Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
andree
1 737
Loooool
több mint 10 éve
😀Láthatóan egyik csapatot se érdeklik komolyabban a bent lévő QB-k. 4. körig már nem nagyon vársz a csapat legfontosabb játékosára. Ha az a konszenzus, hogy ezek a QB-k szarok, akkor fölösleges már itt irányítót húzni Stantonnal a fedélzeten.andree
Láthatóan egyik csapatot se érdeklik komolyabban a bent lévő QB-k. 4. körig már nem nagyon vársz a csapat legfontosabb játékosára. Ha az a konszenzus, hogy ezek a QB-k szarok, akkor fölösleges már itt irányítót húzni Stantonnal a fedélzeten.andree
több mint 10 éve
andree
1 737
Láthatóan egyik csapatot se érdeklik komolyabban a bent lévő QB-k. 4. körig már nem nagyon vársz a csapat legfontosabb játékosára. Ha az a konszenzus, hogy ezek a QB-k szarok, akkor fölösleges már itt irányítót húzni Stantonnal a fedélzeten.
több mint 10 éve
andree
1 737
Az a baj 2 füvessel, hogyha az egyik elkezdi, tuti a másik is beszáll. 😀Még egy füves ide vagy oda 😊Leon78Jones, Christian ILB 6'3" 240 Florida St.Bajnokcsapat tagja, szereti a füvet és le is bukott a combine-on vele (azt hiszem ott)Fucu
Róla mit lehet tudni?Leon78
több mint 10 éve
Még egy füves ide vagy oda 😊Jones, Christian ILB 6'3" 240 Florida St.Bajnokcsapat tagja, szereti a füvet és le is bukott a combine-on vele (azt hiszem ott)Fucu
több mint 10 éve
Jones, Christian ILB 6'3" 240 Florida St.Bajnokcsapat tagja, szereti a füvet és le is bukott a combine-on vele (azt hiszem ott)
több mint 10 éve
Van még bent ILB szarásig, ráadásul igen egyforma tudásúak lehetnek...
több mint 10 éve
Jones, Christian ILB 6'3" 240 Florida St.Róla mit lehet tudni?
több mint 10 éve
Skovon kívül még egy Max Bullough pick is tetszene vagy az ASU-ról Carl Bradford
több mint 10 éve
Akiknek örülnék még:A kicker-re én is gondoltam, bár nem ismerem őket.
Wesley Johnson: Őt láttam az 5 csillagos rec pass rusher sztárgyerek ellen az első meccsén. A srácnak esélye sem volt, át is rakták másik oldalra. Jó kis falembernek tűnt. Antonio Richarson is jöhet akár, de Johnson jobban tetszik. Róla azt írják beljebb is húzódhat később.
Pass rusher már nem nagyon kell. Jeffcoat jöhetne, de már itt van Martin. ILB-ket nem ismerem, de depth oda is elkélne. Védőfalba mindenképpen húznék valakit. Ed Stinsonban érzem, hogy hosszútávon megragadhatna a rotációban. A futók eléggé bent ragadtak, lehetne szemezgetni éppen, de fölöslegesnek érzem. Amúgy ha van elit kicker prospect, akár meg lehetne húzni a 6. körben. Nem látom hogy nekünk ide annyi fiatal kéne most, szóval elférne egy ilyen választás.andree
több mint 10 éve
andree
1 737
Akiknek örülnék még:Wesley Johnson: Őt láttam az 5 csillagos rec pass rusher sztárgyerek ellen az első meccsén. A srácnak esélye sem volt, át is rakták másik oldalra. Jó kis falembernek tűnt. Antonio Richarson is jöhet akár, de Johnson jobban tetszik. Róla azt írják beljebb is húzódhat később.
