NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 762
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
csakhogy feljebb kerüljünk 😉 nomeg nagyon offsíízn van...ebben a sorrendben jöhetnének 😀
www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Cheerleader-auditions-Part-II/d4548cd0-408d-45f8-9cae-fba9a10ca432#start
a 107eskébe pedig szerelmes lettem 😉
prod.images.cardinals.clubs.nflcdn.com/image-web/NFL/CDA/data/deployed/prod/CARDINALS/assets/images/imported/ARI/photos/clubimages/2014/04-April/tempPV2_7447--nfl_mezz_1280_1024.JPG?width=960&height=720
több mint 11 éve
Vannak (vannak?) csapatok ahol a GM húz és adja oda a keretet az edzőnek, hogy tessék ebből hozzad ki amit tudsz. Vannak olyan csapatok (ez a több) ahol a GM és a HC közösen beszélik át (sok-sok forgatókönyvet állítanak beszélnek át), döntik el ki érkezik a draftról. És ugye van a Pats ahol Bill Bá' a HC és kvázi a GM is 😊Vajon egy egy pick-nél a GM illetve az edzők milyen százaléjkban játszanak szerepet? Magyarán kin múlik, hogy ki kerül hozzánk? Egyáltalán ki dönti el, hogy melyik csapatrészben húzunk, és mikor?Leon78Ráadásul az utolsó kettőt még Graves húzta.Lehet valahol követni, hogy kiket nézett már meg a stáb? Csak az érdekesség kedvéért.Hát gyors végiggondolva Matyi 3. kör, Ellington 6. kör, Washington talán 2., Housler 3. Mindent lehet, csak ügyesnek kell lenni.andree
Még egy kérdés.... Véleményetek szerint a classt nézve van e rá esély, hogy a 20. helyről tudjunk húzni két kezdő, kiemelkedő tudású játékost a drafton. Talán, ha szerencsénk van összejöhet? Jó lenne egy kezdő S-t és egy DE-t vagy DT-t húzni. 😊Leon78
Leon a 20. helyen már nincs olyan játékos akiről már most lehet tudni hogy meghatározó lehet. (az se biztos, hogy a top5-ben van-e)Fucu
több mint 11 éve
Vajon egy egy pick-nél a GM illetve az edzők milyen százaléjkban játszanak szerepet? Magyarán kin múlik, hogy ki kerül hozzánk? Egyáltalán ki dönti el, hogy melyik csapatrészben húzunk, és mikor?Ráadásul az utolsó kettőt még Graves húzta.Lehet valahol követni, hogy kiket nézett már meg a stáb? Csak az érdekesség kedvéért.Hát gyors végiggondolva Matyi 3. kör, Ellington 6. kör, Washington talán 2., Housler 3. Mindent lehet, csak ügyesnek kell lenni.andree
Még egy kérdés.... Véleményetek szerint a classt nézve van e rá esély, hogy a 20. helyről tudjunk húzni két kezdő, kiemelkedő tudású játékost a drafton. Talán, ha szerencsénk van összejöhet? Jó lenne egy kezdő S-t és egy DE-t vagy DT-t húzni. 😊Leon78
Leon a 20. helyen már nincs olyan játékos akiről már most lehet tudni hogy meghatározó lehet. (az se biztos, hogy a top5-ben van-e)Fucu
több mint 11 éve
Ráadásul az utolsó kettőt még Graves húzta.Lehet valahol követni, hogy kiket nézett már meg a stáb? Csak az érdekesség kedvéért.Hát gyors végiggondolva Matyi 3. kör, Ellington 6. kör, Washington talán 2., Housler 3. Mindent lehet, csak ügyesnek kell lenni.andree
Leon a 20. helyen már nincs olyan játékos akiről már most lehet tudni hogy meghatározó lehet. (az se biztos, hogy a top5-ben van-e)
több mint 11 éve
Persze igen, de akiről már most lehet tudni, hogy meghatározó lehet. Szerintem ha megint lenne egy jó kis WR vagy egy OL run, akkor az jót tehetne a mi draftunknak.Lehet valahol követni, hogy kiket nézett már meg a stáb? Csak az érdekesség kedvéért.Hát gyors végiggondolva Matyi 3. kör, Ellington 6. kör, Washington talán 2., Housler 3. Mindent lehet, csak ügyesnek kell lenni.andree
több mint 11 éve
Lehet valahol követni, hogy kiket nézett már meg a stáb? Csak az érdekesség kedvéért.Hát gyors végiggondolva Matyi 3. kör, Ellington 6. kör, Washington talán 2., Housler 3. Mindent lehet, csak ügyesnek kell lenni.
