NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
andree
1 737
Egy csomószor totál homályok mentek felé, és inkább tűnt úgy, hogy rossz route-okat fut. Mindennemű összhang hiányzik közte és Palmer között, pedig pont neki kéne egy stabil célpontnak lennie. Sajanos nem is az a típus, aki a védő testén is megcsinálja az elkapást. Mivel blokkolni nem nagyon tud, így elég bust szagú ő is.Sokat nem láttunk Jeffersonból, de az előszezonban kifejezetten gyenge volt. Ha ebbe a TE sorba se tudta beverekedni magát, akkor tényleg kár erőltetni. Magát a srácot sajnálom, mert nagyon jó arc volt. Szurkoltam neki.Nekem úgy tűnik, hogy nem is nagyon erőltetjük a TE hívásokat. Amikor volt ilyen play, akkor Housler szerintem korrekt volt, bár mintha lett volna pár dropja... Vagy lehet, hogy pont ezért nem játszunk TE-re?csongi
Reméljük Ballard beválik. Minden TE segítség elfér, mert Palmernek jól jönne egy fix célpont középen, és Housler inkább tűnik rossznak mint jónak sajnos. Ezt majd idővel orvosolni kell.andree
több mint 11 éve
Sokat nem láttunk Jeffersonból, de az előszezonban kifejezetten gyenge volt. Ha ebbe a TE sorba se tudta beverekedni magát, akkor tényleg kár erőltetni. Magát a srácot sajnálom, mert nagyon jó arc volt. Szurkoltam neki.Nekem úgy tűnik, hogy nem is nagyon erőltetjük a TE hívásokat. Amikor volt ilyen play, akkor Housler szerintem korrekt volt, bár mintha lett volna pár dropja... Vagy lehet, hogy pont ezért nem játszunk TE-re?
Reméljük Ballard beválik. Minden TE segítség elfér, mert Palmernek jól jönne egy fix célpont középen, és Housler inkább tűnik rossznak mint jónak sajnos. Ezt majd idővel orvosolni kell.andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Sokat nem láttunk Jeffersonból, de az előszezonban kifejezetten gyenge volt. Ha ebbe a TE sorba se tudta beverekedni magát, akkor tényleg kár erőltetni. Magát a srácot sajnálom, mert nagyon jó arc volt. Szurkoltam neki. Reméljük Ballard beválik. Minden TE segítség elfér, mert Palmernek jól jönne egy fix célpont középen, és Housler inkább tűnik rossznak mint jónak sajnos. Ezt majd idővel orvosolni kell.
több mint 11 éve
Mondjuk az sem segítette Jefferson helyzetét, hogy pénteken letartóztatták ittas vezetésért.
több mint 11 éve
Tight end változás!D.C. Jefferson elküldve helyette érkezett Jake Ballard
Úgy látszik Ariansék megelégelték, hogy nem fejlődött a hetedik körös újonc.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Matyi lett a hónap védekező újonca, gratula neki, megérdemli 😊 (mondjuk Kiko Alonso is elég jó volt)Dexxter Tailor
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Bills - Chiefs, utána redzone szerintem itt isKi mit néz ma?kötelességem nekem a Titans-Rams és a Seahawks-Bucs meccs megtekintése. Mellette redzone.Fucu
Én a 7-es sávban a Jets - Saints-et este meg a Raiders- -Phillyt.silent7939
több mint 11 éve
Ki mit néz ma?kötelességem nekem a Titans-Rams és a Seahawks-Bucs meccs megtekintése. Mellette redzone.
Én a 7-es sávban a Jets - Saints-et este meg a Raiders- -Phillyt.silent7939
több mint 11 éve
Ki mit néz ma?Én a 7-es sávban a Jets - Saints-et este meg a Raiders- -Phillyt.
több mint 11 éve
kicsit off:nálam is szar Operában... olvass espn.com-ot, sokkal jobb 😊
Nem tudja valaki, hogy az nfl.com miért nem működik rendesen Chrome alatt? Már egy jó ideje szar, bárhova klikkelek semmit sem reagál...csongi
több mint 11 éve
kicsit off:Nem tudja valaki, hogy az nfl.com miért nem működik rendesen Chrome alatt? Már egy jó ideje szar, bárhova klikkelek semmit sem reagál...
több mint 11 éve
inkább örüljetek, hogy nem kapunk ki 😛 meg lehet nézni 10 másik meccset, nehogy már unatkozzatokunalmas lesz ez a vasárnap a pintyek nélkül :-/2PP2jah. elég tré 😕ArizonaFan
több mint 11 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/11/03/Tippjatek_9_kor/ 20 pontot lehet szerezni, just sayin' 😉
több mint 11 éve
Matyi lett a hónap védekező újonca, gratula neki, megérdemli 😊 (mondjuk Kiko Alonso is elég jó volt)
több mint 11 éve
Watford és Cooper 😀😀több mint 11 éve
Danny
1 726
Bowl.hu Tippjáték +1pont 😉Szép. Én Ryant húztam. 😀
Melyik irányító lesz pontosabb az alábbiak közül?
Geno Smith, NYJ
Andy Dalton, CIN
Matt Ryan, ATL
Carson Palmer, ARI ✔ 1 pontCardinalis
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
...hol a vége...!? 😉Cardinalisitt még némileg analizálva is van a TD futása:
www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000273530/Week-8-LT-s-top-5-running-backs
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
www.nfl.com/voting/rookies/2013/REG/8és itt is, hol a vége...!? 😉
Itt még lehet rá szavazni, hol ért már véget?undisputedly
FEDEX AIR & GROUND PLAYERS OF THE WEEK:
www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2013/REG/8
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Bowl.hu Tippjáték +1pont 😉Melyik irányító lesz pontosabb az alábbiak közül?
Geno Smith, NYJ
Andy Dalton, CIN
Matt Ryan, ATL
Carson Palmer, ARI ✔ 1 pont
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
ebben az összefoglalóban láttam végre, hogy Jaron Brown-ról (#13) pattant le TD örömében Ellington 😊 azt már többször is láttuk ugye, hogy utána Fitz kaparta fel a földről 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
kapott tőlem is egy tucatot 😍peteyNem mondod? Kösz... majd egyszer visszaadjuk. 😀
több mint 11 éve
jóvanna, elfelejtettem angolul egy pillanatra 😀 én is toltam rá vagy 10-et 😊Akkor Dexxter kapja be 😛 😊Fucuwww.nfl.com/voting/rookies/2013/REG/8nem Ellington lett a hét újonca 😕Dexxter Tailorakkor meg kicsoda?
árulás.Fucu
Itt még lehet rá szavazni, hol ért már véget?undisputedly