BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Spory Arizona Cardinals 118
Tegnap kihagytam: Andre Robert (aki ugye FA lesz) nyilvánossan kijelentette, hogy nem tér vissza Arizonába.
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Próbaképpen 43-ról kell majd rúgni az extra pontokat...

tdmagazin.hu/hirek/tavolabb-kerul-az-extra-pont

Ha ezt bevezetik akkor igencsak megnő a rúgók szerepe. Sok izgalmat fog ez magával hozni és bevallom őszintén Jay-el szinte minden extra pont izgalmas lenne 😊
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 921 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Még egy kis info: korábban szó volt arról, hogy esetleg hozzánk jön a CLE-ből kivágott veterán LB, D'Qwell Jackson (B tervnek, ha mégsem sikerülne megegyezni Dansbyvel). Mégsem jön, megnevezett 4 esélyes csapatot, ahova menne (MIA, TEN, DEN, IND), így a Cards már nincs képben.
Fitz megint jó fej volt, ezúttal a veterán Frostee Rucker mellett állt ki. Bár Frostee ált. 10-15 snap-re van pályán egy meccsen és a statjai sem valami fényesek, de az öltözöbeli tevékenysége (~példakép a fiataloknak stb.) miatt jó lenne, ha maradna. Csak egy kérdés: 2013-ban 840 ezerért játszott, vajon ilyen "kis összegért" játszana-e idén.
Na jó, ezek sem az évszázad hírei voltak... 😉 😊Spory
csak nem sbnationt fordítasz? 😀Dexxter Tailor
Mijazaz sbnation?? 😊 Nem, letöltöttem egy CardinalNews app-ot, ami összeszedi a Cardos cikkeket különböző oldalakról (Revenge of the Birds, Raising Zona, AZ Central, AZCardinal.com, NFL.com stb.) tehát kvázi egy Cards-os hírkereső, azt szoktam olvasgatni. És mivel silent hiányolta a híreket, gondoltam, írok párat.Spory
 www.sbnation.com/
a revenge of the birds blog is itt van, azt én is olvasom, azért volt ismerős a ruckeres hír 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Még egy kis info: korábban szó volt arról, hogy esetleg hozzánk jön a CLE-ből kivágott veterán LB, D'Qwell Jackson (B tervnek, ha mégsem sikerülne megegyezni Dansbyvel). Mégsem jön, megnevezett 4 esélyes csapatot, ahova menne (MIA, TEN, DEN, IND), így a Cards már nincs képben.
Fitz megint jó fej volt, ezúttal a veterán Frostee Rucker mellett állt ki. Bár Frostee ált. 10-15 snap-re van pályán egy meccsen és a statjai sem valami fényesek, de az öltözöbeli tevékenysége (~példakép a fiataloknak stb.) miatt jó lenne, ha maradna. Csak egy kérdés: 2013-ban 840 ezerért játszott, vajon ilyen "kis összegért" játszana-e idén.
csak nem sbnationt fordítasz? 😀Dexxter Tailor
Mijazaz sbnation?? 😊 Nem, letöltöttem egy CardinalNews app-ot, ami összeszedi a Cardos cikkeket különböző oldalakról (Revenge of the Birds, Raising Zona, AZ Central, AZCardinal.com, NFL.com stb.) tehát kvázi egy Cards-os hírkereső, azt szoktam olvasgatni. És mivel silent hiányolta a híreket, gondoltam, írok párat.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 921 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
csak nem sbnationt fordítasz? 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Na jó, ezek sem az évszázad hírei voltak... 😉 😊
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Királyság... köszi. Valaki jön vasárnap Löflin és Cat-en kívül lökdösődni???silent7939
jelen! + 1 haver, mint a múltkor, aki most hoz még egy havert,
úgy látszik fertőző ez a fórumfoci 😉
több mint 11 éve
Királyság... köszi. Valaki jön vasárnap Löflin és Cat-en kívül lökdösődni???
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Köszi Spory.
Még egy hír, hogy Dansby mellett Shaughnessy visszaigazolása a második számú prioritás és az ügynökével már el is kezdődtek a tárgyalások. Van szűk egy hetük, hogy nyélbe üssék az üzletet, ahogy Karlosnál is.

Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy versenyben leszünk-e valamelyik OT-ért.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Nos, silent kedvéért (is 😊), hogy ne csak bulvár menjen: Megvan John Lott utóda. Felvettük Buddy Morrist. Az életrajzában sok érdekesség van, gondolom mindenkit pörget, azért egy-két dolgot írok (oszt' majd Fucu kiegészíti, ha akarja): Arians-szal dolgoztak együtt Clevelandben még évekkel ezelőtt (Morris 2002-05 között volt erőnléti vezető edző). 80-ban szerzett diplomát és olyan arcok fejlődését segítette, mint Dan Marino, Rickey Jackson, Chris Doleman és Russ Grimm. Ennyit Morrisról.
Leszerződtettük John Estet Centert. 2010-ben UFA-ként került a JAC-hez, a rookie évét IR-en töltötte, 2011-ben játszott két(!) meccsen, 2012-ben szintén IR. Biztos nagyon kellett nekünk... 😀
Dansby kapcsán megy folyamatosan a trash talk, mindenki elmondja, hogy "de jó lenne, ha Cardsos maradna", "első számú célpontunk, hogy megtartsuk" "Nagyon remélem, hogy maradok a cardsnál" stb. stb.
Továbbá (egy nem sokat jelentő) apróság: írják, hogy lezárult a tag-elés időszaka és milyen jó nekünk, mert OT-ra nem tettek tag-et, így majd milyen sok lehetőségünk lesz válogatni... mondtam, hogy nem sokat jelentő apróság 😊
több mint 11 éve
Kár hogy csak a bulvár megy... elég nagy a csend most körülöttünk.
több mint 11 éve
csakhogy nehogymá mi legyünk legalul 😉
Larry Fitzgerald at the Oscars?

Looks like Darnell Dockett found another alligator friend
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Még egy dolog..... Tényleg elképzelhetőnek tartjátok, hogy lesz egy OLB draftolva az idén? Elég sok helyen olvasom ezt a verziót, pedig meglátásom szerint van OLB a csapatban elég. Igaz tavaly hiánycikk volt a csapatnál az OLB, de ez a sérüléseknek volt köszönhető, ha azok nincsenek, akkor szerintem túlkínálat van a csapatnál, ráadásul Okaforban elég nagy potenciált láttak a draft előtt, szerintem érdemes lenne adni neki legalább egy évet, ki tudja hátha kincs a srác... 😊
több mint 11 éve
Szerintem Dansby maradni fog, ha meg mégsem, akkor meg tényleg ott van Minter. Jackson szerintem megy Hortonhoz (Titans).
Lottot meg elvileg azért küldték el, mert nem volt rá szükség. Mármint Whiz idejében Lott tartotta a bemelegítést az edzések előtt, Ariansnál meg mindenki maga melegít be.
 www.revengeofthebirds.com/2014/2/28/5458054/arizona-cardinals-cut-ties-with-jasper-brinkley-john-lottDexxter Tailor
Ez a nem volt rá szükség hülyeség. A bemelegítés egy dolog de az alapozás a sérülésből felépülőknek az edzésterv meg ilyenek? Remélem találnak jobbat.

több mint 11 éve
Jasper Brinkley kivágva, 2 milliót spórol ezzel a csapat. Viszont Ariansék kivágták John Lottot is, az erőnléti edzőt is 😕Dexxter Tailor
MIÉRT??!!!! (N)