több mint 11 éve
Lehet valahol követni, hogy kiket nézett már meg a stáb? Csak az érdekesség kedvéért.Még egy kérdés.... Véleményetek szerint a classt nézve van e rá esély, hogy a 20. helyről tudjunk húzni két kezdő, kiemelkedő tudású játékost a drafton. Talán, ha szerencsénk van összejöhet? Jó lenne egy kezdő S-t és egy DE-t vagy DT-t húzni. 😊
több mint 11 éve
Azért ez még mindig elég keménynek tűnik... 😕silent7939viszont, ha bejutunk a POba, akkor az SBig meg sem állunk 😉
több mint 11 éve
egy kis előretekintés:Azért ez még mindig elég keménynek tűnik... 😕
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Looking-Toward-2014-Cardinals-Schedule/0561f309-b4d5-43c2-b136-768f557ccfe0
érdekességekkel fűszerezve 😉
Cardinalis
több mint 11 éve
egy kis előretekintés:www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Looking-Toward-2014-Cardinals-Schedule/0561f309-b4d5-43c2-b136-768f557ccfe0

érdekességekkel fűszerezve 😉
több mint 11 éve
A TE coachotok személyesen volt ott a McNeese State Pro Dayén, ahol az egykori LSUs TE Nic Jacobs workoutolt.
több mint 11 éve
Tudom, hogy nem húzunk, de elég jó pick-nek tűnt 😊az első 3 pick az ok, a 4. ben a RB az nem... nem fogunk rb-t hozni és nem is kell. inkább egy wr (mondjuk Campanaro)vagy egy olb. én a TE-t is kihagynám és inkább a D rotációba hoznék valakit még.silent7939A Ravens csapatfórumán találtam ezt:Elsőre ez jött ki 😊 Lehet hülyeség 😊
@fanspeak.com/ontheclock/
Lehet draftolgatni, elég pörgős. Egyszer érdekes lehet kipróbálni 😊emberke22
20
S CALVIN PYROR
LOUISVILLE
52
CB CHARLES ROBY
OHIO STATE
84
DT STEPHON TUITT
NOTRE DAME
120
RB KAPRI BIBBS
COLORADO
160
WR JALEN SAUNDERS
OKLAHOMA
196
TE GATOR HOSKINS
MARSHALLLeon78
több mint 11 éve
az első 3 pick az ok, a 4. ben a RB az nem... nem fogunk rb-t hozni és nem is kell. inkább egy wr (mondjuk Campanaro)vagy egy olb. én a TE-t is kihagynám és inkább a D rotációba hoznék valakit még.A Ravens csapatfórumán találtam ezt:Elsőre ez jött ki 😊 Lehet hülyeség 😊
20
S CALVIN PYROR
LOUISVILLE
52
CB CHARLES ROBY
OHIO STATE
84
DT STEPHON TUITT
NOTRE DAME
120
RB KAPRI BIBBS
COLORADO
160
WR JALEN SAUNDERS
OKLAHOMA
196
TE GATOR HOSKINS
MARSHALLLeon78
több mint 11 éve
A Ravens csapatfórumán találtam ezt:Elsőre ez jött ki 😊 Lehet hülyeség 😊
20
S CALVIN PYROR
LOUISVILLE
52
CB CHARLES ROBY
OHIO STATE
84
DT STEPHON TUITT
NOTRE DAME
120
RB KAPRI BIBBS
COLORADO
160
WR JALEN SAUNDERS
OKLAHOMA
196
TE GATOR HOSKINS
MARSHALL
több mint 11 éve
A Ravens csapatfórumán találtam ezt:@fanspeak.com/ontheclock/
Lehet draftolgatni, elég pörgős. Egyszer érdekes lehet kipróbálni 😊
több mint 11 éve
Bell még hezitál a visszavonulásán...Öregnek itt van Bell.... ha még itt van perszeJanekNincs itt.emberke22
"Even if the Cardinals plan to add a safety in the early rounds of the 2014 NFL Draft, they want Bell back as a mentor and "bridge" starter while Tony Jefferson and a potential draft pick develop."
