Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Gratu srácok!Mondhatni visszavágtatok a tavalyiért. ha ez esetleg még KábelTamás állásába kerüln még áldozóoltárt is kaptok!
több mint 12 éve
Itthon verhető a niners, főleg hogy nem valami jók...catattacklolwut?
több mint 12 éve
picsába 😕 köcsög saints miért nem nyert ma? 😕kent somers azt írta, hogy "elég" jövőhéten kikapni a panthersnek a Cardinals PO-hozDexxter Tailoraztán javította magát 😊Fucu

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Bazmeg Löfli! Szarokat ne hozzál már le... 😀kent somers azt írta, hogy "elég" jövőhéten kikapni a panthersnek a Cardinals PO-hozDexxter Tailoraztán javította magát 😊Fucu
több mint 12 éve
kent somers azt írta, hogy "elég" jövőhéten kikapni a panthersnek a Cardinals PO-hozDexxter Tailoraztán javította magát 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Itthon verhető a niners, főleg hogy nem valami jók...
több mint 12 éve
kent somers azt írta, hogy "elég" jövőhéten kikapni a panthersnek a Cardinals PO-hoz

Don't blink!
több mint 12 éve
nem mondtam hogy nincs esély, de mindkét eset eléggé horzsolós nektek.One scenario:igen. ha nyerünk holnap akkor a Cardsnak ennyi a szezonpeteyigen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
akkor 11-5tel is lemaradnátok?braxa88
IF Atlanta beats SF (MNF) Atlanta beats Carolina, Az beats SF, TB over NO.
AZ #5 seed & SF # 6 seed.
Another scenario:
IF SF beats Atlanta (MNF) Carolina beat ATL, AZ beats SF & TB beats NO… Saints OUT, Cardinals #6 seed.
taknyon csúszós mind a kettő.Fucu
viszont az uccsó héten lehet tétje még így is a divízióelsőségnek. karaj. mi lesz itt jövőre a Rams pickjeivel o_o
több mint 12 éve
Mondjuk a Saints kezd kipukkadni, szóval talán még van remény 😊
több mint 12 éve
Nem akartok kikapni? Csak, hogy izgalmas legyen az utolsó meccs...😊igen. ha nyerünk holnap akkor a Cardsnak ennyi a szezonpeteyigen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
több mint 12 éve
One scenario:igen. ha nyerünk holnap akkor a Cardsnak ennyi a szezonpeteyigen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
IF Atlanta beats SF (MNF) Atlanta beats Carolina, Az beats SF, TB over NO.
AZ #5 seed & SF # 6 seed.
Another scenario:
IF SF beats Atlanta (MNF) Carolina beat ATL, AZ beats SF & TB beats NO… Saints OUT, Cardinals #6 seed.
taknyon csúszós mind a kettő.
több mint 12 éve
igen. ha nyerünk holnap akkor a Cardsnak ennyi a szezonigen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
több mint 12 éve
igen.igen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
több mint 12 éve
Saintset is el lehetne kapni, ha kiszopnának a Bucstólnem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
több mint 12 éve
igen?! faszanem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.FucuMi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
akkor 11-5tel is lemaradnátok?
több mint 12 éve
nem elég. csak akkor ha kikapnak a Falconstól.Mi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!braxa88
több mint 12 éve
Nagy meccs volt, a D óriásit játszott, viszont nagyon szomorú hogy nyert ma (tegnap) a Panthers, mert az Atlantában nemnagyon bízok...Viszont én nagyon optimista vagyok a rossz játék ellenére is, szép jövő előtt állunk 😊
több mint 12 éve
Mi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?Dannyelég a frisco verés
hajrá!
több mint 12 éve
Mi kell a Playoffhoz? Elég ha 'csak' nyerünk jövőhéten, vagy más csapatoknak is kell hoznia valamit?
több mint 12 éve
Hatalmas gratula a Whez!
több mint 12 éve
sima idegenbeli győzelem, csak a szokásos 😛 beszarás meccs volt amúgy, még mindig nem hiszem el 😊 max respect a védelemnek, hogy Palmer hibáit is ki tudták védekezni... 10 W season, ilyen is rég volt 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
ÓÓÓriási meccs volt!elsem hiszem, hogy nyertünk 😀
Arians nagyot húzott, mindenki FG-re számított, aztán dírr, jött a Floyd-féle forró krumplis elkapás! 😀
több mint 12 éve
Lesz hó a linken?Közben megnéztem.... esőre van esély
több mint 12 éve
8 pálinka után nehéz tippjátékot írni, remélem minden kérdésre lehet jól válaszolni 😀😀cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/12/22/Tippjatek_15_fordulo/

Don't blink!