NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 723
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
andree
1 737
Az a vicc, ha nem mákolja be a Rams a végén a kétesélyes meccset most 3-1el állnánk. Már fél csapat sérült, de hozzuk a győzelmeket. Mind tudjuk, hogy nem Palmer visz majd minket a bajnoki címig. A lényeg, hogy van a védelemben és a támadósorban is bőven pozitívum, pedig csak most kezdte a munkát az új stáb. Matyi, Jefferson, Ellington beválni látszik, míg Minter és Taylor remélhetőleg nem sokára villanthat. Visszatér Washington, PP még csak most kezd beindulni, Fitznek pedig még 1 TD kell, hogy hozza a tavalyi egész éves teljesítményét.Nem látom túl sok okát az össznépi depressziónak. Úgy indultunk a szezonnak, hogy csak 5-6 győzelem legyen meg, erre már van 2. Szar volt nézni a Saints meccs után ezt a félidőnyi szenvedést, de a védelem nagyon odatette magát, és a félidőben sikerült rendbe rakni a támadókat is. (Kár hogy Palmer 2 szép driveot nyírt ki hülye intekkel).
több mint 11 éve
szopattok, hogy egy győzelem után szomorkodtok?Ez nem szopatás és ha objektíven nézed a dolgokat akkor te is belátod hogy így nem sok babér terem. Ettől függetlenül természetesen hétről hétre a gépem előtt fogok ülni és szurkolni fogok a csapatnak, mert ez az én csapatom is... akkor is ha SB-t játszik és akkor is ha a TOP10-ben húz a drafton.
A győzelem az győzelem legyen bármilyen ronda is. És az a tény, hogy a negyedik negyedben hozott a csapat 13 pontot és fordította meg a mérkőzést már nem jelent semmit?
Három negyeden keresztül megint szar volt az offense, de pont a végén szereztek pontot és ez a lényeg. A védelem előtt pedig le a kalappal, ilyen tartalékosan is helytálltak.Fucu
több mint 11 éve
szopattok, hogy egy győzelem után szomorkodtok?A győzelem az győzelem legyen bármilyen ronda is. És az a tény, hogy a negyedik negyedben hozott a csapat 13 pontot és fordította meg a mérkőzést már nem jelent semmit?
Három negyeden keresztül megint szar volt az offense, de pont a végén szereztek pontot és ez a lényeg. A védelem előtt pedig le a kalappal, ilyen tartalékosan is helytálltak.
több mint 11 éve
Ez nagyon csúnya W volt, általában le szoktam húzni TYT-ről a győztes meccseinket, de ezt nem vagyok hajlandó. Nem lesz még olyan meccs amit 3 negyednyi alibizéssel meg lehet nyerni, úgyhogy nem vagyok bizakodó.csongiNincs is rá okod sajnos... Ezt a W-t fel lehet fogni vereségnek sajnos...
Nem láttam a meccset mert ugye egy másikat néztem a helyszínen Dex-el karöltve 😊 de az eredményt követtem és elég szomorú vagyok.
Elnézve a menetrendet - és most nem akarok vészmadárkodni - de a Jags meccsen örülhetünk majd talán és azzal annyi. Jelen állás szerint 3-13 😕
több mint 11 éve
Ez nagyon csúnya W volt, általában le szoktam húzni TYT-ről a győztes meccseinket, de ezt nem vagyok hajlandó. Nem lesz még olyan meccs amit 3 negyednyi alibizéssel meg lehet nyerni, úgyhogy nem vagyok bizakodó.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
juteszembe, a közvetítés alatt láttam, hogy Palmerünk passzolt eddig a legtöbb játékosnak a ligában, számszerint 13nak, és tényleg:hát én jobban örülnék, ha a TD-k száma lenne inkább 13...
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
emberke22
574
A lényeg a győzelem és ez igazán izzadtságszagú volt. Ott vagyunk a 49ers nyakán 😀FucuEz tavalyra emlékeztet, még 14-2 is lehet a vége.. 😀
több mint 11 éve
Három negyeden keresztül lófasz (kivéve a védelem, akik azért annyi segítséget kaptak a támadóktól, hogy nem mindig 3&out után kellett visszamenniük). Majd 13 pont és győzelem. Ezt nehezen viseli az én szervezetem.Ez lökést kell hogy adjon a csapatnak még a sérülések ellenére is, mivel Dockett és Brinkley is megsérültek (mindkettő lágyék) valamint Colledge is sántikált ugyanaz a lába sérült meg mint amelyik az edzőtábor alatt. Egyébként Potter bejött helyette és elég jól tartotta az emberét.
Mendenhall nem tampába volt fejben. Kifutok a pályáról hogy megálljon az óra amikor le akarjuk pörgetni, hülye vagy fiam? Plusz ugye ott volt a két fumble.
Egyetértek Andree-val Ellingtont kellene kipróbálni és Taylor is kaphatna lehetőséget, mondjuk Smith sem rossz, tehát lehetne rotálni ha valakinek nem megy éps most Mendynek nem ment.
Az pedig, hogy a második félidőben kezd el Fitz felé nézni Palmer érthetetlen volt számomra.
