NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Na végre egy TV-s meccs, ahol nem szívtunk ország-világ előtt. Jöhet a szünet, én is összegzek egy kicsit így féltávnál:

-4 győzelem:
Szezon előtt a sorsolást böngészve, reálisan 3 maximum 4 győzelmet láttam az első etap során. Ilyen tekintetben tökéletesen teljesítette az elvárásaimat a csapat.

-Védelem:
Minden félelem ellenére, a védelem továbbra is a liga első harmadában van. A futás elleni védekezés hatalmasat javult. 3.5 yardos(5. legjobb) átlaggal futnak ellenünk az ellenfelek. Ennek köszönhetően sokat passzolnak ellenünk(6. legtöbbet a ligában), de 80 alatti ratingen tartjuk az irányítókat(10. legjobb a ligában). A 19 labdaszerzés hármas holtversenyben a legjobb a ligában. Mindezt úgy, hogy könnyű ellenfelünk alig volt, igazán gyenge támadóegységgel pedig csak egyszer találkoztunk. Bowles sokat kapott szezon előtt és a rajt után, úgy gondolom mindannyian tartozunk neki egy mea culpaval. Van pár idegesítő momentum(TE elleni védekezés, néha gyengélkedő pass rush), de ezek inkább játékosállománybeli kérdések, önmagában a védelem nagyon tetszetős. Szerencsére, a rookiek és az új igazolások is beválni látszanak. Matyi és Dansby gyorsan felejtette Lenon és Rhodes távozását, Washington pedig úgy jött vissza, ahogy egy elit játékostól számít rá az ember. Vele együtt minden csapatrészben megvan az a playmaker, akit öröm nézni minden meccsen.

-Támadósor:
Ez már kényesebb pont. Pont tegnap este látszott, mi lenne a követendő út. Egy erős futójátékra alapozva, Palmernek csak a biztosat kell dobnia. Ellington viszi a hátán az offense-t, és ebből jöhetnek a deep play actionök, és a tuti passzok. Ez a 18 passzkísérlet nekem tökéletes. Ha Ellington tudja tartani ezt a szintet, simán megvalósítható ez. Ariansnak be kell látnia, Palmer nem az az irányító, aki szétdobálja a védelmeket. Ha ekkora terhet pakolnak rá, szinte biztosan hibázni fog. Különösen úgy, hogy a falunk se alkalmas arra, hogy itt mindenkit domináló pass heavy offense-t építsünk fel egy szoborra. A tegnapi gameplant akarom látni, ami a védelem segítségével szinte bármilyen meccset megnyerhet nekünk. Ellington személyében úgy néz ki nagy kincs akadt a kezünkbe, ne féljük használni. Mendenhall szezon végéig jó lesz 2-3. számú RB-nek, utána mehet is tovább.

-Special Team:
Erre is nagy hangsúlyt fektettek Ariansék és ez be is jött. Komoly hibára nem is emlékszem, a mezőnypozíciók általában jók, Bethelből pedig elég komoly kis gunner lett. A visszahordások lehetnének jobbak, én PP-t kicsit hanyagolnám is, had pihenjen legalább ilyenkor.

Összefoglalva:
Tökéletesen meg vagyok elégedve azzal, amit elindítottunk. A csoport két prominensétől még távol vagyunk, de a különbség csökkenni látszik. Kevesebb Palmer és több Ellington a recept, és így szépen lépkedhetünk előre. Nagyon szerethető most ez a banda, remélem a szezon második felében is meg lesz az a 4-5 győzelem, ami a sorsolást nézve reálisnak tűnik.
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 942 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Szép győzelem volt ez, gratula a srácoknak! Az offense-en azért van még mit csiszolni, nem tudom, hogy a Texans ellen ennyi elég lesz. Palmer ismét eladta egyszer, de dobott két TD-t, Ellington 80 yardos TD-je brutális volt, szépen blokkolt ott Floyd meg Fitz is. A defense picit nyelte a passz yardokat (301), de négy INT-t is szereztek, 4-szer sackelték Ryant, plusz volt még 11 QB hit, meg 12 pass deflection. Állat!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
NYERTÜNK BAKKER! 😀
el sem hiszem...
több mint 12 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 6 perc
A trade for Cards WR Larry Fitzgerald will be in play this off-season, in likely event a deal not completed before Tuesday’s trade deadline.Beki
azért ezzel egy picit elásná magát nálam KeimFucu
Mennyire lehet ez komoly infó?Leon78
Adam Schefter nem szokott a levegőbe beszélni!
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
A trade for Cards WR Larry Fitzgerald will be in play this off-season, in likely event a deal not completed before Tuesday’s trade deadline.Beki
Mennyire lehet ez komoly infó?
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Mi a fasz??? Ha ezt meglépik akkor a fanok meglincselik.
több mint 12 éve
Stormhand Arizona Cardinals 44
Bocs, azt már nem vettem észre. 😕
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Dex,
Lesz ma tippjáték?Stormhand
három hozzászólással a kérdésed előtt ott a HSZ amiben benne van a link.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Stormhand Arizona Cardinals 44
Dex,
Lesz ma tippjáték?
több mint 12 éve
azért ezzel egy picit elásná magát nálam Keim