A Brinkley cut érett az jó döntés, de Lott elküldése, hát b..eg...Fucu
Nem lehet, hogy csak egy személyes ellentét lehet az oka az elküldésnek? Azért gondolom nem lesz nehéz találni egy megfelelő erőnléti edzőt.
Igaz lehet a hír, hogy a Cards-t hírbe hozták D'Qwell Jackson-al? Mi lehet az alapja a dolognak, hiszen ha nem tudjuk visszaigazolni Dansbyt, akkor még mindig ott van a talonban Minter, akitől joggal várhatnánk a kezdőben való szereplést a második kör alapján.Leon78
Igen, nem egyeztek és Arians és Lott nézetei a játékosok meccs előtti (és utáni) bemelegítésével és nyújtásával kapcsolatban. Arians jobban szereti ha a játékosai saját maguknak melegítenek/nyújtanak, míg Lott (és ugye Whiz, mert Lott az ő embere) az egész csapat egyszerre melegít/nyújt elvet vallja.
Én kicsit elkezdtem aggódni, hogy ha a játékosok maguknak kell ezeket csinálni, lehet több lesz a sérülés emiatt és ez a csapat teljesítményébe kerül. Örülök, hogy ilyen szabadelvű Arians de ez lehet rossz döntés volt.
A játékosok imádták Lott-ot mert igaz, hogy kihajtotta belőlük a szart is, de a játékosok teljesítménye és erőnléte jobb lett.
Erről mindig egy eset jut eszembe. Larry talán 3 éve egy meccsen elég komolynak tűnő térdsérülést szenvedett (felugrott a labdáért és nagyon csúnyán érkezett a földre). A mérkőzés utáni héten kiderült, hogy nincs nagy baj és Larry a következő meccsen már játszhat. És Fitz azt nyilatkozta, hogy nagyon hálás John Lott-nak mert ha nem erősítenének olyan keményen akkor lehet ez súlyos sérülés lett volna. Na innentől nagyot nőtt Lott a szememben. Meg egyébként is egy energiabomba. Meccsek alatt is ott van az oldalvonalnál és Ő az eslő aki odamegy egy játékoshoz, ha valami jót csinált. Hiányozni fog.

Igaz lehet Jackson hír. Szerintem Keimék tapogatóznak mennyit is kérne a piacon. Meg egy kicsit Dansby-t is próbálják befolyásolni, hogy készülnek B tervvel ha nem igazolna vissza.

több mint 11 éve
Szerintem Dansby maradni fog, ha meg mégsem, akkor meg tényleg ott van Minter. Jackson szerintem megy Hortonhoz (Titans).
Lottot meg elvileg azért küldték el, mert nem volt rá szükség. Mármint Whiz idejében Lott tartotta a bemelegítést az edzések előtt, Ariansnál meg mindenki maga melegít be.
 www.revengeofthebirds.com/2014/2/28/5458054/arizona-cardinals-cut-ties-with-jasper-brinkley-john-lott

Don't blink!
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Jasper Brinkley kivágva, 2 milliót spórol ezzel a csapat. Viszont Ariansék kivágták John Lottot is, az erőnléti edzőt is 😕Dexxter Tailor
MIÉRT??!!!! (N)

A Brinkley cut érett az jó döntés, de Lott elküldése, hát b..eg...Fucu
Nem lehet, hogy csak egy személyes ellentét lehet az oka az elküldésnek? Azért gondolom nem lesz nehéz találni egy megfelelő erőnléti edzőt.
Igaz lehet a hír, hogy a Cards-t hírbe hozták D'Qwell Jackson-al? Mi lehet az alapja a dolognak, hiszen ha nem tudjuk visszaigazolni Dansbyt, akkor még mindig ott van a talonban Minter, akitől joggal várhatnánk a kezdőben való szereplést a második kör alapján.
több mint 11 éve
MIÉRT??!!!! (N)

A Brinkley cut érett az jó döntés, de Lott elküldése, hát b..eg...

több mint 11 éve
Jasper Brinkley kivágva, 2 milliót spórol ezzel a csapat. Viszont Ariansék kivágták John Lottot is, az erőnléti edzőt is 😕

Don't blink!
több mint 11 éve
egyszer szívesen elmennék Londonba(n ) 😀

jameg, szóvan róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...:
 blog.azcardinals.com/2014/02/25/talk-of-pro-bowl-coming-to-arizona/
több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Csini lenne egy ilyen fasza kis szerelés a srácokon.... mindig is jobban csíptem a fekete szerkónkat de ez valami brutál jól nézne ki:

silent7939
jézus de rondák
ilyen, amikor egy nulla szépérzékkel megáldott szurkoló nekiáll otthon a painttel szórakozni 😊
több mint 11 éve
és némi szuperhírrrós beütéssel 😉
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Igazságtalan, hogy egyedül a Ramsnek jutna rendes mez. 😀
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ezek a mezszám elhelyezések brutál gagyik szerintem 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Csini lenne egy ilyen fasza kis szerelés a srácokon.... mindig is jobban csíptem a fekete szerkónkat de ez valami brutál jól nézne ki: