NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
tippjáték a 11-es bűvöletében: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/11/17/Tippjatek_11/ 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
Silent! Ment PM!
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
blog.azcardinals.com/2013/11/13/do-you-want-larry-fitzgerald-in-your-next-family-photo/
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
szerintem ilyen még nem volt az ARI honlapján: az aktuális ellenfél játékosainak bemutatása 22 fotón...Posluszny nagyon úgy tűnik, hogy nem lép vasárnap pályára, Russell Allen lesz középen és John Lotulelei kezd LBben, utóbbit könnyen fel lehet majd ismerni a Polamalut felülmúló hosszúságú haja miatt. Ez remek hír Ellingtonnak (is).
Know your opponent Jacksonville Jaguars
www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Know-your-opponent-Jacksonville-Jaguars/1d361d43-dde8-453b-8915-c594baa25c25
Cardinalis
Az idén még itt játszó Kerry Taylor pedig úgy tűnik 4. számú WRként pályára fog kerülni, tehát lesz/lehet majd egy ismerős arc a védőiteknek a pályán.
több mint 11 éve
Ó nem pörgök én, csak az ilyen értelmetlen hülyeségeken mindig kiakadok egy percre 😊Ne pörögj rá a témára 😊Nem értem a Jagsnél ezt a hisztit. Most komolyan azon akadtak ki, hogy Palmer meg merte azt említeni, hogy esetleg nem lesz telt ház a stadionban, és ettől kicsit más hangulata lesz a meccsnek? Semmi dehonesztálót nem mondott sem az ellenfélről, sem annak szurkolóiról. Ez meg hogy a korábbi nézőszámokkal vágnak vissza, nagyon óvodás.Palmer adott nekünk némi extra motivációt vasárnapra.Maybe if Palmer stopped worrying about what the opposing team's crowd was going to be like he could stop throwing, on average, 1.67 interceptions a game.
www.bigcatcountry.com/2013/11/13/5100994/carson-palmer-jaguars-attendance-cardinals
Csak nehogy visszaüssön...iktriad
Jobban tenné, ha kussolna. Sokkal jobban!2PP2
Nem vagyok Palmer fan, de azért ez tényleg vihar a biliben. Inkább a csapatukkal foglalkozzanak, van ott probléma bőven...csongi
Inkább azzal foglalkozzunk nehogy meglepjenek úgy mint a Titánokat...
Remélem csak egy "One hit wonder" produkció volt tőlük 😀silent7939
Azért a D-ben lehet bízni, még ha Palmer megint rossz napot is fog ki, azért remélem nem sok pontot kapunk majd.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
szerintem ilyen még nem volt az ARI honlapján: az aktuális ellenfél játékosainak bemutatása 22 fotón...Know your opponent Jacksonville Jaguars
www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Know-your-opponent-Jacksonville-Jaguars/1d361d43-dde8-453b-8915-c594baa25c25
szívesen látnék most vasárnap is pár ilyen szendvicset MJD töltelékkel 😀
"Bend Tate" featuring @mathieu_era, @c_campbell_93 and @dockett90
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Igaz, bár pont 1 héttel a Jags meccse előtt, a Rams ellen 150 yardot futott.CJ-nak pocsék éve van 😊silent7939Lehet hogy esni fog a Jags-nél a hétvégi meccs alatt.Mondjuk Chris Johnsonnak elég pocsék napja volt vasárnap ellenünk. Alig futott valamit, és volt 2 fumbleja.iktriad
Remélem ülni fognak a futások. A Jags futás ellen uccsó helyen áll, átlag 150 yard körül kapnak meccsenként. Remélem ennek ellenére nem fogjuk túlerőltetni Palmer passzait, mert azért passz ellen nem olyan rosszak.silent7939
Mondjuk Ellingtontól tartok rendesen. Jó lenne, ha Mendenhallt használnátok elsősorban. Őt talán még meg tudjuk fogni.
több mint 11 éve
CJ-nak pocsék éve van 😊Lehet hogy esni fog a Jags-nél a hétvégi meccs alatt.Mondjuk Chris Johnsonnak elég pocsék napja volt vasárnap ellenünk. Alig futott valamit, és volt 2 fumbleja.iktriad
Remélem ülni fognak a futások. A Jags futás ellen uccsó helyen áll, átlag 150 yard körül kapnak meccsenként. Remélem ennek ellenére nem fogjuk túlerőltetni Palmer passzait, mert azért passz ellen nem olyan rosszak.silent7939
több mint 11 éve
Lehet hogy esni fog a Jags-nél a hétvégi meccs alatt.Mondjuk Chris Johnsonnak elég pocsék napja volt vasárnap ellenünk. Alig futott valamit, és volt 2 fumbleja.
több mint 11 éve
Lehet hogy esni fog a Jags-nél a hétvégi meccs alatt. Remélem ülni fognak a futások. A Jags futás ellen uccsó helyen áll, átlag 150 yard körül kapnak meccsenként. Remélem ennek ellenére nem fogjuk túlerőltetni Palmer passzait, mert azért passz ellen nem olyan rosszak.
több mint 11 éve
Ne pörögj rá a témára 😊Nem értem a Jagsnél ezt a hisztit. Most komolyan azon akadtak ki, hogy Palmer meg merte azt említeni, hogy esetleg nem lesz telt ház a stadionban, és ettől kicsit más hangulata lesz a meccsnek? Semmi dehonesztálót nem mondott sem az ellenfélről, sem annak szurkolóiról. Ez meg hogy a korábbi nézőszámokkal vágnak vissza, nagyon óvodás.Palmer adott nekünk némi extra motivációt vasárnapra.Maybe if Palmer stopped worrying about what the opposing team's crowd was going to be like he could stop throwing, on average, 1.67 interceptions a game.
www.bigcatcountry.com/2013/11/13/5100994/carson-palmer-jaguars-attendance-cardinals
Nem vagyok Palmer fan, de azért ez tényleg vihar a biliben. Inkább a csapatukkal foglalkozzanak, van ott probléma bőven...csongi
Inkább azzal foglalkozzunk nehogy meglepjenek úgy mint a Titánokat...
Remélem csak egy "One hit wonder" produkció volt tőlük 😀
több mint 11 éve
Nem értem a Jagsnél ezt a hisztit. Most komolyan azon akadtak ki, hogy Palmer meg merte azt említeni, hogy esetleg nem lesz telt ház a stadionban, és ettől kicsit más hangulata lesz a meccsnek? Semmi dehonesztálót nem mondott sem az ellenfélről, sem annak szurkolóiról. Ez meg hogy a korábbi nézőszámokkal vágnak vissza, nagyon óvodás.Palmer adott nekünk némi extra motivációt vasárnapra.Maybe if Palmer stopped worrying about what the opposing team's crowd was going to be like he could stop throwing, on average, 1.67 interceptions a game.
Nem vagyok Palmer fan, de azért ez tényleg vihar a biliben. Inkább a csapatukkal foglalkozzanak, van ott probléma bőven...
több mint 11 éve
Palmer adott nekünk némi extra motivációt vasárnapra. www.bigcatcountry.com/2013/11/13/5100994/carson-palmer-jaguars-attendance-cardinals
Csak nehogy visszaüssön...
több mint 11 éve
persze, két éve az afc northból jutott be a bengals, ravens, steelers hármasIgaz, nem sokat számít adok az ilyen listákra, de azért nekem jó érzés ilyen elől látni a Cardinalst főleg a szezon előtt amikor 5 győzelem jött szóba egész idényre...tényleg nem rossz érzés 😉 csak az a bibi, hogy két csoport riválisunk is előttünk van...
www.nfl.com/news/story/0ap2000000280736/article/power-rankings-week-11-panthers-surge-colts-niners-drop?campaign=Twitter_writers_harrisonemberke22
tényleg, vajon olyan volt már, hogy 3 csapat is POba jutott egy csoportból?Cardinalis
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Igaz, nem sokat számít adok az ilyen listákra, de azért nekem jó érzés ilyen elől látni a Cardinalst főleg a szezon előtt amikor 5 győzelem jött szóba egész idényre...tényleg nem rossz érzés 😉 csak az a bibi, hogy két csoport riválisunk is előttünk van...
www.nfl.com/news/story/0ap2000000280736/article/power-rankings-week-11-panthers-surge-colts-niners-drop?campaign=Twitter_writers_harrisonemberke22
tényleg, vajon olyan volt már, hogy 3 csapat is POba jutott egy csoportból?
