NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 851
51
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Hali srácok! Gyertek minél többen majd az eredményközvetítőbe, és menjen a trash talk rendesen 😀Ránk nem jellemző a Trashtalk 😀
Nem sok jót jósolok magunknak, egy épkézláb WR-ünk van, azt meg PP fogja...Fleenertől jó statokat várok, illetve remélem, hogy Palmert földbe döngöljük párszor 😊Borbinho
Jó hangulatú kis eredménykövetők szoktak nálunk lenni.
több mint 12 éve
Hali srácok! Gyertek minél többen majd az eredményközvetítőbe, és menjen a trash talk rendesen 😀Nem sok jót jósolok magunknak, egy épkézláb WR-ünk van, azt meg PP fogja...Fleenertől jó statokat várok, illetve remélem, hogy Palmert földbe döngöljük párszor 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Ez alapján a 16. legnépszerűbb csapat vagytok 2013-ban, ami a '98-as 8. helyhez képest visszaesés, de így is pont középen álltok.Szóval az utsók között vagyunk , nincs mese. 😊Leon78inkább a középmezőnyt mondanám vagy a 20-25. hely környékét.Fucu
www.sportsbusinessdaily.com/Daily/Issues/2013/10/16/Research-and-Ratings/Harris-Poll.aspx
Értékre a 24. helyen álltok, így a csoportból csak a Kosokat előzitek meg:
www.forbes.com/nfl-valuations/#page:3_sort:0_direction:asc_search:
több mint 12 éve
- Sikerül Bruce Ariansnak legyőzni volt csapatát?igen- Coby Fleenernek lesz elkapott TD-je?nem
- 6 pontnál többet szerez a Colts az első félidőben?igen
- Tyrann Mathieu-nek lesz labdaszerzése? (INT, FF, FR)igen
- Floyd ismét 100 yard felett zár?igen
- Sikerül 75 yard felett futni a Cardinalsnak?igen
- Palmer ismét 100 feletti QB rating felett zár?nem
- Melyik 4-es fog több FG-t értékesíteni? (ugyanannyi is lehet)fely
- 2 turnovernél több lesz a mérkőzésen?igen
- Melyik csapat szerez több sacket? (nyilván itt is lehet ugyanannyi)Cards
több mint 12 éve
Szóval az utsók között vagyunk , nincs mese. 😊Leon78inkább a középmezőnyt mondanám vagy a 20-25. hely környékét.
több mint 12 éve
Szóval az utsók között vagyunk , nincs mese. 😊Szerintetek a 32 NFL csapat közül népszerűségben hol állhat a Cards. ? Mindenütt csak azt hallani, hogy mennyire le vagyunk sajnálva, meg hogy nagyon senki nem figyel ránk. Ezzel szemben folyamatosan telt ház előtt játszunk. Igaz a franchise értéke alapján is elég hátul helyezkedünk el, vajon miért alakult ez így?Leon78ez az örökségünk, végzetünk, hogy lesajnált franchise vagyunk 😊
egyszer voltunk Super Bowlban, ritkán jutunk el a playoffig. eddig kétszer költözött a franchise.
Most lehet azt tapasztalni, hogy megtalálta a csapat azt a helyet ami jó lehet a továbbiakban. A folyamatos telt ház csalóka, mivel volt már olyan meccs amikor azt mondták telt ház van aztán foghíjasak voltak a lelátók.
Még mindig nincs meg az a fan support mint pl. a Seahawksnál, hogy ha esik, ha fúj ott vannak és kiordítják a belüket. Sok olyan meccset láttam az utóbbi években, hogy rengeteg vendég szurkoló volt a saját szurkolók helyett (pl. az idei Seahawks elleni meccsen).
Van egy viccesnek is felfogható történetem amit Jarrod barátom mesélt. Lee Hlavka (aki ugye Packers szurkoló) a barátja és amikor idejött Mo-ra Jarrod és találkozott Lee-vel, akkor Lee azt mondta, hogy ír a kinti szurkolóknak hogy megtalálta az utolsó Cardinals szurkolót is, itt van Magyarországon.
