Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
+7 milla lett a cap idén. Ez nagyon jól jön. Anno volt róla szó, hogy a várhatóan emelkedő capet beleszámolták Fitz szerződésébe(azért volt tavalyra strukturálva az első brutál caphit). Jól jön ez a lóvé most nagyon. Keiméket ismerve meg lesz a helye.
több mint 11 éve
Cardinalist megelőzve itten vanol a videó is hozzá:😊 ott a pont 😉
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Tenacious-Part-2---No-Time-for-Pity/5f6a0ffb-99e0-48fe-8363-187d7ccbd499Fucu

A display case at #AZCardinals HQ features the shoes worn by @king_mathieu during the victory over the Panthers and the helmet worn by @dre23_lilbit in the win over the Falcons. Mathieu recorded his first @nflsack against the Panthers and Ellington had a breakout game vs ATL as he rushed for 154 yards.#TyrannMathieu #AndreEllington #nfl
több mint 11 éve
Cardinalist megelőzve itten vanol a videó is hozzá:www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Tenacious-Part-2---No-Time-for-Pity/5f6a0ffb-99e0-48fe-8363-187d7ccbd499
több mint 11 éve
Matyika végzi a rehabot, hogy minél előbb visszatérhessen. Szurkolunk neki innen is.
több mint 11 éve
😀
és egy kis szívmelengető videó az uborkaszezonban 😉 Best of 2013 Cardinals Cheerleaders
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Best-of-2013-Cardinals-Cheerleaders/1bd9909a-db73-4582-b7a7-ca3a12585c05
hááát, ezek meg nem mai fotók az biztos 😉 Cardinals at the Scouting Combine:
www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Cardinals-at-the-Scouting-Combine/796e90ce-1940-4b35-8a87-396e94747a27
több mint 11 éve
Arians a 8. lett az év vezető edző választáson a Rotoworld szavazásán... Gratula neki!!!www.rotoworld.com/articles/nfl/46250/57/the-nfls-best-coaches?pg=1
több mint 11 éve
a Csevegőből átemeltem két listát:Az milyen durva a Seatlle a második legfiatalabb nem reménykedhettek, hogy egyhamar kikopnak előletek, főleg a ha pénzügyileg ügyesen manővereznek 😛
mi vagyunk a "legrutinosabb" csapat:
www.footballperspective.com/2013-av-adjusted-team-age/
és megint bent van a 10 legerősebb menetrendben a miénk, kb.pont úgy, mint tavaly is...:
www.nfl.com/news/story/0ap2000000325331/article/raiders-have-toughest-2014-strength-of-schedule-colts-easiest?campaign=Facebook_atl_patraCardinalis
több mint 11 éve
"Maurice Jones-Drew would make for an interesting flier as Mendenhall's replacement on early downs."www.nfl.com/news/story/0ap2000000324975/article/offseason-forecast-arizona-cardinals?campaign=Ext_Email_1st10_20140211&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140211
naez aztán tényleg érdekes lenne 😉
több mint 11 éve
a Csevegőből átemeltem két listát: mi vagyunk a "legrutinosabb" csapat:
www.footballperspective.com/2013-av-adjusted-team-age/
és megint bent van a 10 legerősebb menetrendben a miénk, kb.pont úgy, mint tavaly is...:
több mint 11 éve
