Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Kimentek a brutál fizetéses nagy nevek, a legnagyobb need megoldva. Most jön Keimék igazi vadászterülete. Kíváncsi vagyok idén ki lesz a meglepi. Tavaly is kampányoltam érte, Shaun Phillipset idén is szívesen látnám. SS megoldásra kíváncsi leszek.
több mint 11 éve
Keimék arra számítottak hogy a Raiders tag-eli Veldheert. AMikor ezt nem tették meg rárepültek mint gyöngytyúk a takonyra.Arians azt mondta hogy hamarosan várható még OL mozgás.
több mint 11 éve
A PP hosszabbításra tartalékolunk?andreenem akarjuk feleslegesen szórni a pénzt. A kezdő LT-t megszereztük a többiért kivárunk.
több mint 11 éve
A PP hosszabbításra tartalékolunk?
több mint 11 éve
Kár érte 😊twitteren írják néha, de konkrét lista nincsen csak ami kiszivárog.FucuMike Neal (Packers, DE) után érdeklődünk.Fasza...
Matt Shaughnessy pedig a Patshez megy vizitre.Fucu
Fucu! Hol lehet esetleg utána nézni kik jönnek hozzánk vizitre?silent7939
Shaughnessyért kár lenne mert nem állunk fényesen OLB poszton.
több mint 11 éve
twitteren írják néha, de konkrét lista nincsen csak ami kiszivárog.Mike Neal (Packers, DE) után érdeklődünk.Fasza...
Fucu! Hol lehet esetleg utána nézni kik jönnek hozzánk vizitre?silent7939
több mint 11 éve
Mike Neal (Packers, DE) után érdeklődünk.Fasza...
Fucu! Hol lehet esetleg utána nézni kik jönnek hozzánk vizitre?
több mint 11 éve
Mike Neal (Packers, DE) után érdeklődünk.Matt Shaughnessy pedig a Patshez megy vizitre.
több mint 11 éve
Jay Feely marad nálunk 😕😀
mondjuk csak 1 éves szerződést kapott, biztos jön TC-ben valaki, aki talán ki tudja szorítani. ha meg nem, és szar lesz év közben, akkor úgyis kivágjukDexxter Tailor
több mint 11 éve
minden bizonnyal CP3-t is kifaggatták JV68-ról...www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap1000000083243/Cox-picks-off-Palmer
több mint 11 éve
Schefter szerint Veldheer szerződése 5 év 35 millió. AZ szép summa.szép ember 😉
| nekem csak 6 millió/évbe van GM gameben | Fucu
több mint 11 éve
dansby megy a brownsba 😕Dexxter TailorFUCK!!! (N)
@ddockett
Fuck this free agent shit... I'm going fishing.. I guess I'm just To damn loyal these days. Smh
több mint 11 éve
Veldheer garantáltja 17 millió, 6,25 millió aláírási bónusz.Fucujófogásponthu. ez a Raiders 😀
több mint 11 éve
Nagyon jó kis üzletet csináltunk Veldheerrel. Idén szinte semmit sem fog keresni a következő 4 évben 6-6,5 milliót és ha esetleg nem válna be, akkor 2 szezon múlva nyugodt szívvel elzavarhatjuk, mert nem keletkezne nagy dead money. Dansby meg ekkora pénzért nem csoda, hogy továbbállt, a Brownsnak rengeteg helye van a sapka alatt, szóval megengedhették maguknak. Keimék idei teljesítménye is remek eddig, de nem akarom elkiabálni, nehogy véletlenül ne találjanak egy normális SS-t-
több mint 11 éve
Roberts - Skins
több mint 11 éve
Kapjátok be!szenteattisnem tehetünk róla, hogy a raiders front office szerint Saffold többet ér, mint Veldheer :p

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Kapjátok be!
több mint 11 éve
Veldheer garantáltja 17 millió, 6,25 millió aláírási bónusz.
több mint 11 éve
EZZEL nagyon sokat lép előre a cardinals. szépmunka!
több mint 11 éve
Jake Ballard is marad még egy évig, valamint Rucker még kettőig.
több mint 11 éve
jessz, Veldheer! végre van értelmes LT-nk ki tudja hány év után 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
Schefter szerint Veldheer szerződése 5 év 35 millió. AZ szép summa.| nekem csak 6 millió/évbe van GM gameben |
több mint 11 éve
állítólag ilyen szerződést kap Dansby a Barnáktól: 4 év, 24 millió, 14 misi garantált (!), és az első évében 10 milliót (!!) fog keresni

Don't blink!
több mint 11 éve
Mielőtt meghalt twitter, Urban írta, hogy aki lojalitásról beszél Dansbínak, az mondja ugyan ezt Colledge-nek is. 😀