BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Fucu! Ki ez a Sims gyerek, és kiket lehet még elérni a piacon? Szerinted?
több mint 11 éve
It’s completely unacceptable that Daryl has once again put us in this position.Steve Keim
asszem ebből cut lesz év végén.
ja és fontos infó, nem a nőverésért tiltották el, hanem mert megint tiltott szereket használt (tavaly is azért kapta a 4 meccses eltiltását)Dexxter Tailor
jaja most látom hogy fű miatt van az eltiltás. Fasz. A cut jogos lenne csak ugye idén márciusban kapta meg a 10 milliós bónuszát...Fucu
elég erős ez a z 1 év fű miatt, vagy nem? Ilyenkor már gondolom fellebbezésnek helye nincs, és nem is nagyon fogják mérsékelni a büntit
több mint 11 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Azt hittem, hogy csak a Browns lehet ilyen szerencsétlen... Ez az LB sor borzasztó kevés lesz így.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
It’s completely unacceptable that Daryl has once again put us in this position.Steve Keim
ja és fontos infó, nem a nőverésért tiltották el, hanem mert megint tiltott szereket használt (tavaly is azért kapta a 4 meccses eltiltását)Dexxter Tailor
jaja most látom hogy fű miatt van az eltiltás. Fasz. A cut jogos lenne csak ugye idén márciusban kapta meg a 10 milliós bónuszát...

Helyesbítés: csak 5 milliót kapott idén a másik öt jövőre esedékes.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
no akkor Kevin Minter time....a csávó állat lesz, meglássátokMarioAna
eddig is Minter time volt mert Dansby helyét vette volna át.

több mint 11 éve
MarioAna 1 997
no akkor Kevin Minter time....a csávó állat lesz, meglássátok

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 905 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ja és fontos infó, nem a nőverésért tiltották el, hanem mert megint tiltott szereket használt (tavaly is azért kapta a 4 meccses eltiltását)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Nem hiszem el. Az egyik kedvencem a csapatban, és sorra jönnek a negatív dolgok. El sem tudom képzelni, hogy nélküle milyen lesz ez a védelem, ráadásul most már Dansby sincs a csapatban. Illetve már kaptunk ízelítőt tavaly, de abból nem kéne több.
Ezek után azt sem tartanám elképzelhetetlennek, ha kivágnák a francba.
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Eltiltásra számítottunk azt hogy az egész szezon az kemény. Minter, Foote, Alexander és a no name emberek. Tegnap viziten volt Ernie Sims lehet akkor már tudták a hírt...Fucu
Hááát ez a lista nem nyugtat meg... 😕
több mint 11 éve
Eltiltásra számítottunk azt hogy az egész szezon az kemény. Minter, Foote, Alexander és a no name emberek. Tegnap viziten volt Ernie Sims lehet akkor már tudták a hírt...

több mint 11 éve
Istenem .... csak kellett volna az az ILB draft
több mint 11 éve
fasza
Ez már 100 % ?
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 905 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
BREAKING: I've been told #Cardinals LB Daryl Washington will miss the ENTIRE 2014 season. Spoke with a player who confirmed the news.Mike Jurecki
what the fuck baszki

Don't blink!
több mint 11 éve
Report: Daryl Washington will miss entire 2014 season2PP2
Mit csinált? Én nem láttam ilyen hírt
több mint 11 éve
Ostoba Washington, te ostoba2PP2
Lemaradtam
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Tippeket szeretnék kérni. Honnan lehet a legolcsóbban mezeket rendelni? És ti egyáltalán honnan rendeltétek meg? Van olyan aki 185 cm magas, és van meze? Milyen méretet válasszak?Leon78
nekem 10 rugóért egy Vaterás Reebokos replikához voltszerencsém anno 2011ben:
szépmagam 80 kilós 175 centijén kissé tán lóg az XL-es 48-sa mez, de kétségtelenül jól nézek ki benne :cool:
Cardinalis
nekem a 175/70-es méreteimhez az M-es vállban még pont jó (Reebok replica szintén, 2db), de könyök alá és combközépig simán ér. Uncsimnak Nike-jából az S-es is kb ez a méret volt, mint Reebok-ból az M. Mind a három kényelmes, de inkább nagy, mint kicsi.
Ezek alapján a 175-re az XL-es nagyon rapper lehet 😀.
mind3 mez egyébként footballfanaticsról van, tavaly nyáron usából 40-40-100$ volt akkor.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Tippeket szeretnék kérni. Honnan lehet a legolcsóbban mezeket rendelni? És ti egyáltalán honnan rendeltétek meg?
Van olyan aki 185 cm magas, és van meze? Milyen méretet válasszak?Leon78
footballfanatics.com - nem olcsó, viszont megbízható.
185 cm magas embernek az XL-est ajánlom, én 180 vagyok és pont jó rám az L-es.Dexxter Tailor
Ne kamuzz... hol vagy te 180? Maximum magassarkúban 😀
több mint 11 éve
Tippeket szeretnék kérni. Honnan lehet a legolcsóbban mezeket rendelni? És ti egyáltalán honnan rendeltétek meg?
footballfanatics.com - nem olcsó, viszont megbízható.
185 cm magas embernek az XL-est ajánlom, én 180 vagyok és pont jó rám az L-es.

Don't blink!
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Tippeket szeretnék kérni. Honnan lehet a legolcsóbban mezeket rendelni? És ti egyáltalán honnan rendeltétek meg? Van olyan aki 185 cm magas, és van meze? Milyen méretet válasszak?Leon78
nekem 10 rugóért egy Vaterás Reebokos replikához voltszerencsém anno 2011ben:

szépmagam 80 kilós 175 centijén kissé tán lóg az XL-es 48-sa mez, de kétségtelenül jól nézek ki benne :cool:
ha jól tudom ilyeneket még lehet rendelni itt is és nem csak Leinart felirattal 😀
 www.usasportfan.hu/no_cache/webshop/termek-adatlap/?tx_fswebraktar_pi1%5Btermekid%5D=123
több mint 11 éve
Mennyiért sikerült megvenned?Leon78
ajándékba kaptam 😊 (de olyan $25 volt asszem, kínai szóval azért olcsó, de varrott a szám és a név)Fucu
Nekem eredeti NFL shopos van így az árát nem említeném 😀
több mint 11 éve
ajándékba kaptam 😊 (de olyan $25 volt asszem, kínai szóval azért olcsó, de varrott a szám és a név)Fucu
Valami ilyesmi?

www.nhlcheapwholesale.com/nike-nfl-nike-arizona-cardinals-c-1291_1293.html
több mint 11 éve
ajándékba kaptam 😊 (de olyan $25 volt asszem, kínai szóval azért olcsó, de varrott a szám és a név)

több mint 11 éve
Mennyiért sikerült megvenned?
több mint 11 éve
183 vagyok L-esem van hibátlan. Nekem Jarrod barátom rendelte egy kínai oldalról még pár éve 😊

több mint 11 éve
Van olyan aki 185 cm magas, és van meze? Milyen méretet válasszak?