Nagy taktikai guru én sem vagyok, de jól mondjátok. Én nem Bowles számlájára írnám, hanem arra, hogy a játékosok nem voltak összeszokva és nem tudták pontosan mi a feladatuk az adott playnél és/vagy nem olvasták jól a játékot. Ezért lehettek elváltások középen.Én még mindig a draftról hoznék LT-t. 😊
több mint 11 éve
Jól tudod...alapvetően LB és a fenti esetben a S. Sajnos pont ez az a szitu amikor verve van Bell. Olyan fizikális és magasságbeli előnye van egy TE-nek vele szemben - főleg magasságbeli - hogy nem nagyon tud vele mit kezdeni.Emlékeim szerint Bell volt halálra verve a TE-k által, egyszer még Matyi is rákerült Grahamre. Ha a két ILB elmegy blitzre, sztem pont a SS kerül vele man to man, de nem vagyok egy nagy taktika guru, jöhetne egy hozzáértő és leírhatná. Én eddig úgy tudtam az LB-k és a SS megosztva őrzi a TE-ket.Alapvetően egyet értek én is, de véleményem szerint az LT posztot FA-n kellene megoldani. SS-ben szerintem Bell teljesítménye teljesen vállalható és mivel apró pénzért volt nálunk simán adnék neki még szerződést. A TE védekezést általában LB-re bízzák így annak nem sok köze van a SS poszthoz. A gyenge TE védekezést én inkább Bowles számlájára írnám mivel rengeteg ILB blitzet toltunk idén és ezt kihasználva a TE-k simán el tudtak szakadni mert egyedül maradtak középen. De hát valamit valamiért 😊 Talán mág annyit tennék hozzá hogy elférne egy magas és fizikális CB. Powers nem volt rossz a Bye week után, de a magas szélső WR-ekel nem nagyon tudta felvenni a versenyt, mivel emelkedésben volt köztük 1 méter 😀Pozíciós needek nálam:Andreeval szinte mindig egyetértek, most sincs ez másképp, bár nálam a legfőbb need jelenleg egy OT. Szerintem az 1. körben azt húzunk majd pláne, hogy nagyon mély e téren a draft eleje. SS-re is égető szükség van, bár a szezon 2. felében már a TE védekezés sem volt olyan vészes, mint az elején. DL-be is kell prospect játékos 3-4. körben lesz rá lehetőség bőven, hogy találjunk egyet, ugyan úgy, mint QB-ra, ha valaki csúszik biztos húzzuk majd. WR poszt akkor érdekes, ha Roberts megy, de FA-ról hasonló kalibert bármikor szerzünk. OLB-n kíváncsi vagyok Achora nagyon szerettem a játékát mindig is.Danny
Összefoglalva: S, OT, DL, TE, QB a fontossági sorrendem.andree
(Ha netán 1/20-nál bent van Sammy Watkins akkor szarnék a boardra és behúznám)silent7939
Watkins nekem is tetszett. Láttam idén 4-5 Clemson meccset, tényleg nagy király, de azért nem rántanám be Floyd meg a 20 millás Fitz mellé. Az én nagy liblingem a Vanderbildes Jordan Matthews. Év elején próbáltam követni a Vanderbild meccseket, és akkor nagyon király volt. Meglepődve vettem észre, hogy nagyon visszacsúszott mostanában. Nekem ő az akit ha behúzunk 3-4. körben, nagyon fogok örülni.andree
Fucu majd kijavít ha nem jól tudjuk 😊
Pont ezek miatt írtam Bowles számlájára. Előre lehetett tudni hogy melyik csapatok tolnak TE passz játékot és mégis erőltette ellenük az agresszív ILB blitzeket szabadon hagyva a TE-t. Mind1 igazából, ez már nem oszt nem szoroz. Ehhez nem tudott alkalmazkodni, de ettől függetlenül jó ez a védelem, nagyon is.
Ezt a Matthews srácot nem vágom de lecsekkolom most hogy emlegetted.
