NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
Nem kirakta az Oakland Palmert, hanem elcserélte 😉 Tehát nem bízott annyira Arians a saját irányítójában, hogy kezdőnek tegye az alapszakaszra.Fucuegyébként kiraktuk volna.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Josszi
3 369
pozitív a mérlegünk!!!! jupppííí!!!!! 😊3 elég lesz.. xD
talán ez még vasárnap után is tartható lesz, ha Fortuna istennő továbbra is kedvelni fogja a pintyeket 😉
nomeg ha a D legalább olyan jó lesz, mint a múltkor és az O legalább egy átlagos teljesítményt produkál és a földön marad... az SF védelem a levegőben jelenleg liga második... tippjáték kérdésjavaslat: Palmerünk hányszor fog INTegetni...? 😉
jaés PP a KIRÁLY 😊
Cardinalis
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
van egy olyan érzésem, hogy ellehet kapni Manu Ginobiliéket!2PP2nem jó hasonlat, mert nem kopaszodik és jobbkezes.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
pozitív a mérlegünk!!!! jupppííí!!!!! 😊talán ez még vasárnap után is tartható lesz, ha Fortuna istennő továbbra is kedvelni fogja a pintyeket 😉
nomeg ha a D legalább olyan jó lesz, mint a múltkor és az O legalább egy átlagos teljesítményt produkál és a földön marad... az SF védelem a levegőben jelenleg liga második... tippjáték kérdésjavaslat: Palmerünk hányszor fog INTegetni...? 😉
jaés PP a KIRÁLY 😊
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
detto! 😊Ha tényleg jön a Cards én benne vagyok.FucuAsszem ott a helyünk, esetleg szervezhetnénk egy közös meccsnézést 😊Leon78oda is baszna, ha raiders - cards, vagy falcons - cards lenne londonban: blog.azcardinals.com/2013/10/08/with-2014-schedule-london-calling/ 😊Dexxter Tailorha jön a Cards én biztos megyek, nem számít ki az ellenfél 😊Fucu
ha más nem hitelből... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Na majd meglátjuk.Ha tényleg jön a Cards én benne vagyok.FucuAsszem ott a helyünk, esetleg szervezhetnénk egy közös meccsnézést 😊Leon78oda is baszna, ha raiders - cards, vagy falcons - cards lenne londonban: blog.azcardinals.com/2013/10/08/with-2014-schedule-london-calling/ 😊Dexxter Tailorha jön a Cards én biztos megyek, nem számít ki az ellenfél 😊Fucu
Most jobban izgat a hétvégi rangadó. a statisztikák szerint akár még lehet is esélyünk. Az SF a futásokban jó, mi pedig futás ellen vagyunk jók. Talán ha kevés ponton tudnánk tartani a ninerst akkor lehetne egy kis esélyünk.
több mint 11 éve
Ha tényleg jön a Cards én benne vagyok.Asszem ott a helyünk, esetleg szervezhetnénk egy közös meccsnézést 😊Leon78oda is baszna, ha raiders - cards, vagy falcons - cards lenne londonban: blog.azcardinals.com/2013/10/08/with-2014-schedule-london-calling/ 😊Dexxter Tailorha jön a Cards én biztos megyek, nem számít ki az ellenfél 😊Fucu
több mint 11 éve
Asszem ott a helyünk, esetleg szervezhetnénk egy közös meccsnézést 😊oda is baszna, ha raiders - cards, vagy falcons - cards lenne londonban: blog.azcardinals.com/2013/10/08/with-2014-schedule-london-calling/ 😊Dexxter Tailorha jön a Cards én biztos megyek, nem számít ki az ellenfél 😊Fucu
több mint 11 éve
oda is baszna, ha raiders - cards, vagy falcons - cards lenne londonban: blog.azcardinals.com/2013/10/08/with-2014-schedule-london-calling/ 😊Dexxter Tailorha jön a Cards én biztos megyek, nem számít ki az ellenfél 😊
több mint 11 éve
egy ideig nem lesz Cardinalsos Hard Knocks, az biztos:
több mint 11 éve
mennyit kóstál egy ilyen londoni meccs?ArizonaFanidén 36 fontért vettem jegyet a meccsre, plusz 35 ezer volt a repjegy
szállást nem tom mert ismerősöknél lakunk
több mint 11 éve
oda is baszna, ha raiders - cards, vagy falcons - cards lenne londonban: blog.azcardinals.com/2013/10/08/with-2014-schedule-london-calling/ 😊Dexxter Tailorúgy legyen
több mint 11 éve
oda is baszna, ha raiders - cards, vagy falcons - cards lenne londonban: blog.azcardinals.com/2013/10/08/with-2014-schedule-london-calling/ 😊
több mint 11 éve
Kerry Taylor (WR) kivágva, helyére jött Brittan Golden a practice squadból (WR). gondolom Taylor megy vissza a PS-be (hacsak el nem happolja előlünk valaki waiverről)Orie Lemon (LB) is jött a PS-be, Bruce Taylor (LB) és Devon Wylie (WR) lett onnan elküldve.
