Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Sziasztok !!A fizetési sapkában elfoglalt helyre milyen hatással van a tage, és kábé mennyi még az a pénz amit el lehet majd költeni.
Ja és ha van még hely, akkor esetleg kiket tudnánk igazolni?
több mint 12 éve
Ahogy várható volt, Calais Campbell, megkapta a franchise taget, amit én egyáltalán nem bánok 😀Cardsegyértelmű volt, de azért remélem, hogy sikerül a hosszútávúban megegyezni vele.
több mint 12 éve
Ahogy várható volt, Calais Campbell, megkapta a franchise taget, amit én egyáltalán nem bánok 😀
több mint 12 éve
Zsír 😊Egyel több előszezon meccsünk lesz, mivel mi játsszuk (a Saints ellen) az idei Hall of Fame mérkőzést (Aug. 5-én).Fucu
több mint 12 éve
Egyel több előszezon meccsünk lesz, mivel mi játsszuk (a Saints ellen) az idei Hall of Fame mérkőzést (Aug. 5-én).
több mint 12 éve
kb egy-másfél hónapja volt egy interjú vele. Rendben van a térde a műtét után, a rehabilitációja jól halad. TC-re teljes erőbedobással fog nekimenni.Valahol olvastam meg regebben hogy lehet nagyobb a gond, de akkor ok.Kéne egy kis info 😊miért lenne kuka? TC-re teljesen rendben lesz
Ryan Williamsel mivan ő rendbejön meg vagy kuka mar totalisan?Toca
(GM játékban csak azért nem kell mert jó RB párosom van 😛)Fucu
Gm jatek 3. Legjobbjanal nincs jobbad 😀 és akkor 1 gonddal kevesebb .Toca
több mint 12 éve
Valahol olvastam meg regebben hogy lehet nagyobb a gond, de akkor ok.Kéne egy kis info 😊miért lenne kuka? TC-re teljesen rendben lesz
(GM játékban csak azért nem kell mert jó RB párosom van 😛)Fucu
Gm jatek 3. Legjobbjanal nincs jobbad 😀 és akkor 1 gonddal kevesebb .
több mint 12 éve
Kéne egy kis info 😊miért lenne kuka? TC-re teljesen rendben lesz
(GM játékban csak azért nem kell mert jó RB párosom van 😛)
több mint 12 éve
Kéne egy kis info 😊Ryan Williamsel mivan ő rendbejön meg vagy kuka mar totalisan?
több mint 12 éve
arra én isA szezon második felében nyújtott játékával elégedettek voltak az edzők (nem voltak elájulva, de azt mondják azóta is hogy jó volt) és megfelelő árért maradhatna.FucuKíváncsi leszek én arra az árra!catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
A szezon második felében nyújtott játékával elégedettek voltak az edzők (nem voltak elájulva, de azt mondják azóta is hogy jó volt) és megfelelő árért maradhatna.FucuKíváncsi leszek én arra az árra!
több mint 12 éve
ezen nincs mit meglepődni. A szezon második felében nyújtott játékával elégedettek voltak az edzők (nem voltak elájulva, de azt mondják azóta is hogy jó volt) és megfelelő árért maradhatna. Felőlem is, de menjen vissza RT-be és hozzunk egy franchise LT-t és akkor már csak fél évig kellene LT-ben bámulni Levi-t.
több mint 12 éve
catattack
3 520
http://www.rotoworld.com/player/nfl/4185/levi-brown
"Cardinals brass stated at the Combine Thursday that they plan to sign LT Levi Brown to a restructured, long-term deal.
petey
több mint 12 éve
http://www.rotoworld.com/player/nfl/4185/levi-brown"Cardinals brass stated at the Combine Thursday that they plan to sign LT Levi Brown to a restructured, long-term deal.