Ebből látszik, hogy mennyire nem veszik komolyan odakint a Cardinals. Ha folyamatosan ott lennénk a playoff közelében konstansan 9-10 győzelmet szerezve évről-évre akkor biztosan kint is jobban a figyelem középpontjában lennénk. De amíg az van, hogy egy-egy jobb év mellé sok negatív és csalódást keltő szezon jön addig nem fog változni a helyzet.Fucu
több mint 12 éve
Szerintetek a 32 NFL csapat közül népszerűségben hol állhat a Cards. ? Mindenütt csak azt hallani, hogy mennyire le vagyunk sajnálva, meg hogy nagyon senki nem figyel ránk. Ezzel szemben folyamatosan telt ház előtt játszunk. Igaz a franchise értéke alapján is elég hátul helyezkedünk el, vajon miért alakult ez így?Leon78ez az örökségünk, végzetünk, hogy lesajnált franchise vagyunk 😊
egyszer voltunk Super Bowlban, ritkán jutunk el a playoffig. eddig kétszer költözött a franchise.
Most lehet azt tapasztalni, hogy megtalálta a csapat azt a helyet ami jó lehet a továbbiakban. A folyamatos telt ház csalóka, mivel volt már olyan meccs amikor azt mondták telt ház van aztán foghíjasak voltak a lelátók.
Még mindig nincs meg az a fan support mint pl. a Seahawksnál, hogy ha esik, ha fúj ott vannak és kiordítják a belüket. Sok olyan meccset láttam az utóbbi években, hogy rengeteg vendég szurkoló volt a saját szurkolók helyett (pl. az idei Seahawks elleni meccsen).
Van egy viccesnek is felfogható történetem amit Jarrod barátom mesélt. Lee Hlavka (aki ugye Packers szurkoló) a barátja és amikor idejött Mo-ra Jarrod és találkozott Lee-vel, akkor Lee azt mondta, hogy ír a kinti szurkolóknak hogy megtalálta az utolsó Cardinals szurkolót is, itt van Magyarországon.
Ebből látszik, hogy mennyire nem veszik komolyan odakint a Cardinals. Ha folyamatosan ott lennénk a playoff közelében konstansan 9-10 győzelmet szerezve évről-évre akkor biztosan kint is jobban a figyelem középpontjában lennénk. De amíg az van, hogy egy-egy jobb év mellé sok negatív és csalódást keltő szezon jön addig nem fog változni a helyzet.
több mint 12 éve
Szerintetek a 32 NFL csapat közül népszerűségben hol állhat a Cards. ? Mindenütt csak azt hallani, hogy mennyire le vagyunk sajnálva, meg hogy nagyon senki nem figyel ránk. Ezzel szemben folyamatosan telt ház előtt játszunk. Igaz a franchise értéke alapján is elég hátul helyezkedünk el, vajon miért alakult ez így?
több mint 12 éve
Itt egy írás, ami azzal foglalkozik,hogy miért nem kaptok média figyelmet annak ellenére,hogy a teljesítmény megérdemelné.ezt olvastam én is, majd ha a Colts/Eagles kettősből legalább egyet megverünk és az utolsó két héten is PO-harcban leszünk, majd akkor elég ránk figyelnie a médiának 😊
www.revengeofthebirds.com/2013/11/22/5109568/the-team-no-one-is-talking-about-arizona-cardinalsundisputedly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
A Colts tábor mindig pesszimista.kb pont ezt akartam írni még tegnap, de véletlenül ctrl-R-t nyomtam ctrl-T helyett és lusta voltam ismét begépelni 😊
Van esély a győzelemre, mint minden héten.
Bradley Sowellen nagyon sok fog múlni. Robert Mathis ellen játszik, de valószínűleg kap majd sok segítséget a futóktól vagy tight endektől.
A futást fogni kell és most nem Trent Richardsonra gondolok, mert ő idén nem hinném, hogy jó lesz (majd jövőre), hanem Donald Brownra nehogy azt higgye hogy AFC South csapat vagyunk és bedurvuljon. Coby Fleener. Ő egy TE és elég jó tud lenne ha hagyják és a védelem képes kihagyni.
Nyomni kell Luckra a zsebet és Washingtonnak figyelni, hogy ne szökjön meg a zsebből. A többit Dockett és Campbell elintézi.Fucu

Don't blink!
több mint 12 éve
Itt egy írás, ami azzal foglalkozik,hogy miért nem kaptok média figyelmet annak ellenére,hogy a teljesítmény megérdemelné.www.revengeofthebirds.com/2013/11/22/5109568/the-team-no-one-is-talking-about-arizona-cardinals
több mint 12 éve
A Colts tábor mindig pesszimista.Van esély a győzelemre, mint minden héten.
Bradley Sowellen nagyon sok fog múlni. Robert Mathis ellen játszik, de valószínűleg kap majd sok segítséget a futóktól vagy tight endektől.
