BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Nagy meccs volt, a D óriásit játszott, viszont nagyon szomorú hogy nyert ma (tegnap) a Panthers, mert az Atlantában nemnagyon bízok...
Viszont én nagyon optimista vagyok a rossz játék ellenére is, szép jövő előtt állunk 😊
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Mi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Danny
elég a frisco verés
hajrá!
több mint 12 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Mi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 835 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hatalmas gratula a Whez!
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 929 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
sima idegenbeli győzelem, csak a szokásos 😛 beszarás meccs volt amúgy, még mindig nem hiszem el 😊 max respect a védelemnek, hogy Palmer hibáit is ki tudták védekezni... 10 W season, ilyen is rég volt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
ÓÓÓriási meccs volt!
elsem hiszem, hogy nyertünk 😀
Arians nagyot húzott, mindenki FG-re számított, aztán dírr, jött a Floyd-féle forró krumplis elkapás! 😀
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Lesz hó a linken?

Közben megnéztem.... esőre van esély
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 929 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
8 pálinka után nehéz tippjátékot írni, remélem minden kérdésre lehet jól válaszolni 😀😀
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/12/22/Tippjatek_15_fordulo/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 059
no offense, csak vicces volt, hogy csoporton belül ennyire szeretjük egymást
😊
de tényleg, most valahogy mindenki a hawks-t utálja, de nem bánom
😊funkyparduc
no no.. nem utálat, inkább csak nemszeressem dolog..
sőt van köztük olyan játékos akit pont a tudása és a szerénysége miatt csípek is:
RW , az is szimpatikus hogy a "semmiből" építenek építettek ütős gárdát ezer ügyes kis tranzakciókkal jah meg van egy vicces edője is aki vicces hogy semmi érzelmet nem mutat kifelé meccs közben csak rágózik ezerrel.. (igaz én Jimboban pont ezt csípem hogy együtt él a játékkal)
aztán ezt negligálja a sok "kedves" szihóksz fan meg pár arc a játékosok közül aki unszimpi nekem.
de igy van jól számomra! 😀

na egymás f..nak szopása véget is ért. Uff.. 😕)

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Az egyetlen játékos aki egyáltalán nem edzett pénteken Rashad Johnson, aki nem is fog játszani vasárnap = Tony Jefferson time.
Larry edzett, de ma még egy orvossal lesz találkája tesztelik, hivatalosan kérdéses a játéka.
Látok esélyt a győzelemre.Fucu
Most jön el Tony Jefferson ideje😊 Remélem nem hagy cserben, és hozza azt a jó teljesítményt, amit az év elején mint titkos favorittól vártam 😊
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Az egyetlen játékos aki egyáltalán nem edzett pénteken Rashad Johnson, aki nem is fog játszani vasárnap = Tony Jefferson time.
Larry edzett, de ma még egy orvossal lesz találkája tesztelik, hivatalosan kérdéses a játéka.
Látok esélyt a győzelemre.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
de tényleg, most valahogy mindenki a hawks-t utálja, de nem bánom😊funkyparduc
neeem utáljuk, csak nem szeressük, pláne így az egymás elleni meccs előtt 😉
egyébként szimpatikus csapat, csak kevés benne a piros 😉
több mint 12 éve
deszépen összejött itten az NFC West szurkolóbrigád, márcsak egy Rams-os kolléga hibádzik 😉
egyébként valamelyik NFC West csapatnak csakkellmán szurkolni a PO-ban, ha esetleg mégsem jut be a Cards... nomeg hamár tavaly is a Niners-nek szurkoltam az SB-n az egyik barátomtól kapott 49ers-es pulcsimban... erre két tanúm is van: Fucu+Cat 😉
több mint 12 éve
urak, mi annak az orosz oldalnak a címe ahol voltak fent meccsek? nem tudom már ki linkelte...petey
 sport-video.org.ua/americanfootball.html
torrent file letöltés: СкачатьCardinalis
ezer hála (Y) na jó, Go Cards!petey
Érdek ember😊diverdoc
jaja, de utána estig a sarokban kuporogtam katatón állapotban miután ezt kimondtam 😀😀😀petey
najó nesztek egy Go Niners! cserébe, úgyis a 2. számú kedvenc csapatom 😉Cardinalis
wow!!!!!!!!! (Y) xDJosszi
erre csak ennyit:
 www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8

😊funkyparduc
köszönjük hogy ezt a szép asszociációt megosztottad velünk.. 😊

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
urak, mi annak az orosz oldalnak a címe ahol voltak fent meccsek? nem tudom már ki linkelte...petey
Érdek ember😊diverdoc
jaja, de utána estig a sarokban kuporogtam katatón állapotban miután ezt kimondtam 😀😀😀petey
najó nesztek egy Go Niners! cserébe, úgyis a 2. számú kedvenc csapatom 😉Cardinalis
wow!!!!!!!!! (Y) xD

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Érdek ember😊diverdoc
Szép... mondhatom
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Érdek ember😊diverdoc
Nálad már elindult az evolució

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Érdek ember😊diverdoc
najó nesztek egy Go Niners! cserébe, úgyis a 2. számú kedvenc csapatom 😉
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 724 — Csodabogár
Érdek ember😊diverdoc
jaja, de utána estig a sarokban kuporogtam katatón állapotban miután ezt kimondtam 😀😀😀

több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Érdek ember😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 228 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Nem is tudtam, hogy ilyen van, de hát mindig tanul az ember.
Köszi!

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
jobb felső sarok: angol verzió 😉
több mint 12 éve
ezer hála (Y) na jó, Go Cards!

több mint 12 éve
torrent file letöltés: Скачать
több mint 12 éve
urak, mi annak az orosz oldalnak a címe ahol voltak fent meccsek? nem tudom már ki linkelte...