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 942 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ja, amúgy Mendenhall nem játszik ma, Ellington fog kezdeni 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
baszott másnapos vagyok, szorri a késésért:  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/10/27/Tippjatek_-_mult_heti_eredmenyek_es_a_8_fordulo/

Don't blink!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A trade for Cards WR Larry Fitzgerald will be in play this off-season, in likely event a deal not completed before Tuesday’s trade deadline.
több mint 12 éve
catattack 3 520
Itt összehozhatnánk egyszer egy meccsnézést:

www.endzonebbqpub.hu/vip

mondjuk valamelyik csoporton belüli meccs alkalmávalsilent7939
A menüvel kapcsolatban változtatást eszközölnék... 😀
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Itt összehozhatnánk egyszer egy meccsnézést:

www.endzonebbqpub.hu/vip

mondjuk valamelyik csoporton belüli meccs alkalmával
több mint 12 éve
csak nektek, csak most 😀
több mint 12 éve
juteszembe, Fucun és szépmagamon kívül jön valaki a szombati HFL döntőre?
Cards mez viselése segít egymás megtalálásában a több ezer ember között... én a 11-esben leszek 😉Cardinalis
Dexxter kolléga is jön. Legalább is nagyon remélem, mert Ő veszi nekem a jegyet 😀
Még meggondolom és lehet hogy a WIlson mezemben fogok feszengeni.Fucu
szuper! egyébként tisztára olyan a buli, mint Londonban, mindenki a kedvenc NFL-es mezében feszít 😀Cardinalis
Legalább végre találkozunk! Figyeljétek a Seahawks mezeseket, mégiscsak egy csoportban vagyunk. Két agyonverés közben (persze csak a pályán) tartsunk össze! Na jó csak vicceltem, vagyis nem!garrett27
Nem figyeljük!
több mint 12 éve
lazars Arizona Cardinals 86
Cards mez viselése segít egymás megtalálásában a több ezer ember között... én a 11-esben leszek 😉Cardinalis
Dexxter kolléga is jön. Legalább is nagyon remélem, mert Ő veszi nekem a jegyet 😀
szuper! egyébként tisztára olyan a buli, mint Londonban, mindenki a kedvenc NFL-es mezében feszít 😀Cardinalis
Legalább végre találkozunk! Figyeljétek a Seahawks mezeseket, mégiscsak egy csoportban vagyunk. Két agyonverés közben (persze csak a pályán) tartsunk össze! Na jó csak vicceltem, vagyis nem!garrett27
Én is megyek de szerintem Wolves mezben 😊
több mint 12 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 681 — Seahawks fan
Legalább végre találkozunk! Figyeljétek a Seahawks mezeseket, mégiscsak egy csoportban vagyunk. Két agyonverés közben (persze csak a pályán) tartsunk össze! Na jó csak vicceltem, vagyis nem!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Falcons - Lions jónak tűnik 😊Dexxter Tailor
bizony. El is fogok gondolkodni amikor lehet venni a jegyeket. Megatron, Julio, Steven Jackson. kedvenc, kedvenc, kedvenc wáááá 😊

több mint 12 éve
Falcons - Lions jónak tűnik 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Éés már nem kell tovább agyalni, hogy lesz-e jővőre Cards meccs Londonban: nem lesz. (Jags-Cowboys, Falcons-Lions, Raiders-Dolphins)
több mint 12 éve
szuper! egyébként tisztára olyan a buli, mint Londonban, mindenki a kedvenc NFL-es mezében feszít 😀
több mint 12 éve
Még meggondolom és lehet hogy a WIlson mezemben fogok feszengeni.

több mint 12 éve
találtam egy jó kis diagramvarázsló oldalt 😉
 www.sportingcharts.com/nfl/teams/355/arizona-cardinals/#Points%20per%20Game$SeasonMax=9999&SeasonMin=1990
az elmúlt 23 évben Warner-en kívül elég vérszegény QB rétinggel rendelkezett a csapatunk... 😕