Pass rusher már nem nagyon kell. Jeffcoat jöhetne, de már itt van Martin. ILB-ket nem ismerem, de depth oda is elkélne. Védőfalba mindenképpen húznék valakit. Ed Stinsonban érzem, hogy hosszútávon megragadhatna a rotációban. A futók eléggé bent ragadtak, lehetne szemezgetni éppen, de fölöslegesnek érzem. Amúgy ha van elit kicker prospect, akár meg lehetne húzni a 6. körben. Nem látom hogy nekünk ide annyi fiatal kéne most, szóval elférne egy ilyen választás.
több mint 10 éve
Tényleg Fucu, kíváncsi vagyok a véleményedre. Niklas helyett nem kaptad volna ki inkább a nagy csúszó Kony Ealy-t?Leon78nem
több mint 10 éve
igen ACL szakadása volt két éve és nem olyan mint azelőtt. lassult sajnos. pedig szívesen látnám elhiheted 😊Imádnám Skov-ot, de valószínűleg máshol köt ki a térde sajnos elég nagy red flag. ILB kellhetet mélységnek meg én elnéznék egy CB picket is hátha bejön. Plusz egy támadófal embert szerintem húzunk.Sérülékeny SKOV, szalagszakadása volt, vagy valami ilyesmi?Leon78
Tippelgetni lehet aztán vagy bejön vagy nem 😊Fucu
több mint 10 éve
Tényleg Fucu, kíváncsi vagyok a véleményedre. Niklas helyett nem kaptad volna ki inkább a nagy csúszó Kony Ealy-t?
több mint 10 éve
Imádnám Skov-ot, de valószínűleg máshol köt ki a térde sajnos elég nagy red flag. ILB kellhetet mélységnek meg én elnéznék egy CB picket is hátha bejön. Plusz egy támadófal embert szerintem húzunk.Sérülékeny SKOV, szalagszakadása volt, vagy valami ilyesmi?
Tippelgetni lehet aztán vagy bejön vagy nem 😊Fucu
több mint 10 éve
Imádnám Skov-ot, de valószínűleg máshol köt ki a térde sajnos elég nagy red flag. ILB kellhetet mélységnek meg én elnéznék egy CB picket is hátha bejön. Plusz egy támadófal embert szerintem húzunk.Tippelgetni lehet aztán vagy bejön vagy nem 😊
több mint 10 éve
Mit tippeltek a mai napra? Már ha mertek egyáltalán tippelni.Kíváncsi vagyok, hogy a pikkek közül hányat lőnek el a védelemre, és esetleg hányat a támadó szekcióra.Jó lenne, ha a védelmet turbóznánk. Mondanám, hogy egy ILB biztosan lesz, de nem nagyon merek tippelgetni. 😊
Szerintetek a 4. körben SKOV jó választás lenne? Mintha láttam volna egy két meccsét, azokon elég domináns volt, és végig pörögte a meccset. Szóval vele szerintem jól járnánk.
több mint 10 éve
Ennyi:Arians:
“We’ve got three pretty good ones and you don’t take quarterbacks if they’re not going to beat out the ones you have, I know people rate quarterbacks. I’ve been doing this a long time. I like ours better.”
A Bucannon pick a sajtótájékoztatója után még jobban tetszik. Normális csávó, katonai családból jön és szeretett volna itt játszani (jó ez lehet reklámszöveg)
Nicklas a class legjobb blokkoló TE-je ami fontos BA-nél, mert így nem kell extra OL embert felvinni és jobban kétségek között tudják tartani az ellenfél védelmét, hogy mi lesz.
Martint 3-4 OLB-ként is és sub package-ekben rush endként is tudják majd használni.
John Brown pedig Arians embere az alacsony de k..va gyors elkapó, olyan Hilton, Antonio Brown típus. (Ellington jó lett volna de nem ő lett ez van)
Kíváncsian várom a mai eseményeket.
több mint 10 éve
Nem azt mondtam hogy nem tudom, hanem hogy nehezen tudom... nem mind1 😊Brown helyett Ellington jobban adta volna ebben a körben vagy ha törpe kellett akkor Campanaro az 5.-ben. Nekem is egyből az jutott eszembe hogy Jarron Brown és Brittan Golden mellé minek ez a srác. Méreteit tekintve inkább Goldenre hajaz. Úgyhogy nálam eddig Ő a legnagyobb reach.Niklast nem értem miért nem bírod megemészteni, Houslernek utolsó éve van, Ballard meg Carlson nem világmegváltó TE, de jó RZ célpontok. Arians szereti a 2 TE-s felállást, szóval kell ember, és Niklas blokkolni is tud.