több mint 11 éve
ámen 😊Mint kiderült, a 2015-ös Super Bowl előtt egy héttel, a Pro Bowlnak is a University of Phoenix Stadium ad majd otthont. Ez lesz a 2. alkalom, hogy nem Hawaii-n rendezik az All Star meccset (2010-ben Miamiban volt). Remélhetőleg ez egyetlen Cardinals játékost sem fog majd érinteni 😀DannyÚgy legyen 😀silent7939
hátbizony nagyok a várakozások, csak nehogy nagy pofáraesés legyen a vége... 😉

jameg háromszor nagyobb kivetítőre cserélik a mostanit, nomeg még WiFi is lesz a Stadionunkban :cool:
blog.azcardinals.com/2014/04/08/new-videoboards-at-university-of-phoenix-stadium/
több mint 11 éve
előszezon menetrend:Fasza lesz! 😊 Csak még rohadt messze van...
week 1: vs. Texans
week 2: @ Vikings
week 3: vs. Bengals (SNF)
week 4: @ ChargersDexxter Tailor
több mint 11 éve
előszezon menetrend:week 1: vs. Texans
week 2: @ Vikings
week 3: vs. Bengals (SNF)
week 4: @ Chargers

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Mint kiderült, a 2015-ös Super Bowl előtt egy héttel, a Pro Bowlnak is a University of Phoenix Stadium ad majd otthont. Ez lesz a 2. alkalom, hogy nem Hawaii-n rendezik az All Star meccset (2010-ben Miamiban volt). Remélhetőleg ez egyetlen Cardinals játékost sem fog majd érinteni 😀DannyÚgy legyen 😀
több mint 11 éve
Mint kiderült, a 2015-ös Super Bowl előtt egy héttel, a Pro Bowlnak is a University of Phoenix Stadium ad majd otthont. Ez lesz a 2. alkalom, hogy nem Hawaii-n rendezik az All Star meccset (2010-ben Miamiban volt). Remélhetőleg ez egyetlen Cardinals játékost sem fog majd érinteni 😀
több mint 11 éve
nagyon úgy néz ki, hogy a "Honey Badger Hustle" nyeri a választásokat 😉www.azcardinals.com/videos-photos/cardinals-bracketology.html
több mint 11 éve
Calvin Pryor FS LouisvilleSaunders helyett Campanaro de amúgy Ok a cucc 😊
Jeremiah Attaochu OLB Georgia Tech
Marcus Smith DE Louisville
A.J. McCarron QB Alabama
Terrance Mitchell CB Oregon
Jalen Saunders WR Oklahoma
Ezt sikerült összehozni a mock draftban. Összességében elégedett vagyok, sokkal jobb pickeket sehol nem tudtam volna húzni, 2. körben lehetett volna CB-t, de senki nem volt bennt, aki sztem megérte volna.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Calvin Pryor FS LouisvilleNekem tetszik. Nem rajongok Pryorért, de azért jól jönne. A két OLB helyett én se tudnék jobbat így hirtelen, bár így kicsit már sok lenne ott a project játékos a posztra.(Acho, Okafor és a 2 pick) Mindenesetre CB-t én se húztam volna.
Jeremiah Attaochu OLB Georgia Tech
A.J. McCarron QB Alabama
Ezt sikerült összehozni a mock draftban. Összességében elégedett vagyok, sokkal jobb pickeket sehol nem tudtam volna húzni, 2. körben lehetett volna CB-t, de senki nem volt bennt, aki sztem megérte volna.Hulkeinstein
Összességében szerintem kihoztad belőle a maxot.
több mint 11 éve
Calvin Pryor FS LouisvilleJeremiah Attaochu OLB Georgia Tech
A.J. McCarron QB Alabama
Ezt sikerült összehozni a mock draftban. Összességében elégedett vagyok, sokkal jobb pickeket sehol nem tudtam volna húzni, 2. körben lehetett volna CB-t, de senki nem volt bennt, aki sztem megérte volna.