NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 775
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
jaja tegnap/ma hajnalban Jarrod barátom is küldött egy képet amin Skittles-t eszik. Én is vettem egy csomaggal a boltban ma 😊
több mint 12 éve
LOL, seems legit.tegnap volt egy tweet amit olvastam, hogy mi lenne ha a Card kapná meg az egyik AFC-s playoff helyet 😊Fucuaz AFC-ben sima PO csapat lennétek csont nélkül. akár 2. seed ispeteyA próféta szóljon belőled. Megmondom őszintén , hogy véleményem szerint sokkal jobban megérdemelnénk a PO-t, mint az AFC-ből néhány csapat, vagy akár egy két NFC-s alakulat.Leon78Igazán kellemes ajándék ez a győzelem 😀lesz, mert ha nyer a Frisco, akkor meg a Bucs-nak kell szurkolni a Saints ellen 😊Dexxter Tailor
Remélem mindenki kipiheni (főleg a D) és jól felszívja magát a Niners ellen meccsre. Bízzunk benne hogy addig még lesz PO esély.
Go Cards!bionic
2 éve mi is ezt csináltuk, lásd alant ^_^
több mint 12 éve
tegnap volt egy tweet amit olvastam, hogy mi lenne ha a Card kapná meg az egyik AFC-s playoff helyet 😊az AFC-ben sima PO csapat lennétek csont nélkül. akár 2. seed ispeteyA próféta szóljon belőled. Megmondom őszintén , hogy véleményem szerint sokkal jobban megérdemelnénk a PO-t, mint az AFC-ből néhány csapat, vagy akár egy két NFC-s alakulat.Leon78Igazán kellemes ajándék ez a győzelem 😀lesz, mert ha nyer a Frisco, akkor meg a Bucs-nak kell szurkolni a Saints ellen 😊Dexxter Tailor
Remélem mindenki kipiheni (főleg a D) és jól felszívja magát a Niners ellen meccsre. Bízzunk benne hogy addig még lesz PO esély.
Go Cards!bionic
több mint 12 éve
az AFC-ben sima PO csapat lennétek csont nélkül. akár 2. seed isA próféta szóljon belőled. Megmondom őszintén , hogy véleményem szerint sokkal jobban megérdemelnénk a PO-t, mint az AFC-ből néhány csapat, vagy akár egy két NFC-s alakulat.Leon78Igazán kellemes ajándék ez a győzelem 😀lesz, mert ha nyer a Frisco, akkor meg a Bucs-nak kell szurkolni a Saints ellen 😊Dexxter Tailor
Go Cards!bionic
több mint 12 éve
A próféta szóljon belőled. Megmondom őszintén , hogy véleményem szerint sokkal jobban megérdemelnénk a PO-t, mint az AFC-ből néhány csapat, vagy akár egy két NFC-s alakulat.Igazán kellemes ajándék ez a győzelem 😀lesz, mert ha nyer a Frisco, akkor meg a Bucs-nak kell szurkolni a Saints ellen 😊Dexxter Tailor
Go Cards!bionic
több mint 12 éve
Igazán kellemes ajándék ez a győzelem 😀lesz, mert ha nyer a Frisco, akkor meg a Bucs-nak kell szurkolni a Saints ellen 😊
Go Cards!bionic

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Igazán kellemes ajándék ez a győzelem 😀Remélem mindenki kipiheni (főleg a D) és jól felszívja magát a Niners ellen meccsre. Bízzunk benne hogy addig még lesz PO esély.
Go Cards!
több mint 12 éve
Pintyőkék! hatalmas gratula. Nagyon nagyot játszott a védelmetek. Palmer😊 És még ezt is tudtátok kompenzálni! Megmutattátok mit kell játszani! Ha lemaradtok a PO-ról az nagyon érdemtelen lesz. Jövőre ebben a csoportban mi lesz. Shanahan and Co baromságait is idevesszük minden idők egyik legerősebb csoportja leszünk! Mégegyszer gratulálok. Remélem hozzuk a Falcons ellen, mert különben már uccsó héten PO a sivatagban nekünk is, nektek is.(Fucu! Az északiiak bunkóságát ne vedd fel! Őket minősíti.)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Fel fog lélegezni az NFC, ha nem jut playoffba a Cards, senki se játszana veletek szívesen.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
ez böcsületes munka vót. Palmerre meg nincsenek szavak :[] azt hiszem vasárnap a mi OL meg TE játékunkban lesz a kulcs.
több mint 12 éve
Itthon verhető a niners, főleg hogy nem valami jók...catattackkezed belelóg.... 😀
¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
es.pn/19HdWoP ha jól értelmezem, akkor "elég" csak a tampának szurkolni meg magunknak a jövőhétenDexxter TailorMegnéztem, így van pontosan:
Spot #5 - Wildcard
Case 1
Cardinals beat the Forty-Niners, and
Falcons beat the Forty-Niners, and
Buccaneers beat the Saints
Case 2
Falcons beat the Forty-Niners, and
Falcons beat the Panthers
Spot #6 - Wildcard
Case 1
Falcons beat the Forty-Niners
Case 2
Buccaneers beat the Saints
több mint 12 éve
a szakértő szemtől bőven messze vagyok, de bevallom nem figyeltem külön. Ahogy Cat is írta nem ment el rakta meccs, de nem volt kiemelkedő sem. Tette a dolgát.Persze, de nem szakértő szemmel😊 De ha te igen, akkor akár te is válaszolhatnál 😀Leon78Jefferson milyen szintet hozott Fucu. Nem tudom tudtad e figyelni a nagy izgalmak közepette, de érdekelne a dolog.Leon78Nézted a meccset?catattack
Mondjuk Tony Jefferson andree liblingje lehet Ő jobban figyelte a játékát 😊
több mint 12 éve
ja, de sajnos egyikre sincs nagy sansz... meg ezzel a NO vereséggel se jártunk nagyon jól 😕es.pn/19HdWoP ha jól értelmezem, akkor "elég" csak a tampának szurkolni meg magunknak a jövőhétenDexxter TailorVagy eklég csak a Falconsnak szurkolni holnap, meg magunknak jövő héten 😊
Én ma is szurkoltam a NO-nak, de elcseszték, az utolsó pillanatokban kaptak egy TD-tLeon78

