NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
171
30
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
3,25 misit fog keresni Cro, plusz 500k-t kap, ha minden meccsen pályára lép
több mint 10 éve
Mit mondjak, nem rossz igazolás. 😊 Vajon kire fognak dobálni a QB-k ellenünk? Azt hiszem csak kevésbé rossz választás lehetséges. 😊Nagyon jó ez a szalámitaktika! Amíg nincs draftolt újonc egy posztra, addig igazolunk egy klasszist egy évre, majd lesz pick jövőre amit el lehet lőni egy jó kis újoncra.Remélem ILB poszton is bejött ez a dolog, és Dansbyt feledteti tanítványa, vagyis Minzer😊
több mint 10 éve
Hát ez kemény. Nem tudom Keimék, hogy csinálják ezt. Nagyon rendben lesz ez a védelem.andreeBaszott jól tolják ezeket az 1 éves contractokat... le a kalappal.
több mint 10 éve
andree
1 737
Hát ez kemény. Nem tudom Keimék, hogy csinálják ezt. Nagyon rendben lesz ez a védelem.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
a betyárját
több mint 10 éve
Antonio Cromartie egy évre a Cardsban!Fasza kis CB páros lesz 😊
Steve Keim megoldotta.
nagyjából az egyetlen hiányposzt a Safety tehát draftoljunk egyet.Fucu
Azért nálam még az OLB, DT is magas prior.
több mint 10 éve
Keim idén is alkot basszameg 😊 jöjjön clinton-dix 1/20-ra és bódog leszek
több mint 10 éve
Antonio Cromartie egy évre a Cardsban!Steve Keim megoldotta.
nagyjából az egyetlen hiányposzt a Safety tehát draftoljunk egyet.
több mint 10 éve
A sok free agency pletyi között Mr. Twittermeister megint villantott egy gyöngyszemet 😀DARNELL DOCKETT @ddockett
I can't believe I lost my virginity when I was 13..... Big girl name shawanna wasn't taking no for an answer. She was like 5-9 215lbs..
DARNELL DOCKETT @ddockett
She was 17 and I was 13 she was fucking huge... Push me in the closet and took it from me! I was pissed!
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
két érdekes táblázat Floyddal és CP-vel fűszerezve 😉THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
amúgy még mindig lehet jelentkezni mock draft game-re, ha valaki szeretné vinni a cardinalstDexxter TailorEngem már Medvepapa megkeresett ez ügyben de még nem mérlegeltem. Illetve én speciel Andree-t javasolnám a GM posztra 😀
több mint 10 éve
amúgy még mindig lehet jelentkezni mock draft game-re, ha valaki szeretné vinni a cardinalst
több mint 10 éve
hol van még az FA piac vége és a draft.Bryan McCann egy évre visszatér ezzel ki is zárnám Cromartie érkezését (plusz DRC aláírt a Giantshez, így sanszos, hogy a Jets megadja Antonionak azt a pénzt amit akar)FucuElég sovány ezzel a DB sor. Bell-el mi van? Nem tartjuk meg?silent7939
több mint 10 éve
Bryan McCann egy évre visszatér ezzel ki is zárnám Cromartie érkezését (plusz DRC aláírt a Giantshez, így sanszos, hogy a Jets megadja Antonionak azt a pénzt amit akar)Fucunekem meg most kell megtudnom, hogy Antonio Cromartie DRC unokatestvére... mondjuk a névazonosság gyanús volt 😊
több mint 10 éve
Bryan McCann egy évre visszatér ezzel ki is zárnám Cromartie érkezését (plusz DRC aláírt a Giantshez, így sanszos, hogy a Jets megadja Antonionak azt a pénzt amit akar)FucuElég sovány ezzel a DB sor. Bell-el mi van? Nem tartjuk meg?
