NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 851
51
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Off, de van egy használt Cards reebok pulóverem, amit eladnék. Gondoltam megkérdezem itt, mielőtt megy a vaterára. 5k.kepfeltoltes.hu/view/131126/20131126_183942_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/view/131126/20131126_183950_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/view/131126/20131126_184015_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 12 éve
fun fact: idén a Cards több pontot szerzett az eddigi 11 meccsen, mint az egész szezonban tavaly!Dexxter TailorÉrdekelne a téma, ha tudtok értelmes írást arról,hogy Arians milyen új sémákat hozott magával, azt linkelhetnétek. Szembeötlő a változás, ez nyilvánvaló. Jelen pillanatban a második helyre esélyesebbnek tartom a Cardinals,mint a 9erst.Arians szerintem jobb,flexibilisebb szakember mint Hárbó.
több mint 12 éve
fun fact: idén a Cards több pontot szerzett az eddigi 11 meccsen, mint az egész szezonban tavaly!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
~8000 forintért megveheted az Arians féle sapit, karácsonyra tökéletes ajándék 😀cardinals.seenon.com/mens/index.php?v=cardinals_hats_mens&nvbar=Hats:Men's
a bevétel meg az Arians család alapítványához kerül

Don't blink!
több mint 12 éve
két karcolós Cards-os videó 😊Arizona Cardinals cornerback Patrick Peterson highlights
01:02 – Arizona Cardinals cornerback Patrick Peterson has had a banner year on all sides of the ball. Here are some of the best bits of his 2013.
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000288259/Patrick-Peterson-highlights
Week 12: Top 5 throws
www.nfl.com/videos/nfl-countdowns/0ap2000000288265/Week-12-Top-5-throws
több mint 12 éve
Jut eszembe... kimaradt az eheti flame részemről...detto 😊 szépen nyugodtan hátradőlve élveztem a meccset 😊 na ez már frend-csájz Offense 😀
De miért is? Jaaaaa.... igen. Öröm volt nézni a tegnapi meccset. Volt pár egyéni hiba, de leszarom.
Köszönöm a csapatnak ezt az élményt.... Ilyen teljesítménnyel meg lehet a WC kör... de nem akarom elkiabálni.
Így továbbsilent7939
"Palmer had eight completions of at least 19 yards. Rashard Mendenhall and Andre Ellington combined to rush for 104 yards on 23 carries. Fitzgerald caught a pair of touchdowns while Floyd had 104 yards and caught each of the seven passes thrown his way. The Cardinals scored 40 points, while holding the ball for just under 37 minutes."
igaz, hogy mára már a helyünkre kerültünk, de nem tudtam megállni, hogy az NFL FB oldaláról ne tegyem be ide ezt a tegnapi képet 😉
több mint 12 éve
Azért a mi D-nk hiába a kevés pont elég gyengus még...mocskosul nem örülök,hogy veletek játszunk 7végén...JanekÉn mindíg azt mondom hogy várd ki a végét. Mi a Cards vagyunk és meg tudunk verni bárkit, de ki is tudunk kapni bárkitől. Ha a D úgy kezd mint a Jags ellen akkor szert tehettek olyan előnyre amit az O nem tud ledolgozni. Sajnos minden a pillanatnyi formán fog múlni.silent7939
Főleg ha nem lesz Flatcher...
több mint 12 éve
Jut eszembe... kimaradt az eheti flame részemről...De miért is? Jaaaaa.... igen. Öröm volt nézni a tegnapi meccset. Volt pár egyéni hiba, de leszarom.
Köszönöm a csapatnak ezt az élményt.... Ilyen teljesítménnyel meg lehet a WC kör... de nem akarom elkiabálni.
Így tovább
több mint 12 éve
mocskosul nem örülök,hogy veletek játszunk 7végén...JanekÉn mindíg azt mondom hogy várd ki a végét. Mi a Cards vagyunk és meg tudunk verni bárkit, de ki is tudunk kapni bárkitől. Ha a D úgy kezd mint a Jags ellen akkor szert tehettek olyan előnyre amit az O nem tud ledolgozni. Sajnos minden a pillanatnyi formán fog múlni.
több mint 12 éve
mocskosul nem örülök,hogy veletek játszunk 7végén...
több mint 12 éve
a blokkolt FG ellenére azért Feely teljesítménye is említésre méltó, hiszen viszi a prímet! 😊"Feely rebounded with successful field goals from 48, 50, 21 and 25 yards. He is now 22-of-24 on the season."

több mint 12 éve
képben vagyunk, mint Mona Lisa 😉gyönyörködjünk benne még egy kicsit az esti meccsig...

mindenesetre ezzel a 7 győzelemmel az már kijelenthető, hogy ez egy átlagon felüli szezon és ki tudja, még hol a vége 😊
és grat Larrynek a legfiatalabb 11.000-hoz (30 years, 85 days)!
több mint 12 éve
Gratulálok srácok.Jöttök fel szépen, 4 egymás után?Érdekes lesz a 9ers elleni meccsetek 😊
több mint 12 éve
szerencsére sima meccs volt, fene hitte volna 😊 sikeresen kihasználtuk a colts hibáit, mondjuk az o-line-on van még csiszolni, volt pár büntetés tőlük (holding meg false start). defense is remekelt, futást ismét jól megállítottuk, luckon is ott voltunk sokszor, hibákra kényszerítettük, viszont csak 1 sacket szereztünk, mert menekült a szemét 😀 jövő heti Eagles meccs kemény lesz, korai meccs meg keleti part, de egy hasonló playcallingal meglehet a meccs, nem olyan ütős az az offense, a D meg főleg

