BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Állítólag Dansby-nek ajánlottak Keimék egy 2 éves 10-12 milliós szerződést. Ez kevés lesz, de nem fognak többet ajánlani neki. Így viszont fel is lehet készülni a távozására feltéve ha bankot akar robbantani, mert egy ilyen év után lesz olyan ajánlat ami nagyobb lesz ennél.Fucu
Hát igen, ez a hátránya az 1 éves szerződéseknek. Ha jól teljesít a manus, akkor nincs az a pénz amiért maradna. valószínűleg nem Dansby csak akivel így jártunk.Leon78
Ez nem jó... nagyon nem.
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Állítólag Dansby-nek ajánlottak Keimék egy 2 éves 10-12 milliós szerződést. Ez kevés lesz, de nem fognak többet ajánlani neki. Így viszont fel is lehet készülni a távozására feltéve ha bankot akar robbantani, mert egy ilyen év után lesz olyan ajánlat ami nagyobb lesz ennél.Fucu
Hát igen, ez a hátránya az 1 éves szerződéseknek. Ha jól teljesít a manus, akkor nincs az a pénz amiért maradna. valószínűleg nem Dansby csak akivel így jártunk.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Állítólag Dansby-nek ajánlottak Keimék egy 2 éves 10-12 milliós szerződést. Ez kevés lesz, de nem fognak többet ajánlani neki. Így viszont fel is lehet készülni a távozására feltéve ha bankot akar robbantani, mert egy ilyen év után lesz olyan ajánlat ami nagyobb lesz ennél.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
 www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/

Innen másoltam....Leon78
sejtettem, de ez még nem azt jelenti, hogy nincs garantált lóvé, hanem hogy nem tudják. De frissítettek és azt írták bele amit lehet tudni.

több mint 11 éve
 www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/

Innen másoltam....
több mint 11 éve
Már biztosan láttátok, de azért bemásolom...

John Carlson TE 29 2 yr $4,650,000 $2,325,000 $0 2016

0 garantált dollár. 😊Leon78
ez azt jelenti hogy 2 évre 4,65 millió aminek éves átlaga 2,35 millió és 2016-ig szól a szerződés.
Én speciel nem olvastam még sehol, hogy 0 a garantált.

több mint 11 éve
Már biztosan láttátok, de azért bemásolom...

John Carlson TE 29 2 yr $4,650,000 $2,325,000 $0 2016

0 garantált dollár. 😊
több mint 11 éve
Colledge pedig cut. A jövő évi fizuja nem fog hiányozni, a játéka viszont igen. Így már elég reális egy Albert vagy egyéb TOP OT igazolás. A Safety poszt is erősnek tűnik FA-n(míg drafton kb senki nem tetszik az SS-ek közül). Ha jönne még egy játékos oda, egy csere CB és visszaigazolnánk Dansby-t, akkor elég jó helyzetben várhatnánk a draftot. Az első 3 körben jöhetne egy RT húzás Massie mellé, és a többi mehetne kényelmesen BPA alapon.

Az Albert-Cooper-Sendlein-Fanaika-Massie fal nem is lenne vészes. Winston visszahozásával még jobb lehetne, de nem tudom lesz-e rá pénz.andree
Arians-ék nem szarakodnak, mindenkit kivágnak, szívfájdalom nélkül, ha nem illik a képbe. Már csak az a kérdés milyen hatással lesz az amúgy sem fényes támadófalra a dolog. Ráadásul nem csak minőségre, de mennyiségre is szűkös a z OL. Persze majd megoldják valahogy. 😊
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Colledge pedig cut. A jövő évi fizuja nem fog hiányozni, a játéka viszont igen. Így már elég reális egy Albert vagy egyéb TOP OT igazolás. A Safety poszt is erősnek tűnik FA-n(míg drafton kb senki nem tetszik az SS-ek közül). Ha jönne még egy játékos oda, egy csere CB és visszaigazolnánk Dansby-t, akkor elég jó helyzetben várhatnánk a draftot. Az első 3 körben jöhetne egy RT húzás Massie mellé, és a többi mehetne kényelmesen BPA alapon.

Az Albert-Cooper-Sendlein-Fanaika-Massie fal nem is lenne vészes. Winston visszahozásával még jobb lehetne, de nem tudom lesz-e rá pénz.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 829 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rashard Mendenhall úgy döntött, hogy visszavonul(Schefter).
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 970
Off

Kurt Warner idei jótékékonysági flagfoci eseménye sem szűkölködött nagy nevekből, akár aktív, akár már visszavonult játékosokról beszélünk.