több mint 11 éve
Emlékeim szerint Bell volt halálra verve a TE-k által, egyszer még Matyi is rákerült Grahamre. Ha a két ILB elmegy blitzre, sztem pont a SS kerül vele man to man, de nem vagyok egy nagy taktika guru, jöhetne egy hozzáértő és leírhatná. Én eddig úgy tudtam az LB-k és a SS megosztva őrzi a TE-ket.Alapvetően egyet értek én is, de véleményem szerint az LT posztot FA-n kellene megoldani. SS-ben szerintem Bell teljesítménye teljesen vállalható és mivel apró pénzért volt nálunk simán adnék neki még szerződést. A TE védekezést általában LB-re bízzák így annak nem sok köze van a SS poszthoz. A gyenge TE védekezést én inkább Bowles számlájára írnám mivel rengeteg ILB blitzet toltunk idén és ezt kihasználva a TE-k simán el tudtak szakadni mert egyedül maradtak középen. De hát valamit valamiért 😊 Talán mág annyit tennék hozzá hogy elférne egy magas és fizikális CB. Powers nem volt rossz a Bye week után, de a magas szélső WR-ekel nem nagyon tudta felvenni a versenyt, mivel emelkedésben volt köztük 1 méter 😀Pozíciós needek nálam:Andreeval szinte mindig egyetértek, most sincs ez másképp, bár nálam a legfőbb need jelenleg egy OT. Szerintem az 1. körben azt húzunk majd pláne, hogy nagyon mély e téren a draft eleje. SS-re is égető szükség van, bár a szezon 2. felében már a TE védekezés sem volt olyan vészes, mint az elején. DL-be is kell prospect játékos 3-4. körben lesz rá lehetőség bőven, hogy találjunk egyet, ugyan úgy, mint QB-ra, ha valaki csúszik biztos húzzuk majd. WR poszt akkor érdekes, ha Roberts megy, de FA-ról hasonló kalibert bármikor szerzünk. OLB-n kíváncsi vagyok Achora nagyon szerettem a játékát mindig is.Danny
(Ha netán 1/20-nál bent van Sammy Watkins akkor szarnék a boardra és behúznám)silent7939
Watkins nekem is tetszett. Láttam idén 4-5 Clemson meccset, tényleg nagy király, de azért nem rántanám be Floyd meg a 20 millás Fitz mellé. Az én nagy liblingem a Vanderbildes Jordan Matthews. Év elején próbáltam követni a Vanderbild meccseket, és akkor nagyon király volt. Meglepődve vettem észre, hogy nagyon visszacsúszott mostanában. Nekem ő az akit ha behúzunk 3-4. körben, nagyon fogok örülni.
több mint 11 éve
Alapvetően egyet értek én is, de véleményem szerint az LT posztot FA-n kellene megoldani. SS-ben szerintem Bell teljesítménye teljesen vállalható és mivel apró pénzért volt nálunk simán adnék neki még szerződést. A TE védekezést általában LB-re bízzák így annak nem sok köze van a SS poszthoz. A gyenge TE védekezést én inkább Bowles számlájára írnám mivel rengeteg ILB blitzet toltunk idén és ezt kihasználva a TE-k simán el tudtak szakadni mert egyedül maradtak középen. De hát valamit valamiért 😊 Talán mág annyit tennék hozzá hogy elférne egy magas és fizikális CB. Powers nem volt rossz a Bye week után, de a magas szélső WR-ekel nem nagyon tudta felvenni a versenyt, mivel emelkedésben volt köztük 1 méter 😀Pozíciós needek nálam:Andreeval szinte mindig egyetértek, most sincs ez másképp, bár nálam a legfőbb need jelenleg egy OT. Szerintem az 1. körben azt húzunk majd pláne, hogy nagyon mély e téren a draft eleje. SS-re is égető szükség van, bár a szezon 2. felében már a TE védekezés sem volt olyan vészes, mint az elején. DL-be is kell prospect játékos 3-4. körben lesz rá lehetőség bőven, hogy találjunk egyet, ugyan úgy, mint QB-ra, ha valaki csúszik biztos húzzuk majd. WR poszt akkor érdekes, ha Roberts megy, de FA-ról hasonló kalibert bármikor szerzünk. OLB-n kíváncsi vagyok Achora nagyon szerettem a játékát mindig is.Danny
(Ha netán 1/20-nál bent van Sammy Watkins akkor szarnék a boardra és behúznám)
több mint 11 éve
Pozíciós needek nálam:Andreeval szinte mindig egyetértek, most sincs ez másképp, bár nálam a legfőbb need jelenleg egy OT. Szerintem az 1. körben azt húzunk majd pláne, hogy nagyon mély e téren a draft eleje. SS-re is égető szükség van, bár a szezon 2. felében már a TE védekezés sem volt olyan vészes, mint az elején. DL-be is kell prospect játékos 3-4. körben lesz rá lehetőség bőven, hogy találjunk egyet, ugyan úgy, mint QB-ra, ha valaki csúszik biztos húzzuk majd. WR poszt akkor érdekes, ha Roberts megy, de FA-ról hasonló kalibert bármikor szerzünk. OLB-n kíváncsi vagyok Achora nagyon szerettem a játékát mindig is.
