NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 808
50
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Matyinak nem csak az ACL, de az LCL is elszakadt. reménykedjünk, hogy az edzőtáborra felépül.FucuBasszus Cooper el se kezdhette a szezont egy hasonló miatt, most ez...
Iszonyat gyakori ez a sérülés, úgy általában a térdsérülések. Be kéne valami plusz védőcuccot vezetni, bár ilyen térdfixben elég hülyén néznének ki, meg valószínűleg a mozgást is durván akadályozná.
több mint 12 éve
Matyinak nem csak az ACL, de az LCL is elszakadt. reménykedjünk, hogy az edzőtáborra felépül.
több mint 12 éve
A 49ers-t csak akkor tudjuk megelőzni, ha verjük őket is és a hawks-t is, persze a titans-t is illetve ők kikapnak a Tampa-Falcons páros valamelyikétől, mert azonos W-L mutató esetén a niners jobb, mivel a div-en belül mindenképp jobb az arányuk. (nekünk legjobb esetben is 3-3 lesz, ők meg már most 4-1-el állnak.) Tehát annak van inkább realitása, hogy a Pantherst előzzük. Őket akkor, ha azonos W-L szinten leszünk velük, mert ellenük győztünk idén.A remény hal meg utoljára... 😊Na basszus nyert a frisco.... ezzel el is ment a PO sztemsilent7939Ez egyáltalán nem biztos. A legjobb in the hunt helyen vagyunk a 8-5-el. A wildcard helyen vagy a niners-t vagy a panthers-t kellene megelőzni. Jelenleg 9-4 mindkettő, de a 3 hátralévő alapszakaszmeccs szerintem nekünk a legnehezebb. Titans (i), Seahawks (i), 49ers (h). Ugyanez a ninersnél Tampa (i), Falcons (h), Mi (i). A Panthers sorsolása: Jets (h) Saints (h) Falcons (i)
Nyerni kell mindhárom meccset 😉CapryG
Amúgy ha már cseréket játszatnak ellenünk a hawksosok akkor őket is el lehet kapni... A panthersnél bízhatunk h ez a csúnya vereség kitart a jövő hétre a kiismerhetetlen jets ellen, utána saints, majd atlanta idegenben se egy sétagalopp. Ha meg vernénk a ninerst... Szóval ja igazad van mkit meg kell verni 😀emberke22
No, ennyit a PO esélyeinkről, de még számtalan lehetőség lehet. Pozitív gondolkodás 😕) , nyerni kell minden meccset, és akkor a csapat megtett mindent a cél érdekében xD
több mint 12 éve
A remény hal meg utoljára... 😊Na basszus nyert a frisco.... ezzel el is ment a PO sztemsilent7939Ez egyáltalán nem biztos. A legjobb in the hunt helyen vagyunk a 8-5-el. A wildcard helyen vagy a niners-t vagy a panthers-t kellene megelőzni. Jelenleg 9-4 mindkettő, de a 3 hátralévő alapszakaszmeccs szerintem nekünk a legnehezebb. Titans (i), Seahawks (i), 49ers (h). Ugyanez a ninersnél Tampa (i), Falcons (h), Mi (i). A Panthers sorsolása: Jets (h) Saints (h) Falcons (i)
Nyerni kell mindhárom meccset 😉CapryG
Amúgy ha már cseréket játszatnak ellenünk a hawksosok akkor őket is el lehet kapni... A panthersnél bízhatunk h ez a csúnya vereség kitart a jövő hétre a kiismerhetetlen jets ellen, utána saints, majd atlanta idegenben se egy sétagalopp. Ha meg vernénk a ninerst... Szóval ja igazad van mkit meg kell verni 😀
több mint 12 éve
Nem fogunk playoffba jutni idén, de nem baj, nagyszerű a szezon. Ha a Ramst, meg az Eaglest vertük volna korábban.. Elképesztően várom már a jövő szezont. Nagyon erősek lehetünk(leszünk)!2PP2Én is így gondolom....
Nem emléxem már mit tippeltem a szezonra, de összességében én elégedett vagyok az idei teljesítménnyel.... még akkor is ha ez nem látszik soxor 😊
Egyben kell tartanunk a csapatot és jövőre irány a csúcs...
Ha egy mondatban kellene összefoglalnom mit érzek akkor talán azt mondanám hogy:
ÚJRA JÓ ÉRZÉS CARDS FANNAK LENNI!!! 😊
több mint 12 éve
csak nektek, csak most 😀namit mondtam! 😉
Cardinalis
a 8-8 már tuti, de azért még jó lenne lenyomni a Titánokat, csakhogy meglegyen a pozitív mérleg 😊
egyébként jelenleg 90% hogy nincs PO...: www.playoffstatus.com/nfl/nfcstandings.html
több mint 12 éve
Na basszus nyert a frisco.... ezzel el is ment a PO sztemsilent7939Ez egyáltalán nem biztos. A legjobb in the hunt helyen vagyunk a 8-5-el. A wildcard helyen vagy a niners-t vagy a panthers-t kellene megelőzni. Jelenleg 9-4 mindkettő, de a 3 hátralévő alapszakaszmeccs szerintem nekünk a legnehezebb. Titans (i), Seahawks (i), 49ers (h). Ugyanez a ninersnél Tampa (i), Falcons (h), Mi (i). A Panthers sorsolása: Jets (h) Saints (h) Falcons (i)
Nyerni kell mindhárom meccset 😉
több mint 12 éve
Na basszus nyert a frisco.... ezzel el is ment a PO sztemsilent7939Azért nem eszik olyan forrón a kását. Nem emlékszel miért is szeretjük ezt a játékot? Bármi, bármikor megtörténhet. Én még azt sem tartom kizártnak, hogy 3 csapat megy tovább a csoportból. 😊
több mint 12 éve
Arians most nyilatkozta, hogy Matyinak valószínűleg ACL szakadása van, holnap MRI. Sanszos, hogy vége a szezonjának 😥