Troy-t nehezen tudom megemészteni. Kareem rendben van.
Nekem ez kicsit olyan Whiz-es draftnak tűnik. Se íze, se bűze.
Mára is 3 pickünk van asszem. Az előző 2 napra alapozva már nem is merek tippelni.
Talán Mettenberger jó pick lehet 4-ben. A maradék 2-ben meg egy kis D mélyítést várnék.
Remélem Keim meglep valami jó húzással a végére és mosolyt csal az arcomra. 😊silent7939
ja és ha eddig nem jött QB, akkor most sem fog 😊Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Brown helyett Ellington jobban adta volna ebben a körben vagy ha törpe kellett akkor Campanaro az 5.-ben. Nekem is egyből az jutott eszembe hogy Jarron Brown és Brittan Golden mellé minek ez a srác. Méreteit tekintve inkább Goldenre hajaz. Úgyhogy nálam eddig Ő a legnagyobb reach.Niklast nem értem miért nem bírod megemészteni, Houslernek utolsó éve van, Ballard meg Carlson nem világmegváltó TE, de jó RZ célpontok. Arians szereti a 2 TE-s felállást, szóval kell ember, és Niklas blokkolni is tud.
Mára is 3 pickünk van asszem. Az előző 2 napra alapozva már nem is merek tippelni.
Talán Mettenberger jó pick lehet 4-ben. A maradék 2-ben meg egy kis D mélyítést várnék.
Remélem Keim meglep valami jó húzással a végére és mosolyt csal az arcomra. 😊silent7939
ja és ha eddig nem jött QB, akkor most sem fog 😊
több mint 10 éve
😀😀😀Még behúzhatjuk Ellingtont is 😊 Írj egy e-mailt Ariansnak, hátha hallgat rád 😊Leon78Valahogy nekem alapból gyengébbnek tűnik a draft közepe mint tavaly. Sokkal több jó név volt itt egy éve. Troy és Kareem szerintem jó pick, Brown esetében csak abban tudok reménykedni, hogy 3 osztályúként radar alatt volt a srác, mert amúgy nem látom miben emelkedne ki a tavalyi udfa különítményből. Gyors returnernek ott van Ginn. Még beránthatnánk Ed Stinsont, Ő a legszimpatikusabb a maradék nevekből(meg Jeffcoat, de ő eléggé Okafor 2.0, ráadásul már itt van Martin.)andreeBrown helyett Ellington jobban adta volna ebben a körben vagy ha törpe kellett akkor Campanaro az 5.-ben. Nekem is egyből az jutott eszembe hogy Jarron Brown és Brittan Golden mellé minek ez a srác. Méreteit tekintve inkább Goldenre hajaz. Úgyhogy nálam eddig Ő a legnagyobb reach.
több mint 10 éve
Még behúzhatjuk Ellingtont is 😊 Írj egy e-mailt Ariansnak, hátha hallgat rád 😊Valahogy nekem alapból gyengébbnek tűnik a draft közepe mint tavaly. Sokkal több jó név volt itt egy éve. Troy és Kareem szerintem jó pick, Brown esetében csak abban tudok reménykedni, hogy 3 osztályúként radar alatt volt a srác, mert amúgy nem látom miben emelkedne ki a tavalyi udfa különítményből. Gyors returnernek ott van Ginn. Még beránthatnánk Ed Stinsont, Ő a legszimpatikusabb a maradék nevekből(meg Jeffcoat, de ő eléggé Okafor 2.0, ráadásul már itt van Martin.)andreeBrown helyett Ellington jobban adta volna ebben a körben vagy ha törpe kellett akkor Campanaro az 5.-ben. Nekem is egyből az jutott eszembe hogy Jarron Brown és Brittan Golden mellé minek ez a srác. Méreteit tekintve inkább Goldenre hajaz. Úgyhogy nálam eddig Ő a legnagyobb reach.