BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
kár hogy vesztettünk, meglehetett volna, de elbénáztuk... mint Golden a Week 13 Top 5 catches-t...

azért Fitz TD szép volt 😊
 www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000290355/WK-13-Can-t-Miss-Play-Fitz-into-the-end-zone
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 931 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jövő évi draft: OL, OLB, S. komolyan, ezeken ment el a meccs, nem védték meg Palmert, az meg odadobta a védőknek. Folesnak meg néha annyi ideje volt, hogy még a haját is megfésülhette volna, ha kedve tartja. ok, hogy volt 5 sackünk (a Philly is ennyit szerzett), de ennyi idő alatt bármelyik WR el tud szakadni az emberétől... sajnálom, hogy így kaptunk ki, ha nincs az első félidei balfaszkodás, meglehetett volna

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Nagyot játszottatok srácok gratula mindkét D karcolt és mindkét O balfaszkodott nekünk volt több szerencsénk. A büntetések nektek jöttek rosszabb pillanatban sajnálom, hogy végül így alakult. További sok sikert! 😀dande
Nem csak a bírókon múlott, 3. negyed végén és a 4. negyed elején vagy 3x cserélt gazdát a labda ott bármelyik csapat eldönthette volna. Az elejét sikeresen elbalfaszkodtuk sajnos nem sikerült visszajönni. Grat nektek!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyot játszottatok srácok gratula mindkét D karcolt és mindkét O balfaszkodott nekünk volt több szerencsénk. A büntetések nektek jöttek rosszabb pillanatban sajnálom, hogy végül így alakult. További sok sikert! 😀
több mint 12 éve
Na ez csúnya volt.... szarul is játszottunk az első 2 negyedben és a bírók is összevissza ítéltek. Még nem vagyok igazán felbaszva agyilag..... majd akkor leszek ha kikap a Niners...silent7939
Benne van a pakliban, nem rosszak a kosok.
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Na ez csúnya volt.... szarul is játszottunk az első 2 negyedben és a bírók is összevissza ítéltek. Még nem vagyok igazán felbaszva agyilag..... majd akkor leszek ha kikap a Niners...
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Since Week 8, (According to ESPN Stats and Info): #AZCardinals D: 4.3 yards per attempt allowed with a four-man rush leads the #NFL..

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Most nézem ESPN-en Ellington OUT. 😕
több mint 12 éve
Jó lenne, ha a védelem szerezne labdákat, de minden esetre megnyugvás az offense elmúlt hetekben produkált játéka. Szerintem ha legalább az egyik egység a D vagy az O átlagon felüli játékot hoz ma este akkor nyernünk kell. Remélem tudjuk siettetni Foles-t, és nem fog ficánkolni, jó lenne, ha Abraham kifogna egy átlag feletti meccset, az sokat segítene. Az O ban mint láttuk megvan a potenciál, már csak ki kell hozni belőle. Érdekes kérdés lesz, hogy a Phili. secondari kire fog nagyobb figyelmet fordítani. Két kiváló elkapónk van, nehéz lesz eldönteniük a védőknek, hogy kire figyeljenek duplán. Az a gyanúm, hogy Fitznek több lehetősége lesz ma este, mint általában, köszönhetően Floyd elmúlt hetekben produkált jó játékának.
Nagy kérdés, hogy Ellington sérülése mennyire komoly, remélem csak az etetés ment a héten, és fog játszani, mert akkor több variációból lehet választani az OC-na.
Reményeim szerint Fitz. extra jó napot fog ki, Foles-t pedig agyon sack-eljük, és nem lesz probléma. 😊
több mint 12 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Régóta olvasom a topicot, perpill kicsit pangás van, szóval eljött az én időm 😀
A Foles INT-ben én szinte biztos vagyok, egész nagy most a média-érdeklődés a meccsünk iránt, ez biztos feltüzeli a csapatot.
Egyébként kevés pontos meccset remélek, ellenkező esetben szerintem nem nekünk áll a zászló 😐
HAJRÁ CARDS!! 8-)
több mint 12 éve
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már tűkön ülök! Mit vártok a meccstől? Én szoros meccsen vendég győzelmet és azt, hogy Foles megszerzi az idei első INT-jét ellenünk!
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Ellington játéka kérdéses mert a csütörtöki edzésen megsérült a bal térde. Azt nyilatkozta, hogy reméli két nap pihentetés segít és vasárnap tud játszani.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Ellenséges vonalak mögött - Cardinals
Kösz Fucu! 😊Rataxes
én köszönöm a felkérést. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ellenséges vonalak mögött - Cardinals
Kösz Fucu! 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Emlékezzünk a jó dolgokra. 😊
Remélem sok ilyet látunk vasárnap is 😊