A futást fogni kell és most nem Trent Richardsonra gondolok, mert ő idén nem hinném, hogy jó lesz (majd jövőre), hanem Donald Brownra nehogy azt higgye hogy AFC South csapat vagyunk és bedurvuljon. Coby Fleener. Ő egy TE és elég jó tud lenne ha hagyják és a védelem képes kihagyni.
Nyomni kell Luckra a zsebet és Washingtonnak figyelni, hogy ne szökjön meg a zsebből. A többit Dockett és Campbell elintézi.
több mint 12 éve
Ha már te is optimista vagy , akkor csak nyerhetünk. 😊Sziasztok !!! Ki mit vár a holnapi meccstől? Mindenesetre a Colts táborban nem túl nagy a optimizmus. Én bizakodó vagyok , hazai pályán látok esélyt a győzelemre. Nagy szükség lesz a masszív védelemre, és arra, hogy ne nagyon engedjünk levegőt Luck-nak. Mindenesetre egy nagyon izgalmas meccsre számítok. Ha így lesz akkor az azt jelentené, hogy végig versenyben vagyunk.Sosem volt még ilyen ebben az évben, de ha hiszitek ha nem, optimista vagyok. Sztem nyerhetünk. 2 dolgot emelnék ki.
Hajrá pintyek 😊Leon78
1. Jelenleg a liga egyik leggyengébb WR állománya áll Luck rendelkezésére! (Istenem ha belegondolok mit művelne nálunk ezekkel a WR-ekkel 😊 ) Ennek köszönhetően PP és Matyi leveszi őket a pályáról. Remélem Powers is jó napot fog ki.
2. A WR-eink egy elég harmatos sec-el állnak szembe, így sztem megismételhetik a múltheti produktumukat.
Azt várom hogy a DB-iket leköti majd a Double F corps (Fitz & Floyd) így Ellington nagyot alkothat. Remélem nem hagyja otthon a TE playeket Arians, mert jól látszik hogy ha be vannak vonva a játékba akkor pörög az O, így ha minden opciót kihasználunk, megcsíphetjük őket.
Ha RW játszana akkor nem venném ilyen biztosra, de így hogy az egyetlen playmaker WR is kidőlt Indyben, olyan 60-40-re adom a meccset nekünk. Bár Lucky mindenre képes...
Gondolom a szakértőink majd megerősítik amit írtam.... vagy nem 😀silent7939
Szerintem egyedül Palmeren múlik a meccs, ha kifogna egy hasonló napot, mint a múltkor, akkor nyerhetünk, de ha tovább szórja az INTegetéseket, akkor meleg a pite.
több mint 12 éve
Sziasztok !!! Ki mit vár a holnapi meccstől? Mindenesetre a Colts táborban nem túl nagy a optimizmus. Én bizakodó vagyok , hazai pályán látok esélyt a győzelemre. Nagy szükség lesz a masszív védelemre, és arra, hogy ne nagyon engedjünk levegőt Luck-nak. Mindenesetre egy nagyon izgalmas meccsre számítok. Ha így lesz akkor az azt jelentené, hogy végig versenyben vagyunk.Sosem volt még ilyen ebben az évben, de ha hiszitek ha nem, optimista vagyok. Sztem nyerhetünk. 2 dolgot emelnék ki.
Hajrá pintyek 😊Leon78
1. Jelenleg a liga egyik leggyengébb WR állománya áll Luck rendelkezésére! (Istenem ha belegondolok mit művelne nálunk ezekkel a WR-ekkel 😊 ) Ennek köszönhetően PP és Matyi leveszi őket a pályáról. Remélem Powers is jó napot fog ki.
2. A WR-eink egy elég harmatos sec-el állnak szembe, így sztem megismételhetik a múltheti produktumukat.
Azt várom hogy a DB-iket leköti majd a Double F corps (Fitz & Floyd) így Ellington nagyot alkothat. Remélem nem hagyja otthon a TE playeket Arians, mert jól látszik hogy ha be vannak vonva a játékba akkor pörög az O, így ha minden opciót kihasználunk, megcsíphetjük őket.
Ha RW játszana akkor nem venném ilyen biztosra, de így hogy az egyetlen playmaker WR is kidőlt Indyben, olyan 60-40-re adom a meccset nekünk. Bár Lucky mindenre képes...
