NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
509
57
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
az egyik szemem nevet, a másik sír... 😉 ezzel a HOX-xal kell min.2 meccset játszanunk idén + főcsoport döntő 😉 NFC WEST Forever! 😀
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Na pont ezért lesz elsőre Hall of Famer. Mert 2 csapatnak is ilyen sokat jelentett.Főleg nekik, hiszen velük lett gyűrűje, nálunk már csak a másodvirágzását élte amit sajnos nem tudott megkoronázni egy újabb SB győzelemmel.csongiMeg is érdemli és ez a Rams-nek is büszkeségre ad majd okot.silent7939Akkor egy hely el is kelt a jövő évi HoF classból.iktriadWarner jövőre lesz először beválasztható.FucuVolna még néhány aki megérdemelné...silent7939Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.iktriadAz első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.Fucu
több mint 10 éve
Főleg nekik, hiszen velük lett gyűrűje, nálunk már csak a másodvirágzását élte amit sajnos nem tudott megkoronázni egy újabb SB győzelemmel.Meg is érdemli és ez a Rams-nek is büszkeségre ad majd okot.silent7939Akkor egy hely el is kelt a jövő évi HoF classból.iktriadWarner jövőre lesz először beválasztható.FucuVolna még néhány aki megérdemelné...silent7939Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.iktriadAz első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.Fucu
több mint 10 éve
Meg is érdemli és ez a Rams-nek is büszkeségre ad majd okot.Akkor egy hely el is kelt a jövő évi HoF classból.iktriadWarner jövőre lesz először beválasztható.FucuVolna még néhány aki megérdemelné...silent7939Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.iktriadAz első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.Fucu
több mint 10 éve
Akkor egy hely el is kelt a jövő évi HoF classból.Warner jövőre lesz először beválasztható.FucuVolna még néhány aki megérdemelné...silent7939Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.iktriadAz első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.Fucu
több mint 10 éve
Warner jövőre lesz először beválasztható.Volna még néhány aki megérdemelné...silent7939Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.iktriadAz első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.Fucu
több mint 10 éve
Volna még néhány aki megérdemelné...Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.iktriadAz első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.Fucu
több mint 10 éve
Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.iktriadAz első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.
több mint 10 éve
Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.
több mint 10 éve
No meg tavaly azért az a Qb sor amelyik dobált neki, nem volt valami acélos.A stat nem minden, hiába kap el akár csak 500 yardot, mindenki tudja, hogy egy elit WR. Márpedig egy Elit QB és egy elit WR gyilkos párosítás. Szerintem Brady a seggét verné a földhöz, ha legalább egy szezont dobálhatna Fitz-nek.... 😊Leon78Nem a tudásával van baj és nem azt mondtam hogy nem kurva jó, hanem hogy egy 1000y-os elkapóért nem szokták dobálni az első köröket.silent7939Tudom ezért sokan fognak fújolni de sajnos az elmúlt évek miatt Larry nem ér első kört. Sajnos.silent7939Larry kurvajó még mindig. Az, hogy ér-e első kört vagy sem, azt nem a tudása fogja befolyásolni...catattack
Plusz vegyük hozzá,hogy Ő évi 6 meccset a Rams-9ers-Hawks védelmek ellen játszott, ami nem túl kellemes.
Amúgy talán az is segítheti az ügyét,ha nyer a Denver, mert akkor a "vegyük meg a legjbbat,hogy 1 vagy max 2 éven belül gyűrű legyen" modell igazolást kap.
több mint 10 éve
A stat nem minden, hiába kap el akár csak 500 yardot, mindenki tudja, hogy egy elit WR. Márpedig egy Elit QB és egy elit WR gyilkos párosítás. Szerintem Brady a seggét verné a földhöz, ha legalább egy szezont dobálhatna Fitz-nek.... 😊Nem a tudásával van baj és nem azt mondtam hogy nem kurva jó, hanem hogy egy 1000y-os elkapóért nem szokták dobálni az első köröket.silent7939Tudom ezért sokan fognak fújolni de sajnos az elmúlt évek miatt Larry nem ér első kört. Sajnos.silent7939Larry kurvajó még mindig. Az, hogy ér-e első kört vagy sem, azt nem a tudása fogja befolyásolni...catattack
több mint 10 éve
Nem a tudásával van baj és nem azt mondtam hogy nem kurva jó, hanem hogy egy 1000y-os elkapóért nem szokták dobálni az első köröket.Tudom ezért sokan fognak fújolni de sajnos az elmúlt évek miatt Larry nem ér első kört. Sajnos.silent7939Larry kurvajó még mindig. Az, hogy ér-e első kört vagy sem, azt nem a tudása fogja befolyásolni...catattack
több mint 10 éve
catattack
3 520
Tudom ezért sokan fognak fújolni de sajnos az elmúlt évek miatt Larry nem ér első kört. Sajnos.silent7939Larry kurvajó még mindig. Az, hogy ér-e első kört vagy sem, azt nem a tudása fogja befolyásolni...
