 😊
több mint 10 éve
Ezt a mi GM-ünk nyilatkozta 😀 :"I told Steve Keim to pick a punter but he didn’t do it.’’
több mint 10 éve
andree
1 737
Sokak szerint a Frisco kivitte volna Ward helyett. Keimék úgy érezték Buccannon méretei és skillsete jobban illik a needjeinkbe, mint HA-HA. Mikor lecseréltük mondtam, hogy nem lesz QB. Ha lett volna franchise QB-nak minősített prospect, gondolkodás nélkül kihúztuk volna. Annak semmi értelme nem lett volna, hogy Arians nyakára hozzunk valakit, akit amúgy nem szeretne, csak azért mert bent van. ZM még jöhet 2. körben, és ő jobb fitnek tűnik(Még ha szerintem gyengébb játékos is Bridgewaternél).
több mint 10 éve
Danny
1 726
Én teljesen megbarátkoztam ezzel a picckel. Bucannon jó kis játékos, futás ellen is kiváló, Wardnál jobbnak tartom. Örülök neki, hogy végül ő jött, nem véletlen nem húztuk be HaHát. A draft no1 SS-ét húztuk 1/27-re így nézve nem lehet belekötni a dologba és még egy 3. kört is szereztünk. Szerintem ahogy Pryor kiment Keimék már tudták, hogy Bucannon fog kelleni a kérdés csak az maradt, hogy mikor.
több mint 10 éve
ezt akartam pont mondani. nem tudni milyen a draft board, és hogy kivel voltak kapcsolatban, kitől kaptak infot hogy esetleg be akarják húzni Bucannont. sokan mondják, ha ott van és tetszik, vidd el. vagy mehet a 19-re lapot.Ilyenkor jut eszembe az a kérdés, hogy honnan tudod hogy hasonló képességű SS lett volna később? Keimék utánajártak a srácnak, volt privát látogatáson is. Pryor és Clinton-Dix kiment. Korainak tűnik, de nem tudjuk hogyan épül fel a 120-as listájuk. Én bízok bennük.Úgy tűnik korán húztuk, de szerintem jó pick. Kellett egy hard hitter safety megszerezték.FucuSemmi bajom vele. Need-re jött, ügyes srác, jó keze van, szeret ütközni és mozgékonyabb is mint Bell, DE!
Hasonló képességű SS-t simán húzhattunk volna 2. vagy 3. körben is és elhozhattunk volna egy franchise QB-t Teddy személyében ami hosszú távon nagyobb lendületet adhatott volna a csapatnak.
Jut eszembe, mikor indul a mai nap?silent7939
Ma (holnap) 1-kor indul a 2. kör.Fucu
több mint 10 éve
Montana
635
Azért sajnálom hogy idén nem játszunk a barnákkal. Megnéztem volna Focijanit ahogy földbe döngöli az NFC West D. 😊silent7939Én is sajnálom,bár szerintem a Hollók és a Vasasok is helyre teszik😊Ha nem elég neki,akkor jövőre csak kapnak valakit az NFC West-ből😀
több mint 10 éve
Azért sajnálom hogy idén nem játszunk a barnákkal. Megnéztem volna Focijanit ahogy földbe döngöli az NFC West D. 😊
több mint 10 éve
I think... 😊Ilyenkor jut eszembe az a kérdés, hogy honnan tudod hogy hasonló képességű SS lett volna később? Keimék utánajártak a srácnak, volt privát látogatáson is. Pryor és Clinton-Dix kiment. Korainak tűnik, de nem tudjuk hogyan épül fel a 120-as listájuk. Én bízok bennük.Úgy tűnik korán húztuk, de szerintem jó pick. Kellett egy hard hitter safety megszerezték.FucuSemmi bajom vele. Need-re jött, ügyes srác, jó keze van, szeret ütközni és mozgékonyabb is mint Bell, DE!
Hasonló képességű SS-t simán húzhattunk volna 2. vagy 3. körben is és elhozhattunk volna egy franchise QB-t Teddy személyében ami hosszú távon nagyobb lendületet adhatott volna a csapatnak.
Ma (holnap) 1-kor indul a 2. kör.Fucu
Az eszmefuttatásom alapvetően arra épült hogy prémium posztra húzhattunk volna egy a franchise jövőjét meghatározó embert.
Mellesleg kezdek megbarátkozni vele (Buccanon) és nem a bizalommal van bajom mert sztem jól csinálják amit csinálnak, csak egyszerűen ez a véleményem. És utólagos engedelmeddel attól függetlenül hogy jól működik az FO nem fogok térdre esni és furulyázni nekik, ha úgy gondolom hogy lett volna jobb opció.
több mint 10 éve
Ilyenkor jut eszembe az a kérdés, hogy honnan tudod hogy hasonló képességű SS lett volna később? Keimék utánajártak a srácnak, volt privát látogatáson is. Pryor és Clinton-Dix kiment. Korainak tűnik, de nem tudjuk hogyan épül fel a 120-as listájuk. Én bízok bennük.Úgy tűnik korán húztuk, de szerintem jó pick. Kellett egy hard hitter safety megszerezték.FucuSemmi bajom vele. Need-re jött, ügyes srác, jó keze van, szeret ütközni és mozgékonyabb is mint Bell, DE!
Ma (holnap) 1-kor indul a 2. kör.
több mint 10 éve
Eddig 2/4-en állok! 😊na egy kis draftos tippjáték:Defense, Igen, Igen, Igen, Defensesilent7939
- offense vagy defense játékost húzunk az 1. körben?
- az 1-3. körben húzunk irányítót?
- az 1-3. körben lesz letrade Keiméktől?
- az 1-3. körben húzunk DT-t?
- offense vagy defense játékosból húzunk többet az idei drafton?Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Úgy tűnik korán húztuk, de szerintem jó pick. Kellett egy hard hitter safety megszerezték.FucuSemmi bajom vele. Need-re jött, ügyes srác, jó keze van, szeret ütközni és mozgékonyabb is mint Bell, DE!
Ha Buccanon lesz a következő Adrian Wilson akkor hiphip hurrá!!!
Nagyon várom a mai napot, mert ezek a körök valahogy sokkal jobban sikerülnek mint az első nap. Van 3 pickünk mára és ebből azért elég szépen lehet gazdálkodni.
A mai várományosaim DT, T, LB vagy DE. Meglátjuk mi sül ki belőle. 😊
Jut eszembe, mikor indul a mai nap?
több mint 10 éve
Úgy tűnik korán húztuk, de szerintem jó pick. Kellett egy hard hitter safety megszerezték.