Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
a szezon elején még nem gondoltam volna, hogy az utolsó másodpercekig izgalmas szezonunk lesz 😊 legalább megpróbáltuk...
büszke vagyok a csapatomra!
jövőre sima PO! 😀
több mint 12 éve
ez ma egy ilyen harákolós beszólós röhögős este legyen... 😀Josszi1 óra múlva megnyitom az eredménykövetőt majd ott mehet a duma 😉
több mint 12 éve
mi a picsa ez a szófosás a sírásóktól? úgyis kikaptok, kár befeszülni.FucuLOLOLOL
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
nem vagyok agresszív csak nem használtam smileyt 😊mi a picsa ez a szófosás a sírásóktól? úgyis kikaptok, kár befeszülni.FucuFucu te milyen agresszív vagy mostanság 😀
Nem mintha baj lennesilent7939
több mint 12 éve
mi a picsa ez a szófosás a sírásóktól? úgyis kikaptok, kár befeszülni.FucuFucu te milyen agresszív vagy mostanság 😀
Nem mintha baj lenne
több mint 12 éve
mi a picsa ez a szófosás a sírásóktól? úgyis kikaptok, kár befeszülni.
több mint 12 éve
Hé Josszi szerintem ebben a sportban erre a mentalitásra nincs szükség menjél vissza nb1-et nézni. Nem értem, miért nem juthatunk úgy tovább hogy Panthers veszít Saints nyer övék a NFC South, mi meg nyerünk? 11-5 lesz nekünk is meg a Panthersnek is a mérlege mi meg vertük őketMekHé Mekmek, poén volt, nem kell ilyen pokoli helyre száműznöd 😀
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
Hé Josszi szerintem ebben a sportban erre a mentalitásra nincs szükség menjél vissza nb1-et nézni. Nem értem, miért nem juthatunk úgy tovább hogy Panthers veszít Saints nyer övék a NFC South, mi meg nyerünk? 11-5 lesz nekünk is meg a Panthersnek is a mérlege mi meg vertük őketMekJa mert ők meg verték a 49'ers-t bocs...
több mint 12 éve
Hé Josszi szerintem ebben a sportban erre a mentalitásra nincs szükség menjél vissza nb1-et nézni. Nem értem, miért nem juthatunk úgy tovább hogy Panthers veszít Saints nyer övék a NFC South, mi meg nyerünk? 11-5 lesz nekünk is meg a Panthersnek is a mérlege mi meg vertük őket
több mint 12 éve
xD bye bye PO 😀 de legalább marad témátok holnaputántól szeptemberig 😀Ezexerint igazak a pletykák amit a Friscoiakról suttognak....oké mondom egyszerűbben.. meg lesztek ba..va 😀Josszisimán nyerünk! 1.ha, Floydot sikerült eltüntetni, 2. Fitz járókerete berozsdál 3. ha a szokásos pár INT-megdobja Palmer 4.Ha nem lesz ismét sérülés az OL-banJossziÉn ebből csak azt látom, hogy: ha......, ha........, ha.......catattack
Viszlát ratyik 😀😀😀silent7939
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
Ezexerint igazak a pletykák amit a Friscoiakról suttognak....oké mondom egyszerűbben.. meg lesztek ba..va 😀Josszisimán nyerünk! 1.ha, Floydot sikerült eltüntetni, 2. Fitz járókerete berozsdál 3. ha a szokásos pár INT-megdobja Palmer 4.Ha nem lesz ismét sérülés az OL-banJossziÉn ebből csak azt látom, hogy: ha......, ha........, ha.......catattack
Viszlát ratyik 😀😀😀
több mint 12 éve
oké mondom egyszerűbben.. meg lesztek ba..va 😀simán nyerünk! 1.ha, Floydot sikerült eltüntetni, 2. Fitz járókerete berozsdál 3. ha a szokásos pár INT-megdobja Palmer 4.Ha nem lesz ismét sérülés az OL-banJossziÉn ebből csak azt látom, hogy: ha......, ha........, ha.......catattack
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
simán nyerünk! 1.ha, Floydot sikerült eltüntetni, 2. Fitz járókerete berozsdál 3. ha a szokásos pár INT-megdobja Palmer 4.Ha nem lesz ismét sérülés az OL-banJossziHa Palmer klasszikus üzemmódban tolja az már bőven elég,remélem rámegy Eli rekordjára,én szurkolok neki😀
több mint 12 éve
Hahahaha 😀simán nyerünk! 1.ha, Floydot sikerült eltüntetni, 2. Fitz járókerete berozsdál 3. ha a szokásos pár INT-megdobja Palmer 4.Ha nem lesz ismét sérülés az OL-banJossziÉn ebből csak azt látom, hogy: ha......, ha........, ha.......catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
simán nyerünk! 1.ha, Floydot sikerült eltüntetni, 2. Fitz járókerete berozsdál 3. ha a szokásos pár INT-megdobja Palmer 4.Ha nem lesz ismét sérülés az OL-banJossziÉn ebből csak azt látom, hogy: ha......, ha........, ha.......