több mint 10 éve
Tudom ezért sokan fognak fújolni de sajnos az elmúlt évek miatt Larry nem ér első kört. Sajnos.Egyik szemem sírna a másik pedig nevetne, ha megtörténne ez a trade. valóban nehéz elképzelni a csapatnévsort Larry nélkül, és abban sem vagyok meggyőződve, hogy bárki is tudná pótolni a jelenlegi csapatból. Azért azt szerintem nem szabad elfelejteni, hogy a redzone szituációkban nagyon biztoskezű, és ha csak a közelébe megy a laszti szinte biztosan elkapja, még ha az nem is olyan pontos. Szóval a támadójátéknak biztos nem tenne jót a távozása, hogy a szurkolókról már ne is beszéljünk.Megint előkerült a Fitz - Pats pletyka...Larry egy ikon, a csapat arca, és minden szurkoló egyik ha nem a legnagyobb kedvence. Nem hiszem, hogy ezt meg merné húzni a csapat. Emberileg engem is nagyon megviselne.
Állítólag Larry hamarabb belemenne egy trade-be mint egy újabb átstruktúrálásba.
Ennek nem örülök 😕silent7939
Ha külső szemlélőként nézem, akkor idén 8 millió, a jövőre nézve pedig betegesen nagy spórolás. Ha a statjait nézem, akkor annyi pénzt nem ér meg, mint amennyit ki fogunk fizetni neki, és ha első kört kapunk ellenértékként, akkor az egy jó trade. 2016 után valószínűleg amúgy is cutolva lenne valamelyik évben. Nagyon sok lehetőséget nyitna meg, ha jövőre felszabadulna a 21 millás caphitje.
Kihangsúlyoznám, hogy mint szurkoló nagyon szeretném, hogy maradjon, nem tudom elképzelni nélküle a csapatot. Jobban örülnék, ha át lehetne strukturálni a szerződését(Amivel amúgy nem tudom mi gondja van. A pénzét megkapná.).andree
Másrészről, pénzügyileg tényleg nagyot nyernénk, ráadásul ha kapnánk egy első kört, akkor valószínűleg nem járhatnánk rosszul. Bár véleményem szerint inkább olyan csere lenne jó ami TOP 10-es picket érne, és nem 30.-at, ha már cserélünk.
Egyébként mennyi lehet a valóságalapja ennek a hírnek? Lehet kacsa az egész....Leon78
több mint 10 éve
Natloz
300
Larry szerintem mindenkinek hiányozna, nekem is.Amúgy ha átolvastok a Pats topicba, ott azt számolgatták, hogy a szintén feltételezett Andre Johnson-Arian Foster beszerzés se férne bele a capjukba, ami még kevesebb is, mint amit neki kéne fizetni. Szóval oda is csak alkudozással férne be, ha lehoznák a tradet. Bár talán amúgy is kevés csapatba férne bele ekkora pénzzel.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 10 éve
Ja és azt ne felejtsük el, hogy a Cards felszálló ágban van, a Pats pedig leszállóban szerintem.....😊
több mint 10 éve
Egyik szemem sírna a másik pedig nevetne, ha megtörténne ez a trade. valóban nehéz elképzelni a csapatnévsort Larry nélkül, és abban sem vagyok meggyőződve, hogy bárki is tudná pótolni a jelenlegi csapatból. Azért azt szerintem nem szabad elfelejteni, hogy a redzone szituációkban nagyon biztoskezű, és ha csak a közelébe megy a laszti szinte biztosan elkapja, még ha az nem is olyan pontos. Szóval a támadójátéknak biztos nem tenne jót a távozása, hogy a szurkolókról már ne is beszéljünk.Megint előkerült a Fitz - Pats pletyka...Larry egy ikon, a csapat arca, és minden szurkoló egyik ha nem a legnagyobb kedvence. Nem hiszem, hogy ezt meg merné húzni a csapat. Emberileg engem is nagyon megviselne.
