NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 789
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Köszönöm a csapatnak ezt szép karácsonyi ajándékot! 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Büszke vagyok a csapatra! Még kurvára fáj az Eagles elleni fiaskó, de ma nagyon kemények voltunk...
több mint 12 éve
Igen, 2011 karácsonyán kaptak ki legutóbb a 49-esektől.a Seahawksnak meg 14-0 volt az előző két évbenDexxter TailorIdén 7-0 otthon a Saints mérlege.gabokockaEgyszerű a képlet, nyernetek kell és bízni benne, hogy a Saints kikap a Bucstól, vagy holnap a Falcons veri a 49erst. Mondjuk egyik sem túl sanszos.gabokockaBucs-tól bármi kitelik és a Saints formája sem az igazi. Én abban bízok (egy kicsit). De ha nem jönne össze, akkor sincs vége a világnak, mert jövőre végigverjük az egész ligát 😊Danny
több mint 12 éve
a Seahawksnak meg 14-0 volt az előző két évbenIdén 7-0 otthon a Saints mérlege.gabokockaEgyszerű a képlet, nyernetek kell és bízni benne, hogy a Saints kikap a Bucstól, vagy holnap a Falcons veri a 49erst. Mondjuk egyik sem túl sanszos.gabokockaBucs-tól bármi kitelik és a Saints formája sem az igazi. Én abban bízok (egy kicsit). De ha nem jönne össze, akkor sincs vége a világnak, mert jövőre végigverjük az egész ligát 😊Danny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Idén 7-0 otthon a Saints mérlege.Egyszerű a képlet, nyernetek kell és bízni benne, hogy a Saints kikap a Bucstól, vagy holnap a Falcons veri a 49erst. Mondjuk egyik sem túl sanszos.gabokockaBucs-tól bármi kitelik és a Saints formája sem az igazi. Én abban bízok (egy kicsit). De ha nem jönne össze, akkor sincs vége a világnak, mert jövőre végigverjük az egész ligát 😊Danny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Egyszerű a képlet, nyernetek kell és bízni benne, hogy a Saints kikap a Bucstól, vagy holnap a Falcons veri a 49erst. Mondjuk egyik sem túl sanszos.gabokockaBucs-tól bármi kitelik és a Saints formája sem az igazi. Én abban bízok (egy kicsit). De ha nem jönne össze, akkor sincs vége a világnak, mert jövőre végigverjük az egész ligát 😊
több mint 12 éve
Egyszerű a képlet, nyernetek kell és bízni benne, hogy a Saints kikap a Bucstól, vagy holnap a Falcons veri a 49erst. Mondjuk egyik sem túl sanszos.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Gratu srácok!Mondhatni visszavágtatok a tavalyiért. ha ez esetleg még KábelTamás állásába kerüln még áldozóoltárt is kaptok!
több mint 12 éve
Itthon verhető a niners, főleg hogy nem valami jók...catattacklolwut?
több mint 12 éve
picsába 😕 köcsög saints miért nem nyert ma? 😕kent somers azt írta, hogy "elég" jövőhéten kikapni a panthersnek a Cardinals PO-hozDexxter Tailoraztán javította magát 😊Fucu

Don't blink!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Bazmeg Löfli! Szarokat ne hozzál már le... 😀kent somers azt írta, hogy "elég" jövőhéten kikapni a panthersnek a Cardinals PO-hozDexxter Tailoraztán javította magát 😊Fucu
több mint 12 éve
kent somers azt írta, hogy "elég" jövőhéten kikapni a panthersnek a Cardinals PO-hozDexxter Tailoraztán javította magát 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Itthon verhető a niners, főleg hogy nem valami jók...
több mint 12 éve
kent somers azt írta, hogy "elég" jövőhéten kikapni a panthersnek a Cardinals PO-hoz

Don't blink!
több mint 12 éve
nem mondtam hogy nincs esély, de mindkét eset eléggé horzsolós nektek.One scenario:igen. ha nyerünk holnap akkor a Cardsnak ennyi a szezonpeteyigen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
akkor 11-5tel is lemaradnátok?braxa88
IF Atlanta beats SF (MNF) Atlanta beats Carolina, Az beats SF, TB over NO.
AZ #5 seed & SF # 6 seed.
Another scenario:
IF SF beats Atlanta (MNF) Carolina beat ATL, AZ beats SF & TB beats NO… Saints OUT, Cardinals #6 seed.
taknyon csúszós mind a kettő.Fucu
viszont az uccsó héten lehet tétje még így is a divízióelsőségnek. karaj. mi lesz itt jövőre a Rams pickjeivel o_o
több mint 12 éve
Mondjuk a Saints kezd kipukkadni, szóval talán még van remény 😊
több mint 12 éve
Nem akartok kikapni? Csak, hogy izgalmas legyen az utolsó meccs...😊igen. ha nyerünk holnap akkor a Cardsnak ennyi a szezonpeteyigen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
több mint 12 éve
One scenario:igen. ha nyerünk holnap akkor a Cardsnak ennyi a szezonpeteyigen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
IF Atlanta beats SF (MNF) Atlanta beats Carolina, Az beats SF, TB over NO.
AZ #5 seed & SF # 6 seed.
Another scenario:
IF SF beats Atlanta (MNF) Carolina beat ATL, AZ beats SF & TB beats NO… Saints OUT, Cardinals #6 seed.
taknyon csúszós mind a kettő.
több mint 12 éve
igen. ha nyerünk holnap akkor a Cardsnak ennyi a szezonigen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
több mint 12 éve
igen.igen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
több mint 12 éve
Saintset is el lehetne kapni, ha kiszopnának a Bucstólnem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
több mint 12 éve
igen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
akkor 11-5tel is lemaradnátok?
több mint 12 éve
nem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.Mi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88