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
de legalább mi GYŐŐZTÜNK! 😀és végre megtört a 8 divizióvereség sorozatunk 😊
több mint 12 éve
Na basszus nyert a frisco.... ezzel el is ment a PO sztem
több mint 12 éve
Kicsit nagy a csend...silent7939várakozás.........................reméljük a legjobbakat 😊 go Cards
több mint 12 éve
Kicsit nagy a csend...
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/12/07/Tippjatek_14_het/a 12. heti eredményeket meg a tippverseny állását holnap beírom a posztba, de most rohanok (inni) 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
És most hogy az angolul nem tudók is értsék.Palmer az Eagles ellen meccs harmadik jàtékánál (a Cole sack + fumble volt) megsérült a jobb könyökén. Ezért volt hogy kétszer (lehet többször is de nekem kettő ugrik be) is rövidet dobott. Az edzéseken limitáltan vett részt és amikor dobált akkor is csak a rövid és közepes dobásokat.
Érdekes lesz ha Stanton lesz a kezdő.
több mint 12 éve
Palmer (elbow) was limited in Thursday's practice, Darren Urban of the Cardinals' official site reports.Analysis: After sustaining his elbow injury in Week 13 at Philadelphia, Palmer said that it bothered him for the remainder of the game, the Arizona Republic reports. Consequently, he was merely held to soft throws, as backup quarterback Drew Stanton took the first-team reps during warmups. Because the ailment is still bothering Palmer, owners should monitor the situation closely as Sunday's game against the Rams draws near.
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Preview-St-Louis-Rams-vs-Arizona-Cardinals/abe94c2a-39fe-4080-9486-a96ec6e0be50
több mint 12 éve
"Kickoff for the Cardinals game in Tennessee Dec. 15 has been moved from 11 a.m. Arizona time to 2:25 p.m. Arizona time. "Elég lenyűgöző számok. Mi lenne,ha Top10 Qb dobálna?
Cardinalis
Amúgy 22.0-ás átlagnál szerintem nem olyan meglepő,hogy 20 elkapása is 1stdown lett 😀
több mint 12 éve
😊Pffff... no comment
TEs have caught 80 passes for 1,062 yards and 14 TDs vs. Cards.
45/662/11 in 5 losses
35/400/3 in 7 wins.Fucu
több mint 12 éve
Ha most nem is jutunk PO-ba azért a jövőre nézve nagyon biztató a fejlődés mind az offense, mind a D oldalán. Egy jó draftal bármire képes lehet a csapat. Ja és persze nem lehet feladni semmit, előre a PO-ért 😊
több mint 12 éve
😊TEs have caught 80 passes for 1,062 yards and 14 TDs vs. Cards.
45/662/11 in 5 losses
35/400/3 in 7 wins.
több mint 12 éve
a harmadik statisztika a legdurvább Floydnál.
több mint 12 éve
"Kickoff for the Cardinals game in Tennessee Dec. 15 has been moved from 11 a.m. Arizona time to 2:25 p.m. Arizona time. "
több mint 12 éve
Tyrann Mathieu, Keenan Allen head list of top rookies:www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000292350/Tyrann-Mathieu-making-headlines
több mint 12 éve
jaja, ez is a Fitz-hatás része: gyakran megesik, hogy a két védő annyira igyekszik, hogy egymást zavarja 😉azért Fitz TD szép volt 😊Elismerés, mindig jól megy neki, de ezúttal szerintem Chungnak köszönheti ezt a TD-t. Boykin pont ráakaszkodott, mire jött Chung és gyakorlatilag leszerelte róla. Lehet lerázza egyébként is magáról Boykint, de ha itt jól érkezik Chung, akkor sehová nem halad vele. Szinte álló préda volt.Eazzy
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000290355/WK-13-Can-t-Miss-Play-Fitz-into-the-end-zoneCardinalis

juteszembe, meghozta a mikulás az itt meghirdetett Cards pulcsimat, SZUPPPER! 😊
több mint 12 éve
azért Fitz TD szép volt 😊Elismerés, mindig jól megy neki, de ezúttal szerintem Chungnak köszönheti ezt a TD-t. Boykin pont ráakaszkodott, mire jött Chung és gyakorlatilag leszerelte róla. Lehet lerázza egyébként is magáról Boykint, de ha itt jól érkezik Chung, akkor sehová nem halad vele. Szinte álló préda volt.
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000290355/WK-13-Can-t-Miss-Play-Fitz-into-the-end-zoneCardinalis
Don't talk the walk, Walk the talk!

Cardinalis