több mint 11 éve
Pozíciós needek nálam:Offense:
QB(3): Palmer ok, leváltani nem kell, de benne már csak ez a 2 év van, szóval lassan nézelődni kell a pótlás irányába. Most még nem lőnék el rá korai picket, elvégre Stanton is jó második számú QB de 3-4. kör környékén már figyelgetném a csúszókat.
OL(4): Guard poszt rendben van, RT-re van Massie és újra kell igazolni Winstont, LT kell, de az nagyon. 1-2. körben várok rá húzást.
WR(2): Kell egy speedster. Amúgy elég lesz kukázni az UDFA-k között. Roberts mehet, ha kap máshonnan komolyabb ajánlatot.
TE(3): Housler cut szélén táncol, Kinget nem szabad hosszabbítani, van Dray és Ballard. Kéne valaki ide.
RB(2): Itt megvagyunk. Mendenhall mehet, maradjon a 3 fiatal+ Smith olcsón. Esetleg le lehet csapni idén is egy olcsó veteránra Smith helyett.
Defense:
DL(4):Én próbálnám olcsón fogni akit lehet(Rucker, Ta'amu, Shauhnessy), és gőzerővel keresném DD utódját.
LB(2):Visszatér egy csomó sérült, Abraham nagyon bevált, Dansby megtartásán és Brinkley kirakásán kívül nincs semmi tennivaló. Egy elit OLB jól mutatna, de van fontosabb dolog is.
CB(2): PP és Powers teljesen ok, Matyi be tud ugrani slotba ha kell, deepth kell, ami kényelmesen megoldható.
Safety(5): Kéne egy elit safety. Matyi sérülésből jön, őt időnként használni kell slot CB-ként is, és nagyon jó lenne egy olyan elit SS, akit rá lehet pakolni a TE-kre. Iszonyú nagyot dobna ezen a secondary-n. Bell-t is tartanám a mélység miatt.
Összefoglalva: S, OT, DL, TE, QB a fontossági sorrendem.
több mint 11 éve
Ballard RFA, Ariansék bírják, szóval ő maradni fog. OT lehet, hogy jön FA-ról, végül is most van lóvé.Darren Urban összeállította a saját posztonkénti prioritás listáját. OL, DL, LB, TE, S Bonusz a QB.Ez igaz. Bár találkoztam olyan mockkal ahol TE húzást írnak nekünk első körben. Ha jól emléxem még 4 TE van rosteren (Housler, King, Ballard, Sperry). Kétlem hogy melléjük még húznánk TE-t. Bár Ballard kifut asszem, de akkor is. A CB posztra kell az erősítés az egyszer biztos.silent7939
Hiányolom a listáról a CB-t mondjuk a TE helyett én odaraknám. A többivel egyetértek.Fucu

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Darren Urban összeállította a saját posztonkénti prioritás listáját. OL, DL, LB, TE, S Bonusz a QB.Ez igaz. Bár találkoztam olyan mockkal ahol TE húzást írnak nekünk első körben. Ha jól emléxem még 4 TE van rosteren (Housler, King, Ballard, Sperry). Kétlem hogy melléjük még húznánk TE-t. Bár Ballard kifut asszem, de akkor is. A CB posztra kell az erősítés az egyszer biztos.