On
több mint 11 éve
Kellett TE, mert csak Housler van rosteren. Carlson tapasztalt, igaz nem annyira a blokkolás az erőssége. Szerintem jó húzás.
Plusz ne feledjétek, hogy nem tudjuk mennyi a garantált pénz, mert ez a 4,65 millió a teljes összeg.Fucu
Ha egy olyasmi, hogy jövő évre jön neki nagy base salary, de amúgy kirakható(szóval egy összetettebb prove it szerződés), akkor nagy húzás. A sérülések nélkül jó kis játékos lenne.andree
Igazad van... bár a sérülések előélete nem túl bíztató
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Kellett TE, mert csak Housler van rosteren. Carlson tapasztalt, igaz nem annyira a blokkolás az erőssége. Szerintem jó húzás.
Plusz ne feledjétek, hogy nem tudjuk mennyi a garantált pénz, mert ez a 4,65 millió a teljes összeg.Fucu
Ha egy olyasmi, hogy jövő évre jön neki nagy base salary, de amúgy kirakható(szóval egy összetettebb prove it szerződés), akkor nagy húzás. A sérülések nélkül jó kis játékos lenne.
több mint 11 éve
Plusz ne feledjétek, hogy nem tudjuk mennyi a garantált pénz, mert ez a 4,65 millió a teljes összeg.

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
2 évre leszerződtettétek az ex-Vikings játékost, John Carlson-t, tight end poszton játszik.KmetyG
2 évre érkezik 4,65 m$-ért, egyéb részleteket nem tudok.emberke22
Érdekes a dolog. Csak én látom úgy, hogy nem túl nagy erősítés a srác, de viszont legalább drága?Leon78
azért a TE poszton akkora lyuk volt, hogy bárki erősítésnek számít 😊 plusz két évre 4,5 misi nem olyan sok (nyilván nem is nagyon olcsó), a lényeg, hogy maradjon egészséges.Dexxter Tailor
Pikáns lesz amikor jön Seattlebe.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 921 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
2 évre leszerződtettétek az ex-Vikings játékost, John Carlson-t, tight end poszton játszik.KmetyG
Érdekes a dolog. Csak én látom úgy, hogy nem túl nagy erősítés a srác, de viszont legalább drága?Leon78
azért a TE poszton akkora lyuk volt, hogy bárki erősítésnek számít 😊 plusz két évre 4,5 misi nem olyan sok (nyilván nem is nagyon olcsó), a lényeg, hogy maradjon egészséges.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Sokat sérült, 2 éve a teljes idényt ki kellett hagynia, ráadásul "gyakran" szenved agyrázkódást. Nálunk Rudolph mellett esélye sem volt, de mikor Rudy kidőlt, akkor végül is elkapta a labdákat. A tavalyi szezonban ráadásul ismét agyrázkódást kapott, még a visszavonuláson is elgondolkodott, de az elmaradt. 2012-ben hozzánk is 5 évre 25 millió $-ért érkezett, majd az első év után gyorsan leredukálták a pénzét a felénél kevesebbre. Most pedig így esett...
több mint 11 éve
Érdekes a dolog. Csak én látom úgy, hogy nem túl nagy erősítés a srác, de viszont legalább drága?
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
2 évre érkezik 4,65 m$-ért, egyéb részleteket nem tudok.
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
2 évre leszerződtettétek az ex-Vikings játékost, John Carlson-t, tight end poszton játszik.
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
kétszeres olimpiai bajnok (1984, 1988) és VBajnok (1989) gátfutó az új szpíd kócs:
Olympian Roger Kingdom new speed coach
 blog.azcardinals.com/2014/03/06/olympian-roger-kingdom-new-speed-coach/
1988 Olympic Men's 110m Hurdles final -- Roger Kingdom
 www.youtube.com/watch?v=Bu1aD4hXmz4#t=223
tuti, hogy ő edzette Vernon Davist is 😉
 www.youtube.com/watch?v=I5qE9VLbxuI
több mint 11 éve
Alameda Ta'Amu egy évre újraszerződtetve (ERFA volt). Legalább biztosan nálunk gyógyulgat és szezon közepén meg visszatér.

több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 921 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
tavaly valaki panaszkodott, hogy lecsaptam a cardsra a mock draft game-en, most szabad a pálya
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Mock Draft Game - Egyéb játékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Spory Arizona Cardinals 118
Bocsi silent, igazad van. 😊 "Won't be back in Arizona". És ő is hozzátette, hogy nem jött telefonhívás, persze így más a gyerek fekvése 😀
több mint 11 éve
Tegnap kihagytam: Andre Robert (aki ugye FA lesz) nyilvánossan kijelentette, hogy nem tér vissza Arizonába.Spory
Így is lehet fogalmazni... meg úgy is hogy nem tartanak tovább igényt a szolgálataira. 😀

Amúgy meg várható volt. Sok jó WR lesz drafton és slotba akár hátul is lehet majd ügyes srácokat kifogni.