Állítólag Larry hamarabb belemenne egy trade-be mint egy újabb átstruktúrálásba.
Ennek nem örülök 😕silent7939
Ha külső szemlélőként nézem, akkor idén 8 millió, a jövőre nézve pedig betegesen nagy spórolás. Ha a statjait nézem, akkor annyi pénzt nem ér meg, mint amennyit ki fogunk fizetni neki, és ha első kört kapunk ellenértékként, akkor az egy jó trade. 2016 után valószínűleg amúgy is cutolva lenne valamelyik évben. Nagyon sok lehetőséget nyitna meg, ha jövőre felszabadulna a 21 millás caphitje.
Kihangsúlyoznám, hogy mint szurkoló nagyon szeretném, hogy maradjon, nem tudom elképzelni nélküle a csapatot. Jobban örülnék, ha át lehetne strukturálni a szerződését(Amivel amúgy nem tudom mi gondja van. A pénzét megkapná.).andree
Másrészről, pénzügyileg tényleg nagyot nyernénk, ráadásul ha kapnánk egy első kört, akkor valószínűleg nem járhatnánk rosszul. Bár véleményem szerint inkább olyan csere lenne jó ami TOP 10-es picket érne, és nem 30.-at, ha már cserélünk.
Egyébként mennyi lehet a valóságalapja ennek a hírnek? Lehet kacsa az egész....
több mint 10 éve
Danny
1 726
De nyitott az újrastrukturálásra. Érdekes kör lesz még ez is.Megint előkerült a Fitz - Pats pletyka...silent7939Fitz nyilatkozatában is vannak gyanús elemek...
"I understand at 30 years old there are things that need to change. That’s part of football, that’s part of being an older veteran."
“Playing with Tom Brady, you couldn’t go wrong with that.”Cardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Havard Rugland aka Kickalicious járt nálunk tryouton 😊Dexxter Tailormégsem rá esett a választás: blog.azcardinals.com/2014/01/29/cards-sign-kicker-but-not-kickalicious/
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Megint előkerült a Fitz - Pats pletyka...silent7939Fitz nyilatkozatában is vannak gyanús elemek...
"I understand at 30 years old there are things that need to change. That’s part of football, that’s part of being an older veteran."
“Playing with Tom Brady, you couldn’t go wrong with that.”
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
bocsi, offszíízön van na 😉 most akadtam bele:NFLs Darnell Dockett shops for Alligator: Lets Buy Sh t - The NOC
www.youtube.com/watch?v=eT7Gk_g8wjg
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
öt éve volt a SB XLIII - www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/A-Super-Week-Five-Years-Later/2ebfea8d-f451-4f1d-b99a-9bd461238d55Dexxter Tailorbent is van a Top10-ben:
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Matyi felépülését a Cardinals honlapján végig lehet majd követni - blog.azcardinals.com/2014/01/30/chronicling-rehab-for-tenacious-mathieu/öt éve volt a SB XLIII - www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/A-Super-Week-Five-Years-Later/2ebfea8d-f451-4f1d-b99a-9bd461238d55
több mint 10 éve
Danny: Jobbulást!!Larry a franchise arca. pont. Viszont gyűrűt akar nyerni. Jobban fájna ha más csapatban látnám, mint a Steelers elleni SB vereség (pedig az nagyon fájt), DE mint ember és mint játékos nagyon tisztelem Larry-t és szeretném, hogy meglegyen neki az a gyűrű. Persze ezt jobban szeretném ha a Cardsban történne meg. 😊
Keim nem lesz szívbajos, ha el kell cserélni (ahogy említettétek Wilsont is elküldték, pedig Ő sem kisebb ikonja a franchisenak). A 2013-as offseason alapján bízok Keimben annyira, hogy tudja mit csinál. Természetesen szurkolóként fájna Larry-t más mezben látni (jobban mint Boldint).
Köszönöm a köszöntést Srácok nagyon jól esik! 😊
több mint 10 éve
Mint ikon nekem is nagyon hiányozna, de Floyd szerintem tudná játékban pótolni, és ha még jönne egy elit TE, szerintem a célpontokkal nem lenne gond.Amúgy a szívem szakadna meg, ha másik csapat mezében látnám :-/