Hiányolom a listáról a CB-t mondjuk a TE helyett én odaraknám. A többivel egyetértek.Fucu
több mint 11 éve
Darren Urban összeállította a saját posztonkénti prioritás listáját. OL, DL, LB, TE, S Bonusz a QB.Hiányolom a listáról a CB-t mondjuk a TE helyett én odaraknám. A többivel egyetértek.
több mint 11 éve
Nem fognak... én optimista vagyok és mi leszünk az első csapat az NFL történetében aki hazai pályán nyeri meg a SB-t 😊4:32-nél az a mentés hatalmas volt.undisputedlyjaja, Forever young! 😀
juteszembe, szerintem a kardjába fog dőlni az összes ARI drukker, ha esetleg egy csoportrivális (Hox vagy a 49ers, nem alaptalanul...) játszik SB-t az Arizona stadionjában, node ne fessük még az ördögöt a falra... 😉Cardinalis
Úgy döntöttem optimistán állok a szezonhoz, mert eddig mindig negatív voltam. Remélem nem veszítem ezt el az első 4 héten. 😊
több mint 11 éve
4:32-nél az a mentés hatalmas volt.undisputedlyjaja, Forever young! 😀

juteszembe, szerintem a kardjába fog dőlni az összes ARI drukker, ha esetleg egy csoportrivális (Hox vagy a 49ers, nem alaptalanul...) játszik SB-t az Arizona stadionjában, node ne fessük még az ördögöt a falra... 😉
több mint 11 éve
4:32-nél az a mentés hatalmas volt.több mint 11 éve
Dave Zastudil (P) januárban aláírt szerződésének számai a Cardsnál: 2 év, 2,95 m$, 545.000 $ garantált, + 450.000 $ teljesítményfüggő tétel. via @pfbusiness

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
PP, Powers és Bethel. Ők hárman vannak szerződéssel rendelkező cornerek a keretben. Powers maradni fog elfogadható teljesítményt nyújtott.OT kérdésben nem értek egyet veletek. Kit hoznátok? Albert, Monroe, Oher? Nálam ők azok akik szóba jöhetnek, de mind a hárman túl lesznek fizetve. Tettszik nem tetszik a drafton kell találni egy olyan játékost akit franchise LT-nek kell kinevelni. Nálam Winston visszahozatala alap lenne.
A Brinkely Ryan Williams páros kirakását biztosra veszem.
több mint 11 éve
Ha rajtam múlna, akkor én Brinkley, Williams párost cutolnám, és ha esetlegesen tudnánk szerezni egy jobb képességű CB-t FA piacról akkor talán Powers-t is. Szerintem lesz a piacon egy két átlag feletti CB. Acho-nak adnék még esélyt, szerintem jó kis játékos. Az OT- el elég óvatos vagyok, mióta Levivel megjártuk. Talán jobb lenne draftolás helyett egy megbízható FA-t igazolni erre a posztra, egy olyat aki már bizonyított korábban.Az OT posztal kapcsolatban azonos véleményen vagyunk.
Mit gondoltok Shaughnessy maradni fog, ha jól tudom ő is FA lesz. Szerintem érdemes lenne megtartani.Leon78
több mint 11 éve
Ha rajtam múlna, akkor én Brinkley, Williams párost cutolnám, és ha esetlegesen tudnánk szerezni egy jobb képességű CB-t FA piacról akkor talán Powers-t is. Szerintem lesz a piacon egy két átlag feletti CB. Acho-nak adnék még esélyt, szerintem jó kis játékos. Az OT- el elég óvatos vagyok, mióta Levivel megjártuk. Talán jobb lenne draftolás helyett egy megbízható FA-t igazolni erre a posztra, egy olyat aki már bizonyított korábban. Mit gondoltok Shaughnessy maradni fog, ha jól tudom ő is FA lesz. Szerintem érdemes lenne megtartani.