NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
12
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
(Sziasztok egy jó méretes offal kezdenék. 19 éves vagyok 7 éve követem az NFL-t. PM a kedvenc játékosom az elejétől kezdve, de úgy gondolom, hogy ideje kedvenc csapatot is találni. És találtam. 2009 óta követem az Arizona eredményeit, és úgy döntöttem, miután befejezi az öregember a pályáját veletek tartok. Cardinalsos leszek. Nos, nem várok mégse addig, mert lehet a kettőt párhuzamosan mívelni. Szóval a Tampa elleni "fantasztikus" meccsel elkezdem nagyító alatt követni a csapatot, és reménykedni, hogy pár éven belül élcsapat válik ebből a csapatból. Egy meccsből leszűrtem, hogy Patrick Petrson lesz a kedvencem. 😀 És mivel a D# mellett QB centrikus vagyok, szeretnék egy igazán jó QBt. Köszönöm! 😊Üdv köztünk. Nem vagyunk sokan, de annál lelkesebben szorîtunk a pintyekért. 😊
Tehát bocsánat az offért, és Sziasztok, hajrá Cards!)2PP2
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
jól mutat Höri 20 283-as postja 2PP2 bemutatkozó 1. postja fölött 😊üdv a Clubban Új-Onc! Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel 😀
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
jaja tudom, hogy Arians kedvenckéje, nem véletlenül jött.Bradley Sowell nevét ízlelgessétek, mint kezdő LTFucuArians-bébi!
Ő játszott tavaly nálunk, de hogy stílusos legyek: Not so well...Höri
Így mellékvágányon még megemlíteném, hogy PP lett a hét védőjátékosa a Bucs elleni két interceptionjével.
több mint 11 éve
Bradley Sowell nevét ízlelgessétek, mint kezdő LTFucuArians-bébi!
Ő játszott tavaly nálunk, de hogy stílusos legyek: Not so well...
több mint 11 éve
semennyire mert Ő guardként nyomja már. Bradley Sowell nevét ízlelgessétek, mint kezdő LTTrade a láthatáron.fakkje! mondjuk Potter nem tudom mennyire lesz megoldás...Dexxter Tailor
Steelers and Cards are hammering out a trade sending Levi Brown to PITT(LaCanfora)iktriad
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 19mpHearing it will be a late round pick going from PIT and AZ for Levi Brown. Brown's contract will remain as is. Makes $4.75M this year...
több mint 11 éve
Még nincs, csak hogy a bolt megköttetett, ha Brown átmegy az egészségügyin.Meg is van a trade, ha Levi átmegy az egészségügyin! Keim nagy zsugás.iktriadArrol nincs hír mit kapunk érte?silent7939
több mint 11 éve
Meg is van a trade, ha Levi átmegy az egészségügyin! Keim nagy zsugás.iktriadArrol nincs hír mit kapunk érte?
több mint 11 éve
Meg is van a trade, ha Levi átmegy az egészségügyin! Keim nagy zsugás.
több mint 11 éve
A Steelerst megértem... csoda hogy Big Ben még él az O line mögött... bár ezt te is láttad Dex 😀Trade a láthatáron.fakkje! mondjuk Potter nem tudom mennyire lesz megoldás...Dexxter Tailor
Steelers and Cards are hammering out a trade sending Levi Brown to PITT(LaCanfora)iktriad
Eddig azt hittem a Cards falnál nincs fosabb... hát van
több mint 11 éve
Trade a láthatáron.fakkje! mondjuk Potter nem tudom mennyire lesz megoldás...
több mint 11 éve
Trade a láthatáron.Mit vagy kit kapnánk érte?
több mint 11 éve
Trade a láthatáron. Steelers and Cards are hammering out a trade sending Levi Brown to PITT(LaCanfora)
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
week1-4: THIRD DOWN CONVERSIONS: 14/48 - 29% (OPPONENTS: 21/53 - 40%, ebből a Szentek viszik a prímet: 7/13 - 53%)Cardinalisviszont a Total First Down-okkal hozzuk az opponenseink szintjét: 82 (OPPONENTS: 83)
a védelmünk pedig már a Broncos után a második a földön 😊 (Rushing 75 YPG)Cardinalismost nézem, hogy a Carolina offense pedig 3. a futásba (151 YPG) és uccsók a levegőben (170 YPG)
hát kőkemény földharc lesz otthon vasárnap 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
A következő 4 meccs vízválasztó lesz. Főleg a két csoportmeccs. Nincsenek ábrándjaim csak lássam a javulást.A védelem lehet mégis jó úton halad? Washingtonnal meglátjuk mennyit javulnak.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Lényegtelen.
