BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Eleg lightos produkcio volt a mai, Lindleyt remelem cutoljuk vegre.Kexandro
Az első félidőt hoztuk... ennyi elég.
Az hogy mit csinál a 3. sor a 2. félidőben senkit nem érdekel. 😀

De ahogy nézem a futás még mindig döcög.
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Eleg lightos produkcio volt a mai, Lindleyt remelem cutoljuk vegre.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 905 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Trade esetén mennyi lenne az ára?Asbee
5. vagy 6. kör

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Trade esetén mennyi lenne az ára?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 905 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Van rá esély, hogy Houslert utolsó keretszűkítéskor kirakjátok?Asbee
Miért, nincs normális TE a rosteren?Ka'deemCarey25
hát, a giantsnél nincs sok 😊
amúgy most hogy Ballard visszavonult, szerintem esélytelen, hogy cutoljuk

Don't blink!
több mint 11 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Miért, nincs normális TE a rosteren?
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Szerintem semmi, de majd az okosabbak megmondják 😊
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Van rá esély, hogy Houslert utolsó keretszűkítéskor kirakjátok?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
lassúak vagyunk, tudjuk 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Desmond Bishop exPackers ILB érkezett
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Abraham visszatért az elvonóról.
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
a bőség zavara 😉
Keim: Six receivers possible
 blog.azcardinals.com/2014/08/11/keim-six-receivers-possible/

Dockett és Sowell kicsit összekakaskodott tegnap… kaptak is büntibe vagy 30 percnyi plusz futkorászást…
 blog.azcardinals.com/2014/08/11/dockett-sowell-with-first-camp-scuffle-under-arians/
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
BA és a jeges víz 😊
 www.azcardinals.com/videos/videos/Bruce_Arians_accepts_the_Ice_Bucket_Challenge/28eee4d4-1114-49c5-904f-cea9b83989a7

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
csakhogy itt is meglegyen 😉 1. előszezon meccsünk 33 percesre megvágott változata:
 noonkick.com/2014-nfl-preseason-houston-texas-at-arizona-cardinals-condensed/
több mint 11 éve
Nem kell cutoni hogy PS-re lehessen tenni (ha jól tudom), viszont PS-ból bármely csapat lenyúlhatja, de csak akkor ha 53-as keretbe rakják.Fucu
Ahha értem. Köszi!andree
szerintem waivelni kell a játékosokat, és csak akkor tudják PS-re tenni, ha nem nyúlja le valaki 24 órán belül. az egyik hard knocksban is volt ilyenDexxter Tailor
jó tényleg hülye vagyok. 75-ről lemennek 53-ra, tehát ki kell csapni mindenkit aztán lehet kialakítani a PS-ot.

több mint 11 éve
Nem kell cutoni hogy PS-re lehessen tenni (ha jól tudom), viszont PS-ból bármely csapat lenyúlhatja, de csak akkor ha 53-as keretbe rakják.Fucu
Ahha értem. Köszi!andree
szerintem waivelni kell a játékosokat, és csak akkor tudják PS-re tenni, ha nem nyúlja le valaki 24 órán belül. az egyik hard knocksban is volt ilyen

Don't blink!
több mint 11 éve
Ahha értem. Köszi!
több mint 11 éve
Nem kell cutoni hogy PS-re lehessen tenni (ha jól tudom), viszont PS-ból bármely csapat lenyúlhatja, de csak akkor ha 53-as keretbe rakják.

több mint 11 éve
Érdekes lesz. Azért Tedd Ginnek is oda kell tennie magát, mert ha olcsó újoncok játsszák ki a depth chart 3-4. helyéről, akkor gyorsan cutolva lehet. Amúgy Walt Powell esetében hogy van a szabály? Ha nem fér be akkor cutolni kell, és csak akkor jöhet a gyakorlócsapatba, ha nem szedi fel senki waiverről?

Nekem nagyon tetszik a mozgása. A draft után is volt róla az a hosszú összefoglaló vidi, és most az éles meccsen is jött tőle ez a kígyózó, kiismerhetetlen mozgás amivel a 3. osztályban aratott. A labdával a kezében ő is életveszélyes jelenség lehet, nem kéne elvesztegetni.
több mint 11 éve
Valakiket nagyon fogunk sajnálni az elkapók közül. A roster helyért Jaron Brown, Brittan Golden és Walt Powell küzdenek. Mind a hárman jól teljesítettek szombaton. A favoritom Brown.