Don't blink!
több mint 12 éve
GYŐŐŐZTÜNK! 😀zavarba ejtő ez a nagy arányú győzelem a Colts ellen... 😉
több mint 12 éve
Nekem még mukodott...
több mint 12 éve
Mikor elküldtem a Cardinals blogra a tippem elszállt az oldal, azóta nekem be sem jön. 😕Ezért ide rakom:
- Sikerül Bruce Ariansnak legyőzni volt csapatát? igen
- Coby Fleenernek lesz elkapott TD-je? igen
- 6 pontnál többet szerez a Colts az első félidőben? igen
- Tyrann Mathieu-nek lesz labdaszerzése? (INT, FF, FR) igen
- Floyd ismét 100 yard felett zár? nem
- Sikerül 75 yard felett futni a Cardinalsnak? igen
- Palmer ismét 100 feletti QB rating felett zár? nem
- Melyik 4-es fog több FG-t értékesíteni? (ugyanannyi is lehet) Feely
- 2 turnovernél több lesz a mérkőzésen? igen
- Melyik csapat szerez több sacket? (nyilván itt is lehet ugyanannyi) Cardinals
több mint 12 éve
eddig nagyon jol megyünk!felőlem nyerhet mindegyik, csak nyerjünk mi is 😊
Lions L
Packers L
Panthers L
Bears L
bár még sok van hátra mindegyikből, majd egy negyed, de eddig csillagos ötös!2PP2

Don't blink!
több mint 12 éve
- Sikerül Bruce Ariansnak legyőzni volt csapatát?Igen- Coby Fleenernek lesz elkapott TD-je?Igen
- 6 pontnál többet szerez a Colts az első félidőben?igen
- Tyrann Mathieu-nek lesz labdaszerzése? (INT, FF, FR)Nem
- Floyd ismét 100 yard felett zár?Nem
- Sikerül 75 yard felett futni a Cardinalsnak?igen
- Palmer ismét 100 feletti QB rating felett zár?nem
- Melyik 4-es fog több FG-t értékesíteni? (ugyanannyi is lehet)Feely
- 2 turnovernél több lesz a mérkőzésen?Igen
- Melyik csapat szerez több sacket? (nyilván itt is lehet ugyanannyi)Cards
több mint 12 éve
- Sikerül Bruce Ariansnak legyőzni volt csapatát?Nem- Coby Fleenernek lesz elkapott TD-je?Igen
- 6 pontnál többet szerez a Colts az első félidőben?igen
- Tyrann Mathieu-nek lesz labdaszerzése? (INT, FF, FR)Nem
- Floyd ismét 100 yard felett zár?Nem
- Sikerül 75 yard felett futni a Cardinalsnak?igen
- Palmer ismét 100 feletti QB rating felett zár?nem
- Melyik 4-es fog több FG-t értékesíteni? (ugyanannyi is lehet)feely
- 2 turnovernél több lesz a mérkőzésen?nem
- Melyik csapat szerez több sacket? (nyilván itt is lehet ugyanannyi)Koltok
több mint 12 éve
hogy buktuk volna? Broncos 1., Patsel + Cincyvel vagyunk harcban a 2. helyért 😊az első két helyet már úgyis buktátok, jó lesz nektek a Chiefs ellen játszani 😛Dexxter TailorEgyébként meg simán nyeritek a csoportot, úgyhogy jó lenne átadni a győzelmet. 😊Leon78kell a W, ki akarna Denverbe/Foxborough menni ?😀Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
az első két helyet már úgyis buktátok, jó lesz nektek a Chiefs ellen játszani 😛Egyébként meg simán nyeritek a csoportot, úgyhogy jó lenne átadni a győzelmet. 😊Leon78kell a W, ki akarna Denverbe/Foxborough menni ?😀Borbinho

Don't blink!
több mint 12 éve
Egyébként meg simán nyeritek a csoportot, úgyhogy jó lenne átadni a győzelmet. 😊Leon78kell a W, ki akarna Denverbe/Foxborough menni ?😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Egyébként meg simán nyeritek a csoportot, úgyhogy jó lenne átadni a győzelmet. 😊
több mint 12 éve
Már amikor. 😊 Általában mérgelődünk, de reméljük most ez nem így lesz. 😊Hali srácok! Gyertek minél többen majd az eredményközvetítőbe, és menjen a trash talk rendesen 😀Ránk nem jellemző a Trashtalk 😀
Nem sok jót jósolok magunknak, egy épkézláb WR-ünk van, azt meg PP fogja...Fleenertől jó statokat várok, illetve remélem, hogy Palmert földbe döngöljük párszor 😊Borbinho
Jó hangulatú kis eredménykövetők szoktak nálunk lenni.silent7939