BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 724 — Csodabogár
Kár Hogy nem 7 Csapat jut tovább Playoff-ba.
3wildcard meccs oldalnként jobb lenne, uzletileg is.
Azért megnéztem volna. Egy
Carolina - Arizona mecsett is.
Meg New England - Pittshburgot.

Elődőntő Ugyanugy megmaradna mint most.

Sztem Hogy 2dikok Pihennek, sztem annyira nem jo nekik se, kiesnek Játékbol. esélyes Nálam 49 és colts is.Gyuri34
Ez a niners harmatossilent7939
ja, kurva szarok.petey
😀 lazujjá le Peti 😀
Nem azt mondtam hogy szarok, csak valahogy nem érzem azt rajtatok mint tavaly... nem látom azt a lehengerlő támadógépezetet és így elég egy botlás.silent7939
semmi gond, csak nem értettem. idén azt tolja mindenki hogy el akarják venni a futást, meg a RO-t. de ahogy látod behúzzuk
és pont Kap vezeti a GW drive-okat 😊

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Lajtosan behuzzak majd szepen az SB-t 😊
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

Sztem Hogy 2dikok Pihennek, sztem annyira nem jo nekik se, kiesnek Játékbol. esélyes Nálam 49 és colts is.Gyuri34
ja, kurva szarok.petey
😀 lazujjá le Peti 😀
Nem azt mondtam hogy szarok, csak valahogy nem érzem azt rajtatok mint tavaly... nem látom azt a lehengerlő támadógépezetet és így elég egy botlás.
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 724 — Csodabogár

ja, kurva szarok.

több mint 11 éve

Ez a niners harmatos
több mint 11 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101

Sztem Hogy 2dikok Pihennek, sztem annyira nem jo nekik se, kiesnek Játékbol. esélyes Nálam 49 és colts is.
több mint 11 éve
Arizona Cardinals 2013 // Angry Birds Are Back:  www.youtube.com/watch?v=4Y4liqwlt8E

Xmo Xtra - Best of 2013:  www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Xmo-Xtra---Best-of-2013/2ddaa863-aa66-4a13-abbd-a4ac323ee906
több mint 11 éve
bocsi, de még nem dolgoztam fel teljesen ezt a szezont... 😉

óriás méretben itt:
 prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/images/2013/Finale-Infograph.jpg

keresd a kakukktojást...?

*- Denver Broncos 13 3 0
*- Seattle Seahawks 13 3 0
z- Carolina Panthers 12 4 0
z- New England Patriots 12 4 0
y- San Francisco 49ers 12 4 0
z- Cincinnati Bengals 11 5 0
z- Indianapolis Colts 11 5 0
y- Kansas City Chiefs 11 5 0
y- New Orleans Saints 11 5 0
Arizona Cardinals 10 6 0
z- Philadelphia Eagles 10 6 0
y- San Diego Chargers 9 7 0
z- Green Bay Packers 8 7 1
több mint 11 éve
trash talk Dockett-módra 😉
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000309973/article/cardinals-darnell-dockett-gets-bcs-smack-talk-started
több mint 11 éve
eeez nekünk is szól 😉
Salute to Cardinals fans
This video is dedicated to our wonderful fans.
 www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Salute-to-Cardinals-fans/b1cb4224-016b-4258-907b-38112726ee49
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Amúgy ha a mostani draftunk megnézitek, a korai körök után nem nagyon érdemes posztokban gondolkodni. BPA kell, különösen hátul. Első két körben kell OT onnan meg mindegy csak legyen esélye bekerülni a rotációba a srácoknak. Idei legnagyobb fogásunk egy 5. számúnak húzott futó lett a 6. körből.
több mint 11 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Az FA előtt bármilyen történő tippelés a draftra szerintem hülyeség. 2 hét FA után kb már lehet látni a dolgokat.
Speedster WR majd jön a draftról (6-7. kör) és UDFA-ról.
AZ OLB hiány sokban függ a sérültek felépülésétől.Fucu
Igen az FA után leszünk majd csak okosabbak a drafttal kapcsolatban, de várom már nagyon, végre most képben vagyok college téren is nagyjából így izgalmasabb lesz végignézni 😊
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Az FA előtt bármilyen történő tippelés a draftra szerintem hülyeség. 2 hét FA után kb már lehet látni a dolgokat.
Speedster WR majd jön a draftról (6-7. kör) és UDFA-ról.
AZ OLB hiány sokban függ a sérültek felépülésétől.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Én ezekre gondoltam.... de nem fontossági sorrendben:
OLB
CB
SS
OT
TE
Na meg talán egy kurva gyors slot WRsilent7939
Egyet értek. Kíváncsi leszek az FA-ra. Egy CB és SS mindenképp jönni fog a kezdőbe, de szerintem a draft 2. körében is ide fog érkezni egy játékos. OT-t szerintem az 1. körös pickkel szerzünk majd, tuti, hogy valaki lesz még elérhető 1/20-ra. TE-t is a draftról várok 3.-4. körben, OLB nem biztos, hogy fog érkezni (Acho felépül, Okafor is elérhető lesz). Slot WR-nek szerintem Goldent meg lehetne próbálni.Danny
Én speedster OLB-re gondoltam és sajna ez nem mondható el sem Achoról sem pedikg Oka-ról...
több mint 11 éve
OLB
CB
SS
OT
TE
Na meg talán egy kurva gyors slot WRsilent7939
Egyet értek. Kíváncsi leszek az FA-ra. Egy CB és SS mindenképp jönni fog a kezdőbe, de szerintem a draft 2. körében is ide fog érkezni egy játékos. OT-t szerintem az 1. körös pickkel szerzünk majd, tuti, hogy valaki lesz még elérhető 1/20-ra. TE-t is a draftról várok 3.-4. körben, OLB nem biztos, hogy fog érkezni (Acho felépül, Okafor is elérhető lesz). Slot WR-nek szerintem Goldent meg lehetne próbálni.
több mint 11 éve
Ohert kihagytam. De egyikükre sem számítok a tavalyi tevékenységet elnézve. Winstont kellene majd visszahozni. A drafton nem lesz letrade (szerintem) masszív BPA lesz.
Ahogy Andree is írja nagynevű FA nem lesz, helyette okos veterán igazolásokra számítok.Fucu
Ez is benne van...