több mint 10 éve
Bryan McCann egy évre visszatér ezzel ki is zárnám Cromartie érkezését (plusz DRC aláírt a Giantshez, így sanszos, hogy a Jets megadja Antonionak azt a pénzt amit akar)
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Éjjel Cromartie és PP valami olyasmit beszélt twitteren, hogy "Let's make this happen", "It will bro". Már törölték, de azt sejteti megy az egyezkedés az ügynökkel.andreeilyesmit 😊
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
őt kiüti Veldheer szerződése, de Robertsét meg Ginn szóval lehet jövőre sem kapunk.Thanx 😊megnézik milyen szerződésű játékosokat szerződtettél és azt is hogy a szabadügynökeid (akik tavaly nálunk játszottak) milyen összegű szerződést kaptak és ez alapján dönti el az NFL, hogy milyen körös kompenzációs draftjogot kapsz.Hát ennyit én is tudtam😊 Azt hittem van valami konkrétum is 😊Leon78Gyerekek tudja valaki, hogy a kompenzációs pikkeket milyen szabály alapján osztják ki? És ki dönti el, hogy melyik körbe kapja az adott csapat.?Leon78Asszem attól függ hogy erősödött vagy gyengült-e a csapat összességében az FA igazolásainak köszönhetően. Mi nem fogunk kapni 😀silent7939
Idén nem kaptunk (a tavalyi szerződtetések miatt) jövőre lehet kapunk mondjuk Roberts miatt.Fucu
Ráadásul akkor Dansby is beleszámít, ha jól gondolom.Leon78
több mint 10 éve
Thanx 😊megnézik milyen szerződésű játékosokat szerződtettél és azt is hogy a szabadügynökeid (akik tavaly nálunk játszottak) milyen összegű szerződést kaptak és ez alapján dönti el az NFL, hogy milyen körös kompenzációs draftjogot kapsz.Hát ennyit én is tudtam😊 Azt hittem van valami konkrétum is 😊Leon78Gyerekek tudja valaki, hogy a kompenzációs pikkeket milyen szabály alapján osztják ki? És ki dönti el, hogy melyik körbe kapja az adott csapat.?Leon78Asszem attól függ hogy erősödött vagy gyengült-e a csapat összességében az FA igazolásainak köszönhetően. Mi nem fogunk kapni 😀silent7939
Idén nem kaptunk (a tavalyi szerződtetések miatt) jövőre lehet kapunk mondjuk Roberts miatt.Fucu
Ráadásul akkor Dansby is beleszámít, ha jól gondolom.
több mint 10 éve
megnézik milyen szerződésű játékosokat szerződtettél és azt is hogy a szabadügynökeid (akik tavaly nálunk játszottak) milyen összegű szerződést kaptak és ez alapján dönti el az NFL, hogy milyen körös kompenzációs draftjogot kapsz.Hát ennyit én is tudtam😊 Azt hittem van valami konkrétum is 😊Leon78Gyerekek tudja valaki, hogy a kompenzációs pikkeket milyen szabály alapján osztják ki? És ki dönti el, hogy melyik körbe kapja az adott csapat.?Leon78Asszem attól függ hogy erősödött vagy gyengült-e a csapat összességében az FA igazolásainak köszönhetően. Mi nem fogunk kapni 😀silent7939
Idén nem kaptunk (a tavalyi szerződtetések miatt) jövőre lehet kapunk mondjuk Roberts miatt.
több mint 10 éve
Hát ennyit én is tudtam😊 Azt hittem van valami konkrétum is 😊Gyerekek tudja valaki, hogy a kompenzációs pikkeket milyen szabály alapján osztják ki? És ki dönti el, hogy melyik körbe kapja az adott csapat.?Leon78Asszem attól függ hogy erősödött vagy gyengült-e a csapat összességében az FA igazolásainak köszönhetően. Mi nem fogunk kapni 😀silent7939
több mint 10 éve
Gyerekek tudja valaki, hogy a kompenzációs pikkeket milyen szabály alapján osztják ki? És ki dönti el, hogy melyik körbe kapja az adott csapat.?Leon78Asszem attól függ hogy erősödött vagy gyengült-e a csapat összességében az FA igazolásainak köszönhetően. Mi nem fogunk kapni 😀
több mint 10 éve
Danny
1 726
Gyerekek tudja valaki, hogy a kompenzációs pikkeket milyen szabály alapján osztják ki? És ki dönti el, hogy melyik körbe kapja az adott csapat.?Leon78Egy formula alapján számolják ki, ahol a játékos új fizetése a fő faktor, de a pontos képlet nem publikus.
több mint 10 éve
Gyerekek tudja valaki, hogy a kompenzációs pikkeket milyen szabály alapján osztják ki? És ki dönti el, hogy melyik körbe kapja az adott csapat.?
több mint 10 éve
Éjjel Cromartie és PP valami olyasmit beszélt twitteren, hogy "Let's make this happen", "It will bro". Már törölték, de azt sejteti megy az egyezkedés az ügynökkel.andreewe going to make it happen volt Cro válasza, de valószínűleg az ügynöke töröltette vele. Jó lenne valami akciós szerződést kötni vele.