Don't blink!
több mint 12 éve
es.pn/19HdWoP ha jól értelmezem, akkor "elég" csak a tampának szurkolni meg magunknak a jövőhétenDexxter TailorVagy eklég csak a Falconsnak szurkolni holnap, meg magunknak jövő héten 😊
Én ma is szurkoltam a NO-nak, de elcseszték, az utolsó pillanatokban kaptak egy TD-t
több mint 12 éve
es.pn/19HdWoP ha jól értelmezem, akkor "elég" csak a tampának szurkolni meg magunknak a jövőhéten

Don't blink!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ez kurva egyszerű! Nem ment el rajta meccs és nem is csinált kiemelkedőt. Szerinted? Átlagos.... -_- 😀Persze, de nem szakértő szemmel😊 De ha te igen, akkor akár te is válaszolhatnál 😀Leon78Jefferson milyen szintet hozott Fucu. Nem tudom tudtad e figyelni a nagy izgalmak közepette, de érdekelne a dolog.Leon78Nézted a meccset?catattack
több mint 12 éve
Persze, de nem szakértő szemmel😊 De ha te igen, akkor akár te is válaszolhatnál 😀Jefferson milyen szintet hozott Fucu. Nem tudom tudtad e figyelni a nagy izgalmak közepette, de érdekelne a dolog.Leon78Nézted a meccset?catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Jefferson milyen szintet hozott Fucu. Nem tudom tudtad e figyelni a nagy izgalmak közepette, de érdekelne a dolog.Leon78Nézted a meccset?
több mint 12 éve
Jó, az AFC South olyan szar, hogy nem igaz. ha ma megvertük volna a Titanst, csoport másodikak lettünk volna...AFC csapatok ellen 13-3 😊DannyKöszönöm a csapatnak ezt szép karácsonyi ajándékot! 😊FucuNem tudom számoltátok e, de az NFC West es csapatok eddig szereztek 39 győzelmet a szerezhető 56-ból, és még van 2 rangadó a csoportban, és a niners MNF meccse. Nem erős a csoport szerintem. Végigvertük a fél ligát.Leon78
Ettől függetlenül örülök, hogy 4 évig nem kell az NFC West csapatai ellen játszani. Max csak preseasonban. (Superbowlba mi úgy sem jutunk)
több mint 12 éve
Jefferson milyen szintet hozott Fucu. Nem tudom tudtad e figyelni a nagy izgalmak közepette, de érdekelne a dolog.
több mint 12 éve
Kár, hogy egy ilyen jó szezon után nagy valószínűséggel lemaradunk a playoffról.
több mint 12 éve
AFC csapatok ellen 13-3 😊Köszönöm a csapatnak ezt szép karácsonyi ajándékot! 😊FucuNem tudom számoltátok e, de az NFC West es csapatok eddig szereztek 39 győzelmet a szerezhető 56-ból, és még van 2 rangadó a csoportban, és a niners MNF meccse. Nem erős a csoport szerintem. Végigvertük a fél ligát.Leon78
több mint 12 éve
Köszönöm a csapatnak ezt szép karácsonyi ajándékot! 😊FucuNem tudom számoltátok e, de az NFC West es csapatok eddig szereztek 39 győzelmet a szerezhető 56-ból, és még van 2 rangadó a csoportban, és a niners MNF meccse. Nem erős a csoport szerintem. Végigvertük a fél ligát.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ez tényleg kurva nagy volt! Főleg idegenben...