Brown's $16.9 million cap number in the final year of his rookie contract would be wiped out and redone on a new deal. While fans want the Cardinals to move on from an oft-ineffective Brown, the organization holds him in high regard, particularly as a run blocker. They'd still be crazy to break the bank. "
több mint 12 éve
A Pittről is, de a balkezes félisten volt nálunk PS-en egy évig és csodálhattuk játékát egy-két előszezon mérkőzésen 😊A legfőbb hír, hogy vele tartott A jövőbeni Arizona franchise QB Tyler Palko is. Gondolom a Pittről ismeri.Fitz a szokásos nyaralását Peruban kezdte meg, ma éppen egy hegyet mennek megmászni.Fucuhát bazz tényleg megkezdődött az uborkaszezon, ha ez a legfőbb hír 😀csongi
ulpianus
több mint 12 éve
A legfőbb hír, hogy vele tartott A jövőbeni Arizona franchise QB Tyler Palko is. Gondolom a Pittről ismeri.Fitz a szokásos nyaralását Peruban kezdte meg, ma éppen egy hegyet mennek megmászni.Fucuhát bazz tényleg megkezdődött az uborkaszezon, ha ez a legfőbb hír 😀csongi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
pedig ez van 😊Fitz a szokásos nyaralását Peruban kezdte meg, ma éppen egy hegyet mennek megmászni.Fucuhát bazz tényleg megkezdődött az uborkaszezon, ha ez a legfőbb hír 😀csongi
na jó nem, van két dolog
Mike Jurecki azt mondja, hogy ha nem szerződik újra Levi Brown akkor két új tackle (draft, és/vagy FA) érkezhet). Valamint azt, hogy lehet a Cards játszik az előszezont nyitó Hall of Fame Game-en.
több mint 12 éve
Fitz a szokásos nyaralását Peruban kezdte meg, ma éppen egy hegyet mennek megmászni.Fucuhát bazz tényleg megkezdődött az uborkaszezon, ha ez a legfőbb hír 😀
több mint 12 éve
passzolom mi a ofisöl neve, a lényeg, hogy Whiz benne van. Ő örül neki, akkor mi is 😊Semmi hír nincs.
A héten lesz Scouting Combine, oda mennek Whiz-ék. Remélem John Lott lesz a fekvenyomásnál, hihetelen mód tudja hajtani a srácokat majd érdemes róla videókat nézni 😊
Fitz a szokásos nyaralását Peruban kezdte meg, ma éppen egy hegyet mennek megmászni.
több mint 12 éve
Spory
118
Csak, hogy ne a Cards topic legyen legalul 😉 :Whizt beválasztották az NFL Verseny Bizottságába (Fucu majd megírja, mi az ofisöl neve 😊 ), ahol az esetleges szabálymódosításokat tárgyalják. Riszpekt!
És egy nagyon jó kis összeállítás az elmúlt "pár" évről, nézzétek, jó szórakozást:
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Cards-Arizona-Imprint/09388632-bc76-4540-a3de-b20931d322d8
több mint 12 éve
És most meg az akkori OC-nk, Haley a tiétek. Jól jártatok vele.Nekem az azért feltűnt a SB közvetítése alatt, hogy a kommentátor szerint a NYG safety-je volt az első a huszonvalahányadik SB óta. És a miénk a Steelers ellen az smafu? 😊csongiAz nem smafu. A szar megállt bennem.kishaszi
több mint 12 éve
Nekem az azért feltűnt a SB közvetítése alatt, hogy a kommentátor szerint a NYG safety-je volt az első a huszonvalahányadik SB óta. És a miénk a Steelers ellen az smafu? 😊csongiAz nem smafu. A szar megállt bennem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Cardinalis
5 800
Jobban megindulhatnak a pletykák (amik eddig is voltak), hogy Manning ide szerződhet, mivel a korábbi edzője idekerült.FucuA Peyton döntés a salary cap szempontjából:
http://profootballbusiness.blogspot.com/2012/02/peyton-dontes-salary-cap-szempontjabol.html
nagyon úgy tűnik, hogy Manning távozásának van a legnagyobb esélye:
"Végezetül, nézzük, hogy a blog olvasói hogyan látják a Peyton Manning kérdést. A 148 szavazóból 68-an érezték úgy, hogy a Colts nem hívja le az opciót, Manning távozik, és Luckot draftolják, ez a válaszadók 45,94 %-a."
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Nekem az azért feltűnt a SB közvetítése alatt, hogy a kommentátor szerint a NYG safety-je volt az első a huszonvalahányadik SB óta. És a miénk a Steelers ellen az smafu? 😊
több mint 12 éve
Akkor teljes az edzői stáb ugyanis érkezett Frank Reich és ő lesz az elkapók edzője. Így McNulty lesz a QB edző (az egyetemen irányító volt).Reich 2008-tól mostanáig a Coltsnál dolozott volt QB edző és WR edző is.
Jobban megindulhatnak a pletykák (amik eddig is voltak), hogy Manning ide szerződhet, mivel a korábbi edzője idekerült.