BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
... Palmer HOF formában fog játszani és a védelem hozza az idei formát, esetleg még javul is passz ellen akkor itthon játszuk a SB-t! 😊silent7939
NFC "BEST" 😊
naolyant (ha jól tudom...) még nem pipált az NFL történelem, hogy valaki otthon nyert SB-t...
ÁMEN 😉
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 921 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Csak nekem tűnik rohadt keménynek a köv. szezon sorsolása az idei teljesítmények alapján?silent7939
annak tűnik, de az idei sem tűnt egyszerűnek a tavalyi év vége után :pDexxter Tailor
Jogos 😊 Bár nem hiszem hogy a Denver, Philly, SD, KC nagyon leeresztene és az Atlanta, Giants duó sem fog még1 ilyen ótvar szezont lehozni mint az idei volt. A csoportról meg ne is beszéljünk 😊
Habár itt már semmi sem biztos... Palmer HOF formában fog játszani és a védelem hozza az idei formát, esetleg még javul is passz ellen akkor itthon játszuk a SB-t! 😊silent7939
valakinek muszáj 1/1-nek lennie 😀 idén se hitted volna, hogy a Texans lesz az, szóval simán lehet, hogy valamelyik PO-esélyesnél beüt a krach 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Csak nekem tűnik rohadt keménynek a köv. szezon sorsolása az idei teljesítmények alapján?silent7939
annak tűnik, de az idei sem tűnt egyszerűnek a tavalyi év vége után :pDexxter Tailor
Jogos 😊 Bár nem hiszem hogy a Denver, Philly, SD, KC nagyon leeresztene és az Atlanta, Giants duó sem fog még1 ilyen ótvar szezont lehozni mint az idei volt. A csoportról meg ne is beszéljünk 😊
Habár itt már semmi sem biztos... Palmer HOF formában fog játszani és a védelem hozza az idei formát, esetleg még javul is passz ellen akkor itthon játszuk a SB-t! 😊
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 921 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
annak tűnik, de az idei sem tűnt egyszerűnek a tavalyi év vége után :p

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Csak nekem tűnik rohadt keménynek a köv. szezon sorsolása az idei teljesítmények alapján?
több mint 11 éve
az egyik szemem nevet, a másik sír... 😉 ezzel a HOX-xal kell min.2 meccset játszanunk idén + főcsoport döntő 😉
NFC WEST Forever! 😀Cardinalis
Azért azt vegyük figyelembe, hogy a sivatagban nem ilyen puding a védelem. 😊 Mennyivel jobb meccs lett volna egy Cards Hawks döntő😊 Ja és valaki mondja már meg, hogy hol van az a Colts szurkoló, aki megsértődött azon, hogy azt mertem írni AZ NFC erősebb, mint AZ AFC..... Tényleg nem erősebb, csak mindenkit agyonvertünk, ráadásul a döntőben lemostuk a verhetetlen Denvert.Leon78
Azért ennyire nem fekete és fehér a történet. A HOX-nak most volt az a napja amikor minden összejön, a Denvernek meg az amikor semmi. Szarul jött ki, ez van. Bevallom férfiasan nem tudtam állást foglalni előre hogy ki fog nyerni és a végeredmény nagyon meglepő volt számomra. Itt nem a HOX győzelemre gondolok hanem a látott játékra és a különbségre.
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
az egyik szemem nevet, a másik sír... 😉 ezzel a HOX-xal kell min.2 meccset játszanunk idén + főcsoport döntő 😉
NFC WEST Forever! 😀Cardinalis
Azért azt vegyük figyelembe, hogy a sivatagban nem ilyen puding a védelem. 😊 Mennyivel jobb meccs lett volna egy Cards Hawks döntő😊 Ja és valaki mondja már meg, hogy hol van az a Colts szurkoló, aki megsértődött azon, hogy azt mertem írni AZ NFC erősebb, mint AZ AFC..... Tényleg nem erősebb, csak mindenkit agyonvertünk, ráadásul a döntőben lemostuk a verhetetlen Denvert.
több mint 11 éve
Nem semmi a csoportunk... mindenki retteghet. Ha a Rams is találna egy jó irányítót akkor lenne itt ne mulass 😊
Mivel nálunk lesz a következő SB így reménykedem benne hogy hazai pályán nyerhetjük meg az elsőt.
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
NFC WEST Forever! 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 829 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.iktriad
Az első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.Fucu
Volna még néhány aki megérdemelné...silent7939
Warner jövőre lesz először beválasztható.Fucu
Akkor egy hely el is kelt a jövő évi HoF classból.iktriad
Meg is érdemli és ez a Rams-nek is büszkeségre ad majd okot.silent7939
Főleg nekik, hiszen velük lett gyűrűje, nálunk már csak a másodvirágzását élte amit sajnos nem tudott megkoronázni egy újabb SB győzelemmel.csongi
Na pont ezért lesz elsőre Hall of Famer. Mert 2 csapatnak is ilyen sokat jelentett.
több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Az első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.Fucu
Meg is érdemli és ez a Rams-nek is büszkeségre ad majd okot.silent7939
Főleg nekik, hiszen velük lett gyűrűje, nálunk már csak a másodvirágzását élte amit sajnos nem tudott megkoronázni egy újabb SB győzelemmel.
több mint 11 éve
Meg is érdemli és ez a Rams-nek is büszkeségre ad majd okot.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 829 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akkor egy hely el is kelt a jövő évi HoF classból.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Warner jövőre lesz először beválasztható.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Volna még néhány aki megérdemelné...
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Az első akit a Phoenix/Arizona Cardinals draftolt és játszott 10 évet a csapatban.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Aeneas Williams személyében van 1 új Hall of Fameretek.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Tudom ezért sokan fognak fújolni de sajnos az elmúlt évek miatt Larry nem ér első kört. Sajnos.silent7939
Larry kurvajó még mindig. Az, hogy ér-e első kört vagy sem, azt nem a tudása fogja befolyásolni...catattack
Nem a tudásával van baj és nem azt mondtam hogy nem kurva jó, hanem hogy egy 1000y-os elkapóért nem szokták dobálni az első köröket.silent7939
A stat nem minden, hiába kap el akár csak 500 yardot, mindenki tudja, hogy egy elit WR. Márpedig egy Elit QB és egy elit WR gyilkos párosítás. Szerintem Brady a seggét verné a földhöz, ha legalább egy szezont dobálhatna Fitz-nek.... 😊Leon78
No meg tavaly azért az a Qb sor amelyik dobált neki, nem volt valami acélos.
Plusz vegyük hozzá,hogy Ő évi 6 meccset a Rams-9ers-Hawks védelmek ellen játszott, ami nem túl kellemes.

Amúgy talán az is segítheti az ügyét,ha nyer a Denver, mert akkor a "vegyük meg a legjbbat,hogy 1 vagy max 2 éven belül gyűrű legyen" modell igazolást kap.
több mint 11 éve
Tudom ezért sokan fognak fújolni de sajnos az elmúlt évek miatt Larry nem ér első kört. Sajnos.silent7939
Larry kurvajó még mindig. Az, hogy ér-e első kört vagy sem, azt nem a tudása fogja befolyásolni...catattack
Nem a tudásával van baj és nem azt mondtam hogy nem kurva jó, hanem hogy egy 1000y-os elkapóért nem szokták dobálni az első köröket.silent7939
A stat nem minden, hiába kap el akár csak 500 yardot, mindenki tudja, hogy egy elit WR. Márpedig egy Elit QB és egy elit WR gyilkos párosítás. Szerintem Brady a seggét verné a földhöz, ha legalább egy szezont dobálhatna Fitz-nek.... 😊
több mint 11 éve
Nem a tudásával van baj és nem azt mondtam hogy nem kurva jó, hanem hogy egy 1000y-os elkapóért nem szokták dobálni az első köröket.
több mint 11 éve
catattack 3 520
Larry kurvajó még mindig. Az, hogy ér-e első kört vagy sem, azt nem a tudása fogja befolyásolni...
több mint 11 éve
Megint előkerült a Fitz - Pats pletyka...
Állítólag Larry hamarabb belemenne egy trade-be mint egy újabb átstruktúrálásba.

Ennek nem örülök 😕silent7939
Larry egy ikon, a csapat arca, és minden szurkoló egyik ha nem a legnagyobb kedvence. Nem hiszem, hogy ezt meg merné húzni a csapat. Emberileg engem is nagyon megviselne.

Ha külső szemlélőként nézem, akkor idén 8 millió, a jövőre nézve pedig betegesen nagy spórolás. Ha a statjait nézem, akkor annyi pénzt nem ér meg, mint amennyit ki fogunk fizetni neki, és ha első kört kapunk ellenértékként, akkor az egy jó trade. 2016 után valószínűleg amúgy is cutolva lenne valamelyik évben. Nagyon sok lehetőséget nyitna meg, ha jövőre felszabadulna a 21 millás caphitje.