www.youtube.com/watch?v=jQPAxiv1SKULeon78
Ehhez kéne egy szar O line és legalább 1 Vick. Egyikkel sem tudunk szolgálni.
Ehelyett inkább ilyenekre számítsatok:  www.youtube.com/watch?v=6785WGVtTT4 😊Greengo
McNabb visszatért? Valamiről lemaradtam? 😊
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan

www.youtube.com/watch?v=jQPAxiv1SKULeon78
Ehhez kéne egy szar O line és legalább 1 Vick. Egyikkel sem tudunk szolgálni.
Ehelyett inkább ilyenekre számítsatok:  www.youtube.com/watch?v=6785WGVtTT4 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve

www.youtube.com/watch?v=jQPAxiv1SKU
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 931 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bozont az Foles?Janek
jah. nem az a "beceneve"? 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 694 — Apu ökölbeszorított keze
Bozont az Foles?

több mint 12 éve
Na ezt a bajusz témát jól kiveséztük 😊

Nézzük inkább mi lesz vasárnap. Szerintem egy szoros meccsen nyerni fogunk, de ahhoz kell a jó sec és hogy a futást fogjuk. Azért ha Foles keze elsül akkor ott ülnek a hosszú játékok. Coopertől parázok kicsit.silent7939
ott van még D-Jax is 😊 mondjuk PP rajta lesz. hasonló gameplan kell mint a Colts ellen, McCoy jobb futó, mint T-Rich meg Donald kacsa. muszáj lesz Bozontot hibára kényszeríteni, mert szerzett laszti nélkül nehéz lesz nyerni.

Don't blink!
több mint 12 éve
lelkesedjünk! 😊
 www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Coming-Soon-AZvsPHI/d34fa070-f1cd-4b45-b7da-e86203d3725d
több mint 12 éve
A bajusznövesztős része a lényeg.A figyelemfelhívás. diverdoc
A cards topik így is szét van offolva, ne foglalkozz vele...
Sértegethetsz, mert igazából nem érdekel, látom ez nálad valami személyes misszió...
Mindent támogatok ezzel kapcsolatban és tudom, hogy hasznos dolog. Nem ezzel van bajom.
Arról nem tehetek, hogy a bajusznál többre nem futotta a nyugat kreatív részlegnek.catattack
engem érdekelne, hogy mi lenne az a kreatív dolog, ami globálisan elterjedhet, aki egy picit is képben van, egyből be tudja lőni, hogy miről van szó, hozzájárul a figyelemfelkeltéshez, nem kerül pénzbe (már az egyéni megvalósítás), és ha már egy férfiakhoz köthető betegség, akkor valamennyire a nemhez is köthető? ötlet?jorge
Off topikon még pár gondolatot írok.diverdoc
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
OFF topik - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Megarespect!
több mint 12 éve
ki van a képen játék:
 nflcardinals.files.wordpress.com/2013/11/ariansbrucetempleuse.jpg?w=333&h=400
Fucu
😉
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Na ezt a bajusz témát jól kiveséztük 😊

Nézzük inkább mi lesz vasárnap. Szerintem egy szoros meccsen nyerni fogunk, de ahhoz kell a jó sec és hogy a futást fogjuk. Azért ha Foles keze elsül akkor ott ülnek a hosszú játékok. Coopertől parázok kicsit.
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A bajusznövesztős része a lényeg.A figyelemfelhívás. diverdoc
A cards topik így is szét van offolva, ne foglalkozz vele...
Sértegethetsz, mert igazából nem érdekel, látom ez nálad valami személyes misszió...
Mindent támogatok ezzel kapcsolatban és tudom, hogy hasznos dolog. Nem ezzel van bajom.
Arról nem tehetek, hogy a bajusznál többre nem futotta a nyugat kreatív részlegnek.catattack
engem érdekelne, hogy mi lenne az a kreatív dolog, ami globálisan elterjedhet, aki egy picit is képben van, egyből be tudja lőni, hogy miről van szó, hozzájárul a figyelemfelkeltéshez, nem kerül pénzbe (már az egyéni megvalósítás), és ha már egy férfiakhoz köthető betegség, akkor valamennyire a nemhez is köthető? ötlet?jorge
Off topikon még pár gondolatot írok.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P