több mint 11 éve
kihagyok 1 hétvégét és máris visszaesek 😕
több mint 11 éve
A sport tv adni fogja a csütörtök esti/péntek hajnali meccsünket a Hawks ellen, kíváncsian várom, hogy Ricsiék mennyi marhaságot fognak mondani rólunk 😀
több mint 11 éve
andree
1 737
Én személy szerint lefosom a QB-kat, amíg Washington és PP itt játszik. 😀 Ez a védelem már az ami miatt az ember 2* is megnézett egy olyan meccset ahol az offense amúgy 100 yardot nem haladt. Hihetetlen jó ez az LB páros. (Egyet értek az előttem szólóval. Ne kisebbítsük Dansby érdemeit se.) Mondtam, hogy Brinkley helyett D-Wash brutális erősítés lesz pass playeknél. Hát bejött a dolog. 😊 Elképesztő ahogy ez az ember bejátssza az egész pályát, amilyen érzékkel megy blitzre, meg úgy egészében az egész. Én nagyon fel vagyok spannolva. Ordítva anyáztam Palmert, de ettől ez még nem ronda győzelem, hanem gyönyörű, mert ez már az a védelem amit látni szeretnék. A rózsaszín köd mögül kikandikálva, azért jól jött az a pár drop az elején, Palmer továbbra is nagyon balfasz dolgokat csinál, Ellingtonnak meg kezdenie kell, és ha már ő lesz a No1, akkor a többi fiatalt is próbálgatni kell, az egy évre bérelt Mendenhall helyett. Nem várok nagy diadalmenetet byeweekig, de azért remélem kapnak majd szépen a kis futkosós üdvöskék D-Washéktól.
több mint 11 éve
emberke22
574
Szerintem is minőségi ugrás Palmer az eddigiekhez (Anderson, Skelton, Kolb) képest. Elhiszem hogy mindenki titkon egy Warner 2.0-t várna már, de Carson simán hoz egy jó átlag NFL szintet. Valahogy az offense playhíváson kéne optimalizálni, csiszolni, és akkor ezzel a védelemmel lehet még pár W idén.csongiEgyetértek. Ha meg találják a kulcsot Palmerhez (pl. ez a sok hosszú labda, amit dobáltatnak vele azért annyira eddig még nem jött össze.. ahogy csongii mondta vhogy optimalizálni kéne a playhívásokat) és Palmer is kicsit összeszedi magát fejben, nem lenne ennyire borús a helyzet. Na meg azért emlékezettek tavaly amikor Skeltonnak, Lindleynek, Kolbnak volt ideje néha dobni, akkor az embert nem találták el azért Palmer az elmúlt 3 év irányítóihoz képest upgrade. Ha meg maradna az előző meccsen(TAVALYI) látott defense, akkor akármi kisülhet a szezonból.
több mint 11 éve
Szerintem is minőségi ugrás Palmer az eddigiekhez (Anderson, Skelton, Kolb) képest. Elhiszem hogy mindenki titkon egy Warner 2.0-t várna már, de Carson simán hoz egy jó átlag NFL szintet. Valahogy az offense playhíváson kéne optimalizálni, csiszolni, és akkor ezzel a védelemmel lehet még pár W idén.
több mint 11 éve
Amíg le nem cserélik 😊Nem kirakta az Oakland Palmert, hanem elcserélte 😉 Tehát nem bízott annyira Arians a saját irányítójában, hogy kezdőnek tegye az alapszakaszra.FucuFucu te meddig ülsz még a Palmer bandwagonon? 😊silent7939
De most komolyan, olyan irányítók játszanak az NFL-ben mint Gabbert, Bradford vagy Weeden. És ugye az elmúlt években nem voltunk elkényeztetve úgyhogy én még bízok benne.
több mint 11 éve
Nem kirakta az Oakland Palmert, hanem elcserélte 😉 Tehát nem bízott annyira Arians a saját irányítójában, hogy kezdőnek tegye az alapszakaszra.FucuFucu te meddig ülsz még a Palmer bandwagonon? 😊
több mint 11 éve
Nem kirakta az Oakland Palmert, hanem elcserélte 😉 Tehát nem bízott annyira Arians a saját irányítójában, hogy kezdőnek tegye az alapszakaszra.
több mint 11 éve
😊Véleményem szerint láttuk eleget Stantont az előszezonban. Nem kell váltogatni a kezdő QB-t csak indokolt esetben, szerintem ez még nem az az eset. A csapatnak is nagyobb stabilitást ad, ha egy állandó irányítója van. Szerintem ennél Palmer is csak jobb lehet, lassan kialakul majd az a játék amely tényleg rá lesz szabva, és talán emiatt majd egyre kevesebbet is fog hibázni. Azért lássuk be Stanton nem egy kezdő szint. Ja és gondoljatok bele mi történt az elmúlt szezonokban amikor cserélgettük a QB-at, mint más az alsóneműt. Hát mit mondjak nem volt egy felemelő érzés akkoriban Cards meccseket nézni...Leon78Ok értem az érvelést...
Bár ha vitatkozni akarnék azt mondanám hogy:
1. Stanton lenne a kezdő ha az Oakland nem teszi ki Palmert.
2. Az előszezon nem mérvadó, ott ugye megvertük a Denvert, kíváncsi lennék most mi lenne 😊.
3. Palmerre van szabva a playbook és eddig is rá volt.
4. Tegnap látszott először hogy Arians nem bízik benne annyira mint eddig mert többet futottunk mint szoktunk. 5. És sajnos nem egyre jobb hanem egyre rosszabb amit mutat.
De nem vitatkozom 😀silent7939