Kihangsúlyoznám, hogy mint szurkoló nagyon szeretném, hogy maradjon, nem tudom elképzelni nélküle a csapatot. Jobban örülnék, ha át lehetne strukturálni a szerződését(Amivel amúgy nem tudom mi gondja van. A pénzét megkapná.).andree
Egyik szemem sírna a másik pedig nevetne, ha megtörténne ez a trade. valóban nehéz elképzelni a csapatnévsort Larry nélkül, és abban sem vagyok meggyőződve, hogy bárki is tudná pótolni a jelenlegi csapatból. Azért azt szerintem nem szabad elfelejteni, hogy a redzone szituációkban nagyon biztoskezű, és ha csak a közelébe megy a laszti szinte biztosan elkapja, még ha az nem is olyan pontos. Szóval a támadójátéknak biztos nem tenne jót a távozása, hogy a szurkolókról már ne is beszéljünk.
Másrészről, pénzügyileg tényleg nagyot nyernénk, ráadásul ha kapnánk egy első kört, akkor valószínűleg nem járhatnánk rosszul. Bár véleményem szerint inkább olyan csere lenne jó ami TOP 10-es picket érne, és nem 30.-at, ha már cserélünk.

Egyébként mennyi lehet a valóságalapja ennek a hírnek? Lehet kacsa az egész....Leon78
Tudom ezért sokan fognak fújolni de sajnos az elmúlt évek miatt Larry nem ér első kört. Sajnos.
több mint 11 éve
Natloz Arizona Cardinals 311
Larry szerintem mindenkinek hiányozna, nekem is.
Amúgy ha átolvastok a Pats topicba, ott azt számolgatták, hogy a szintén feltételezett Andre Johnson-Arian Foster beszerzés se férne bele a capjukba, ami még kevesebb is, mint amit neki kéne fizetni. Szóval oda is csak alkudozással férne be, ha lehoznák a tradet. Bár talán amúgy is kevés csapatba férne bele ekkora pénzzel.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 11 éve
Ja és azt ne felejtsük el, hogy a Cards felszálló ágban van, a Pats pedig leszállóban szerintem.....😊
több mint 11 éve
Megint előkerült a Fitz - Pats pletyka...
Állítólag Larry hamarabb belemenne egy trade-be mint egy újabb átstruktúrálásba.

Ennek nem örülök 😕silent7939
Larry egy ikon, a csapat arca, és minden szurkoló egyik ha nem a legnagyobb kedvence. Nem hiszem, hogy ezt meg merné húzni a csapat. Emberileg engem is nagyon megviselne.

Ha külső szemlélőként nézem, akkor idén 8 millió, a jövőre nézve pedig betegesen nagy spórolás. Ha a statjait nézem, akkor annyi pénzt nem ér meg, mint amennyit ki fogunk fizetni neki, és ha első kört kapunk ellenértékként, akkor az egy jó trade. 2016 után valószínűleg amúgy is cutolva lenne valamelyik évben. Nagyon sok lehetőséget nyitna meg, ha jövőre felszabadulna a 21 millás caphitje.

Kihangsúlyoznám, hogy mint szurkoló nagyon szeretném, hogy maradjon, nem tudom elképzelni nélküle a csapatot. Jobban örülnék, ha át lehetne strukturálni a szerződését(Amivel amúgy nem tudom mi gondja van. A pénzét megkapná.).andree
Egyik szemem sírna a másik pedig nevetne, ha megtörténne ez a trade. valóban nehéz elképzelni a csapatnévsort Larry nélkül, és abban sem vagyok meggyőződve, hogy bárki is tudná pótolni a jelenlegi csapatból. Azért azt szerintem nem szabad elfelejteni, hogy a redzone szituációkban nagyon biztoskezű, és ha csak a közelébe megy a laszti szinte biztosan elkapja, még ha az nem is olyan pontos. Szóval a támadójátéknak biztos nem tenne jót a távozása, hogy a szurkolókról már ne is beszéljünk.
Másrészről, pénzügyileg tényleg nagyot nyernénk, ráadásul ha kapnánk egy első kört, akkor valószínűleg nem járhatnánk rosszul. Bár véleményem szerint inkább olyan csere lenne jó ami TOP 10-es picket érne, és nem 30.-at, ha már cserélünk.

Egyébként mennyi lehet a valóságalapja ennek a hírnek? Lehet kacsa az egész....