több mint 11 éve
Nézzétek a jó oldalát, a Cards szinte mindig izgalmas meccseket vív. 😊 Mi már Cardinals függők vagyunk, úgyhogy nem tehetünk mást, mint hogy reménykedünk abban, hogy egyszer csak lesz egy világverő csapatunk.Szerintem nincs esélyünk... ahhoz 2x meg kellene verni a Ninerst
Azért persze jó lenne látni egy nagy javulást az offense részéről. Szerintetek van némi esély a második helyre a csoportban, vagy ez egy elvetemült kérdés? 😊Leon78
több mint 11 éve
Nézzétek a jó oldalát, a Cards szinte mindig izgalmas meccseket vív. 😊 Mi már Cardinals függők vagyunk, úgyhogy nem tehetünk mást, mint hogy reménykedünk abban, hogy egyszer csak lesz egy világverő csapatunk. Azért persze jó lenne látni egy nagy javulást az offense részéről. Szerintetek van némi esély a második helyre a csoportban, vagy ez egy elvetemült kérdés? 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
hamár secondary, most PP-re lehet szavazni 😉 up.nfl.com/PP meg is nyerte a párharcot, itt is 😉 up.nfl.com/workouts
videó is van hozzá: www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000249915/NFL-UP-Patrick-PetersonCardinalis
ezen a héten is lehet rá szavazni 😊 GMC NEVER SAY NEVER MOMENT
www.nfl.com/voting/never-say-never/2013/REG/4?module=HP11_content_stream_voting_gmc
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Meeting megvolt de sörözni nem söröztünk, mert én az NFL shopban vadásztam mezre, ami el is fogyott mire odaértem a pulthoz.... így csak egy Cardsos mini helmetet hoztam souvenirbe 😀Valaki tudja Dex számát? Megbeszéltük hogy iszunk egy sört meccs előtt, csak számot nem cseréltünk.silent7939namegvolt a sörözés? 😊
és láttatok még kint Card-os mezeket vagy rajtunk kívül nincs több ARI drukker Európában...? 😉Cardinalis
Volt néhány cards fan de nem túl sok.... sőt igazából elenyésző volt a számuk, de legalább unikornisnak érezhettük magunkat 😀
A hangulat és a körítés óriási volt... még a feleségem is rágerjedt és élvezte, pedig Ő nem fan... nekem konkrétan a pregame show alatt a hideg futkosott a hátamon és nem az időjárás miatt 😀 már alig várom hogy menjünk a Niners meccsre. A Sköl Line hatalmas, érdemes rákeresni a youtube-n. Mikor csak sétálgattunk a stadion mellett megálltam egy helyen míg az asszony elment wc-re és pont ott tartottak egy kis kedvcsinálót előttem...
www.youtube.com/watch?v=xVeb7OWHRso
A meccs sem volt rossz 😀
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Valaki tudja Dex számát? Megbeszéltük hogy iszunk egy sört meccs előtt, csak számot nem cseréltünk.silent7939namegvolt a sörözés? 😊
és láttatok még kint Card-os mezeket vagy rajtunk kívül nincs több ARI drukker Európában...? 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
a győzelem mindig mosolyra fakaszt 😊ezen a felvételen pedig látni vélem a csapat-szellemet 😊
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Victory_Monday_Locker_room_scene_after_the_win/18e1fa6b-0b02-4540-93b4-fd11ef1ca977
a 3rd down hatékonyságunk iszonyatosan rapszodikus, a két nyert meccsünk alatt csak kettő, azaz 2 szem 3rd down sikerült a 21-ből 😕
első meccsen még faszán ment: week1: Third Down Efficiency 7/14 - 50%
week2: Third Down Efficiency 1/11 - 9%
week3: Third Down Efficiency 5/13 - 38%
week4: Third Down Efficiency 1/10 - 10%
week1-4: THIRD DOWN CONVERSIONS: 14/48 - 29% (OPPONENTS: 21/53 - 40%, ebből a Szentek viszik a prímet: 7/13 - 53%)
csóri Cooperről is emlékezzünk azért meg, namajd jövőre megtudjuk, milyen lett volna, ha...:
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Cardinals-Chronicles---Jonathan-Cooper/5b69c50f-7676-4607-8da6-cbe028b9cc1d
a védelmünk pedig már a Broncos után a második a földön 😊 (Rushing 75 YPG)
juteszembe mégvalami, Qrvasok volt most a bünti: Penalties (Number-Yards) 10 - 90
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Arians: A védelem jó, a special team jó, a támadósor bűzlik (a putrid szót használta)Az bűzlik ami a specialitása 😊
Washington visszatér és vasárnap Dasbyvel párban fog kezdeni.Fucu
több mint 11 éve
Arians: A védelem jó, a special team jó, a támadósor bűzlik (a putrid szót használta)Washington visszatér és vasárnap Dasbyvel párban fog kezdeni.
több mint 11 éve
Az a vicc, ha nem mákolja be a Rams a végén a kétesélyes meccset most 3-1el állnánk. Már fél csapat sérült, de hozzuk a győzelmeket. Mind tudjuk, hogy nem Palmer visz majd minket a bajnoki címig. A lényeg, hogy van a védelemben és a támadósorban is bőven pozitívum, pedig csak most kezdte a munkát az új stáb. Matyi, Jefferson, Ellington beválni látszik, míg Minter és Taylor remélhetőleg nem sokára villanthat. Visszatér Washington, PP még csak most kezd beindulni, Fitznek pedig még 1 TD kell, hogy hozza a tavalyi egész éves teljesítményét.okok
Nem látom túl sok okát az össznépi depressziónak. Úgy indultunk a szezonnak, hogy csak 5-6 győzelem legyen meg, erre már van 2. Szar volt nézni a Saints meccs után ezt a félidőnyi szenvedést, de a védelem nagyon odatette magát, és a félidőben sikerült rendbe rakni a támadókat is. (Kár hogy Palmer 2 szép driveot nyírt ki hülye intekkel).andree