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
emberke22
574
Igaz, nem sokat számít adok az ilyen listákra, de azért nekem jó érzés ilyen elől látni a cardinalst főleg a szezon előtt amikor 5 győzelem jött szóba egész idényre...több mint 11 éve
Na szóval...Nagyjából akkor egyetértünk 😊 Ennek örülök.Nem is igazán tudnánk vele mit kezdeni, sőt azt mondom a WC-körben kihullanánk.Azért ha ebből a csoportból és a kiélezett NFC-ből WC körbe jutnánk, az olyan fegyvertény lenne, amire nyugodtan lehetne építeni. Nem kell mindenben a rosszat látni. Tudom a Detroit ellen nem lenne semmi esélyünk. Wait! What?
Elég csak megnézni hogy milyen csapatok szoktak eljutni odáig. Igen tudom ott új szezon kezdődik, de egyelőre nem az látszik hogy elő tudnánk húzni a nyuszit a kalapból.
Arians most elővette a futást meg a TE-ket, de ez is csak arra elég hogy a D nagyon komoly segítségével el tudjunk verni egy "döglődő" Texans szintű csapatot.
Eddig nem akartam leírni amit észrevettem, de már feltűnt korábbi meccseken is.
Még pedig azt hogy miért van az hogy a mi WR-eink nem tudnak elszakadni a védőktől???
Tegnap néha sikerült és volt is eredménye, de az elmúlt meccseken ennek az ellentétét láttam.
Még egyszer mondom még mielőtt nekem támad mindenki, ezt már figyelem egy ideje. Nem egyszeri eset. Kulcs szituációkban meg főleg megfigyelhető. Én látom csak így vagy másnak is feltűnt?silent7939
A "döglődő" Texans így se kutyaütő csapat(pláne, hogy találtak egy normális irányítót), és Mendenhal(Lassan keresni kéne neki egy lyukat a sivatagban, hátha úgy Taylor is kapna pár labdát) fumble nélkül ez egy nagyon sima meccs lett volna. A D komoly segítsége meg nem tudom, hogy jön ide. Egy elit védelemmel rendelkező csapatnál, milyen győzelem jön a D hathatós segítsége nélkül?
A fő WR-ek tényleg nem tudnak elszakadni sajnos. Ebben teljesen egyetértek. Persze figyelnek is rájuk rendesen. Szerencsére ezt Arians is látja, jöttek is most a TE és Roberts passzok. Külön öröm, hogy a podcastben lefikázott játékosok bizonyítottak. Ha ez kell szidunk mi mindenkit. 😀
A lényeg: Év elején ezt a Texans meccset sima L-nek húzta volna mindenki. A sérülések nekünk se kegyelmeztek, de jó látni, hogy mi tartottuk jobban magunkat. 9 meccs után versenyben vagyunk a PO-ért, és remek esélyünk van arra, hogy ez végig így legyen. Többet kívánni se lehetett volna Arianséktól.andree
Az O teljesítményét egyszerű matekkal hamarosan levezetem. 😊silent7939
A matek 😊
Az O szerzett 2 TD-t és 2 FG-t.... az ugye 20 ponty. Blokkoltunk egy FG-t ami -3 pont az O-nktól ez így nettó 17-pont. Az ellenfél - mind1 ki az - offense, jelen esetben a Texansé szerzett 24 támadópontot. A D nem hozott semmit, így náluk reális a 24 O ponty.
Tudom ez így kicsit egyszerű de ha jobban megnézed ez az amire mondtam hogy a D hathatós segítségével nyertünk. Ha nincs ilyen D teljesítmény, csak teszem azt átlagos és nem szereznek 10 pontot, akkor ez a meccs bukó.
Nálam ha pl. a D blokkol egy FG-t, akkor azt úgy számolom hogy a megszerzett pontokból levonok hármat, ha a D hoz TD-t mint hétvégén akkor az -7 pont, safety ugyan ez. Így megkapom az O nettó pontjainak számát.
És most lehet röhögni a hülye elméletemen 😀
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
"Great to be back together with the Cardinals '04 draft class. I love my boys, 10 years strong & we are still doing it."
LF
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Nagyjából akkor egyetértünk 😊 Ennek örülök.Nem is igazán tudnánk vele mit kezdeni, sőt azt mondom a WC-körben kihullanánk.Azért ha ebből a csoportból és a kiélezett NFC-ből WC körbe jutnánk, az olyan fegyvertény lenne, amire nyugodtan lehetne építeni. Nem kell mindenben a rosszat látni. Tudom a Detroit ellen nem lenne semmi esélyünk. Wait! What?