A lényeg a győzelem és ez igazán izzadtságszagú volt. Ott vagyunk a 49ers nyakán 😀
több mint 11 éve
andree
1 737
Ma hatalmas dicséretet érdemel sokat támadott védelmünk. Teljesen limitáltak egy amúgy remek futójátékot, így Glennonnak az egészségesnél több szerep jutott, és szerencsére meg is remegett a keze. A Palmerre időnként rátörő őrületeket jó lenne limitálni, mert rossz nézni ezeket a céltalan labdákat, ahol csak a szerencsén múlik mi lesz a vége. Mendenhall nem tudom mit tolt meccs előtt, de nem nagyon volt köztünk. Ellington nyugodtan elé léphet, ahogy lassan Taylort és Williamset is meg lehetne próbálni. Szerencsére a minimumot így is hozta a "támadógépezet". Floyd és Fitz a nehéz matchup ellenére remek volt, ahogy végre Housler is mutatott valamit.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
HA NEM ELÉG JÓ AZ OFFENSED, TOLD MEG EGY PP-VEL! 😀
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Héttől meccs, azért nézzük meg korai lenne feladni a reménytcardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/29/Merkozes_beharangozo_4_het__Buccaneers/
több mint 11 éve
ezen a héten van tippjáték!! Remélem Dexxter sok nyereményt hoz Londonból! 😛cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/29/Tippjatek_4_het/
több mint 11 éve
ThxValaki tudja Dex számát? Megbeszéltük hogy iszunk egy sört meccs előtt, csak számot nem cseréltünk.silent7939elküldtem PM-benFucu
több mint 11 éve
Valaki tudja Dex számát? Megbeszéltük hogy iszunk egy sört meccs előtt, csak számot nem cseréltünk.silent7939elküldtem PM-ben
több mint 11 éve
Valaki tudja Dex számát? Megbeszéltük hogy iszunk egy sört meccs előtt, csak számot nem cseréltünk.
több mint 11 éve
Kevin Minter és Dan Williams nem játszanak a Bucs ellen. Előbbi még mindig a hamstring sérülés miatt, utóbbi pedig az apja temetése miatt ami szombaton lesz. Calais Campbell azt nyilatkozta hogy páran a csapatból elutaznak a temetésre.Rashad Johnson játszani fog de csak csere lesz (go Honey Badger, ho) és a special teamben kaphat játékidőt és egy buzi nagy kötés lesz a kezén.
@Silentnek jó szórakozást. @Dexxternek is 😊
több mint 11 éve
Na még néhány óra és Go London 😀
több mint 11 éve
Ha Glennon szétpasszol minket, akkor Bowles akár vissza is vonulhat. Emlékeim szerint nyomás alatt használhatatlan, nyomás nélkül meg egy átlag alatti pontosságú QB-szerűség, akinek a legnagyobb fegyvere, hogy előrebassza a labdát és letérdel imádkozni. Kár hogy nincs még Washington, lehetne küldeni blitzre minden playnél.andreeBowlest én már most visszavonultatnám, függetlenül a hétvégi eredménytől.
több mint 11 éve
andree
1 737
Ha Glennon szétpasszol minket, akkor Bowles akár vissza is vonulhat. Emlékeim szerint nyomás alatt használhatatlan, nyomás nélkül meg egy átlag alatti pontosságú QB-szerűség, akinek a legnagyobb fegyvere, hogy előrebassza a labdát és letérdel imádkozni. Kár hogy nincs még Washington, lehetne küldeni blitzre minden playnél.
több mint 11 éve
Na erre ne vegyél mérget... ha Glennonnak lesz ideje passzolni, márpedig lesz, akkor szétdobálja a secondarynket... Ő egy igazi zseb irányító erős karral, és még a fal mögül is kilát 😀natalán az a statisztikánk is javulni fog vasárnap... most olvasom 😊hamár Defense, akkor említésre méltó, hogy jelenleg a 3. helyen vagyunk a Rushing (73.3 YPG) tekintetében 😊jaja de szétpasszolnak minket...Fucu
www.nfl.com/stats/teamCardinalis
bowl.hu/iranyitovaltas_3_het_utan_tampabanCardinalis
Folyamatosan Powers-re fogja megereszteni a hosszú labdákat és annak ugye tudjuk mi a vége... szerintem dob 1-2 intet de ha nem tudunk rá nyomást helyezni akkor csinál ellenünk 300-350 yardot.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
hamár secondary, most PP-re lehet szavazni 😉up.nfl.com/
videó is van hozzá:
www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000249915/NFL-UP-Patrick-Peterson
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
azért nem véletlenül cserélték le Freemant. És ha nem lesz pass rush akkor Glennon is szét tudja dobálni a secondary-t.natalán az a statisztikánk is javulni fog vasárnap... most olvasom 😊hamár Defense, akkor említésre méltó, hogy jelenleg a 3. helyen vagyunk a Rushing (73.3 YPG) tekintetében 😊jaja de szétpasszolnak minket...Fucu
www.nfl.com/stats/teamCardinalis
bowl.hu/iranyitovaltas_3_het_utan_tampabanCardinalis