Amúgy hogy látod? Milyen pozikra kellene húzni?

OLB
CB
SS
OT
TE
Na meg talán egy kurva gyors slot WR
több mint 11 éve
Ohert kihagytam. De egyikükre sem számítok a tavalyi tevékenységet elnézve. Winstont kellene majd visszahozni. A drafton nem lesz letrade (szerintem) masszív BPA lesz.
Ahogy Andree is írja nagynevű FA nem lesz, helyette okos veterán igazolásokra számítok.

több mint 11 éve
Tényleg, Ta'amuval mi lett? Felépül az TC-re?Danny
ACL szakadás, free agent lesz szóval nem fogják újraszerződtetni amíg fel nem épül.

És itt vannak az idei FA-k:

www.kffl.com/static/nfl/features/freeagents/fa.php?option=By+Team&y=2014

Elég jó kis TE és OT anyag lesz kint FA-n. Brendan Albertre le kellene csapni mert nekünk az OT draftok nem nagyon mennek.silent7939
Azért ez még változni fog a piac nyitásáig, sokan újra fognak szerződni szerintem.
Albertért nagy lesz a kereslet. Tegyük hozzá hogy az előző rezsim alatt nem mentek az OT draftok...
FA TE nem hinném, hogy jönni fog valami nagy nevű.

szerk: silent Alberten és Monroen kívül kik azok a jó kis OT anyag? 😊Fucu
Oher?

Bár a draft is jó lehet... sztem nagy Passrussher és QB rush lesz az elején, így van esély jobb OT-re is a 20. hely környékén. Ha nem akkor elnézve az előző draft szisztémánkat simán kinézem hogy Keimék megpróbálnak kifarolni az első körből. Az igazi needjeinkre hátrébb is lesz opció.
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Még azért a cap managementre is kíváncsi vagyok. 3-4 milla közötti hellyel indulunk. Ryan Williams és Brinkley tűnik egyértelmű cutnak. Kíváncsi vagyok milyen bűvészkedések lesznek. Fitz szerződése most éri el a brutális fokozatot. Kell majd bőven alakítgatni 1-2 fizetésen. PP hosszabbításába meg bele se merek gondolni.

A lényeg az, hogy túl sok nagy nevű FA-ra nem számítok. Idén is lesz pár kedvezményes veterán, de Albert-féle nagy halban nem reménykedek. .
több mint 11 éve
Tényleg, Ta'amuval mi lett? Felépül az TC-re?Danny
ACL szakadás, free agent lesz szóval nem fogják újraszerződtetni amíg fel nem épül.

Elég jó kis TE és OT anyag lesz kint FA-n. Brendan Albertre le kellene csapni mert nekünk az OT draftok nem nagyon mennek.silent7939
Azért ez még változni fog a piac nyitásáig, sokan újra fognak szerződni szerintem.
Albertért nagy lesz a kereslet. Tegyük hozzá hogy az előző rezsim alatt nem mentek az OT draftok...
FA TE nem hinném, hogy jönni fog valami nagy nevű.

szerk: silent Alberten és Monroen kívül kik azok a jó kis OT anyag? 😊

több mint 11 éve
Tényleg, Ta'amuval mi lett? Felépül az TC-re?
több mint 11 éve

Elég jó kis TE és OT anyag lesz kint FA-n. Brendan Albertre le kellene csapni mert nekünk az OT draftok nem nagyon mennek.
több mint 11 éve
Illetve egy az a néhány ha jól látom:

Anthony McCloud DT - Vikingsnél volt. Gondolom már a keretet töltjük az offseasonra.
több mint 11 éve
Érkezett a csapathoz néhány új arc
több mint 11 éve
Én Falesnak tudnék örülni. Ő a "titkos favoritom". De Mettenbergernek van a legjobb felépítése a 2.-3. kör környékén, bár én benne nem látok akkora potenciált, mint pl. McCarronban. De a combine és a Free Agency után okosabbak leszünk 😊Danny
Idén nem láttam LSU meccseket, tavaly elég sokat. Ott amin láttam Mettenberget, gyenge volt.andree
Idén sokkal jobb volt, jót tett neki Cam Cameron jelenléte, mint támadó koordinátor.