Elég csak megnézni hogy milyen csapatok szoktak eljutni odáig. Igen tudom ott új szezon kezdődik, de egyelőre nem az látszik hogy elő tudnánk húzni a nyuszit a kalapból.
Arians most elővette a futást meg a TE-ket, de ez is csak arra elég hogy a D nagyon komoly segítségével el tudjunk verni egy "döglődő" Texans szintű csapatot.
Még pedig azt hogy miért van az hogy a mi WR-eink nem tudnak elszakadni a védőktől???
Tegnap néha sikerült és volt is eredménye, de az elmúlt meccseken ennek az ellentétét láttam.
Még egyszer mondom még mielőtt nekem támad mindenki, ezt már figyelem egy ideje. Nem egyszeri eset. Kulcs szituációkban meg főleg megfigyelhető. Én látom csak így vagy másnak is feltűnt?silent7939
A "döglődő" Texans így se kutyaütő csapat(pláne, hogy találtak egy normális irányítót), és Mendenhal(Lassan keresni kéne neki egy lyukat a sivatagban, hátha úgy Taylor is kapna pár labdát) fumble nélkül ez egy nagyon sima meccs lett volna. A D komoly segítsége meg nem tudom, hogy jön ide. Egy elit védelemmel rendelkező csapatnál, milyen győzelem jön a D hathatós segítsége nélkül?
A fő WR-ek tényleg nem tudnak elszakadni sajnos. Ebben teljesen egyetértek. Persze figyelnek is rájuk rendesen. Szerencsére ezt Arians is látja, jöttek is most a TE és Roberts passzok. Külön öröm, hogy a podcastben lefikázott játékosok bizonyítottak. Ha ez kell szidunk mi mindenkit. 😀
A lényeg: Év elején ezt a Texans meccset sima L-nek húzta volna mindenki. A sérülések nekünk se kegyelmeztek, de jó látni, hogy mi tartottuk jobban magunkat. 9 meccs után versenyben vagyunk a PO-ért, és remek esélyünk van arra, hogy ez végig így legyen. Többet kívánni se lehetett volna Arianséktól.andree
Az O teljesítményét egyszerű matekkal hamarosan levezetem. 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Nem is igazán tudnánk vele mit kezdeni, sőt azt mondom a WC-körben kihullanánk.Azért ha ebből a csoportból és a kiélezett NFC-ből WC körbe jutnánk, az olyan fegyvertény lenne, amire nyugodtan lehetne építeni. Nem kell mindenben a rosszat látni. Tudom a Detroit ellen nem lenne semmi esélyünk. Wait! What?
A lényeg: Év elején ezt a Texans meccset sima L-nek húzta volna mindenki. A sérülések nekünk se kegyelmeztek, de jó látni, hogy mi tartottuk jobban magunkat. 9 meccs után versenyben vagyunk a PO-ért, és remek esélyünk van arra, hogy ez végig így legyen. Többet kívánni se lehetett volna Arianséktól.
több mint 11 éve
Még egyszer mondom még mielőtt nekem támad mindenki..silent7939ez nem az a topik 😊
grat, még a végén összeálltok jó csapattá 😀 már előre rettegek a visszavágótól.
több mint 11 éve
Nem is igazán tudnánk vele mit kezdeni, sőt azt mondom a WC-körben kihullanánk.semmi baj, akkor számok nélkül: valószínűbb, hogy nem fog összejönni a PO 😀Cardinalisvégre volt rendesebb TE játék, sőt, TE-TD! 😊Matek 1-es 😀Danny
és ami a PO-t illeti, újra rátaláltam az idevágó kedvenc oldalamra 😀
77%-os eséllyel nem fog összejönni...
de azért 10-13% esélyünk van még WC helyre, de ez nem csak rajtunk múlik:
www.playoffstatus.com/nfl/nfcstandings.htmlCardinalis
Még egyszer mondom még mielőtt nekem támad mindenki, ezt már figyelem egy ideje. Nem egyszeri eset. Kulcs szituációkban meg főleg megfigyelhető. Én látom csak így vagy másnak is feltűnt?
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
semmi baj, akkor számok nélkül: valószínűbb, hogy nem fog összejönni a PO 😀végre volt rendesebb TE játék, sőt, TE-TD! 😊Matek 1-es 😀Danny
www.playoffstatus.com/nfl/nfcstandings.htmlCardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Danny
1 726
végre volt rendesebb TE játék, sőt, TE-TD! 😊Matek 1-es 😀