Gondolom a szakértőink majd megerősítik amit írtam.... vagy nem 😀
több mint 12 éve
Sziasztok !!! Ki mit vár a holnapi meccstől? Mindenesetre a Colts táborban nem túl nagy a optimizmus. Én bizakodó vagyok , hazai pályán látok esélyt a győzelemre. Nagy szükség lesz a masszív védelemre, és arra, hogy ne nagyon engedjünk levegőt Luck-nak. Mindenesetre egy nagyon izgalmas meccsre számítok. Ha így lesz akkor az azt jelentené, hogy végig versenyben vagyunk.Hajrá pintyek 😊
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/11/23/Tippjatek_12_fordulo/

Don't blink!
több mint 12 éve
Egy alapos elemzés a Jags- Cards meccsről. ugyan Jeff Lageman elsősorban ránk koncentrál, azért itt is hasznos lehet megtekinteni. www.jaguars.com/media-gallery/videos/Film-Room-Friday/083294b8-64a4-4a96-b5db-ca3baccbf4f7
több mint 12 éve
Bruce Arians' Arizona Cardinals are NFL's most fascinating team 😊több mint 12 éve
Sziasztok!Ma olvastam ezt a cikket Mathieu-ről: www.grantland.com/story/_/id/9995348/tyrann-mathieu-arizona-cardinals
Semmi új dolog nincs benne, de szerintem elég jó. És nem tudom, volt-e itt ez Palmerről, de nekem eléggé megváltozott, hogy nézek rá: www.grantland.com/story/_/id/9842765/bill-barnwell-carson-palmer
(persze nem az én csapatomban játszik..)
több mint 12 éve
pár gondolat a meccsről: az első félidőben a passzjáték jól ment, Palmert rendesen megvédték (mondjuk így is sackelték 3szor), sok 3rd down szitu sikerült, és a TE-ket is jól használtuk. sajnos a futás eléggé döcögős volt végig, mendy borzalmasan lassú... Floyd hatalmasat játszott, a TD-nél kétszer is lerázta Blackmont, mondjuk egyszer a másik Jax védő is kellett hozzá 😊az első negyedben durván bealudt a D, jól mentek a Jaxnek a screen passzok, szerencsére a futást mi is fogtuk. a pass rush viszont megint kurvára hiányzott, 2 nyamvadt sack... hála az égnek a második félidőben már a "szokásos" Jax offense játszott, kb folyamatos lábon lőtték magukat a büntetésekkel, meg Henne sem egy franchise QB 😊
a special team sem villogott, PP helyett is ki kéne valakit próbálni, Feely sem egy atomlábú rúgó, az első félidőben egyik kickoffja sem lett touchback...
a bírók meg nem tudom mit szívtak, de nem panaszkodom, sokat segítettek nekünk 😀
a következő két meccs sorsdöntő lesz, a redzone offense-en és a TE védekezésen javítani kell, különben sok esélyünk nem lesz a Colts ellen.

Don't blink!
több mint 12 éve
Azért halkan tegyük hozzá, hogy volt ott egy INT, csak mentette a helyzetet az időkérés. Na meg ezt a teljesítményt egy nem éppen veretes Jags ellen követte el. Szóval én még nem állítanék szobrot Palmernek 😊
több mint 12 éve
Csak nehogy "egyslágeres előadó" legyen belőle 😀
több mint 12 éve
jameg juteszembe még: 1990-óta átlagosan 6 meccset nyer a Cards, tehát minden egyes további győzelmünk átlagon felüli szezont jelent! 😉www.sportingcharts.com/nfl/teams/355/cardinals/#Team%20Quarterback%20Rating$SeasonMax=9999&SeasonMin=1990
több mint 12 éve
Carson Palmernek jó hete volt. Beszólt nekünk, mi meg hálából franchise QBvá tettük. Mi meg Floyd.iktriadbizony, CP hétvégi teljesítménye bizony említésre méltó!
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Carson-Palmer-Does-Number-On-Offense/a74ed6b2-8e41-45e8-af69-21503658f333
The number that drew the attention was gaudy – 419, or the number of yards Carson Palmer threw for Sunday in Jacksonville.
It was the second-highest total in Palmer’s long career. It was the most by a Cardinal since Kurt Warner threw for 472 in 2008 in New York against the Jets, a day marked by the broken jaw of wide receiver Anquan Boldin. ( L 56–35: K. Warner: 472yds, 2TD vs. B. Favre: 289yds, 6TD!)
It was the most by a Cardinal in a win since Boomer Esiason piled up 522 in an overtime game in Washington in 1997.
But perhaps the number that should have drawn the attention was zero. As in, the number of interceptions Palmer didn’t throw Sunday, also a first since he became a Cardinal. Without a turnover, Palmer’s 30-for-42 passing day, with a pair of touchdowns, looked that much better.
“When you give Carson protection,” Floyd said, “he can make all the throws and we can make all the catches.” 😊