több mint 11 éve
bírom ezeket a lelkesítő videókat 😊
WHY NOT US?
 www.azcardinals.com/videos/videos/Why-Not-Us-Arizona-Cardinals-2014/625702f0-be24-43b5-bce3-cdf31f787d5a
több mint 11 éve
na megnéztem én is végre a meccset, Fucu már minden lényeges dolgot leírt kb 😊
A két Brown és Golden is remekül játszott, szép elkapásaik voltak, a TE játék is ment szerencsére, mondjuk Clowney-t nem csoda, hogy nem bírta tartani Fells, brutális az az ember 😊 Coopernek még mindig elég nyers a technikája, valószínű sokat fog még játszani az előszezonban, hogy csiszoljanak rajta (most is többet volt fent, mint a kezdők), a fal futásblokkolásában még van hova fejlődni.
A védelemnél Minter szerintem nagyon jó lesz idén, Demens pedig jó csere és ST-ász lehet, Bethel is fejlődik CB-ként, nem csak gunnernek lesz jó, de azért szerzett pár büntit is... Benard INT-je nagyon szép volt!
ST: Catanzaronak van egy lába, Feely sosem rúgott ekkorákat kickoffnál. Golden jó volt returnerként.
a cserék cseréi közül Logan Thomas nem volt rossz, párszor mondjuk összecsomagolták, de a TD előtti menekülése elég szép volt.
ez a folyamatos zászlódobálás viszont rohadt idegesítő, remélem nem ilyen lesz a szezon.

Don't blink!
több mint 11 éve
én csak félideig néztem, kellett a pihenés a fórum foci előtt 😉 és a látottak alapján nyugodtan is aludtam 😊
a nyitó drájvunk mesébe illő volt (a benyelt sacket leszámítva...), a passzjáték nagyon rendben volt, de a futáson azért van még mit csiszolni... a D is rendben lesz, de azért még megnézném őket a következő ellenfelek izmosabb támadójátékai ellen is.
több mint 11 éve
Arians: “He can’t catch a cold” Marcus Benard egykezes INT-jére reagálva 😀

több mint 11 éve
véleményem a facebookon olvasható 😀
| Cardinals előszezon – vs. Texans

Ma hajnalban lejátszásra került a 2014-es idén első előszezon mérkőzése. Az eredmény 32-0 a Cardinalsnak.
Természetesen előszezonról lévén szó messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, de kezdetnek nagyon jó volt, van mire alapozni.

Lyle Sendlein (vádli), John Abraham (személyes okok) és a két PUP listán lévő (Tyrann Mathieu és Alameda Ta'Amu) biztos volt, hogy nem játszanak. Viszont a meccs előtt derült ki, hogy két elkapó Michael Floyd (ágyéksérülés) és Ted Ginn (térd) sem lépnek pályára. Előbbi 10 napot hagyhat ki, utóbbi 3-4-et.
A meccs első félidejéről van jobb rálátásom, mivel addig néztem.
A támadók két gyenge play-el kezdtek, 1 yardos futás Ellingtontól, majd Palmert sackelte Clowney, aki Jonathan Coopert verte meg csúnyán. Ezután viszont gyakorlatilag minden klappolt.
Plamer remekül osztogatta a labdákat (5/5 84 yard) és Fitzgeraldnak is dobott egy TD-t. Nem is kellett több egy drivenál és már ülhettek is le.
Az irányítóknál maradva Drew Stanton is jól játszott, amikor jött a nyomás a szélről fellépett a zsebben és úgy passzolt és végül 11/17 152 yard és egy TD (Jaron Brownnak) jött össze neki.
Logan Thomas teljesítménye jól néz ki számokban (11/12 113 yard és egy TD) és jókat is írnak a kint szakértők.

Nagy harc lesz az elkapók között az egy üres helyért ami a Fitz, Floyd, Ginn, John Brown négyes mögött kiadó. Jaron Brown, Brittan Golden és Walt Powell is remekül játszottak az offenseben és a special teamben is (ami az ötödik számú elkapónál nagyon fontos szempont).
A TE csatában Houslernek (aki kezdőkét lépett pályára) volt egy szép elkapása amiből 30+ yardot hozott, Darren Fellst Clowney egyszer nagyon megverte és terítette le Stepfan Taylort negatív yardon plusz volt egy elejtett labdája ami a Texans egy yardosára szállította volna a csapatot, tehát elég vegyes meccsen van túl.

A futójáték nem ment, 37 futásból 87 yard gyenge teljesítmény főleg az első félidőben elért 12-ből 15 yard. Ezen kell sokat javítani a maradék pár hétben.

A kezdő védelem nem szeretett volna sokat a pályán lenni. A Houston első driveját 3&outra hozták, majd a második első játékánál Kevin Minter ért bele Fitzpatrick passzába ami felpattant és három Cards védő közül (Foote és Tony Jeffersonnak túl forró volt a labda) Antonio Cromartie szerezte meg a labdát. És ennyi volt a kezdőknek a meccs, 4 play, azt hiszem mindent kihoztak belőle)
A második és harmadik egység is jól teljesített 0 ponton tartva a Texanst.
Tobb Bowles idén is jó dolgokat talál ki, amivel meggyűlik majd a baja az ellenfél támadóinak.

Jay Feely nem játszott, mivel Chandler Catanzaro rúgott végig, mind a három mezőnygólját értékesítve (32, 28, 32) és az extra pontoknál sem hibázott. Jövő héten Feely a soros a Vikings ellen.
|