több mint 12 éve
simán nyerünk! 1.ha, Floydot sikerült eltüntetni, 2. Fitz járókerete berozsdál 3. ha a szokásos pár INT-megdobja Palmer 4.Ha nem lesz ismét sérülés az OL-banemlékszem amikor 2-14 voltunk kit söpörtünk? xD PP most hogy visszatért Crabs nem alszik jól mostanság 😛peteyLehetne már egy kis szerencsénk, és nyerhetne a Tampa, már csak azért is, mert szinte az összes eredmény úgy alakult, hogy nekünk ne legyen jó 😊Leon78Jót röhögtem, amikor olvastam, hogy Arians bealudta az Atlanta-Niners meccsbe a nagy izgalomtól 😀de azért twitteren megy a sírás,hogy TB nyerjen,mert ők az egyetlen remény😀
elég optimusta az öreg, hogyaszongya az NFL-ben minden lehetséges, bármelyik csapat meg tudna verni bármelyik csapatot...
Larry is fel van paprikázva a Niners meccsre, hogyaszongya, ha csak két meccset tudnának nyerni egy szezonban, akkor azt szeretné, ha mindkettő a Niners elleni lenne 😊Cardinalis
másrészt kétszer játszunk minden évben az esély ott van...csrnyei
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/12/29/Tippjatek_utolso_fordulo/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
én szurkolok a Tampának, meg nektek is, ti is jussatok be a PO-ba, megérdemelné a Cards, inkább mint a NO :3Lehetne már egy kis szerencsénk, és nyerhetne a Tampa, már csak azért is, mert szinte az összes eredmény úgy alakult, hogy nekünk ne legyen jó 😊Leon78Jót röhögtem, amikor olvastam, hogy Arians bealudta az Atlanta-Niners meccsbe a nagy izgalomtól 😀de azért twitteren megy a sírás,hogy TB nyerjen,mert ők az egyetlen remény😀
elég optimusta az öreg, hogyaszongya az NFL-ben minden lehetséges, bármelyik csapat meg tudna verni bármelyik csapatot...
Larry is fel van paprikázva a Niners meccsre, hogyaszongya, ha csak két meccset tudnának nyerni egy szezonban, akkor azt szeretné, ha mindkettő a Niners elleni lenne 😊Cardinalis
több mint 12 éve
emlékszem amikor 2-14 voltunk kit söpörtünk?peteya választ már sejtettem,de megnéztem,mindkét meccs 31-28 OT,több mint gyönyörű😊
több mint 12 éve
emlékszem amikor 2-14 voltunk kit söpörtünk? xD PP most hogy visszatért Crabs nem alszik jól mostanság 😛Lehetne már egy kis szerencsénk, és nyerhetne a Tampa, már csak azért is, mert szinte az összes eredmény úgy alakult, hogy nekünk ne legyen jó 😊Leon78Jót röhögtem, amikor olvastam, hogy Arians bealudta az Atlanta-Niners meccsbe a nagy izgalomtól 😀de azért twitteren megy a sírás,hogy TB nyerjen,mert ők az egyetlen remény😀
több mint 12 éve
Lehetne már egy kis szerencsénk, és nyerhetne a Tampa, már csak azért is, mert szinte az összes eredmény úgy alakult, hogy nekünk ne legyen jó 😊Jót röhögtem, amikor olvastam, hogy Arians bealudta az Atlanta-Niners meccsbe a nagy izgalomtól 😀de azért twitteren megy a sírás,hogy TB nyerjen,mert ők az egyetlen remény😀
több mint 12 éve
Jót röhögtem, amikor olvastam, hogy Arians bealudta az Atlanta-Niners meccsbe a nagy izgalomtól 😀de azért twitteren megy a sírás,hogy TB nyerjen,mert ők az egyetlen remény😀
másrészt kétszer játszunk minden évben az esély ott van...
több mint 12 éve
Jót röhögtem, amikor olvastam, hogy Arians bealudta az Atlanta-Niners meccsbe a nagy izgalomtól 😀 elég optimusta az öreg, hogyaszongya az NFL-ben minden lehetséges, bármelyik csapat meg tudna verni bármelyik csapatot...
Larry is fel van paprikázva a Niners meccsre, hogyaszongya, ha csak két meccset tudnának nyerni egy szezonban, akkor azt szeretné, ha mindkettő a Niners elleni lenne 😊